Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Трилогия Милениум. Както всеки филм, за който чета само позитивни коментари, очаквах повече и все пак въпреки че има над какво да се работи, филмите определено си заслужават, сравнение с трилърите, които излизат напоследък са си приятно разнообразие. Общо взето им давам 7/10.

The Girl with the Dragon Tattoo

Публикувано изображение

The Girl Who Played with Fire

Публикувано изображение

The Girl Who Kicked the Hornet's Nest

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

На "Скъпа, няма не мога" най-важното не бе да разбера "How She Does It ", а защо го гледах срещу невъзвръщаемата сума от 9 лева. Това което ще ви посъветвам е да изчакате да излезе DVD, да си го изтеглите безплатно и след това да ми благодарите за спестените парички. Нищо няма в този филм, което да заслужава показването му на голям екран.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

:D Хайде да помоля постващите да дават и имената на филмите, а не само постери, щото като махнат постера от сървъра на който е, настава едно чудене за кой филм иде реч. Или не просто един линк, че да се налага да отваряме други страници, докато разберем за кой филм се говори. А освен линка/постера, ще е хубаво да напишете и кратичко мнение за чудещите се дали да го гледат. Благодаря на тези, които ще прочетат поста ми и ще се отзоват на молбата! Благодаря и на онези, които ще ми теглят една!

Публикувано изображение

Екшън-трилъра "Отвлечен" с участието на Сигорни Уивър, Алфред Молина и Мария Бело не е нито кой знае какъв екшън, нито пък е трилър. Тейлър Лаутнър играе младеж, който е неволно въвлечен в смъртоносния свят на тайния шпионаж. Вълчето от "Здрач" може да е тинейджърска мечта и бъдеща холивудска звезда, но уви, не блести в този филм. Цялото действие беше някак монотонно, а сценария е... тъп. Нашият главен герой един прекрасен ден разбира, че родителите му не са му родни майка и баща и че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял. Когато започва да сглобява истинската си самоличност, Нейтън е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва - съседката му Карън /в ролята е Лили Колинс, дъщеря на популярния певец и музикант Фил Колинс/.

The Perfect Host Щуро филмче. Полупсихопат и полупрестъпник под един покрив. На моменти имах чувството, че "купона" ще продължи вечно, дойде ми малко в повече. Халюцинации, макияжи, не съм сигурна дали сценаристите са били напълно наясно с образите, които са искали да създадат. Останах недоволна от края и продължавам да се чудя какъв щеше да бъде изхода ако Джони беше загубил играта на шах. Прекалено много въпросителни, не разбрах престъпници ли превъзпитава психопата, или ги убива, как може лудостта му да е останала незабелязана, а краят беше съвсем объркващ и съвсем ме заби в ъгъла. Според мен просто идеята на сценаристите е останала недовършена. Като цяло филмчето не е лошо, а Дейвид Хайд Пиърс е супер психопат, просто е трябвало малко повече да го пипнат, за да стане наистина добър, иначе идеята ми хареса.

post-37758-0-03069300-1316880469_thumb.j

Публикувано изображение

Crazy, stupid, love | Оглупели от любов

Публикувано изображение Този знак казва доста, но не достатачно. Освен, че е подходящ за лица над 13 години, той е подходящ за мъже и за жени, семейни или не. От последните заглавия които представих по-горе, този филм е най-доброто на което съм попадала през последния месец.

Във връзка с коментари 648 и 649, намиращи се малко по-нагоре в темата, бих предложил една добавка към правилата на раздела - презентирането на даден филм да става по следния начин:

- заглавие, под което филмът е известен в България

- оригинално заглавие на филма

- постер, отговарящ на изискванията на раздела

- линк към IMDb

- кратка оценка на филма, даваща насоки към тематиката и личните впечатления на потребителя, но в никой случай да не се разказва, пък макар и в резюме съдържанието на филма, както се случва в някои коментари.

П.П. Не предполагах, че опитът ми в раздела да се внесе малко повече яснота в коментарите за гледаните филми ще предизвика чак такива страсти, та затова и оттеглям предложението си. Бих го изтрил напълно, но то вече бе цитирано по-долу е не е редно да го правя. Извинявам се на обезпокоените.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Пингвините на мистър Попър

Публикувано изображение

Много добра комедия с Джим Кери, ще ви хареса.

Пингвините са истински

:)

Випер , надеждите ти няма да бъдат разочаровани ! Филма е много добър. Свалих го на шега , но се оказа един от най-добрите в последно време.

Най-накрая изгледах Source Code.

Актьора ми е един от любимите, но определено филма не ме грабна и не оправда очакванията ми. Бих казал, че Deja Vu е доста по-интересен и Source Code е взел идея до някъде от него.

Добра идея - слаба реализация.

Оценка на филма 4.5/10.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Във връзка с коментари 648 и 649, намиращи се малко по-нагоре в темата, бих предложил една добавка към правилата на раздела...

Аз пък бих добавил, че в раздела не пишат кинокритици, а хора, които просто споделят какво са гледали - както заглавието на темата много ясно показва. :)

Публикувано изображение

Филм, който няма да забравите.

Рождество / Noel

Публикувано изображение

Става да си изядете семките, не съм впечатлена и Пенелопе Круз ме разочарова

Последния филм който гледах беше : Последният ергенски запой 2 много е смешен гледайте го заслужава си.

The Passion of the Christ / Страстите Христови (2004)

Филмът представя последните часове от живота на Христос, изобразени по един изключително драматичен начин. Много силен филм откъм сценарий, снимачна техника и музика. Много силна роля и на Jim Caviezel. За жалост, имаше и сериозна идеологическа кампания срещу филма, но това е заглавие, което всеки ценител на истинското кино трябва да е гледал поне веднъж.

Публикувано изображение

Рождество / Noel

Публикувано изображение

Става да си изядете семките, не съм впечатлена и Пенелопе Круз ме разочарова

Аз пък съм изненадана и затова не мога да се въздържа да отбележа, че този един от филмите които са ме тригвали до сълзи.

Ами разни вкусове - разни идеали.

Изборът на Сара ми хареса много повече.

Публикувано изображение

The Barber Of Siberia / Сибирский цирюльник / Сибирският бръснар (1998)

Една любовна драма по руски... :)

10/10

Публикувано изображение

И аз, по-бетер от децата

Кунг-Фу Панда

http://######/d...id=186658&hit=1

Публикувано изображение

Забавно филмче, на което не заспах. Идеално за неделя следобед, а може и за петък вечер, примерно.

Вечер / Evening

Публикувано изображение

Любовта, разказана от Ванеса Редгрейв.

Тежък филм, филм за душата.

10 Х

Разходка в облаците

Публикувано изображение

С Киану Рийвс и незабравимия Антъни Куин.

Филм, който се помни завинаги.

10 Х и записан за да се гледа пак и пак

Ask Tesadufleri Sever / Любов: Просто съвпадение

Публикувано изображение

Има невероятен саундтрак!

Драмичка си е, няма спор. Който харесва любовни, романтични неща, определено ще го хареса, но в даден момент нямаше как да не си задам въпроса "Ай, стига бе! Чак пък толкоз?!"

Иначе някъде прочетох, че историите във филма се базирали на действителни случки. Хммм, не съм убедена, ама ми се иска да е така (е, донякъде).

Мостовете на Медисън

Публикувано изображение

Любовта идва само веднъж.

Мостовете на Медисън

Публикувано изображение

Любовта идва само веднъж.

Много е трудно да се опише с думи въздействието на тоя филм, той трябва да се изгледа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.