Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

DreamKeeper, 2003

IMDb 7.6/10

Индиански легенди, шаманизъм, преследвачи на духове, не очаквах кой знае какво, но останах много приятно изненадан.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 173,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

El Dorado : Temple of the sun

Изключително малоумно филмче, в което единственото хубаво нещо бяха природните красоти... Всичко останало като сюжет, сценарий, идеи, актьорска игра и оригиналност е под всякаква критика. На моменти имах чувството, че гледам някакво аматьорско творение на петокласници...

Публикувано изображение

Филм, който няма много общо с реалността, но пък затова те държи в напрежение и до известна степен те кара да се замислиш,

какво би те променило в необичайно трудна ситуация. Филма го гледах, благодарение на това, че някой от форума тук беше го оценил добре, за което му благодаря!

8/10.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

"КАРИБСКИ ПИРАТИ 4: В НЕПОЗНАТИ ВОДИ"

Публикувано изображение

Ето това става, когато някой различен от Гор Вербински реши да се прави на интересен. Ненужен филм с излишно 3D, както винаги. Деп си прибира 35-те милиона като пич, а зрителите могат да си идат на майната.

4.0/10

Не бих се учудил и на по-нисък рейтинг!Цялата поредица ту е филм-ту нещо детско-ту леки о......наклонности в поведението на главния герой. :yanim:

Иначе едно приятно изживяване е ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ....Защо ли преведен тотално не на място!!!Заглавието.... :(

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

Just go with it - Жена назаем (2011) - Хареса ми. Не, че имаше нещо специално в него. Или пък много смешни истории. Даже по-скоро беше само от чисто романтичната част. Просто Дженифър Анистън умее да хваща окото.

No Strings Attached - Просто секс (2011) - И този ми хареса. Общо взето е сходен с горния, с изключение на предназначеността към аудиторията. Този е от по-тинейджърски, като че ли... Но е хубав за разтоварване... :speak:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

"Другата жена" / "The Other Woman", известен и като "Love and Other Impossible Pursuits"

Публикувано изображение

При всички положение за мен е несравнимо по-ползотворно за гледам този филм, който е на векове от блудкавите творения, които буквално ми се пречкат на всяка крачка.

С едно или две заглавия, все едно, филмът е достатъчно интересен, макар и съвсем не зрелищен откъм безумни автогонки и/или гола женска плът. Много добра роля на Натали Потман, но държа да отбележа и отличното представяне на "приятелката Фийби" - Лиза Кудроу.

Търсих да гледам някоя тъпотия и да се смея много и попаднах на смотаняци и смотаняци 2 попиках се от смях. Свежи филмчета дори, че са от старата школа

Чудейки се тези дни какво да гледам, попаднах на това творение на "култовия" за времето си Хал Нийдхам The Villain (1979).

post-159196-0-49184400-1306326857_thumb.

Инфантилен филм, в който идиот добряк (Арни) и идиот престъпник (Кърк Дъглас) се борят за чаровната Ан Маргарет. За съжаление успях да го намеря само във вариант с холандски субтитри, но суровият австрийски акцент на Арни разтапя и най-твърдите холандски субтитри.

Лична оценка 5/10.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

16+

Тежък филм, но пък е добър.

The Way Back

Публикувано изображение

Оценка в IMDB 7.3/10

Моя оценка 8/10

Colin Farrell, макар и с второстепенна роля прави невероятна игра, Ед Харис леко предвидим, а краят на филма леко го са го претупали, но като цяло свежа глътка сред помията в киното от последните няколко години.

А наскоро си припомних и Stand by Me. Ако някой го е пропуснал силно препоръчвам да навакса и да го гледа.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Публикувано изображение

Гледа се, но не е кой знае какво - Оценка 5/10

Публикувано изображение

Този ми хареса като замисъл - оценка 7/10

Публикувано изображение

Няма такъв филм :huh: - оценка 8/10

Just go with it - Жена назаем (2011) - Хареса ми. Не, че имаше нещо специално в него. Или пък много смешни истории. Даже по-скоро беше само от чисто романтичната част. Просто Дженифър Анистън умее да хваща окото.

No Strings Attached - Просто секс (2011) - И този ми хареса. Общо взето е сходен с горния, с изключение на предназначеността към аудиторията. Този е от по-тинейджърски, като че ли... Но е хубав за разтоварване... :)

Жена на заем - уникален филм :biggrin: От месеци насам не беше излизал такъв филм в замунда и като цяло! После два часа си мислих за него :biggrin:

Просто секс - добър филм, аз лично го гледах заради актьорите и естествено не останах разочарована. Замисъла е много добър. :)

Алекс, те всички такива филми са сходни като се замисля :whist:

Обаче съм доволна от комедиите тази година. Миналата година бяха едни бози..с изключение, разбира се.

16+

Тежък филм, но пък е добър.

Първо да кажа, че му се скарах, че ми го препоръча - защото после известно време останах втрещена. Мислех си, че е нещо като "I spit on your grave" - първо ще ги измъчват и те после да му отмъстят, обаче уви...Беше още по-ужасен. Шокът беше огромен, но тези филми са наистина са много добри. Не се препоръчва за хора със слаби сърца и лабилна психика.

Публикувано изображение

Как е Английското заглавие на филма?

"Другата жена" / "The Other Woman", известен и като "Love and Other Impossible Pursuits"

http://prikachi.com/images/264/3380264O.jpg

При всички положение за мен е несравнимо по-ползотворно за гледам този филм, който е на векове от блудкавите творения, които буквално ми се пречкат на всяка крачка.

С едно или две заглавия, все едно, филмът е достатъчно интересен, макар и съвсем не зрелищен откъм безумни автогонки и/или гола женска плът. Много добра роля на Натали Потман, но държа да отбележа и отличното представяне на "приятелката Фийби" - Лиза Кудроу.

Онзи ден си играех с мисълта да го гледам, като имах няколко други алтернативи и предвида жанра, отдадох предпочитанията си към по-долните заглавия.

No Strings Attached - Просто секс (2011) - И този ми хареса. Общо взето е сходен с горния, с изключение на предназначеността към аудиторията. Този е от по-тинейджърски, като че ли... Но е хубав за разтоварване... :)

Споделям мнението, като единствено не съм съгласна, че Анистън хваща окото. Явно не е мой тип. ;) Погледнах за да си припомня нейните филми и единствено два-три от тях са ми харесали. Rumor Has It, основно заради Кевин Костнър, Шърли Маклейн и Марк Руфало. Bruce Almighty, но и тук заслугата не е кой знае колко нейна, а на Джим Кери и Морган Фрийман. The Object of My Affection не е лош.

"КАРИБСКИ ПИРАТИ 4: В НЕПОЗНАТИ ВОДИ"

http://3.bp.blogspot.com/-YG0OUu04sfI/TcUgXJ3R5oI/AAAAAAAAAz0/Ilvq-FxC5dU/s1600/pirates+banner.jpg

Ето това става, когато някой различен от Гор Вербински реши да се прави на интересен. Ненужен филм с излишно 3D, както винаги. Деп си прибира 35-те милиона като пич, а зрителите могат да си идат на майната.

4.0/10

Много разочароващо, съжелявам да прочета това. Все пак, като висша форма на доверие, ще проверя твърдението, но ще пропусна 3D-то.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Публикувано изображение

Unknown - добър филм, държи те в напрежение и чак към краят се разплитат нещата - оценка 7,5/10

Купих си диня. Сложих я в хладилника. Върнах се вкъщи и избора да се разхладя се падна на динята пред каса туборг. Изядох я като змей и това ме отряза. Не отидох на работа и братя Грим го приеха трагикомично. Да съм пиел повече водка, че да съм кукуряк за бъдещи подвизи. Правим от титан крила за балистични ракети. През септември ще става голяма тупурдия и се готвим за люти битки. Както и да е, обаче превантивно си бях заредил тела с филми. Един от тях се оказа на Николас Кейдж. Толкова тъп филм, че не му запомних името. И понеже съм прикован на легло продължавам да го гледам. Някакви кукувици, поклонници на сатаната отвличат дъщеря му. Кейдж ги гони. Кейдж обаче се връща от света на мъртвите. С някаква пушка за бизон го раздава. Първо стреля на месо и после пита. И така през целия филм. Обаче тук се включва и архангел Гавраил и той го раздава тупалкаджия. Движи с костюм на Хуго Бос, ясно манекен си викам. Най-голямата тъпня бе, когато Кейдж се бе заклещил в една разпоретина и от всички врати влизаха лошите. Тук започна едно пукане, едно чудо заедно с разпоретината. Правят разни стойки, заляганици на калъп, кълбета, тя мята цици наляво, той гърми с топа, и наоколо само кръв и джолани. 100% при всеки изстрел с кофи зад камерата мятаха боя на кубици. Попеля ги от гърмеж. То друго за разказване няма, но важното е че това е моя стил филм. Екшън батко, а не разни лигни.

Blue Valentine

Публикувано изображение

Да, знам че е редно да напиша и българското заглавие на филма, но ако "Синя валентинка" има някакъв смисъл, то на мен лично не ми е известен, та затова ще се огранича до оригиналното заглавие.

Не съм сигурен в какво точно се изразява провокативността на филма, така горещо рекламирана в постера, защото така и не успях да я открия. Може би се изискват някакви специални умения за това начинание, които ми липсват, та затова и останах доста разочарован от видяното - изключително предвидим сюжет, при това постоянно зациклящ. Допада ми похвата с перманентното прескачане във времето, но не и в този филм, объркващо е на фона на и без това монотонното развитие на действието, доколкото изобщо има такова.

Все пак стоически догледах филма до края с надеждата, че все нещо ще се случи в следващите кадри, което да оправдае създаването му, но в един момент тръгнаха титрите...

Горещо не препоръчвам този филм, оценката ми е максимално ниска.

Red Riding Hood (2011) - Червената шапчица

филмът беше странен, но хубав! Неочакван край! :offtopic_s: Определено ми хареса. Приказка е, така че не е за всеки, но пък си струва да си загубите час и половина, според мен! :baby:

Публикувано изображение

Рядко тъп филм... 2/10

P.S. Аз бих допълнил, че изобщо замисъла на филма не е на ниво, ако се помисли малко, то замисъла би бил дай ми хапче, че съм "тъп и не'моем мислим"... Inception е друга бира, там замисъла наистина си заслужава гледането.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Alien Invasion на National Geographic.Научнопопулярен филм за евентуална извънземна инвазия.Хареса ми. :help:

Change of Plans / Промяна на плановете

Публикувано изображение

Лек, приятен, не особенно забавен, без силни романтични или комедийно моменти, но определено хубав семеен филм направен за телевизията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.