Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Снощи заспивах на ТОЗИ!

Публикувано изображение

Като цяло не е нищо особено! Напомни ми за "Адвокат на Дявола" с Кеану Рийвс!

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вчера гледах на DVD-то Гориво в кръвта. Много интересен филм с някои зрелищни катастрофи...Ако го оценявах,бих му дал петица. Не ми хареса че не дадоха обзор на първите състезания ама...какво да се прави. :) Отивам да го гледам пак. :baby:

Сам в къщи

Публикувано изображение

Това си гледам аз по това време на свършващата година

:bighat:

Тетрадката(2004)

Публикувано изображение

Един много хубав и силен филм за една истинска любов! Много ми хареса

Филмът разказва истинската история на ирландеца Александър Пиърс (Oscar Redding) - най-прочутия затворник в Австралия.

През 1822 година той и седем други осъдени успяват да избягат от затворническия лагер Макуейри Харбор, но подадат в

суровата пустош на остров Тасмания. Без храна сред хаоса на дивата природа започва една безмилостна борба за оцеляване...

Филмът е добър, но е тежък. Ако ще го гледате, отделете му специално време.

Oтносно името му "Van Diemen's Land"

Тасмания е австралийски остров на границата между Тихи океан и Индийски океан. Наречен e на холандския мореплавател

Абел Тасман, който е първият европеец, посетил го през 1643 година. Името, което Тасман дава на острова е Земя Ван Димен

на името на губернатора на Холандска Индия.

Публикувано изображение

Днес гледах девдас :rolleyes:

Публикувано изображение

Препоръчва се точно за празниците!

Ето и готината музичка,която върви по време на цялата комедия

http-~~-//www.vbox7.com/play:34d5da54

"ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ" (2010)

Публикувано изображение

Подходящ за гледане, ако нямате друг избор. Историята вече е изтъркана, героите са втръснали, а ситуациите - клиширани. Робърт Де Ниро има спешната нужда да си уволни агента, защото вече става банален. По празниците обаче, филмът ще мине добре, тъй като е семейна комедия, а те се тачат по това време на годината.

3.0/10

Публикувано изображение

Не се подвеждайте по заглавието! Филмът е по-скоро сериозен, отколкото смешен. Апропо - неговата продължителност е 2 часа и половина, така че ако сте решили да го гледате се въоръжете с търпение - сюжета се разгръща бавно. Това е една тъмна комедия (драма с комедийни моменти - няма как и другояче да бъде, след като филмът разказва за живота на комедиен артист, който страда от рядък вид левкимия), в която са вплетени темите за приятелството, смъртта, любовта...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Публикувано изображение

Страшно ми беше домъчняло за руска реч.

Мислех, че ще е руска имитация на американски екшън, но не би…

Филмът е чудесен и отделеното за него време, минава неусетно.

Освен екшън има и много морални въпроси, човешки отношения и на пръв поглед лесни избори.

Единственото, с което не съм съгласна е, че очите на „единака” са студени, страшни и сурови. Нищо подобно – това бяха най-тъжните очи, които някога съм виждала. Данила Козловский е чудесен.

Вчера гледах чудовища оод препоръчвам го на всеки въпреки че ми е врършило времето за анимации :engagementring3:

Публикувано изображение

Гледах го в IMAX-а и честно казано - беше ми напълно излишно 3D-то. Нямаше някой специален ефект, който да те накара да ах-неш и да помислиш, че си навлязла в тяхното пространство. А дали е за хора под 18...хммм... Не мисля, по-скоро е по-дълбоко значението, реализацията малко куца, но като за филм изцяло направен на компютър - става. Хареса ми.

Благодаря ти Алекс. Ще изчакам още няколко дни, да падне цената и нападам :)

"ТУРИСТЪТ" /2010/

Публикувано изображение

Абсолютно излишен римейк, в който дори Джоли и Деп изглеждат изкуствени на фона на нелепата история и сюжетни клишета. Нулева романтика, нулево напрежение, нулев смисъл.
4.0/10

Преди малко изгледах филма The Man From Nowhere - "Непознатият", хареса ми, да си кажа честно не е кой-знае какво, но края на филма е много силен. Мисля че, повечето хора го харесват заради самия край, заради това че, един човек сам самичък е тръгнал да се бори за свободата на едно детенце, което е обречено от съдбта и ... Взех да се захласвам все едно пиша резюме на филма, гледайте го няма да съжалявате!

Публикувано изображение

"ТУРИСТЪТ" /2010/

Публикувано изображение

Абсолютно излишен римейк, в който дори Джоли и Деп изглеждат изкуствени на фона на нелепата история и сюжетни клишета. Нулева романтика, нулево напрежение, нулев смисъл.

4.0/10

Напълно съгласен,едва издържах до края,муден,безмислен,отегчителен,поредният бездарен американски напън,преди това съм гледал оригинала Anthony Zimmer,Анджелина диша прахта на Софи Марсо във всяко отношение,за Джони Деп не ми се говори,язък!

EDIT:Забравих да спомена нелепия саундтрак.

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Сред зрелища и кървища, сред безброй екшън герои и 3D визия, имало и нещо... семпло, но стойностно. Това е Flipped (2010)

Щеше ми се да го изпиша с огромен шрифт, но макар, че се въздържах, надявам се все някой да последва съвета ми: Гледайте го!

Публикувано изображение

ПП: По книга е и затова ще си позволя да се повторя... ТУК.

Публикувано изображение

...имало и нещо... семпло, но стойностно. Това е Flipped (2010)

Щеше ми се да го изпиша с огромен шрифт, но макар, че се въздържах, надявам се все някой да последва съвета ми: Гледайте го!

Публикувано изображение

...

Последвах препоръката ти, гледах го и споделям възторга ти. А и имам слабост към филми, събитията в които се представят от 2 гледни точки.

Срещнах различно преведени заглавия на "Conviction" - "Присъдата", "Убеждение", но не това е най-важното. Филмът определено си струва чакането да се появи достатъчно качествен релийз, а и гледането му. Винаги съм харесвал Хилари Суонк, а и в "Conviction" тя отново е на ниво. Може би не е най-силната ѝ роля, но класата си е класа. А на Сам Рокуел някак му отиват "затворнически" роли, припомняйки си блестящата му игра и в "Зеления път".

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гледах "Туристът" с Анджелина Джоли и Джони Деп. Доста слаб от към сценарии филм. Освен стойки, устни и фигура Джоли нищо не показа. Джони е на ниво, но това не стига. Според мен малко прехвален филм. Радвам се, че не се излъгах да го гледам на кино.

Една гореща препоръка за анимация. Мегазлодея Мегаум.

Публикувано изображение

Давам ви 100 процентова гаранция за 24 каратова усмивка... ако имате златни зъби.

Your Butt Is Mine

Gonna Take You Right

Just Show Your Face

In Broad Daylight

I'm Telling You

On How I Feel

Gonna Hurt Your Mind

Don't Shoot To Kill

I'm Giving You

On Count Of Three

To Show Your Stuff

Or Let It Be

I'm Telling You

Just Watch Your Mouth

I Know Your Game

What You're About

The Word Is Out

You're Doin' Wrong

Gonna Lock You Up

Before Too Long,

Your Lyin' Eyes

Gonna Take You Right

So Listen Up

Don't Make A Fight,

Your Talk Is Cheap

You're Not A Man

You're Throwin' Stones

To Hide Your Hands

Една гореща препоръка за анимация. Мегазлодея Мегаум.

Публикувано изображение

Давам ви 100 процентова гаранция за 24 каратова усмивка... ако имате златни зъби.

Анимацията наистина е великолепна, гледах я завчера ;) Заслужава високата оценка на критиците .. И аз я препоръчвам с 2 ръце

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Публикувано изображение

Филм, който бих гледала отново. На места се смях с глас. Наистина много свеж филм, а за саундрака просто нямам думи. Сигурно цял ден ще ми звучи в главата.

Съжалявам само, че не го открих по-рано.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

"СЕЗОНЪТ НА ВЕЩИЦИТЕ" /2010/

Публикувано изображение

В момента върви по кината като "нов" филм, макар че всички Вие вече сте го гледали по един или друг начин. Средновековна каша от кръстоносци, вещици, демони и католически свещеници. Приятно забавление, ако се чудите как да убиете час и половина от живота си. В останалите случаи по-добре го изчакайте на домашен носител или изобщо си го спестете. Кейдж играе с нежелание, а сюжетът е болезнено тривиален. Режисурата на Доминик Сена допълнително проваля нещата. Поредната слаба ракия на Холивуд. Новата година започва порядъчно зле откъм филми. :wors:

3.8/10

Публикувано изображение

Филм, който бих гледала отново. На места се смях с глас. Наистина много свеж филм, а за саундрака просто нямам думи. Сигурно цял ден ще ми звучи в главата.

Съжалявам само, че не го открих по-рано.

Изглежда интересен, но го няма по обичайните места за съжаление http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Edit: Намерих го на обичайното заподозряно място под името Im Juli

Редактирано от Duddly (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.