Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Предпоследно гледах Memento - супер добър трилър като за 9/10,

Публикувано изображение

а последният филм който гледах беше Midnight Meat Train - добър филм с ужаси 8/10. Един от главните герои е запомнящият се Vinnie Jones.

Публикувано изображение

:biggrin:

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Life as We Know It / Такъв е животът (2010)

Много сладък филм (:

http://www.######/details.php?id=250783&hit=1

Да, филмчето е много готино. Снощи го гледах :))) Ако имате 2 часа, отделете му, заслужава си :)

http://img.######/bitbucket/TheTouristPoster.jpg

Невероятен филм,препоръчвам ви го!

Не споделям мнението. Дори твърде вероятен филм. Туристът е един от най-предвидимите филми които съм гледала някога. Като напрежение - почти нулево. Само уводът е един час, а останалите 30 минути са слаби в това отношение. Не се бойте, филмът е напълно безопасен. Подходящ за хора със слаби сърца и нерви. Макар и на възраст обаче, Джоли и Деп са все още доста съблазнителни т.е. секси, удовоствие е да ги гледа човек. Дори съдържанието да не си заслужава особенно - опаковката е добра. Все пак си падам по типажа на 007 Джеймс Бонд или агент Итън Хънт, с хубавите хотели и яхти, лъскавите приеми и балове, официалното облекло и скъпи бижута. В това е чара на Туристът.

Публикувано изображение

The Story of the First King’s Four Gods- сериал е, но го препоръчвам на всеки, наистина си заслужава!!

Firelight (1997)

Публикувано изображение

Чели ли сте исторически любовен роман? Е, това е неговата екранна версия. Ако сте почитатели на Остин или Бронте, то би ви разочаровал максимално опростеният сюжет. Потвърждавам оценката за тази продукция дадена в IMDB - 7/10. Подхванала съм Софи Марсо и съм доволна от нейната игра, въпреки изключително малкото действие и диалози, а може би точно заради това. Като си спомням, любимите ми сцени в "Смело сърце" са когато тя показва емоциите си... уж мълчаливо, а сякаш крещи.

Historias Minimas,2002

Публикувано изображение

Поетична испано- аржентинска драма за малкия човек,естествено има го южноамериканския магически реализъм,

още повече,че действието се развива в Патагония.

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

http://www.blu-raystats.com/img_cvr/Red_25192091506_500.jpg - скоро не бях се забавлявал така с екшън филм, незабравимо изпълнение на Брус Уилис http://www.imdb.com/title/tt0084827/ - и още една класика с бозав(да не кажа идиотско) римейк/продължение

Аз снощи останах много приятно изненадана от филма "21 грама"...Как пък не съм го чувала досега! Интересно как около мен не е бил коментиран и ровейки из нета не съм попадала на статии и коментари! Но още докато изписаха името на Шон Пен заех изходна позиция и въпреки, че се оказа доста тежичък филм не останах разочарована! Много ми хареса!

аз гледах THE FIGHTER :whist:

Който е доста посредствен и надценен, но Крисъчн Бейл прави поредната уникална роля в кариерата си.

Публикувано изображение

Хареса ми филмчето, много приятно и с това бебе става още по-як филма, отначало малко е объркващо, но после го схванах :beer: 10/10

Публикувано изображение

Solitary Man, 2009
Хубав и лично за мен наситен с тъга филм,прекрасна роля на Майкъл Дъглас.

Киноман съм, или както там наричат тези, които гледат много филми. Не знам колко са, но са хиляди, не съм ги броил. Но не съм гледал филм като

Never Let Me Go

Публикувано изображение

Шекспир е казал, че са възможни общо 29 сюжетни линии, но се съмнявам, че това, което видях не е и подозирано от гения.

Потресен съм! Това е филм, направен с изключително майсторство. Не съм чел новелата на Казуо Ишигуро, или както там се превежда името му, но сценарият е шокиращ, актьорската игра е зашеметяваща, операторската работа е уникална - зловещ филм, в който няма и капка кръв, нито пък помен за насилие. Филм, в който няма нито една усмивка. Дори в един момент си мислех, че няма да видя дори един слънчев лъч в многобройните сцени на открито. Е, имаше такъв, дори два, но светилото бе закрито или от смазващи с величието си тъмни облаци или от горските дървета. Нямаше и кой да спре дъжда и вятъра...

Ако търсите разтуха и забавление, не гледайте този филм, той не е за вас.

Едно единствено изречение още в първите кадри, на което част от зрителите може би няма да обърнат особено внимание, индиректно подсказва, че повествованието не е реалност, но дали е така наистина?

Филма е смазващ... не прилича на нищо друго.

Тотално заличаване на себето, пълно изключване на личността, абсолютно себеотдаване без капчица съжаление. Просто... така се случват нещата, значи така трябва. Бих го препоръчала на всички търсещи, на езотериците, на онези, които мислят че могат да напуснат този свят без да мъкнат на гръб товара Кръст.

Не зная дали е реалност, дано да не е. Но това не променя реалността, която прелива от филма.

Гледах няколко силни филма след този но... вече дори не ги помня.

Не е за хора със слабички сърца.

THE MECHANIC (2011)

Публикувано изображение

Средняшко екшънче за разпускане и поредната повтаряща се роля на Стейтъм. Нищо повече и нищо особено.

4.6/10

Публикувано изображение

отлична психо-фантастика с елементи на трилър в добрия стар стил на "Щамът Андромеда" на Крайтън

И аз изгледах "Never let me go", със смесени чувства към филма.

Майсторски направен въздействащ, усещането за обреченост почти през цялото време и към края умирането и на последната надежда - невероятно предадени.

Обаче....

Публикувано изображение

Много ми хареса !!! Ама частта след като изнасилиха момичето! Как им отмъсти само! Аз допоследно си мислех, че няма да убие нито един от тях, просто ще ги сплаши :baby:

Тежък е малко особено първите 45 минути ... Бях втрещена, ама като почна да им отмъщава и аз живнах :mark:

Горещо препоръчвам! :nono:

Публикувано изображение

Mammoth, 2009

Филм над който да се замислиш,трогателен,истински и пречистващ...

Публикувано изображение

Ако някой го е изпуснал,го препоръчвам горещо,е разбира се надали ще допадне на всеки, но ...

А този филм, е невероятен- Публикувано изображение

Дали някога ще има нещо,което поне да се доближи до него..не знам!

Публикувано изображение

Въопще не ми хареса. Много слаба комедия според мен :ph34r:

Публикувано изображение

Pan's Labyrinth / Лабиринтът на фавна (2006)

Приказка в която имаше и неприятни моментчета но и незабравими. Много ми хареса, едва сега го открих.

Като цяло идеята за подземно лунно царство не ми допада особено но има какво да се научи.

The Notebook (2004) - дълга, сантиментална, скучновата боза. А ухилента до уши физиономия на главната героиня (в 90% от времето) определено ми дойде в повече.

Публикувано изображение

Много ми хареса !!! Ама частта след като изнасилиха момичето! Как им отмъсти само! Аз допоследно си мислех, че няма да убие нито един от тях, просто ще ги сплаши :hush:

Тежък е малко особено първите 45 минути ... Бях втрещена, ама като почна да им отмъщава и аз живнах :)

Горещо препоръчвам! ;)

Абсолютно на противоположно мнение съм. Изгледах го, най-вече заради добрите отзиви, но бях страшно разочарована. Един час изнасилваха девойката, половин час, тя ги трепеше и това е целия филм, абсолютна глупост.

Но, разбира се всеки си има вкус.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.