Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

Изключително искрен, изчистен от всякакви излишни сантименталности. Казва наистина задълбочени неща с много простички думи. Райън Гослинг и Мишел Уилямс показват голяма класа. Не е за хора, които искат да гледат просто някоя романтична драма, защото филмът определено има потенциала да депресира аудиторията. :whist: Подробното ми мнение Тук

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

James Bond:Quatum of solace

Публикувано изображение

Филма не го бях гледал от както му беше премиерата в българия.Изключително добре направен филм,без преувеличение и без натрапващи се каскади.

Публикувано изображение

Не можах да го догледам, но издържах цели 36 минути. Жалко за Натали, една от любимите ми актриси, просто не очаквах да я видя в толкова слаб филм.

Публикувано изображение

Един от малкото филми, при който ми е спирал дъхът. На 3D да го гледаш - нещо неописуемо.

yvsot: Постер [1000x1481] е заменен с по-малък.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Публикувано изображение

Поредното забавно филмче от поредицата за Еблювци :( Подходящо за убиване на час и половина в неделния следобед.

Red Eye(2005)

Публикувано изображение

Много хубав трилър! Държи те в напрежение през цялото време! А за главната актриса Рейчъл МакАдамс-нямам думи-перфектна игра и е много красива! :cool:

LIMITLESS ("ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ")

Публикувано изображение

Средняшко трилърче за позитивните последици от експериментални лекарства за ума на тъпите американци. Става за гледане, но това е всичко.

5.3/10
Публикувано изображениеCinemascrotum , чета с интерес блога ти ! Не може да отрече човек че имаш дар слово, НО то бива хеътърство ама твоето никъде го няма ! Не съм видял във всичките ти писания един положителен отзив , замисли се по въпроса ?!?

Причината за това е, че блогът ми е ориентиран ексклузивно да изобличава тъпотията на Холивуд, а не да глорифицира боклуците на общи основания /така, както правят редовно някои мои "колеги"/ :) И трябва да те поправя, защото съм писал за няколко филма, за които мнението ми е силно позитивно - най-актуалните такива са "127 часа" и "Непреклонните". /"Социалната мрежа" и "Генезис" пък са по-стари примери/ Радвам се, че ме следиш, а относно различните мнения - знаеш, че изкуството е субективно, така че ако някой наистина харесва даден филм, едва ли моето негативно ревю ще му промени личната оценка. :whist:

Причината за това е, че блогът ми е ориентиран ексклузивно да изобличава тъпотията на Холивуд, а не да глорифицира боклуците на общи основания /така, както правят редовно някои мои "колеги"/ :wors:

И трябва да те поправя, защото съм писал за няколко филма, за които мнението ми е силно позитивно - най-актуалните такива са "127 часа" и "Непреклонните". /"Социалната мрежа" и "Генезис" пък са по-стари примери/

Радвам се, че ме следиш, а относно различните мнения - знаеш, че изкуството е субективно, така че ако някой наистина харесва даден филм, едва ли моето негативно ревю ще му промени личната оценка. :wors:

Случайно видях блога ти и цяла вечер не можах да се отлепя от него. Уникален стил на писане, толкова не съм се смял от години... Поздравления! :wors:

SUCKER PUNCH ("ИЗМИСЛЕН СВЯТ") 2011

Публикувано изображение

Не искам да продължавам негативната серия, но трябва да бъда честен - това е най-дебилното нещо, което съм гледал на кино от години. Избягвайте го на всяка цена, ако сте над 14 години. Зак Снайдер просто трябва да се спре, защото достатъчно омърси киното с безумията си.

3.0/10

Beyond A Reasonable Doubt (2009)

Публикувано изображение

Води се като римейк на ТОЗИ филм от далечната 1956 година. Нямам база за сравнение, но влизайки обаче в IMDB и виждайки разликата в оценките само можете да си направите извода. Явно е, че новата версия не струва много. Същото ще установите и като го гледате, АКО решите да го направите де. Накратко. Имаше леко напражение, преследване, убийство, обрат... но въпреки това, малко простоватичък ми се стори. А последната реплика завърши с "F*CK YOU". Егати финалните думи, ужасно се издразних. Толкова ли не можаха да ми го спестят?

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Майкъл Дъглас има вредния навик да се снима в евтини римейкове на класически трилъри /"A Perfect Murder"/ и да ги осира с присъствието си. Изобщо не се изненадвам, че филмът не ти е харесал - аз дори не го изтърпях целия.

Harry Potter and the Deathly Hallows ! Най добрия филм,който съм гледал и ще гледам поне още 500 пъти докато излезе последния филм !

Публикувано изображение

Добро филмче за загуба на време. Има доста смешни моменти , но като цяло е много по-слабо от предните части:cool:

Не съм сигурен какво да споделя за филма, който току що изгледах - "Семейство Джоунс"/ The Joneses .

Публикувано изображение

Началото на филма показа едно хармонично, заможно семейство, което се нанесе в нов дом. И наглед всичко бе толкова изрядно, че веднага възникна въпросът къде е проблемът в това семейство. И много скоро се оказа, че всъщност нищо не е в ред...

Няма да разказвам филма, разбира се, но през по-голямата част от него имах чувството, че в наглед добрия замисъл като сценарий има нещо липсващо, че той някак увисва. И това натрапчиво усещане доведе до съвсем предсказуем финал. Трудно ми е да дам цифрова оценка на филма, но определено можете да си го спестите,ако си намерите нещо по-интересно в мрачния и скучен следобед.

Не съм кой знае какъв почитател на Дейвид Духовни и не можех да очаквам кой знае какво и от този филм, но Деми Мур е сред тия, които най-често бих желал да виждам на екрана, а тя едва ли има основания да се гордее с този филм, вероятно най-безличният в кариерата й.

Майкъл Дъглас има вредния навик да се снима в евтини римейкове на класически трилъри /"A Perfect Murder"/ и да ги осира с присъствието си. Изобщо не се изненадвам, че филмът не ти е харесал - аз дори не го изтърпях целия.

Като пример дори бих добавил " Уолстриит 2". Дори Майкъл Дъглас да играе и в двата филма, първият е много по - добър във всички аспекти от вторият!

Публикувано изображение

Най обикновена неделя. До към 13,45, когато изморен от седенето в удобния ми стол от черна еко кожа, реших да изгледам някое филмче.Без всяква идея попитах един френд и тъй като той беше вече на последната част от осмологията американски пай ми вика "Бе тии що не изгледаш Американски пай - голата миля". Речено сторено. Бях гледал единицата, която имаше своя чар съотнесено на тийнейжърския ми акъл. Та запретнах крачолите на анцуга и дигнах крака на бюрото(да неудобно е)Още в началото бях свидетел на еякулация довела до смъртен случай ( странно дали от това, че силата на удара бе точно в сърцето на жертвата или от това, че тя бе твърде възрастна и отдавна не бе виждала гола мъжка плът). Следващия час и нещо се нагледах на цици, чукане, алкохол, надървени пишки, драйфане се неща които осмислиха следобеда ми. Признавам си едва не си посегнах и аз. Та тве е живота цици, ебане и смърт...

В тоя ред на мисли някъде бях чул: най - обичам боба,леба и да Е*А...

"Ловен сезон" (2010) - "Av Mevsimi" (2010)

Публикувано изображение

Хубав трилър, препоръчвам...

"SANCTUM" 2011

Публикувано изображение

Скучен, банален, клиширан. Добре, че не го даваха по кината. Единствената му цел е реклама на подводните 3D камери на Джеймс Камерън, всичко останало /сюжет, герои, диалог/ е на заден план. Съжалявам, че го гледах, но поне се радвам, че не дадох пари за него.

2.8/10

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.