Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

Friends with kids | Приятели с деца

Резюме: Във филма се разказва за двойка, която става свидетел на рязката промяна в поведението на техните женени приятели - промяна предизвикана от появата на деца в семейния живот. За да си спестят този стрес, и за да може живота им да бъде по-разнообразен, те вземат решение: първо да се сдобият със собствено дете, a след това да започнат да се срещат с други хора с надеждата да не заприличат на останалите, според тях, “скучни двойки, които вече не знаят как да се забавляват."

Дори само от трейлъра към филма веднага се разпознава почерка на Дженифър Уестфелд, която този път се проявява не само като сценарист, но и като режисьор. Не ми бе направил впечатление текста от постера на предишния й филм, но сега нама как да не потвърдя думите "always modern" т.е. винаги с един съвременен поглед. Ценя този откровен разказ, както и захаросаният му край.

Аз лично горещо ви препоръчвам Abby & Ira (2006)

Публикувано изображение

IMDB

Official Website

Силно съм впечатлена от Jennifer Westfeldt която освен, че е в главната роля, е написала и сценария. Справила се е блестящо!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 173,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Днес гледах доста филмчета, нямаше нет... :D

Footloose(2011) - много добро филме, забавно и енергично ! Обичам такива филми :)

The Тhree Musketeers - Хареса ми много! Ще чакаме втора част :)

Cyberbully - Хубав е, дано правят повече такива филми, та да може хората да са наясно с риска в интернет.

3-мата Мускетари. :)

Задължавам всеки, който не е гледал този филм - да го гледа!!! :)

For Those I Loved / Au Nom De Tous Les Miens / От името на всички мои (1983)

Жесток филм просто.Много...много силен филм.

Трогателна истироия за живота на един полски еврейн по времето на холкоста.

Исках да Ви постна обложката на филма в поста си, но ми изписва, че админът е забранил този линк.

Аз, обаче нямам намерението да си играя, и да кача снимката на сайт, който му е удобен на админа за да се появи тук.

Monster's Ball / Балът на чудовищата

Публикувано изображение

След толкова години така и не съм сигурен дали името ѝ е Хали Бери или Холи Бери, но полученият за този филм "Оскар" си е съвсем на място, за което огромен принос има и страхотното партньорство на Били Боб Торнтън в една много сериозна драма с интригуващ сюжет.

В търсене на справедливост

Seeking Justice

с Никълъс Кейдж. Добро филмче, много добро! Препоръчвам!

post-37758-0-61110000-1329052549_thumb.j

Puss In Boots / Котаракът в чизми

Публикувано изображение

Според Уикипедия преработената от Шарл Перо прочута приказка е видяла бял свят през 1697 г. Според IMDb още през 1903 г се е появила първата филмова версия. Не съм я гледал нито нея, нито пък повечето от останалите, но се съмнявам, че ако мосю Перо можеше отнякъде да види като как е окепазен труда му, вероятно бая би се замислил дали си е струвало да се трепе.

Публикувано изображение

Ще ни липсваш, Уитни

Преплетени историйки, хареса ми!Публикувано изображение

Здравейте. Спомянм си сцени от един филм, но не и името му, ще може ли някой да ми помогне? Разказваше се за хубава жена и полицай, тя е убийца, но накрая завъртат афера, спомням си в последната сцена тя държеше ледоразбивачка под леглото, готова да го убие. Целият филм като цяло се въртеше около убийствата й - моля, ако някой се сеща за заглавието да го изпише. :)))

...Разказваше се за хубава жена и полицай, тя е убийца, но накрая завъртат афера, спомням си в последната сцена тя държеше ледоразбивачка под леглото, готова да го убие. Целият филм като цяло се въртеше около убийствата й - моля, ако някой се сеща за заглавието да го изпише. :)))

Никой не доказа, че Катрин Тремел (героинята на Шарън Стоун) е убийцата в Първичен инстинкт :)

Публикувано изображение

Обичам испанското и английско кино. Различно е. И този филм беше различен. Беше "тройно" по различен. Тия дни още ми е в съзнанието въпреки че го гледах преди месец. Превъртам си го мисловно.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Lord of the Flies / Повелителят на мухите

Публикувано изображение

Просто не знам какво да кажа.До къде може да стигне човек когато попадне на необитаем остров след катастрофа.Още повече че филма е за деца попаднали на такъв остров.

IMDB:Lord Of the Flies

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

UNDERWORLD AWAKENING

Филмът е нов и е от тази година.Просто не мога да го опиша с думи,трябва първо да гледате подред другите 3 части и накрая тази.Този филм е просто уникален!Ето ви и трейлър:

http://www.imdb.com/title/tt1496025/

Въобще не ми хареса, пълна безсмислица. Много шум за нищо..

Публикувано изображение

От Април 2009 съм върл фен на Подземен свят и разбирайки от CristatioN и FD GOD, че Пробуждането е излязло, веднага изтеглих поредната четвърта част. Бях забравила що за екшън е това. Милий, първите 13 минути от Underworld: Awakening.ми взеха дъха. Помислих си, че бройката на убитите може да надхвърли тази от Смотаняци, най-кървавия филм ;), в който биха рекорда на Рамбо и Терминатора взети заедно. Това не беше единствената аналогия която направих. Когато нашето момиче

се размрази и излезе голеничка

ми напомни за Разрушителя, а когато се оказа, че

има ъпгрейднато потомство

ми напомни за Пришълеца. Кейт Бекинсейл все още има невероятна физика. Лицето й издава малко от изминалото време, но тялото й сякаш не е мръднало нито ден. Филмът е супер и силно го препоръчвам. Няма друг който да може да се мери с него в този жанр. :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Underworld awakening - голям бой, голямо нещо, почти никакви реплики :D Мисля, че предишните части бяха по-добри.

Публикувано изображение

Редактирано от Impulse (преглед на промените)

Магьосникът и бялата змия

The Sorcerer And The White Snake

Филмът е по мотиви на китайска легенда. Почти във всяка сцена има ефекти. Прилича по-скоро на приказка. На мен лично много ми хареса. Всичко беше направено толкова красиво, че направо се потапяш в този невероятен свят. Ако имаше нещо, което не ми допадна, то това бяха куците диалози, ама те са си характерни за китайското кино.

post-37758-0-14827700-1330542364_thumb.j

Easy Virtue/ Семейна война

Публикувано изображение

За пореден път английското чувство за хумор не ме разочарова, гледането на тоя филм бе истинско удоволствие за мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.