Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Бюшра 2009 / Büsra 2009

http://masters-tb.co...ls.php?id=64386

Публикувано изображение

Отново добър филм. Остави ме замислена. Определено поражда въпроси.

Този път музиката не ме грабна.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това е един от най-емоционалните филми, които съм гледала.

"Хачико" (2009)

Публикувано изображение

Вестоносец 2007 / Ulak 2007

http://masters-tb.co...ls.php?id=59890

Публикувано изображение

Bir masal gibi..... ;)

Вълшебният приказен свят! :yanim:

Çok, çok güzel! :yanim:

Това е един от най-емоционалните филми, които съм гледала.

"Хачико" (2009)

Поради тази причина отказвам да го гледам.

Редактирано от Ръчна (преглед на промените)

36 Quai Des Orfevres http://www.imdb.com/title/tt0390808/

Публикувано изображение

Филма е стар, вчера го изгледах може би за трети път, и все още продължава да ме възхищава... Страхотен френски полицейски екшън, драма и трилър , с много добър актьорски състав , режисура и сценарий .. Заслужава си на 100%, гледайте го Публикувано изображение

Публикувано изображение

Убиха я,сигурна съм.

Обичаме те и те помним,липсваш ни

Космически кораб Ямато

http://www.imdb.com/title/tt1477109/

Интересна история, много добри ефекти, но се пригответе за японския начин на мислене. Ако не сте готови определени моменти може и да не ви харесат

Публикувано изображение

Невеста под наем 2005 / Egreti gelin 2005

http://masters-tb.co...ls.php?id=64274

Публикувано изображение

Нищо, че по жанр се води драма, на мен ми беше забавен.

А актрисата, която изпълнява главната роля / Нургюл Йешилчай/, така хубаво гали окото....

The Cove / Заливът (2009)

Публикувано изображение

Невиждана жестокост. Как ли ще плати човечеството за това?

Много прехвален, но нищо особено:

Публикувано изображение

Много прехвален, но нищо особено:

Публикувано изображение

На мене пък ми хареса много. Беше странен... до някаде гнусен поне за мен, въздействащ, смислен... :( определено ми хареса доста :)

Red ridding hood - Страшно много ми хареса! Макар, че от части напомня за Здрач...

Bad Teacher - Ммммм не оправда очакванията ми - имаше няколко добри момента и толкоз.

Your Highness - Заради Портман го пуснах, видях рицари, крале и мислех, че ще ми е голям филм, но повече ми приличаше на някаква пародия ... Иначе става за губене на време

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Bad Teacher - Ммммм не оправда очакванията ми - имаше няколко добри момента и толкоз.

И аз днес го гледах...и съм на същото мнение. На трейлъра изглеждаше много по-забавен... Камерън Диаз определено игра добре. Джъстин беше малко скован..определено не най-добрата му роля. А като цяло можеше много повече този филм. Особено с бюджета, който е имал.

10/10 ;)

Няколко страници по-напред и аз бях писала за същия филм. ;)

Прав си, много си прав в оценката.

Напоследък направо ми дойде до гуша от мелодрами и бози.

Something Borrowed
http://www.imdb.com/title/tt0491152/

Филм, който замисля… Не натежава с дълбоки философии, но поставя много въпроси, които в някакъв момент от живота ни стоят пред всички нас.

За избора между това да сме щастливи и това да сме почтени. За силата да си отговорим какво наистина искаме. Дали имаме смелостта да си го вземем или е много по-лесно да пропускаме щастието, самозалъгвайки се патетично, че сме свестни.

За първи път чух най-красивото любовно обяснение, което уж всъщност не беше точно това.
You are home for me!!!
Филмът е от тези, които оставят следа.

Публикувано изображение

Хареса ми замисъла. Очаквах повече. Отново. В началото ми беше леко скучен, но после ми хареса как с развиха нещата. Краят не е като на всички филми с извънземни. Имам чувстово, че колкото повече време минава след като видях филма, толкова повече започва да ми харесва. Явно го осмилсям и оценявам по-бавно от обикновено :cheers:

Apocalypse Now / Апокалипсис сега (1979)

Но оригиналната версия от 1979 година. ;)

Redux версията от 2001 година не ми допада толкова, тъй като доста се разводнява идеята на филма.

Иначе филмчето е много силно, но и доста тежичко.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Личната ми оценка е 5/10

Имаше няколко смешни момента,Камерън беше много секси и това е ...

Филма беше безсмислен и,като цяло гледаш през цялото време за да останеш с пръст в уста накрая :lol:

През целия филм се бори за нек'ви цици и накрая нищо,плоска американска боза :cheers: И все пак за убиване на час и половина става !

"ВЪЗХОДЪТ НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ"

Публикувано изображение

Изненадващо добре направен филм, който служи като предистория на класическите серии от 70-те. Очаквах пълен резил, но се оказа, че комбинацията от стилна режисура и изключителни визуални ефекти могат да надвият абсурдния сюжет и калпава актьорска игра. Повече - тук.

6.6/10

Публикувано изображение

Резюме:

Запознайте се с Хенри, най-депресираният човек в Америка.Всеки ден, той седи в кабинката си до пътя, събирайки такса за преминаване. Изглежда, в живота му нищо не може да се промени.Но веднъж, съмнителен приятел моли Хенри, да го чака до входа на главната банка в Бъфало ...Резултатът е, четири години затвор по фалшиви обвинения в грабеж.Но ще мине време и Хенри се връща в същата банка, за да си вземе своето...

Не е кой знае колко мега добър, но според мен Киану Рийвс изигра много добре героят си - един такъв никакъв, което е добре за актьор все пак :wink12:

Публикувано изображение

От постера останах с впечатление,че ще има някое момче в,което се е вселил демон и избива всички но нямаше нищо такова...

Много интересен филм от време на време направо си те побиват тръпки,ако го гледаш късно през ноща 3-4 часа :)

И все пак не беше особено страшен,очаквах повече и преди да си го пусна ме беше повече страх ;)

Оценка 7/10 заслужаваше си гледането !

Публикувано изображение

Batman begins

Само него не бях гледала и най-накрая си поправих грешката. Хареса ми. То всички филми за батман са ми харесвали досега. Но като че ли този и Черният рицар най ми допаднаха. А в ролята на Батман ми харесаха Бейл и Болдуин :ph34r:

. А в ролята на Батман ми харесаха Бейл и Болдуин :)

Никой от братята Болдуин не е играл Батман.

Да нямаш предвид Килмър, Клуни или Кийтън?

Никой от братята Болдуин не е играл Батман.

Да нямаш предвид Килмър, Клуни или Кийтън?

Боже...не ми обръщай внимание. Алек Болдуин имах предвид, но той играе в Сянката...Обаче винаги, като се сетя за този филм, се сещам и за Батман.

Майкъл Кийтън ми допада като Батман се завръща :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.