Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Последно гледах Wrong turn 4 Bloody Beginnings беше доста кървав и интересен.Ако предпочитате horror филмите ще ви хареса много.

А ако сте гледали първите части ще ви се стори пълна боза :)

Последно гледах как Фродо хвърля пръстена и Hostel 3. Hostel 3 надмина очакванията ми, но те не бяха кой знае какви :lol6:

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

The Thing http://www.imdb.com/title/tt0905372/

Публикувано изображение

Уникално предвидим филм. Подходящ за закъсали от безфилмие.

С надеждата, че VESSSKO95 ™ няма да възрази срещу допълването на коментара му 3 поста по-горе.

The Bucket List / Ритни камбаната с финес

Публикувано изображение

От доста време чака ред за гледане, та се възползвах от тв излъчването снощи и съжалих само, че съм отлагал досега това върховно изживяване - прекрасен филм с необичаен сценарий и игра като по учебник от виртуози в професията. Няма какво друго да се каже за този филм, освен само едно - гледайте го!

Трябва да поговорим за Кевин.

We need to talk about kevin is about

Анотация: Ева /Тилда Суинтън/ загърбва амбициите и кариерата си, за да роди Кевин. Връзката между майката е сина е трудна още в първите години след раждането. Когато е на 15г. Кевин /Езра Милър – „Секс до дупка”/извършава нещо непростимо и неприемливо за обществото, в което живеят. Ева започва да се съмнява дали някога е обичала сина си и дали и тя има вина за това, което се е случило.

Филм, който ме изпълни с противоречиви чувства. Кара те да се замислиш за грешките на родителите, за децата, възпитанието, гените, за първопричините, за вините и прошката...Струва си да се гледа! От мен има 10-ка.

post-37758-0-32043000-1324285807_thumb.j

The Town / Градът

Публикувано изображение

Впечатлен съм! Много добра работа на Бен Афлек като съсценарист, режисьор и изпълнител на главната мъжка роля в тоя доста, но не и банално напрегнат екшън.

Трябва да поговорим за Кевин.

We need to talk about kevin is about

Филм, който ме изпълни с противоречиви чувства. Кара те да се замислиш за грешките на родителите, за децата, възпитанието, гените, за първопричините, за вините и прошката...Струва си да се гледа!

Гледах го и наистина си струва!

А кога ли ще го видим у нас след като премиерата му в Русия е на 19.01.2012?

Публикувано изображение

И да допълня още нещичко за филма, с което ме впечатли и развълнува: Майката, изживяла авантюристична младост, след раждането на сина си започва да води застоял и усамотен живот със съпруга си. Тя научава, че 15-годишният й син, с когото винаги си има особени и проблемни отношения, е извършил масово убийство в училището си. Филмът не се съсредоточва толкова върху трагедията, колкото до причините защо тя се е случила и начинът, по който героинята се опитва да продължи да бъде майка на дете, което се оказва убиец. . Всеки зрител ще бъде провокиран да го осмисли различно, ако не е останал безмълвен към връзката между майка и син, белязана от жестокост и любов. Пред в."Гардиън" актрисата Тилда Суинтън сравнява сюжета на филма с гръцка трагедия -"Това е пиесата, която на Еврипид не му е стискало да напише". Тази британско-американската драма взе наградата за най-добър филм на Лондонския кинофестивал! Филмът силно впечатли кино-критиците и получи множество позитивни оценки от пресата след премиерата му на кинофестивала в Кан през май тази година. За сведение премиерата му в САЩ се е състояла на 2 декември т.г. Радостното е, че филмът "Трябва да поговорим за Кевин" вече го има онлайн в мрежата с бг субтитри. Надявам се скоро да го видим и по екраните.

Perfect sense с Иън Макгрегър и Ева Грийн.

Филма е много добър, но...е голяма депресия.

Макар сюжетите за пандемия да са се изтъркали тотално, този беше оригинален сам по себе си. Болест обхваща населението и хората постепенно губят сетивата си - първо обоняние, после за вкус. След това слух и зрение. Всеки следващ етап е последван от невротичен пристъп - сълзи, гняв и т.н. Постепенно населението се учи как да живее без тези сетива, но когато и зрението им се погубва, то...и филмовата лента почерня.

И всичко това на фона на една любовна история.

Днес изгледах всичките части на Хари Потър.Харесват ми такива филми,които са за магии.

"МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА 4 - РЕЖИМ ФАНТОМ"

Публикувано изображение

Изненадващо добър и стилен шпионски екшън, който няма претенции за нещо повече, освен забавление. И го доставя на високо ниво.

7.0/10

Puss in Boots (2011)

Публикувано изображение

Не беше чак толкова добър колкото очаквах и далеч не е толкова забавен като Шрек, но все пак много ми хареса. :wink12:

Редактирано от yvsot
Добавено заглавие. (преглед на промените)

Коледното приключение на Бетовен (2011)

Публикувано изображение

страхотна комедия с Бетовен

:yanim:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

No Strings Attached / Просто секс

Публикувано изображение

Съмнявам се, че Аштън Къчър, и (особено) Натали Портмън се гордеят кой знае колко с участието си в тоя филм, класифициран най-вече като романтична комедия. Не видях нищо смешно, а за романтика да не говорим. Мисля, че най-стойностното в "No Strings Attached" е официалният постер.

Премиерата на "Просто секс" беше на 28.01.2011

Коледното приключение на Бетовен (2011)

страхотна комедия с Бетовен

Гледайте в бокса - http://vbox7.com/collection:1585111

Редактирано от agr (преглед на промените)

Глeдах 2 филма в коледната нощ:

Larry Crowne / Лари Краун

Публикувано изображение

Май наистина киното се изчерпа, след като напоследък и асовете на професията участват в толкова посредствени продукции.

Като противовес на горното изречение ще поставя Margin Call / Допустима загуба (един от няколкото превода на заглавието, на което попаднах)

Публикувано изображение

Добър филм, предлагащ популярно описание на 24 часа от дейността на водеща борсова фирма в условията на зараждащата се световна финансова криза. Напрегнат сценарий и много дори превъплъщения на Джеръми Айрънс, Кевин Спейси, Стенли Тучи и Деми Мур.

Премиерата на "Просто секс" беше на 28.01.2011

Това към мен ли е, защото не разбирам смисъла му?

Беднякът Милионер

Този филм е уникален, за 3-ти път го гледам и колкото пъти да го гледам няма да ми омръзне, това е един от най-хубавите филми, които съм гледал-Който не го е гледал задължително трябва да го направи! Няма да съжалява!

Публикувано изображение

Преди малко изгледах филма:

post-63588-0-68404100-1324818686_thumb.j

Нова история за Питър Пан.

IMDB

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

London Boulevard / Булевард Лондон

Публикувано изображение

Поредната страхотна роля на Колин Фарел в един много силен филм. Що се отнася до Кийра Найтли, буквално се прекланям пред таланта ѝ.

Marry Me / ОЖЕНИ СЕ ЗА МЕН

Публикувано изображение

Исках да споделя впечатленията си от този ТВ филм (в две части), но срещнах затруднения. Зачудих се в темата за кой жанр да го похваля - романтичен или комедиен. Истината е, че се справя отлично и в двата. Любовната история завъртяна около Луси Лиу е интересна, режисирана и изиграна страхотно. Забавляваше ме през цялото време, като успяваше да ме разсмее дори когато се използваха клишета..Всички актьори се справиха отлично с ролите си. Ванеса Марано беше ми привлякла вниманието и преди, но сега затвърди симпатиите ми към нея, Луси Лиу определено ме очарова за пореден път, а мъжете (потенциалните съпрузи) - за тях нямам думи. :D:ph34r::P Музиката също беше подходящо подбрана. В момента имам само добри впечатления, но давам оценка 9/10 защото съм оптимистка. :) Смятам да го гледам отново и все ще намеря нещо за критикуване. ;)

Ёлки / Eлхи (2010)

Публикувано изображение

Събитията в най-новогодишната комедия "Елхи" се paзвиват в 11 гpaда: Калинигpaд, Казан, Перм, Уфа, Бавли, Екатеринбург, Кpaсноярск, Якутск, Новосибирск, Санкт-Петербург и Москва. Героите на филма са таксиметров шофьор и поп-дива, бизнесмен и актьор, сноубордист и скиор, студент и пенсионерка, пожарникар и директорка, кpaдец и милиционер, чистач и президента на Русия. Всички те, в навечерието на Нова година се озовават в сложни ситуации, от които за да се измъкнат може да им помогне само чудо... или Теорията на шестте ръкостискания, според която всеки човек на света се познава с друг посредством шестима познати.

Гледах го преди два-три месеца, на фестивала на руското кино. Много ми хареса, предизвиква усмивки. Скиора, сноубордиста, стълбите и бабата - каква комбинация. Сещам се за сцената в МакДонълдс - беше наистина смешна... и реалистична, а финала беше оригинален... или поне аз не можах да го предвидя. Когато президента каза каквото трябваше, не се досетих как е станало докато не го показаха.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Публикувано изображение

Puss in Boots (2011)

Супер забавна и разтоварваща анимация, ама мисля, че 3D му е излишно. :)

Препоръчвам! :)

Редактирано от yvsot
Добавено заглавие. (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.