Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Micmacs - последния филм на Жан-Пиер Жьоне. Отново онзи цирк от комедийни ситуации, безкрайно симпатични герои, трогателна история. Уникален стил, разкошна кинематография. На това французите казвали семеен филм.

==================================================================================

Първото продължение на оригиналната тема на vboychev направи над 1400 поста и продължава тук.

Правилата си остават съшите:

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Към пишещите в тази тема:

1. Моля, въздържайте се от публикуването на големи изображения. Такива с размери над 500х800 или над 100кБ ще бъдат трити или заменяни с по-малки. Не ни създавайте допълнително работа.

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

3. Моля, когато цитирате нечие мнение преценявайте дали наистина е необходимо да се публикува с картинките приложени към него. Ако са големи, по възможност махайте img таговете.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Micmacs - последния филм на Жан-Пиер Жьоне. Отново онзи цирк от комедийни ситуации, безкрайно симпатични герои, трогателна история. Уникален стил, разкошна кинематография. На това французите казвали семеен филм.

Ооо, да и аз го гледах преди месец :)

Sooooo Jean-Pierre.

От онзи тип филми, които оставят усмивка на лицето ти накрая.

Ами гледах Cube 2: Hypercube Не е кой знае кво, филм за губене на време, малко пресилен.

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

Снощи гледах

The Last Song

Публикувано изображение

Много добро, изненада ме .. мислех, че ще е нещо като мюзикъл. 6-ца за филмчето! :P Даже си поплаках :lol6:

А тази сутрин гледах коренно различен филм

Killers

Публикувано изображение

Много забавен филм! Обаче Катрин Хйигъл какви викове издаваше :P

Препоръчвам ! Разведрих се много ! ;):blink:

Последно гледах "Killers" Много ми хареса! Катрин е голяма сладурана и двамата с Аштън се справиха доста добре!

Публикувано изображение

it's complicated

Публикувано изображение

Имах чувството, че съм го гледала. И така да е, не съжалявам. Много свеж и забавен филм. Мерил Стрийп е очарователна. Дори и Алек Болдуин е голям чаровник в тази си роля, даже си беше сладък :gift:

Хубаво е да видиш как и над 40-те може да си желан.

Да умреш млад

Публикувано изображение

Никога не съм харесвала Дж. Робъртс като визия, но в този филм ми се стори прекрасна.Въпреки огромната доза драма,нещо което принципно не харесвам, филмът е направен изключително финно. Напомни ми на Помни ме, но определено ми хареса повече.

Пророчеството

Публикувано изображение

"Това не е краят,сине"

"Знам"

"Голямата победа" със сценарист Дончо Цончев. Бог да го прости.

The Last Song

Публикувано изображение

Много добро, изненада ме .. мислех, че ще е нещо като мюзикъл. 6-ца за филмчето! :baby: Даже си поплаках :P

С този си коментар ме накара да го изгледам.

Честно да кажа, филмът не ни предлага нещо невидяно- имаме си неукротена тийнейджърка, на разведени родители при това (виждали сме подобна в Тринайсет и в още някой, но сега не се сещам); тя има талант, който занемарява (както в Запази последния танц); баща, който за съжаление е болен, но не казва (също като в Къщата на моя живот, а там също имаме неукротен тийнейджър); имаме и харесваното момче, което е ходило с много момичета, но ненамерил правилното (както в много други такива); любовна история, разбира се...

Общо взето може да се каже, че в този филм видях откъси от много дргуи.

Но това не значи, че не ми е харесал. Напротив :)

The karate kid

Ееее много се веселих с филмчето :):P Браво, препоръчвам! :)

Джейдън ще стане добър актьор ... има потенциал :P:)

И аз мисля да го гледам. Да видим дали са се справили по-добре от оригинала, или пак първият опит ще е по-сполучливият.

Публикувано изображение

Преди няколко дни ненадейно се сетих за Family Guy и реших да изгледам тази откачена анимация :baby: И все пак една от любимите ми !

А, Стюи естесевно ми е любимец - Moom,mooommm, mommaaa, mommyy .. :whist:

Публикувано изображение

Те отдавна са сред нас,а следите,които ни оставят-са знак.

Че ще дойдат.

Публикувано изображение

Доволна.Филмчето има от всичко по малко...грешка ..красотата на Моника Белучи никак никак не е в малко :wors:

Редовно пропускам да споделя, кои филми съм гледала последно, ето един който съм го подминала:

The Runaways

Публикувано изображение

Ако не беше заради Дакота Фанинг, нямаше и да си го пусна, въпреки силната ми страст към рон'ен'рола. Ще ме прощавате, ама оназ кака дето играе в "Здрач" има нужда от още бая инжекции актьорски талант, за да се търпи на екрана. No hard feelings, но е абсолютен инвалид пред камерата и крайно неадекватна като актриса. Да не говорим, че на фона на Дакота, която изнесе целия филм на ръце, си беше направо жалка картинка.

Още от както беше мъничка я помня и винаги съм знаела, че ще излезе добра актриса от нея и се оказах права. В The Runaways я видях в съвсем нова светлина - вече готова да поема рискове в кариерата си. Много ме изкефи малката и с удоволствие чакам да видя на хоризонта нови и по-смели стъпки по отношение на ролите й за в бъдеще :no-no:

П.П: Аморче, ако искаш да се посмееш от сърце, а вече (като мене, хаха) си изгледала всичките сезони на Family guy, веднага бегай в тубата и пусни две неща:

1. Family Guy Inside actors studio - там ги бяха събрали всичките идиоти, начело със Сет (мез Миа обаче, готината мадама, която озвучава Мег) и им взимат интервю.

2. И задължително гледай речта на Сет Марфарлън, която държи пред завършващите студенти в Харвард :yanim: - част от речта е с гласа на Стюи (той нали озвучава 1/3 от героите) :no-no: Пожелавам ти здравословен смях!

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Снощи гледах Killers :lol6:, много забавен филм препоръчвам го на всеки.

post-169123-070527200 1280309020_thumb.j

Публикувано изображение

Тази вечер го гледах в "Арена", и мога спокойно да кажа, че 3D-филмите стават моя страст :)

Разбира се - пристрастен съм към магарето, но пък и Фиона е страхотна като водач на армията чудовища.ЧУвствам , че се влюбвам в драконката :cool:

яяя споделяйте впечатления за "ГЕНЕЗИС", бързо, бързо :whist:-макар че се съмнявам да има някой, дето не го е харесал, но да питам :biggrin:

Субтитри ?

Субтитри ?

Няма Док ... и съвета ми е гледай го на кино ... тя и Бианка ми го каза ... ама в Айтос няма кино и го гледах с гадно качество и без субтитри ... не прави моята грешка !!!

G-Force

Публикувано изображение

Направо се разцепих с това филмче :help wanted2:

Не знам защо, но се сетих за мишки-рокери от Марс :)

Чух по радиото, че си заинтересована.

- Не съм.

Друго каза на Бластър.

- Не схващаш ли?

Искам да се интересува от мен, което

ще стане, ако смята, че не ме вълнува.

Но ти си заинтересована?

- Разбира се.

-Но не от мен.

- Не, защото знаеш, че може да ме имаш,

което те прави незаинтересован,

което значи,

че няма да бъда заинтересована от теб

дори да бях.

:biggrin:

П.П - Amantine .. тъй като не съм перфектна по английски, разбрах горе-долу 1/2 от всичко :biggrin:

ако имаш знаеш някъде поне eng subs ще е просто върха ! :baby:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Cadillac Records (2008)

Публикувано изображение

Въпреки, че историята, разказана във филма се разминава с историческите факти, филмът си заслужава да се изгледа. Ще усетите духа на времето: 50-те години, ще се насладите на няколко невероятни кавъри на легендарни парчета от това време.. може би и ще поплачете - има няколко силни моменти, в които аз не се сдържах..

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.