Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

"Заешка дупка"/"Rabbit Hole"

Публикувано изображение

Никол Кидман в поредната си блестяща роля в много сериозен филм, поставящ немалко въпроси за "домашно".

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Безупречен - с Майкъл Кейн и Деми Мур - много голям филм. Всеки, който не го е гледал, трябва бързо да поправи тази си грешка :eek:

No strings attached

Публикувано изображение

Харесах го. Напоследък Аштън Къчър все в някакви романтични филми го гледам, но това не ме разочарова :) Свежо е филмчето, непретенциозно. Виждали сме подобни сюжети. Но Натали Портмън ми беше много сладка в тази си роля. Дали защото ми липсваше еканното и присъствие, или по друга причина, но според мен тя е идеалният избор за тази роля :)

"АДВОКАТЪТ С ЛИНКЪЛНА"

Публикувано изображение

Средняшко съдебно трилърче, което се има за повече, отколкото всъщност е. Актьорите се стараят да играят добре, но някъде по трасето нещата се объркват и цялата работа излиза доста посредствена.

5.9/10

Редактирано от Cinemascrotum (преглед на промените)

"ТОР - БОГЪТ НА ГРЪМОТЕВИЦИТЕ"

Публикувано изображение

По-добре от останалите комиксови простотии, но пак с една стъпка назад от наистина запомнящата се супергеройска адаптация. Въпреки това, режисурата на Брана и участието на Хопкинс замазвт нещата достатъчно, че да мине за гледаем филм. Повече - тук.

5.5/10

"АЗ СЪМ НОМЕР ЧЕТИРИ" (I AM NUMBER FOUR) 2011

Публикувано изображение

Смешен филм за добри извънземни, които бягат от лоши извънземни, но мечтаят за любов с красиви хора. :rolleyes:

Плах опит да се направи нова поредица в стила на Здрач, но за нещастие - без особен успех.

3.0/10

На мен ми заприлича повече на вариация на Трансформерс. Тинейджърско лигаво филмче, предвидимо до безкрайност, ставащо за гледане ако ти е скучно. То и Здрача клони натам, но е доста по-издържан. Предполагам ще има поне едно продължение, може би 2.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Публикувано изображение

Biutiful, 2010

IMDB 7,6/10

Алехандро Гонзалес Иняриту, няма какво да се каже, гледайте го...

Rio

Публикувано изображение

Слушах толкова много суперлативи за филмчето, че била най-хубавата и забавна анимация и т.н. За мен Ледена епоха е една от ненадминатите досега анимации. Но и в Рио има доста закачки и майтапчето, просто не трябваше да ми говорят така предварително и аз да вдигам толкова нависоко летвата с очакванията ми. Все пак филмчето си заслужава да се види :)

"Бързи и яростни 5"(Fast Five)

Публикувано изображение

Малоумен филм, в който има точно по една екшън сцена на час. И този час е прекалено скучен. Ще го харесат само дивите фенове, така че ако не сте от тях, по-добре го пропуснете.

4.2/10

Момчето с раираната пижама

Публикувано изображение

Раздвоена ли съм, разтроена ли съм и аз не знам.И тъй като съм гледала доста филми, в които сюжета се върти около концлагерите, очаквах поредната депресираща история. Не че нямаше депресия, имаше, то няма и как да се спести, и все пак да се пресъздадът събитията през погледа на едно дете, ми допадна. Детската наивност, невинност и мъдрост. Просто се замислих, че по-често трябва да слушаме децата си, понякога възрастта ни дава самочувствие на знание, което не притежаваме и пренебрегваме чувства, които са важни. Просто се замислих...А, иначе историята е банална, филмът деликатно направен, насилието е не натрапчиво, войната е само загатната...и така.

Страхотна игра на Вера Фармига, истинско удоволствие беше да гледам и нея и малкия главен герой с тези негови прекрасни сини очи.

Сюжет:

Семейството на Бруно трябва се премести в Аушвиц, където неговият баща е назначен за командир в концентрационния лагер. На деветгодишното момче му е мъчно за стария дом и се чувства подтиснато. Един следобед решава да се поразходи и да разгледа отблизо ”хората в раирани пижами”. Така се запознава със Шмуел, с който стават приятели и се виждат всеки ден.

П.П Описанието на този филм из интернет пространството е поредното доказателство, че практиката копи/пейст никак не е добро решение, не съм копнала втория абзац, защото написаното в него явно е дело на някой кофти преводач, който е бил просто многократно копиран. Но дори и това не може да го превърне в истина. Никакви въшки и никакви голи глави не са замесени.

Fast Five - Бързи и яростни 5 Аааа...много ми хареса :) Хубав екшън, готини коли...и жени..и мъже :ph34r: Особено Вин Дизел и Скалата на едно място. А и добре е направен, не е объркващ. Само това, че Хан е жив...а в 3тата част той умира... Гледайте го, ако сте фенове на адреналина :ph34r:

Fast Five - Бързи и яростни 5

Аааа...много ми хареса :) Хубав екшън, готини коли...и жени..и мъже :ph34r: Особено Вин Дизел и Скалата на едно място. А и добре е направен, не е объркващ. Само това, че Хан е жив...а в 3тата част той умира... Гледайте го, ако сте фенове на адреналина :ph34r:

Аз го гледах на кино, много е готин.

Публикувано изображение

Оценката на филма в IMDB е 6.9/10, аз бих му дал 4.5/10 - Изключително скучен филм, с мудно развитие на действието. Гледах го понеже участва един от любимите ми актьори - Шон Пен.

Филма е направен по действителни събитие, но доколко се придържат към тях, не е ясно и според мен искат да покажат събитията за войната в Ирак през призмата на "изкривената истина"

Като цяло, според мен филма не си струва изгубеното време.

VANISHING ON 7TH STREET

Публикувано изображение

Смехотворен трилър с жалки религиозни и философски препратки, които не вършат никаква работа. Поредната религиозна пропаганда за вярващите, че светлината на Хесус ще ги спаси от мрака.

2.7/10

Публикувано изображение

Die Welle - нелошо филмче, до голяма степен припокриващо се обаче с Das Experiment, който гледах преди няколко години.

El Dorado

двете части

Публикувано изображение

Не е Индиана Джоунс но е забавно филмчето. Пейзажите са страхотни и компенсират дупчиците в сюжета. За който обича приключенски филми с малко стрелба, любов, не особено напрежение но с комплект загадки, да го сваля.

Тъкър и Дейл срещу злото/"Tucker & Dale vs Evil"

Публикувано изображение

Бих нарекъл филма така: филм-пародия на филмите-пародии на филмите на ужасите. Горещ привърженик съм на пародийния жанр, но на тоя филм оценка по-висока от 1/10 ще е прекалена щедрост от моя страна.

"Задгробен живот"/"After.Life"

Публикувано изображение

Трудно ми е да дам оценка на тоя филм. Добра игра на Лиъм Нийсън, но това едва ли изненадва зрителя. На другия полюс е представянето на Кристина Ричи - доста неубедителна е, може би по причина и на сценария и/или режисурата. Третият актьор във филма - Джъстин Лонг, е още по-зле и от Ричи. Сюжетът се експлоатира от кого ли не, но това може би е един от най-неубедителните продукти.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

С мръсна газ ------------------------- Или както му е по-точното име...няма значение!Никълъс Кейдж пак е в собствената си кожа...но филма определено не струва!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.