Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The Beauty and the briefcase

Публикувано изображение

Забавно филмче ! Мога да се закълна, че тоя филм ми приличаше на епизод от Сексът и градът, а Хилари беше Сара Джесика Паркър :biggrin: ... Баси !

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Horton hears a who

Публикувано изображение

Eеее, много забавна анимация ! Една нова и свежа идея, която не съм срещала в други анимации! Страхотна е! ... от създателите на "Ледена епоха" :cool:

"...Е, всичко тук сега се получи .. и кегуруто с нас дори се поучи .. Да знае за напред, че същества няма жалки и всички са важни, дори да са малки!"

Последен изпит(2010)

Публикувано изображение

Хареса ми горе-долу! Наистина незнам по какъв друг начин да постъпят тези ученици, че да спре целия този тормоз през всичките тези години в училище! Начина, който са избрали е много краен, но аз не се сещам за друг, това според мен ще ги промени изцяло! Който е гледал филма да сподели мнението си и според вас как може да се накажат всички тези ученици, които постоянно тормозят физически или психически съучениците си в училище? Естествено не като на филма, но тези ученици обикновенно не споделят с родителите си, че ги тормозят и предпочитат да си малчът и да прподължават да бъдат тормозени-лично в моя клас има такива ученици, които постоянно ги тормозят, особенно единия и той е толкова наплашен от тях и изпълнява всичко, което му кажат, защото го е страх де не го набият! Тези ученици с нищо не могат да се спрът според мен! Дори съм свидетел, че един от тези, който постоянно тормози въпросния ученик, се разболя много тежко и ние събирахме пари за операцията, щото щеше да бъде в чужбина, и след като оздравя продължи да го тормози, въпреки, че той е дал пари от собствения си джоб да му спаси живота!-имам още много примери на които съм свидетел-извинете, че се отплеснах от темата, но този филм ми напомни за тази много важна тема-насилието в учелище

Здравеййтеее, пак съм аз :lol6:

Ultraviolet

Публикувано изображение

Филма ужасно много ми напомни за Resident Evil; гледах преди време още един подобен, отново с участието на Мила, ама сега .. на езика ми е, не мога да се сетя за името му! Пак беше няква зараза, вирус, които убиваше хората и т.н. Прекалено банално, малко сюжетите се препокриват. Иначе Мила е страхотна актриса, със сигурност може да ви срита задника :lol6:

Но този филм не ме грабна.

Meteor Apocalypse(2010)

Публикувано изображение

А, сетих се по случайност, че вчера гледах и него. Пфф, на малкия пръст на Армагедон не може да стъпи, всъщност дори няма база за сравнение(тъй като аз обичам правя сравнения с армагедон, като става въпрос за метеори,комети,космически истории). Аз съм почитатлка на Sci Fi и обичам такива филми, ама след Армагедон не съм гледала по-хубав филм!

Та към филма .. грам не ми хареса! Публикувано изображение

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Дам, днес е movie day :baby:

Току що излгледах и:

Jeninfer's body

Публикувано изображение

Хареса ми. Измислица, ама историята беше интересна. :)

Целувката между момичетата бешеее върха ... :) нищо, че не си падам по лесбийски истории :yanim:

А, и Адам Броуди винаги ми е бил любимец :baby:

Маган Фокс - сладурана, сетих се, че тя играеше в Транформърс ... Страхотна е !

How to lose friends & alienate people(2008)

Публикувано изображение

Хаха, много забавен филм :biggrin:

Кирстен Дънст, Джеф Бриджис - страхотни, но никога не бях чувала за Симон Пег, ама е много сладък и има страхотен английски акцент :mark::biggrin:

А колкото до Меган Фокс, хихи не останаха филми с нейно участие, който да не съм гледала(не че има кой знае колко филми , де) :P

Препоръчам го, свежарско е! :ph34r:

Да не пускам ново мнение, преди малко по Diema 2 излгедах Ghost

Публикувано изображение

Филм, който не омръзва. Гледала съм го толкова много пъти ... А Упи ми е любимка! :clap: :clap:

Редактирано от yvsot
Постер [1200x1600] заменен с по-малък (преглед на промените)

Последен изпит(2010)

Публикувано изображение

Хареса ми горе-долу!

Стана ми интересно и аз също го свалих. Не си падам по разните кървища и тем подобни и тези моменти ми дойдоха малко в повече, но идеята като цяло ми хареса.

Подобен филм в малко по-олекотен вариант би бил, полезен за децата.

Публикувано изображение

101 Reykjavík

Едвам го изтраях до края, ама все пак си заслужаваше - общо взето нестандартно, но интересно предложение за филм от Исландия.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Публикувано изображение

Изключително муден и безинтересен филм, така и не разбрах смисъла и края на филма, ако може да се каже че имаше такъв.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Днес четох една класация на ббс за филми, на които мъжете плачат най-много. Един от филмите, които не бях гледала беше The railway children 1970 - е , не плаках - имаше един радостно-тъжен момент към края и това беше най-трогателната част от страна на сълзите.. ;) Иначе филмът си заслужава гледането, хареса ми!

класацията - тук, на който му е интересно. Хи-хи ревльовци :instant hit:

Днес четох една класация на ббс за филми, на които мъжете плачат най-много. Един от филмите, които не бях гледала беше The railway children 1970 - е , не плаках - имаше един радостно-тъжен момент към края и това беше най-трогателната част от страна на сълзите.. :) Иначе филмът си заслужава гледането, хареса ми!

класацията - тук, на който му е интересно. Хи-хи ревльовци :blink:

Ужас :)

Само на The Green Mile съм плакала (бях доста малка, когато го гледах). Или аз съм супер безчувствена кучка или мъжете са станали тотални лигльовци.

А онзи дето се разплакал на The Italian Job определено ме развесели :)

Безсъници в Сиатъл

Публикувано изображение

След смъртта на майка си,8-годишно момче обявява в радиошоу, че търси жена за баща си.Oбаждането му заинтригува самотна журналистка.

Обичам този филм,не помня вече колко пъти съм го гледала-но всеки път го изживявам пак и пак.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gkcQsWgf1TE

Shanghai

Публикувано изображение

Много добър! Скоро не бях гледала филм, който така да ме въвлече в него.

Единственото дразнещо нещо бе озвучението на китайски

Beauty and the briefcase

Публикувано изображение

Много сладко филмче. Типично за Хилъро Дъф, която си е все същата сладурана :) Мъже в костюми- това е главната нишка на филма :whist:

The karate kid

Публикувано изображение

Не помня нищо от оригинала. Но този ми хареса :) Малкият е направо неустоим чаровник. Джеки Чан е ясен

How to lose friends & alienate people(2008)

Публикувано изображение

Хаха, много забавен филм :cool:

Многообещаващо Публикувано изображение

Изгледах на един дъх (това е рядкост при мен, обикновено ми отнема дни) the black baloon:

Публикувано изображение

УбаФ е, не се препоръчва за хора с розови очила.

Andrei Rublev (1966)

Публикувано изображение

Новият ми любим филм на Тарковски. :ph34r:

Истински майстор!

А и сценария е (отново) писан от Андрей Кончаловски, който освен талантливо перо има и забележителна биография.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И двете анимации са много забавни....обожавам днешните ейчди анимации, няма такава красота просто.. :)

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Death Bell

Публикувано изображение

Напоследък съм се запалила по азиатското кино. Това е първият азиатски ужас, който гледах. И ми хареса много. Успяха да ме изплашат и отвратят на моменти. Точно, което исках. (Не, не съм психо. :rolleyes:) Всъщност не очаквах много. Предположих, че азиатците могат да правят само самурайски филми и комедии. Но явно можели и ужаси. Бях впечатлена от момчето. Ким Бум е много добър актьор.. и е много сладък. А героят му допринасяше за "осладостяването" му. (Който успее да разгадае значението на тая дума ще получи за награда.. "Браво" xd). Страхотно е как защитава момичето, което харесва, както и как преди това я сваляше.

И цялата идея във филма беше много добре замислена. Мистерия, ужас, гимназия и Ким Бум. ^^ ;)

"Final Destination 4" (2009) Хубав и интересен филм,но с предизвестен край...

Behind enemy line

Публикувано изображение

В днешно време вече много рядко правят толкова добри филми ... Обожавам когато във филма играят и руснаци, сърби, хърватци .. и да говорят на родния си език, не на английски :P Винаги всяват в мен респект, хладнокръвни и безстрашни! :yanim:

Макар че, едвали има някой, който да не го е гледал този филм, препоръчвам! :yanim:

Inception (2010) - Генезис (логиката на превода не ми е ясна, ама не е за 1ви път, та нищо...)

Публикувано изображение

Пълна загуба време и пари! Мн съм разочарована от Кристофър Нолън! Очаквах мн повече... Съжалявам за 8-те лева, които дадох да го гледам и 40 минутния път, който "бих" до киното...

Като го гледах, по едно време имах чувството, че някой ме е подложил на някакъв калпав тест за интелигентност и аз се опитвам да не сгреша нещо... Абсолютно мозъчно напрежение и накрая широкоотворен край, демек - гледате, гледате; напрягате се и ви се поднася едно прекрасно 'The End", светват лампите, хората почват да стават и вие се чудите "Бе, аз ли не разбрах, филма ли не свърши?..."

Няма да се учудя, ако догодина доамина се появи Генезис 2 - Презареждането или нещо такова...

Ден след това нещо, гледах един прекрасен европейски филм с прелестната Пенелопе Крус, на режисьора, чиято муза е самата Пенелопе...

Broken Embraces / "Los abrazos rotos" (2009) - Прекършени прегръдки

Публикувано изображение

Има много драма, само да кажа... Мноооооого драма... Много "неприлични" сцени, праведните и културните могат да го пропуснат, не за друго, ама да си спестят парите и нарушеното спокойствие и хармония...

Равносметка на двете прожекции: Генезис го гледа една препълнена зала в Кино Арена, нямаше места почти... Прекършени криле гледаха 6 човека - аз и един мой приятел и 3 баби и една лелка в мазата на Фестивалния комплекс...

Т`ва е то!

Редактирано от sdry (преглед на промените)

Inception (2010) - Генезис (логиката на превода не ми е ясна, ама не е за 1ви път, та нищо...)

Публикувано изображение

Пълна загуба време и пари! Мн съм разочарована от Кристофър Нолън! Очаквах мн повече... Съжалявам за 8-те лева, които дадох да го гледам и 40 минутния път, който "бих" до киното...

Като го гледах, по едно време имах чувството, че някой ме е подложил на някакъв калпав тест за интелигентност и аз се опитвам да не сгреша нещо... Абсолютно мозъчно напрежение и накрая широкоотворен край, демек - гледате, гледате; напрягате се и ви се поднася едно прекрасно 'The End", светват лампите, хората почват да стават и вие се чудите "Бе, аз ли не разбрах, филма ли не свърши?..."

Няма да се учудя, ако догодина доамина се появи Генезис 2 - Презареждането или нещо такова...

Точно както с Shutter Island.

The associate(1996)

Публикувано изображение

Еее, очаквах повече от Упи ... мислех си "Ся няква яка комедия", ама сигурно и за това не ми хареса толкова много ... :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.