Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

до като го чакаш , ако си чак с руския виж

http://films.imhonet...8/movie-online/

инфо - http://cinebum.eu/?p=17289

Редактирано от agr (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 173,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отличен трилър от Хонконг,който те държи през цялото време в напрежение.

Публикувано изображение

THE WOMAN IN BLACK ("Жената в черно")

Публикувано изображение

Нелошо хорърче с призраци в стила на старите класики от миналия век. Проблемът му обаче е огромен и се нарича Даниел Радклийф. Повече - ТУК.

5.4/10

Купихме си зоопарк (We Bought a Zoo)

Публикувано изображение

Заглавието и постера към филма разказват всичко.

The Speed of Thought / Със скоростта на мисълта (2011)

Публикувано изображение

инфо - гледай

Гледах го, имах огромни очаквания, но се оказа голямо разочарование!

Дзифт (2008)

Публикувано изображение

За мен е много добър филм, представляващ жанрова комбинация от ретро-соц и нео-ноар. Филмът реализира атракционно пътуване назад във времето към една вече разпиляна социалистическа действителност по жанровите закони на черния филм.

Получил е Номинация за най-добър филм от Международния филмов фестивал в Мар дел Плата, Аржентина /2008/ и Наградата за най-добър български игрален филм от Международния "София филм фест" /2009/ (инфо)

Дзифт (2008)

За мен е много добър филм, представляващ жанрова комбинация от ретро-соц и нео-ноар. Филмът реализира атракционно пътуване назад във времето към една вече разпиляна социалистическа действителност по жанровите закони на черния филм.

Всъщност, режисьорът на филма е силно повлиян от Сергей Айзенщайн и теорията му за монтажа, което прави филмът да изглежда авангарден на фона на това, което се прави у нас. Неслучайно филмът получи награда в Русия. На мен лично като техника на снимане ми харесва, но сценарият доста му куца.

Много добър филм на Бесон, отдавна не бях гледал нещо добро в този жанр.

Публикувано изображение

Hysteria/Истерия

Сюжет:

Викторианска Англия, 1880 година. Завършил Медицинския университет, Мортимър Гранвил

получава работа в офиса на д-р Далримпъл, който е известен в целия Лондон уникален метод на лечение

на женска "истерия" - с интимен масаж. Популярността на "ръчния" метод на Далримпъл

расте от един астрономическа скорост и да се справят с притока на пациенти,

става все по-сложно. С помощта на своя приятел Едмънд и прогресивен млад лекар намери

елегантно решение на проблема: приятели измислят елегантен електрически прибор,

което може да замени и златните ръце на г-н Далримпъл. Новината за чудното изобретение

незабавно разпространява в Лондон ... Междувременно Мортимър се влюбва в Шарлот,

най-красивата, свободолюбива и ярка дъщеря на неговия работодател ...

Ако търсите нещо с което просто да разпуснете-не се замисляйте. Филмът е лек, забавен и направен с онова удивително, тънко, английско чувство за хумор, което американците колкото и да се пънат никога няма да могат да направят. Смяла съм се с глас. С две ръце-препоръчвам!

post-37758-0-18168800-1335871227_thumb.j

Хроники (2012) Жанр: Фантастика,Трилър,Драма

Андрю, Мат и Стив са на пръв поглед обикновени тийнейджъри. Както мнозина от нас, така и те са обсебени от отразяването на живота си, без значение колко е банален или както е в техния случай – необикновен. Андрю, Мат и Стив попадат на нещо невероятно. В резултат на откритието си, те придобиват мощни телекинетични способности или на езика на комиксите – суперсили.

Сега, те могат да правят всичко. Способни са да преместват предмети с мисъл, да смачкат автомобил само със силата на волята, даже да летят...

Накрая на Андрю му дойде в повече и превъртя играта :huh: Стана плашещо зловещ.....

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Superhero Movie / Супергеройски филм

Публикувано изображение

Признавам си, че ме привлече само името на Лесли Нилсен, но този филм няма нищо общо с повечето от шедьоврите му, а и той присъства малко на екрана - много елементарна и скучна пародия на няколко култови филма, започваща сравнително обнадеждаващо, но продължаваща и завършваща посредствено. Принципно много харесвам този жанр, но ако се свежда до качество, напълно липсващо тук.

Ако търсите комедия, това не е вашият филм.

Contraband / Контрабанда

Публикувано изображение

Добър трилър се е получил - напрегнат сюжет с доста обрати в него, пък макар и предвидими. Но е търсено някакво разнообразие, друг е въпросът до каква степен би могло да се получи изобщо. На Марк Уолбърг някак му отиват подобни роли на изпечен бандит, припомням за справка "Италианска афера".

Columbus Circle / Площад "Колумб"

Публикувано изображение

Доста добър трилър, един от най-качествените, които съм гледал напоследък. Положени са доста усилия и сюжетът е интригуващ, постигнали са го, а и Селма Блеър, Кевин Полак, Ейми Смарт и компания се справят не зле. Е, в 1-2 момента развитието прозираше, но е наивно да се очакват чудеса, та отделените за филма 85 минути си струват до голяма степен.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Ефекта на пеперудата / The Butterfly Effect Ако някой не го е гледал да дърпа веднага,филмът е страхотен, за съжаление другите части не струват,но първата е перфектна.

Редактирано от yvsot
Добавено заглавие (преглед на промените)

<p>

Columbus Circle / Площад "Колумб"

Публикувано изображение

Доста добър трилър, един от най-качествените, които съм гледал напоследък. Положени са доста усилия и сюжетът е интригуващ, постигнали са го, а и Селма Блеър, Кевин Полак, Ейми Смарт и компания се справят не зле. Е, в 1-2 момента развитието прозираше, но е наивно да се очакват чудеса, та отделените за филма 85 минути си струват до голяма степен.

Да заслужава си гледането,препоръчвам го. Въпреки че на Jasson Lee май му дават по една роля на 10-12 години :) за последно го видях в Jay and Silent Bob Strike Back :)играе добре.

Публикувано изображение

Любов: просто съвпадение (Ask Tesadufleri Sever)

Един от най-хубавите филми за любовта

Albert Nobbs - http://www.imdb.com/title/tt1602098/

Драма. Не е филм за развлечение, с който просто да се запълни малко време. Силен, дълбок, странен. От всичко по много. Имаше моменти, в които имах нужда от още малко въздух.

Глен Клоуз - блестяща!

Hysteria/Истерия

...

Ако търсите нещо с което просто да разпуснете-не се замисляйте. Филмът е лек, забавен и направен с онова удивително, тънко, английско чувство за хумор, което американците колкото и да се пънат никога няма да могат да направят. Смяла съм се с глас. С две ръце-препоръчвам!

Истински разкош! Увлекателен и забавен филм по действителен случай, разказан с неповторимото английско чувство за хумор.

Много добър екшън-трилър, който ви грабва още в началото и ви държи до края под напрежение:

Пак изкарахте хубав филм от мен за тази вечер

Публикувано изображение

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

THE WOMAN IN BLACK ("Жената в черно")

Публикувано изображение

Нелошо хорърче с призраци в стила на старите класики от миналия век. Проблемът му обаче е огромен и се нарича Даниел Радклийф. Повече - ТУК.

5.4/10

На мен като цяло не ми допадна. Най-вече заради това че 90% от филма представляваше как главния герой със супер спокойна физиономия се разхождаше из изоставената къща. Как пък веднъж не го хвана страх?!? Няколко по-добри сцени и това е-обиколки, скърцащи врати и няколко уплашени селски физиономии. Краят обаче ме покърти, защото бе представен като нещо едва ли не логично и прекрасно. Да им имам хепи енда на тези в Холивуд.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.