Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

"Опасни връзки" / Dangerous Liaisons

Публикувано изображение

Върховно изживяване, истински духовен оргазъм с Джон Малкович, Глен Клоуз, Мишел Пфайфър, Ума Търман, Киану Рийвс! Великолепна екранизация по култовия роман на Лакло. Гледайте този филм!

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

В какво се превръщат мечтите

Публикувано изображение

Ще ви изкара Душата, ще го преживеете,

ще плачете, и ще го искате пак и пак да го гледате

Джони Инглиш се завръща (2011)

Публикувано изображение

За Роуан Аткинсън не се говори. Той се гледа.

yvsot: Постера с размер на чаршаф бе заменен с по-малък

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

"Коко преди Шанел" -2009г

Публикувано изображение

Филмът е биографичен. Лично на мен ми хареса,а Одри Тоту и този път не ме разочарова.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Опашати сватовници

Публикувано изображение

Става за гледане

Crazy stupid love

Забавно филмче. Отдавна не бях попадал на нещо, което да ми хареса :P

Публикувано изображение

Permission to approach the bench. Let me deliver my closing argument.

Публикувано изображение

Fuck! Seriously? It's like you're Photoshopped.

Моля, преведете - че не знам английски.

Моля, преведете - че не знам английски.

Албена, това НЕ е предназначено за теб. Освен да ти се преведе ще трябва и да ти се разкажат ситуациите откъдето са тези реплики. Извън контекста не би ги разбрала. Който го е гледал, като Метин... и най-вече дамската част, ще се досети дори само от снимките. Това е предназначено за тези които НЕ са го гледали.

Погрешен завой 4/2011/ Доста брутален като предните части-накрая всички умряха брутално и нямаше хепи енд ;)

Публикувано изображение

Окото

Публикувано изображение

Тежък филм с неочакван край. Джесика Алба се справи блестящо.

yvsot: Постер [610×904] бе заменен с по-малък.

http://www.whenharrytriestomarry.com/

Публикувано изображение

Лек романтичен филм с приятен индийски привкус.

Flypaper 2011

Публикувано изображение

Забавна история за банков обир в която има интересна смесица от екшън и комедия. :cool:

ПП: Очилата им не са сложени случайно. Патрик Демпси е красавец, но Ашли Джъд... нещо определено не е наред с лицето й. Ботокс или фейс лифтинг, не знам.

Царството на спомените

Публикувано изображение

Какво ли ще откриеш там, назад, в миналото си ?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Y2DqFRsPrns&ob=av3e

Margin Call. 12-те часа преди световния финансов срив през 2008. На фона на повечето игрални филми на тематиката, този за сега намирам за най-успешен. Концентрира се именно върху психологическата драма и скършения морал, който играе голяма роля във финансовия колапс през 2008.

Няколко любими цитата от филма:

"You are selling something that you know has no value."

"There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat."

Страхотен актьорски колектив включващ актьори като Кевин Спейси и Джеръми Айрънс.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Щрак

Публикувано изображение

Какво ще направите ако имате дистанционно, с което да превъртате живота си ?

;)

What's your number Честно да си кажа главната героиня ама никак, никак не ми хареса, много ми е неприятна тази мацка и определено нещо и имаше над горната устна. Де да знам. Идеята на филма ми хареса, сценарият по-малко, а мъжът в главната роля -голям сладур. Коментарите в торента ме убиха, хората бяха заформили истински спор за жените бройкаджийки, абе весела история. И все пак получава 5 от 10, по моите критерии-не съжалявам, че го гледах, но.., абе много гнусна тази мадама! :(

post-37758-0-87332300-1319810725_thumb.j

Последно - "Сръбски филм" , много извратен и брутален , голяма червена 18+ точка :

http://chud.com/arti...film_1sheet.jpg

http://www.imdb.com/...08128/tt1273235

Ако си психопат(некрофил , педофил) , е желателно да се гледа .

Горещо не препоръчвам .

Публикувано изображениеПубликувано изображение

ОБЕКТИВИЗЪМ

Зад значението на тази дума стои едно име - Айн Ранд, а който е чувал за нея определено е запознат и с нейния труд "Атлас изправи рамене". Последно гледах филмовата адаптация (Part I) на книгата, като втората част се очаква да излезе следващата година.

Публикувано изображение

Freedom Wirters (2007)

Публикувано изображение

Линк към IMDb - http://www.imdb.com/title/tt0463998/

Много сполучлив филм!

Резюме: Ерин Грюуел в ролята (Хилари Суонк) е амбициозна 23 годишна току-що завършила млада жена, на която е предложена работа като учителка в гимназия. Само че гимназията се намира в едно от най-враждебните места в Калифорния, а и на нея са поверени ученици, който останалите учители смята, че не могат да бъдат научени на нищо. Само че самата тя смята че това е неоснователно и вижда съвсем реална надежда да промени тези млади хора. Не е изнендаващо обаче, че усилията й са възприети от самите ученици двузначно, предимно с враждебност. Само че нейната безстрашност и непоколебимост й помагат да намери точният подход към групичката. Когато тя запознава учениците си със събитията около Холокоста, тя с изумление открива, че те не знаят нищо за тази трагедия, сполетяла света десетилетия назад. Лекциийте й, разказващи за мъчителните събития отварят съзнанието на учениците за емоций, които досега те никога не са изпитвали. Разказите за насилието, несправедливостта и нетолерантността отварят очите на децата и към собственият им начин на съществуване, помагайки им да видят и избягат от техните идентични проблеми в собственият им свят. Ерин окуражава учениците да пишат за тези техни преживявания и изповядвайки се пред самите тях, всички изпитват огромно задоволство от това признание. Всичките 150 завършват училище, като някои от тях имат реални шансове да продължат образованието си в колеж.

Редактирано от JusttRelaxx (преглед на промените)

Девойката и вълците.

Публикувано изображение

Ако не беше Летиция Каста сигурно нямаше да го сваля. Приятно филмче, леко разтоварващо, имаше и майтапи и на фона на всичко мрачно снежните сцени бяха много красиви.

Размяната

Публикувано изображение

Страхотна комедия, пак ще я гледам

Горещо ви я препоръчвам

10 Х

"Размяната" наистина се оказа много забавна простотийка, въпреки изтъркания сюжет. :D

Редактирано от Cinemascrotum (преглед на промените)

Дилъри на време /In Time/

Публикувано изображение

Не много добра актьорска игра, сториха ми се малко дървени и изкуствени актьорите, но може би е виновна слабата режисура. Слаб сценарии, филма е неубедителен. Идеята за времето като валута е интересна, но до тук. Очаквах повече. Нищо особено, но не съжалявам за 8-те левчета. Като ефекти и екшън, за такъв род филми ще останете разочаровани. Определено няма да вземе Оскар за специални ефекти, а и екшъна не е нищо особено. Мацката обаче е на ниво. Оценката ми се покрива с тази в IMBD (6,7/10), дори по-скоро 6/10. Става за убиване на два часа, но до месец-два няма да си спомняте, че сте го гледали.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.