Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Току що изгледах този филм, по романа на Александър Сегень.Впечатляващ с много добри актьори.Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

„НЕПРЕКЛОННИТЕ“ (TRUE GRIT) 2010

Публикувано изображение

Определено един от най-силните филми на годината, който заслужава награда, но няма да получи такава. Джеф Бриджис е уникален в ролята си, а малката му колежка със сигурност ще се превърне в новото откритие на Холивуд. Не е най-добрият филм на братята Коен, но със сигурност си заслужава гледането.

8.4/10

Възползвах се от тв излъчването снощи на "O Brother, Where Art Thou?/"О, братко, къде си?" на братята Коен.

Публикувано изображение

Искрено се забавлявах с тоя прекрасен филм - притча, достоен за видно място във всяка киноколекция. За жалост, засега не попадам на достатъчно качествен релийз на филма, но достойнствата му са безспорни.

Публикувано изображение

The Road, 2009

Пост апокалиптичен филм за свършека на нашия вид(на места ми напомни Лудият Макс),сив,равен,скован,без особено действие и идея.Обреченост и безизходица лъхат през цялото време.Не ме трогна особено.

The Prestige (2006)

Съперничество и жажда за надмощие излезли извън контрол, а цената плащат най-близките.

Като цяло не съжалявам че го гледах, има достойнства, но можеше и по-добре.

Публикувано изображение

Редактирано от starstar (преглед на промените)

Публикувано изображение

Вчера с милото решихме да гледаме и двете части на този филм. Първата част е много добра, много добра идея на режисьора, за мен лично невиждан до сега сюжет. Самоо дето няма Happy End, ама не всичко е розово. :P Много ми хареса. :)

Втората е малко скучна, но ужасът все още беше в огледалата :blink:

Препоръчвам го! :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Публикувано изображение,

Е тва е филм на който знаеш финала още от самото начало. Освен косматите гърди на транспордера нищо впечатляващо. Все пак експлозийката на бензиностанцията ме събуди от леката дрямка в която бях изпаднал. А и парфюмът на зелена ябълка на мацето до мен не позволи по-дълбоко заспиване. Беше и топло.

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Burlesque

Публикувано изображение

Започвам с женския състав - Шер, Кристина Агилера, Кристин Бейл и Джулиан Хъф си партнират отлично. Мъжете са за фон - Стенли Тучи и Алан Къминг са чудесни както винаги, а на заден план остават Питър Галахар и Ерик Дейн. Каквото и да си говорим... за мен филмът започна с "Welcome To Burlesque" и завърши с "Show me how you burlesque". Останалото беше пълнеж и не ме впечатли, но тези две изпълнения са наистина гвоздеите в програмата и за тях си заслужава целото представление. В интерес на истината парчета са толкова добри, че си ги пуснах още десетина пъти.

Публикувано изображение

China Moon, 1994

Съвсем нелошо криминале в духа на романите на Реймънд Чандлър и Дашиъл Хамет.

THE EAGLE ("ОРЕЛЪТ") 2011

Публикувано изображение

Исторически приключения на млади гейове в Шотландия. Клиширан, предвидим и на места убийствено скучен. Като цяло обаче, не може да се отрече, че има потенциал, а и не е чак толкова зле, че да не го гледате с правилната нагласа.

5.0/10

Varg (Вълк) далеч от напудрените холивудски бози, истински, суров и смислен. 8/10

The Tourist (2010)

Публикувано изображение

Страхотен филм! Анджелина Джоли и Дожни Деп играха перфектно! Държите в напрежение до последният момент :P

Публикувано изображение

Много ми хареса. По едно време така се вживях, че едва не почнах да заеквам. Дано Колин Фърт спечели Оскар, заслужава го.

Taxi 4(2007)

Публикувано изображение

Пълна лудница, както е във всички части! С нетърпение чака 5-цата, ако има такава въобще :baby:

Four feathers

Публикувано изображение

Невероятен е. Не очаквах да ми хареса толкова, но е факт. Филм за страха, за срама, за възвръщането на честта, за приятелството и любовта.

Хийт си е изиграл ролята доста добре, но и не само той. Кейт Хъдзън също ме изненада приятно, а пък плътният глас на Djimon Hounsou и въобще присъствието му допринася много за филма.

п.п.почивай в мир Хийт...

"АЗ СЪМ НОМЕР ЧЕТИРИ" (I AM NUMBER FOUR) 2011

Публикувано изображение

Смешен филм за добри извънземни, които бягат от лоши извънземни, но мечтаят за любов с красиви хора. :)
Плах опит да се направи нова поредица в стила на Здрач, но за нещастие - без особен успех.

3.0/10

Публикувано изображение

"Kick Ass", не е това което изглежда на пръв поглед, определено успя да ме изненада филма!

Абсолютно на противоположно мнение съм. Изгледах го, най-вече заради добрите отзиви, но бях страшно разочарована. Един час изнасилваха девойката, половин час, тя ги трепеше и това е целия филм, абсолютна глупост.

Но, разбира се всеки си има вкус.

Определено споделям мнението ти на 100%

Balzac and the Little Chinese Seamstress / Балзак и малката китайска шивачка (2002)

Публикувано изображение

много обичам спокойните азиатски филмчета, много ми хареса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.