Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The Sorcerer's Apprentice

Публикувано изображение

Като видях Никъкъс Кейдж, че и Джери Брукхаймер, просто нямаше начин да пропусна.

Много ми хареса. Имах нужда да гледам приказка. Скоро не бях. И останах доволна :)

Once

Публикувано изображение

Това е един нискобюджетен филм. Личи си. Но пък представя историята на двама съвсем обикновени младежи.

Непретенциозни, не искайки кой знае какво от живота. Само малко любов и...музика. Хареса ми :wors:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Страхотен филм, много адреналин! Оказа се, че съм го гледала ... тъй като единсветната сцена, която помня е тази, която Чев опъна момичето си насред китайския пазар :blink::biggrin:

Guyver и Guyver 2

Колко време ми отне да се досетя за името на този филм ;) Най-накрая вчера ми изникна в акъла ;)

Гледала съм го сигурно като съм го като много малка ... Хаха един от първите игрални филми, които помня :baby:

Коментара ми по филма - доза Power Rangers :wink12: :wink12:

В "Карате кид" един 12-годишен келеш отива в Китай с майка си. Арогантното му поведение и това, че си няма представа от бойни изкуства, не му прече да усвои за нула време кунг фу. Правилно прочетохте, в "Карате кид" не се и споменава каратето. Сори, че ви разказвам фунта, но той е ясен след първите 20 минути, а именно, че Джеки Чан ще го научи как да набие китайците Публикувано изображение дето са го измислили спорта, а накрая негърчето ще спечели убавата китайка. Финала, обаче е фамозен. Чернокожият кунг фу келеш сритва задниците на китайците учили в школа цял живот, а на финала, с натъртени ребра и осакатен крак бие най-добрият като го... хипнотезира.

Така и не разбрах, защо тоя келеш дето отговаря на майка си и му беше нужен учител за да си закача якето на закачалката, тормози китайците като ги залива с помийна вода и открадна убавото гадже възтържествува над логиката и доброто Публикувано изображение

Има шанс да ви хареса, ако сте до 12-годишна възраст. В "Принцът на Персия" поне имаше пищност и зрелища . В този филм дори няма бойни изкуства Публикувано изображение

Гледал ли си оригинала? Предполагам, знаеш, че това е римейк на стария филм, който даже беше в 3 или 4 части.

А помниш ли как беше с разпространението на филмите в България? Имаше по някоя- друга видеотека в някое гаражче в блока. Да не говорим, че озвучението се правеше на всички герои или само от мъж, или само от жена :)

Но да не се отклонявам много-много. Тогава филмите (все пак и Карате кид е от време оно) нямаха кой знае какъв, че пък и скрит и труден за разгадаване смисъл. Главният герой ядеше много бой, после започва да тренира и накрая отупваше лошите :) Това бяха в общи линии. И Карате кид беше нещо такова. Ако бяха вкарали повече смисъл, повече бойни изкуства и повече екстри като цяло, то този филм вече нямаше да се казва Карате кид ;)

Гледал ли си оригинала? Предполагам, знаеш, че това е римейк на стария филм, който даже беше в 3 или 4 части.

Не съм... мислех, че тази част не е деЦко и се подведох...

Момичетата просто искат да се позабавляват (1985)

Публикувано изображение

Изненадан съм, че от тази година може да ми хареса игрален филм  :baby: Беше лек и ненатрапчив, гъделичкащ още непозабравената ми младост Публикувано изображение съпроводена от хормонален дисбаланс... на Бардо-то ще и хареса Публикувано изображение

• Автор

Не, аз вече едва гледам филми. Това беше.

Последните филми, които гледах:

A Good Year

Публикувано изображение

Много хубав филм, забавен, романтичен. С тези лозя ми напомни на един друг филм с Киану Рийвс, който също беше доста приятен за гледане.

Head in the Clouds

Публикувано изображение

Страшно ми хареса. Нарежда се сред любимите ми. Към края ми напомни на Малена с Моника Белучи. За първи път Пенелопе Круз почти ми стана симпатична.

Exam

Публикувано изображение

Чудесен филм, който държи в напрежение от началото до края.

12 Angry Men

Публикувано изображение

Много силен. Ще го гледам пак с мъжа ми.

Публикувано изображение

Преди малко се върнах от The Last Airbender (Последният повелител на въздуха). Гледах го на 3D. Моята препоръка е да си спестите 12-те левчета и да пропуснете този филм, не си заслужава. Много харесвам анимацията, но филма е абсолютна загуба на време. Сценария е претупан, в смисъл на недоизпипан. Героите - лошите до един са индийски актьори, май, което ме наведе на следната асоциация... - Огнения народ - мангал (мангалът е метален или керамичен съд, използван за пренасяне и разгаряне в него на дървени въглища, или друго твърдо гориво, с цел отопление)... Енг, нашия Аватар, няма нищо общо с веселия образ в анимацията; във филма ролята му е трагична и намусена... За мен, нито един от образите в анимацията не е предаден добре. Наблегнато е на специалните ефекти, които, според мен, меко казано не бяха нищо особено и не е като да не сме ги виждали в други филми. 3D, ако изобщо го имаше, беше някъде в началото, май. Бойната хореография беше направо жалка, в смисъл на по-скоро смешна и танцувална, отколкото впечатляваща. Така, да обобщя - още в първите 10 минути съжалих, че съм отишъл на този филм, вместо да си остана в нас. Филма не е добър нито като режисура, нито като актьорски състав, нито играта на актьорите, нито дори ефектите, но най-разочароващ е сценария, който е като съшит с бели конци или по скоро като залепен с долнокачествена дъвка. По всичко личи, че ще има още два филма, които определено няма да отида да гледам, а дори няма да дръпна и от някой торент тракер. Препоръчвам да гледате анимацията, която е една от най-добрите анимации, които съм гледал някога - Avatar: The Last Airbender Публикувано изображение

Пикап: Съём без правил

Публикувано изображение

Очаквах повече, бяха по претупали сюжета. За първи път чувам за т.н "пикапъри" и доколкото прочетох в мрежата представените във филма и реалността се различават. Все пак ми беше приятно да погледам малко руски девушки.

Календарни момичета

Публикувано изображение

Тънък английски хумор с вплетена човешка драма. Посмях се, натъжих се и определено не съжалих, че съм го гледала, препоръчвам.

Завърших маратона си със втората част на Сексът и градът.

Филмът беше направен повече от идиотски, явно са заложили на невероятната обстановка и красивите тоалети и съвсем са забравили, че би трябвало да има нещо такова като сюжет. Кари е представена като незадоволена мрънкаща омъжена жена, която явно плаче за стария си живот.

Саманта си е все същата дърта шаврантия, а Шарлот е изнервена побъркана майка, която въпреки че има денонощна детегледачка, се ужасява от децата си.Единствено образа на Миранда ми хареса, която беше представена като по-зряла и уравновесена жена.

Като цяло смятам, че сценаристите не са разбрали нещо много важно-дъртите инфантилни самотни жени би трябвало поне малко да се променят и най-вече да пораснат след като вече са "женени с деца".

Последна песен(2010)

Публикувано изображение

Много хубав филм! Незнам защо има такъв нисък рейтинг в IMDb

Убийци(2010)

Публикувано изображение

Хареса ми! Леко филмче за убиване на времето :rolleyes:

последно гледах Mr Nobody, за който чух доста суперлативи, каращи ми де подходя към него с добри очаквания, но ми се стори твърде дълъг-2.40 минути някъде, което неизбежно притъпява внушението на филма; а той сам по себе си е мн добър,с добре развита фабула и идея-но не е за гледане вкъщи, ми е мисълта.

На тези филми трябва им се сложи предупреждение-"да се гледа само на голям екран":ph34r:

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot
Заменен постер [1102х1500] с по-малък. (преглед на промените)

Боеца за втори път го гледам - и ще го потретя

Публикувано изображение Fighter in the wind

А от това очаквах повече кръв и сополи ама на...

Публикувано изображение

yvsot: Заменен постер [1280 x 1024] с по-малък.

The Gods Must Be Crazy

Публикувано изображение

стара и свежа комедия ... винаги се смея като я гледам !!!

Machete

Публикувано изображение

Ако казваме че Ву превръща екшъна в балет , ТО Родригес га превръща в рокендрол ... ама от по бързите ... е страшен екшън ... кръвта се лее като из ведро ... за първи път видях да се ползват ч****а на човека за бънджи ... абе майстор от класа си е режисьора . А и друго интересно нещо ... всичкото американец ... лошо :) ... то не бе ДеНиро , Фейхи , Сегал , Джонсън ... няма добър ... добрите са американките , а най - добрите тези с мексиканска кръв ... като Мишел Родригес / няма никаква роднинска връзка с режисьора / !

Не го пропускайте !

От години го търсех този филм - High Strung. Преди малко го изгледах, след като случайно се сетих за него, потърсих го в zamunda и го открих, но за съжаление без субтитри. В коментарите беше даден линк към data.bg, където филма е качен с озвучаването от едно време, когато се въртеше по кабеларките. Велик филм, страхотна игра на Steve Oedekerk, който е и сценарист. Един кратък откъс:

http-~~-//vbox7.com/play:5defa81f

Снощи гледах индийския филм, който довоха по БТВ : Вер и Зара! Това е моя първа среща с индийски филм! Доста дългичък (около три часа), през половината време се пее и танцува. При всяка добра новина започват да пеят, при всяка лоша започват да плачат и пеят! Явно при тях певците са и артисти или всеки артист е и певец! Знам ли? За първи път видях мъже да плачат с повод и без такъв...Абе, голяма любов ви казвам! Латиноамериканските сапунки ряпа да ядат! Беше си чиста загуба на време!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.