Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Любовта обича съвпаденията 2011 / Ask Tesadufleri Sever 2011

Публикувано изображение

Доста добър филм. А музиката към него е просто пленителна!

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Biutiful http://www.imdb.com/title/tt1164999/ Филмът е една емоционална бомба... От онези филми, които дълго „носим” в себе си. Животът и ние не сме черно-бели. А Хавиер Бардем е... Хавиер Бардем!

The Assassination of Richard Nixon (2004)

Отразява реални събития, има за какво да се гледа, но не е кой знае какво. Все пак препоръчвам.

The Other Woman (2009)

Това е една мелодрама, която се върти около една голяма трагедия в живота на главната героиня и някои по-прозаични събития от живота и. Не ми хареса какво се е получило.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Силен филм,дано в действителност не стават тези неща в цирковете

Видях Слънцето 2009 / Gunesi Gordum 2009

Публикувано изображение

Никак не е лош филма. Основава се на действителни събития.

След всичко изчетено за него имах доста по-големи очаквания. Очаквах и едва ли не през целия филм да плача, ама и една сълза не пророних.

Публикувано изображение

До последно не осъзнавах, че цялата история е за кучето. Не знам - почна да ми става скучен към средата - ожениха се, три деца, работа, проблеми - нормално. И си мислех, че няма никаква необикновена история, но когато кучето се разболя внезапно осъзнах... И както винаги пак плаках накрая и то искрено :speak:

Хубав филм! :eek:

Публикувано изображение

Въпреки, че прочетох много негативни мнения за филма на мен ми хареса. Драма е. Какво повече очакват зрителите? Много ми допадна ролята на Aeron Eckhart - напомня ми за мен...

Публикувано изображение

Даа, точно така реших да изгледам филмите на Дженифър Анистън - или по-точно тези, които не съм гледала. :)

Този филм...какво да кажа ... видя ми се доста статичен, мрачен - с няколко думи - със сигурност не е нещо, което не сме виждали. Не и отиват на Джен такива филми. :whist:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Играта/The Game

Публикувано изображение

Гледам го винаги когато имам възможност - може би за трети или пък четвърти път, кой знае. Но всяка една следваща сцена очаквам и посрещам с трепет, защото ако това не е трилър от най-високо качество, не знам кое е. Майкъл Дъглас надали се нуждае от каквито и да е коментари, но все пак ще изтъкна, че страшно му отива да играе богаташ - правил го е неведнъж.

Леко монотонните начални минути са прелюдия към невероятни перипетии, подтикващи ежеминутно към въпроса "Игра ли е тази игра?".

Публикувано изображение

и Публикувано изображение

Две свежи романтични комедии. Много ми харесаха, особено историята на "Rumor has it" - за първи път срещам подобен сюжет, ужас :)

Ако имате време за губене - това е начина! :)

Basquiat (1996)

Публикувано изображение

Историята на краткия, но драматичен и бурен живот на художника Жан-Мишел Баския на фона на артистичния живот в Ню Йорк през 80-те години на миналия век и приятелството му с един от неговите кумири в авангардното изкуство - Анди Уорхол. Въпреки че умира едва на 27 години от свръхдоза наркотици, чернокожият художник, креол по произход, успява да направи изложби по целия свят, да изпуши много марихуана (и не само), да преспи с много жени (едно от завоеванията му е Мадона), да сътвори много музика и специфична естетика (дори картините му да не се харесват на всеки, грозното също е естетическа категория). Някои от картините, използвани във филма, са дело на режисьора Джулиан Шнабел.

Редактирано от ellevu (преглед на промените)

^^^ "Високо Напрежение" е страхотен екшън-трилър.Горещо го препоръчвам :jeer:

Публикувано изображение

Wrecked

Изключително скучен, тромав и малоумен филм. Прекарах час и половина, гледайки грозната брадясала мутра на Ейдриън Броуди, как се влачи със счупен крак вдън гори тилилейски след някаква катастрофа...

Публикувано изображение

Филм, който отразява истината за виртуалния живот. За съжаление все повече хора стават жертви на такива виртуални насилници..... Гледайте го!

А след това 2011 / Ya sonra 2011

http://masters-tb.co...ls.php?id=63483

Публикувано изображение

Неангажиращ и забавен филм. Гледах го заради Баръш Фалай и може би заради него до последно се надявах главната героиня да не се събере със съпруга си.

Отново добра музика.

Редактирано от Ръчна (преглед на промените)

"CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER"

Публикувано изображение

Бозичка за надъхване на американци. Средна работа, ако сте фенове на героя, а ако не сте - по-добре не се занимавайте с детски епики. Повече - тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.