Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Заведи ме у дома | Take Me Home (2011)

Публикувано изображение

Един филм, който може да се нарече "Просто, не е същото" (Just isn't the same)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 173,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Джон Картър: Между два свята

http://www.imdb.com/title/tt0401729/

Скоро не бях гледал нещо подобно , съжалявам , че не го гледах на кино .

Journey 2: The Mysterious Island

http://www.imdb.com/title/tt1397514/

Става за гледане , добро и занимаващо филмче .

The Flowers of War

Японците нападат и завладяват Китай,а Крисчън Бейл доказва, че в необикновенни времена и най-обикновения човек става герой. Препоръчвам горещо филма.

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot
Добавено заглавие (преглед на промените)

В духът на последните събития, гледах това --> 10,5 по скалата на рихтер. :)

Публикувано изображение

Редактирано от ToDiR0S (преглед на промените)

Секретна квартира | Safe House (2012)

Публикувано изображение

Това е един от онези вървежни екшъни каквито е имало, ще има и занапред. Дуото Раян Рейнолдс и Дензел Уошингтън, подпомогнато от Вера Фармига и Сам Шепърд, няма как да сгреши играейки в този добре котиращ се сюжет.

Пограбан | Buried (2010)

Публикувано изображение

Изцяло солово изпълнение на Раян Рейнолдс изнесено в рамките на един дървен сандък заровен на метър под земята. Има напрeжение, има драма, има терористи. Наричат го трилър с обрат, но за мен краят бе съвсем очакван и най-подходящ за така разиграната ситуация.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Пограбан | Buried (2010)

Публикувано изображение

Изцяло солово изпълнение на Раян Рейнолдс изнесено в рамките на един дървен сандък заровен на метър под земята. Има напрeжение, има драма, има терористи. Наричат го трилър с обрат, но за мен краят бе съвсем очакван и най-подходящ за така разиграната ситуация.

Кара те да се задушаваш, докато го гледаш...

Мокри поръчки | Haywire (2011)

Публикувано изображение

Посредствен филм на Стивън Содърбърг, който щеше да се превърне в кино-хит, също като "Агент Солт", ако героинята в него беше Анджелина Джоли. Посредствен филм на Стивън Содърбърг, който ми хареса, точно защото главната роля в него е поверена на почти напълно безизвестната Джина Карано, позната ни единствено от „Blood and Bone“ / „Кръв и кости". Посредствен филм на Стивън Содърбърг, който ме подразни, точно защото в него участие вземат големи имена, като Майкъл Дъглъс, Антонио Бандерас, Бил Пакстън и Юан МакГрегър.

The Samaritan / Самарянинът

Публикувано изображение

Да, в крайна сметка те всичките са с предвидим финал, но все пак ги гледаме. Много харесвам Самуел Л. Джексън, но не бих казал, че неговото участие е достатъчно условие за положителната ми оценка за филма - не е зашеметяващ трилър, отдавна не правят такива, но има известна интрига, която поддържа интереса.

Джон Картър: Между два свята

http://www.imdb.com/title/tt0401729/

Скоро не бях гледал нещо подобно , съжалявам , че не го гледах на кино .

Много готин поглед към историята, много ми хареса. Наистина е за голям екран :)

Публикувано изображение

Аз съм фен на всичко що е с произход Charles Perrault или Br?der Grimm, но за горепосочения филм "Огледалце, огледалце" с Джулия Робъртс, бих дала 10-ка единствено и само, ако се оценява по 100-балната система. Изобщо не ми допадна "новаторския поглед" на Тарсем Сингх, който стои в основата на тази екранизация. Нито визията ме впечатли, нито актьорския състав ме заинтригува с техните персинажи.

Публикувано изображение

10 Х

Публикувано изображение

Пълна боза , като гледам , за какви филми пишете , почвам да си мисля , че съм сдал багажа ,

само простащина и промиване на мозъци .

http://www.imdb.com/title/tt0093773/

Гледал съм го над 30 пъти , пак си го пуснах , кеф.

Гледайте си комедийте и идиотските сериали , лека вечер ;)

Редактирано от yvsot
Ненужно голям постер вметнат в цитата. Заменен с по-малък. (преглед на промените)

post-275581-0-62609800-1338098268_thumb. Несравним! Изключителна комбинация, от черен хумор и страхотна история, съчетана с невероятни ефекти. Колкото и пъти да го гледам, никога не ми омръзва.

We Need To Talk About Kevin / Трябва да поговорим за Кевин

Публикувано изображение

Един от малкото качествени филми, които съм гледал в последно време. Тук няма гилзи, пълзящи чудовища или запълване празнотите в сценария с еротични сцени. Има поставен много сложен проблем, чието негласно отлагано решение в един момент води до необратимо тежки последици.

Аз гледах "The.Dictator", макар озвучен на руски. За мен не ми беше проблем, но за моя синковец, без субтитри си беше мъка.

последният филм...? Внедрени в час.

Много готин от типа младежки филми.

Сюжет:

Те сменят оръжието и значките с раници и се възползват от младежкия си вид за да се внедрят под прикритие. Бедата е там, че днешните тийнейджъри нямат нищо общо с това което Шмид и Дженко са били преди няколко години и те двамата установяват, че представата им за тийнейджърския живот, от секса до наркотиците и купона, е напълно погрешна. Оказва се, че и двамата все още не са се справили с някои от младежките си проблеми и се налага отново да се изправят пред всички несгоди на тинейджърския живот.

http://trailerx.com/film/vnedreni-v-chas.html

Пълна боза , като гледам , за какви филми пишете , почвам да си мисля , че съм сдал багажа ,

само простащина и промиване на мозъци .

Ми всеки си има предпочитания, нали, може и да няма някаква художествена стойност, но Джулия Робъртс ми е любимка и самото й участие ми стига.

Высоцкий. Спасибо что живой

http://ru.wikipedia....сибо,_что_живой

Много дълго отлагах гледането. Започвах. Спирах. И пак. Не е филм за развлечение, а за хора, които имат някакъв интерес към гениалния поет и за времето и обстановката, в които е живял и творил. Не ми хареса непременно търсената физическа прилика, която сякаш беше хванала актьора в маска.

Но пък за въздействието какво да кажа... накрая, когато вече не виждах от сълзи, мислено крещях "Взривили сте сърцето му от болка!!!!!"

Вчера (1988)

В училището се разследва бременността на ученичка и преподавателите са изнервени. На обикновените младежки лудории се гледа като на потенциални престъпления, докато не се случва непоправимото.

Филмът е заснет по сценария на Владо Даверов, разказващ за училищния живот в немската гимназия Ернст Телман (ГЧЕ „Екзарх Йосиф І") в град Ловеч. Заснет е в тогавашната езикова гимназия в Пловдив (днес Духовна Семинария).

Музиката към филма е създадена от Кирил Маричков. Песента „Клетва" дълги години е изключително популярна.

Един неостаряващ филм за любовта, дълга и честта, озвучен с музиката на Бийтълс и Щурците.

Innamorato pazzo / Лудо влюбен (1981)

Публикувано изображение

Една прекрасна италианска комедия с Адриано Челентано и Орнела Мути-Препоръчвам го на всички!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.