Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Заешка дупка

Публикувано изображение

Минава ли някога?

Не.Променя се обаче.

Как?

Не знам.Тежината,предполагам,за известно време става поносимо.

Превръща се в нещо,което можеш да прикриеш в джоба си и да го носиш с теб.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Лов на дребни хищници.

Честно казано, очаквах повече. Филм на средно ниво, дори малко под средното...

"Мъртвешко пробуждане"-днес го зяпах,на мен ми хареса щото си падам по психотрилъри

Публикувано изображение

С вечната музика на култовата група ABBA и таланта на неповторимата Мерил Стрийп,филмовата адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена,е видян от над 30 милиона души по целия свят.

И Пиърс Броснан е готин.

10 X

:baby:

http-~~-//vbox7.com/play:5411be2a

The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011)

Публикувано изображение

Много ми хареса.

После попаднах и на Camelot и за една нощ изгледах всички 10 серии ((:

за съжаление е сериал и сега ще чакам сезони и нови серии вместо да го изгледам наведнъж.

Снощи гледах The New World

Разширената версия - горе долу 3 часа си беше. Чудно ми е да го кажа, по принцип си падам по 3D екшъни без смисъл, но този филм ме очарова. На моменти скучен, на моменти трогателен. Хареса ми липсата на диалози, хубаво е да гледаш нещо и да го разбираш, без нужда от 40 реплики. Не съм сигурен дали бих го препоръчал, трябва мъничко нагласа за този филм, ако някой го изгледа да сподели мнение. :sobbing:

Всъщност разказва историята на Покахонтас :sobbing:

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

Отдавна ми го препоръчваха този сериал и да ви кажа не можах да заспа докато не изгледах всички серии :biggrin: Направен е много зрелищно и не е за хора със слаби нерви :yanim: Разбрах,че главния артист се е разболял и затова са направили новия сезон без него.Всъщност новите серии са предистория.В момента ги тегля и явно няма да се спи и тази нощ :blink: Ето и трейлъра на новия сезон:

Arthur

Публикувано изображение

Честно казано в началото мислех да го спра. Този Артур е едно непораснало, леко казано разглезено богаташче. Нищо не може да свърши сам, бръщолеви глупости без спирка :biggrin: Именно бърборенето му ме дразнеше в началото, а после ми стана някак симпатично. Филмът е непретенциозен, предсказуем, но пък различен и в крайна сметка ми хареса. А Гарнър е великолепна както винаги :whist:

Публикувано изображение

Страхотна комедия

:P

Arthur

http://www.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2011/02/Arthur-movie-poster.jpg

Честно казано в началото мислех да го спра. Този Артур е едно непораснало, леко казано разглезено богаташче. Нищо не може да свърши сам, бръщолеви глупости без спирка :blink: Именно бърборенето му ме дразнеше в началото, а после ми стана някак симпатично. Филмът е непретенциозен, предсказуем, но пък различен и в крайна сметка ми хареса. А Гарнър е великолепна както винаги :cool:

ОФФ: Извинявам се за лошото качество, но явно никой не е сметнал за необходимо да качи тази сценка с по-добро. :baby:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mwxcKzkpA5g

Helen Mirren: Bonsoir, cette catégorie célèbre le meilleur film étranger de l'année.

Russel Brand: What Helen said was, “Yo my Oscar winning performance as a queen was much more realistic than Colin Firth's as the king!"

Helen Mirren: Je n’ai pas dit ça Russell, tu es un idiot.

Russel Brand: I’m very flattered Helen but I’m of course married now…

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

ЧЕРВЕНИЯТ СИВ КАМИОН

Приятна комедия :wub:

Трейлър

Сърфиращата Бруна

Също приятно за гледане :P

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8FKuCSA2c0U

Mean Machine (2001)

Публикувано изображение

Страхотен филм, отдавна не бях се забавлявала така. Който е фен на английския хумор, да го гледа задължително! Публикувано изображение

Редактирано от ellevu (преглед на промените)

Публикувано изображение

Имаш перфектния съпруг. Имаш перфектното дете. Имаш перфетната къща. Сега друга жена иска да има това, което имаш ти…

Абе луда блондинка,баси,до последно ме нерви ъф

Заслужава си филма,и Бионсе участва.

10 Х

Първо изгледах "Птиците умират сами", после "Богат-беден" и сега - "Шогун". Последният е една прекрасна приказка. Който ги помни от детството си би им се зарадвал отново а който не ги е гледал - да не пропуска.

пингвините на мистър попър с джим кери много забавен фомл!!! все пак е с джим :)

Публикувано изображение

Страхотна комедия,ще ви хареса

:)

Таткова градина(2003)

Публикувано изображение

Много хубаво, забавно и леко филмче!

Dead Poets Society /Обществото на мъртвите поети

Публикувано изображение

Изключителен! В него няма компютърни 3Д ефекти, няма динамични сцени или луди гонки, има само смисъл и теми за размисъл.

"TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON" (2011)

Публикувано изображение

Несъмнено ефектен и зрелищен филм и може би най-добрата употреба на 3D след "ТРОН: Заветът", но всичко останало в този филм е просто една воняща помия, която не си заслужава нито времето, нито парите, а най-малкото - нервите. Майкъл Бей трябва да бъде разстрелян о време. Повече - тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.