Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

Haevnen, 2010

Хареса ми,скандинавска драма от тези, които те хващат за гърлото!

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1/Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1

Публикувано изображение

Не че беше лошо...ама и хубаво не беше. Става. Малко съм възмутена, че нямаше един съблечен мъж с хубаво тяло. :yanim: Тц, тва не прозвуча много добре xD. Имам предвид, че съблякоха и Даниел Радклиф, и Рупърт Гринт, ама и двамата имаха някви хилави момчешки тела. А те са на... нз на колко, но са големи. Момчетата в моя клас имат по-готини тела. Зайците имат по-готини тела. Wtf?!, говоря глупости :ph34r: Както и да е. Таа, филмът не беше нещо особено. Шестият беше по-хубав. Може би просто съм разочарована, защото [не че е изненадващо] книгата е мнооооого по-добра от филма. Ясно е, че не могат да съберат цялата история от седмата книга в един филм...или дори два... но някои неща ми идваха много... изведнъж. Може би, ако не бях чела книгата, нямаше да ги разбера.

Краят много ме разчуства... е, като четох книгата ревах с глас [окей, не съвсем, но бях на косъм ;д], докато гледайки филма просто...ами ревах. :D

Редактирано от I'm Your Nemesis (преглед на промените)

Wantage Point "/ "Точен прицел"

Публикувано изображение

Не че не съм гледал куп филми, посветени на борбата срещу тероризма, не че за пръв път е заложено на покушение с предизвестен край срещу американския президент , но в този филм има нещо по-различно, благодарение на което не го спрях още в началото. И не съжалявам, защото събитията във филма, отразявайки всъщност около половин час време, са показани от гледната точка на няколко от героите в него. И това не е нов подход, но авторите са се постарали да създадат повечко напрежение и в някаква част са го постигнали. Е, няма как да не прозират и клишета, но при всички случаи този филм е за предпочитане пред куп други с подобен сюжет. За щастие, не е възможно всеки ден да гледаме шедьоври.

Публикувано изображение

Много слаб филм според мен ! Едвам успях да издържа до края .. за да видя "героичния" му финал :) 1.5 от 10 му давам!

Аз гледах I am Sam последно....феноменален филм! Всеки, който не го е гледал, задължително трябва да промени това в живота си :speak:

"Solitary Man" /"Самотник"

Публикувано изображение

Не е това филмът, който ще ви разтовари емоционално след тежък ден - в него няма комични ситуации, няма луди гонки с мощни коли и мотори, няма голотии. Има осезаемо актьорско присъствие от страна на асовете на професията - Майкъл Дъглас, Дани ДеВито, Сюзън Сарандън, събрани, за да покажат колко е лесно хем да си обграден от много хора, хем да си самотен.

Напоследък гледам предимно по-стари неща, че нещо новите не ми харесват.

"Mama Roma" 1962.

Много реалистичен и драматичен филм. За ценители. :cool:

Публикувано изображение

Брулеска

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Страхотни визии, страхотни танци, страхотна музика. предполагам, че създателите са заложили само и единствено на това, защото сюжета беше някакъв со никакъв. Филмчета като цяло ми хареса, защото харесвам подобен тип филми, но определено образите на главните герои особено този на Агилера бяха толкова повърхностни и така "звездни", че на моменти изнервяха.

"ПЪРВИЧЕН КОД" /SOURCE CODE/ 2011

Публикувано изображение

Изненадващо добър, добре заснет и провокиращ трилър за паралелни вселени. Джак Джиленхол се справя задоволително, а Дънкан Джоунс /"Луна"/ определено е творец, който има голямо бъдеще в киното.

7.5/10

"ПЪРВИЧЕН КОД" /SOURCE CODE/ 2011

http://www.femalefirst.co.uk/blog/wp-content/uploads/2011/03/source-code-poster2.jpg

Изненадващо добър, добре заснет и провокиращ трилър за паралелни вселени. Джак Джиленхол се справя задоволително, а Дънкан Джоунс /"Луна"/ определено е творец, който има голямо бъдеще в киното.

7.5/10

"Първичен код" е добър филми и си заслужава. Представлява едно пътуване в миналото, но не физически. В него правят интересно раделяне на същността-духа (мисълта) от обвивката-тялото (мозъка). Доста странно. Някак си, все едно да направиш омлет без да счупиш яйцето. Щеше да е хубаво, ако ни беше дадена хипотеза т.е. ни беше предложено обяснение на явлението. В целия сюжет единствено тероризъмът дава някаква далечна представа за реалността. Жалко, че идеята за способността ни да променяме миналото (а с това и настоящето) връщайки се в спомените си (или нечии други) няма основа, излиза сякаш от нищото. Иначе е занимателен и е от малкото които мога да препоръчам.

"Агенти на съдбата” (с Мат Деймън и Емили Блънт), в сравнение, беше пълно разочарование. За едни шапки, едни врати, едни глупости. Проблема там беше точно обратния. Добра база, чисто теоретично, но ужасна реализация. Лош сценарой, повърхностни герои, слаба игра.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Последният беше Ще се лее кръв, който го гледах по канал 11 на Булсата. Много хубав филм, а за играта на Даниъл без коментар, този човек не е от тази планета.

Публикувано изображение

Споделям предишните мнения за филма. Много приятно ме изненада. Без малко да се подведа по вулгарния трейлър, но за късмет не го направих. Накара ме да се смея, а за момент дори ме разчувства.

"Първичен код" е добър филми и си заслужава. Представлява едно пътуване в миналото, но не физически. В него правят интересно раделяне на същността-духа (мисълта) от обвивката-тялото (мозъка). Доста странно. Някак си, все едно да направиш омлет без да счупиш яйцето. Щеше да е хубаво, ако ни беше дадена хипотеза т.е. ни беше предложено обяснение на явлението. В целия сюжет единствено тероризъмът дава някаква далечна представа за реалността. Жалко, че идеята за способността ни да променяме миналото (а с това и настоящето) връщайки се в спомените си (или нечии други) няма основа, излиза сякаш от нищото. Иначе е занимателен и е от малкото които мога да препоръчам.

Ако говориш за обяснение на самия процес, то стана ясно, че първичният код създава паралелна вселена, в която съзнанието на главния герой обитава тялото на друг човек. Същинско пътуване във времето няма, има само връщане в определен момент от друга реалност - действията там не могат да променят настоящето, а само хода на събитията в алтернативния свят.

Ако говориш за обяснение на самия процес, то стана ясно, че първичният код създава паралелна вселена, в която съзнанието на главния герой обитава тялото на друг човек. Същинско пътуване във времето няма, има само връщане в определен момент от друга реалност - действията там не могат да променят настоящето, а само хода на събитията в алтернативния свят.

Да, прав си, целият замисъл се съдържа тук:

At some point today, you gonna hear about a failed terrorist attack on a train near Chicago. You and I kept that bomb from going of. An attented bombing on a train outside Chicago, but it was prevented. And the suspect was found on board named Derek Frost. If you reading this email, then source code works even better than you and Dr. Rutledge even imagined. You thought you were creating 8 minutes of a past event, but you're not. You've created a whole new world. Goodwin, if I am right, somewhere at the Source Code facility, you have a Captain Colter Stevens, waiting to send on a mission. Promise me, you'll help him. And when you do, do me a favour. Tell him, everything is gonna be OK.

Какво обаче става със съзнанието на рецепиента? Ей, кучетата го яли, никой не го мисли! А на мен ми е жал за него, изглежда го затриха. :)

Какво обаче става със съзнанието на рецепиента? Ей, кучетата го яли, никой не го мисли! А на мен ми е жал за него, изглежда го затриха. ;)

Направо си го затриха човечеца. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Това ми е една от малкото критики към филма - остави прекалено очевидни сюжетни дупки.

Редактирано от Cinemascrotum (преглед на промените)

Снощи го гледах...Филма е по действителен случай.

Много ми хареса - невероянта хармония между човека и природата, уникални пейзажи и борба за оцеляване...:)

Публикувано изображение

Снощи го гледах...Филма е по действителен случай.

Много ми хареса - невероянта хармония между човека и природата, уникални пейзажи и борба за оцеляване...:D

Публикувано изображение

Срам ме е да си кажа, но така и не можах да го намеря никъде, явно преписвам името неточно..

Ще дадеш ли линкче моля..

Срам ме е да си кажа, но така и не можах да го намеря никъде, явно преписвам името неточно..

Ще дадеш ли линкче моля..

Заповядай

Entre lobos / Сред вълци (2010)

Успехи !

На доверие го тегля, скептична съм...

Заповядай

Entre lobos / Сред вълци (2010)

Успехи !

Благодаря!

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Уникален филм е.

Много повече от уникален...Снощи видях, че е в топ10 на най-теглените филми - не че това промени мнението ми, филма според мен трябва да се гледа...

Единството между човека и животното няма как да се научи, там няма реплики, в учебниците не пише кой и как да ги обича...

Кадрите с природните картини са заснети великолепно - на моменти имах чувството, че мога да "вляза" там...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.