Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Enchanted (2007)

леко и разтоварващо филмче

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

"Сексът и градът" супер :popcorn2:

Редактирано от yvsot
Добавено заглавие. (преглед на промените)

666: The Cult of Saturn / 666: Култът към Сатурн

Филмът си заслужава гледането. Разбира се символиката е сложно нещо и не всеки може да я види и разпознае, а още по-малко да разгадае посланието зад нея. Някой си е направил труда да вникне във всички тези символи, да ги обобщи и да намери взаимовръзки. Необходимо е човек да се се замисли по въпроси от този характер.

Може да го свалите от Колибката или да гледате 13-те му части в бокса.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Случайно попаднах на филма „Фанфан Лалето“ („Fanfan la tulipe“, 2003 г.), но..... пълно разочарование спрямо „Фанфан Лалето“ („Fanfan la tulipe“, 1952 г.).

Нито Жерар Кравчик е Кристиан-Жак, нито Пенелопе Крус е Джина Лолобриджида, а най-вече Винсент Перес не може да стъпи и на малкото пръстче на Жерар Филип…

A Lonely Place to Die / Самотно място за умиране

Публикувано изображение

Като цяло, не лош трилър, макар и с на моменти малко в повече от нужното за поддържане на тръпката у зрителя насилие. При всеки вариант е за предпочитане пред масовите и лишени от грам смисъл паради на кървищата, заливащи екраните.

Може би малко нелогичен откъм развитието финал и съшито с бели конци обяснение за цялата тая кървава баня, но става като за час и половина.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UCg1XZl8qf8

Goethe! \Гьоте\

Поревавах си отвреме-навреме, но определено не съжалявам, че стоях до късно, за да го изгледам. Много приятен филм, даже съм учудващо приятно изненадана от това, което видях, изхождайки от факта, че Гьоте никога не ми е бил сред любимцит, но пък обичам да чета/гледам биографични истории. "Страданията на младия Вертер" ми бе познато само като заглавие и автор, но сега си намерих повод да се запозная и с четивото.

Филмът не е за препоръчване за хора, склонни към романтични самоубийства. :ph34r:

Pray for Death (1985) ----> http://www.imdb.com/title/tt0089835/

Публикувано изображение

Предполагам на повечето ще им е безинтересен, няма ефекти, няма кой знае какъв "екшън" , но за ценителите е класика в жанра .. :) Препоръчвам !

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Публикувано изображение

Serendipity | Знак на съдбата

Ей, как съм пропуснала такова филмче не знам ! Страхотно е :)))

Редактирано от yvsot

Circumstance / Обстоятелство (2011) Ей, за тези ирански лесбийки се бъзиках с Еми :D Но като оставя настрана иронията, ме накара да се замисля, дали в подобни общества където жената е толкова ограничена, а мъжат болен мозък (извинявам се, да кажем религиозен фанатик, по-мило), липсата на внимание и нежност наистина не ги кара да обърнат резбата :clown: Честно казано ми стана тъжно и жал. Иначе любовната история във филма е поднесена изключително красиво, дори и любовните сцени бяха някак изтънчено направени. Всичко извън това ми се стори малко прекалено хем вярващи, хем клубове и купони, знам ли.., имаше някакво противоречие в двете лица на филма. Но като цяло ми хареса, една от главните героини беше наистина много красива жена и беше голямо удоволствие да я гледам. По десетобалната от мен получава 8. Общо взето ако обичате подобни филми, ще ви хареса.

post-37758-0-83457100-1325239737_thumb.j

Публикувано изображение

и това филмче със Сара Джесика Паркър е страхотно, препоръчвам ви го ;)

"Скъпа, няма не мога" / “I Don't Know How She Does It”

Редактирано от yvsot

и това изгледахме "Сексът и градът 2"

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot

Fireflies in the Garden / Светулки в градината

Публикувано изображение

Сложни са човешките взаимоотношения, особено при трагични обстоятелства. Добър филм, предлагащ теми за размисъл. Тук няма зрелища, нито зашеметяващи гледки, но пък има много сериозна актьорска игра.

Frozen / Замръзнали (2010)

Публикувано изображение

само си развалих настроението след филмите със Сара Джесика Паркър-

:(

поне да бяха написали че е И ужаси, не че не съм гледала ама то беше отдавна

гаден е този филм -

не се препоръчва за деца, бременни и хора със слаби нерви !

също така и не яжте като го гледате !

London Boulevard / Булевард Лондон

Публикувано изображение

Поредната страхотна роля на Колин Фарел в един много силен филм. Що се отнася до Кийра Найтли, буквално се прекланям пред таланта ѝ.

Определено има какво да се види от Колин Фарел. За Кийра Найтли не знам какво да кажа - няма кой знае какво участие във филма, но определено си заслужава да се гледа :) И днес явно съм го ударил на кино-ден след него си пуснах:

The Ides of March

Публикувано изображение

Започва малко натоварващо с всичките политически термини, но определено не е скучен и трябва да се гледа :)

Faces in the Crowd / Лица в тълпата

Публикувано изображение

Познавам поне 2 души, които не гледат филми, които не са в Топ 250 на IMDb, сякаш и там не става дума за субективизъм. А и по общоприетата 10степенна скала, оценка 5 означава "слаб". Е, "Лица в тълпата" е с 5,5, но в никой случай не бих го оценил толкова ниско. Иначе казано, гледал съм доста по-скучни трилъри, които имат по-висока оценка.

About Schmidt / Относно Шмид

Публикувано изображение

По повод на една напълно безсмислена полемика ще отбележа, че филмът не е нов, а от 2002 г, но това съвсем не го прави непривлекателен за гледане, тъкмо напротив - поредната чудесна роля на Джак Никълсън в един филм, който е леко странна смесица от драма, комедия и фарс, в която настроенията се сменят, но не циклично и предвидимо, а сякаш случайно и не на място.

Кожата, в която живея

The Skin I Live In

Напоследък съм на депресарска вълна, гледат ми се предимно драми, а принципно не са моята стихия. Така и погледът ми се спря на това филмче, отзивите за него бяха или крайно положителни или крайно отрицателни. За мен истината е по средата. Филмът определено не е шедьовър, но успява да провокира. Разбира се, Антонио беше прекрасен, направо го обожавам този актьор, ама вече си личи, че годините се обаждат и си е доста по-остарял, главната актриса Елена Аная не помня да съм я гледала в друга лента, но в този филм беше просто невероятна. Страхотно излъчване и наистина красива жена. Та, така актьорите се страхотни, сценарият на места куца и е малко мислен-недомислен, но като цяло има моят положителен вот. Давам му някъде около 6-тица по моята скала.

post-37758-0-44428200-1325607069_thumb.j

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Какво ще стане, ако...

Публикувано изображение

филм за ценностите, за Бог

10 Х

Another Earth / Другата Земя

Публикувано изображение

Много добър филм, провокативен и даващ свобода на въображението. Какво бихме видяли, ако имаше начин да погледнем отстрани самите себе си?

Много мой тип филм, обичам да има нещо недоизказано и недоизразено във въздуха. Кери Мълиган и Кийра Найтли са ми по много сходен начин любими.

Публикувано изображение

Отидох на кино с очакването да гледам поредния филм на Гари Маршал подобен на любимия ми Love Actually и така и стана. С това допълнение, че този ми хареса като цяло, но няма да ми стане любим.

Публикувано изображение

Миналата година го гледах два пъти на кино, сега си го изтеглих и го гледах отново. Най-добрият български филм за изминалата година, според мен. Определено ми стана любим...

Публикувано изображение

Хиляда пъти повторих думата "любим", ще ме извините... Но имам много любими неща в този пост. :)

Редактирано от La Luna (преглед на промените)

За много години ,хора ! Последния филм беше The kid stays in the picture / Хлапето остава във филма - невероятната автобиография на легендарния продуцент на Парамаунт Робърт Евънс . Между другото , ако някой добър човек го има нека ми се обади , благодаря!

Даниел Крейг :love: във филм, който определено си заслужава и не е банален за жанра си...

Публикувано изображение

Даниел Крейг :love: във филм, който определено си заслужава и не е банален за жанра си...

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.