Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Днес реших да споделя и да ви препоръчам двата филма които гледах през уикенда.

Първият: My Girlfriends Boyfriend

Публикувано изображение

Да, заглавието звучи прекалено познато, затова обръщам внимание, че този е с участието на Алиса Милано.

Който ме познава, знае че си падам по романтичните филми, които в действителност рядко ме разчувстват до хлипаща степен, но този успя да ме просълзи. Много приятен филм с добри диалози и актьорска игра, а сценарият в сценария (повторението не е случайно) наистина ми хареса.

Вторият: Easy A

Публикувано изображение

В началото си помислих, че ще е поредното тийн филмче... и то наистина е такова, но някакси успя (в моите очи) да се издигне над посредствеността. Причините - хумора, музиката, алената буква... Не стига нивото на "10 неща които мразя в теб", но определено си заслужава да отделите време и да го видите. А може и да се позабавлявате, не изключвам тази възможност. Главната (Ема Стоун) и нейните родители (в ролите Стенли Тучи и Патриша Кларксън) са абсолютни сладури.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Войната на таралежите"

Публикувано изображение

Ако ви е домъчняло за детството...

Letters To Juliet(2010)

Публикувано изображение

Много хубав романтичен филм, препоръчвам го на всички, няма да се загубите времето, а и всичко във филма е перфектно-особенно градовете и природата

"Последна песен"/"The Last Song" по романа на Никълъс Спаркс.

Публикувано изображение

Държах книгата в ръце и се канех да я започна, но си спомних, че и филмът чака своя ред и го изгледах. Не знам дали не сбърках поредността им, но при всички случаи Спаркс неслучайно е толкова известен разказвач.

Диемата ни изненада страхотно в този студен следобед с филма "Кедри в снега".Страхотна игра на Итън Хоук.Много ми хареса драмата!

Публикувано изображение

Skyline поредния филм за края не света.

Публикувано изображение

Останах приятно изненадан, не е нещо кой знае какво ама не е и лош.

Визията на извънземните е леко пооткрадната от Crysis Warhead ама карай :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Бен Афлеееккк :blink:

Точно филм в стил Бен Афлек! Аз за това си го уважавам ! Страхотно попадение! :yanim:

Skyline поредния филм за края не света.

Останах приятно изненадан, не е нещо кой знае какво ама не е и лош.

Визията на извънземните е леко пооткрадната от Crysis Warhead ама карай :)

Публикувано изображение

След малко го пускам и него :cool:

След малко го пускам и него :)

И ? хареса ли ти.

За разлика от други подобни филми американците не успяват да преборят извънземните, финала е различен и това прави филма интересен.

И ? хареса ли ти.

За разлика от други подобни филми американците не успяват да преборят извънземните, финала е различен и това прави филма интересен.

Оставих го за утре :angel19:

Гледах този :

Публикувано изображение

Направен по действителен случай. Доста си поплаках http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Толкова ми стана жал за момченцето, Господ да пази всички ни от такива страшни неща! Иначе филма те кара да се позамислиш ...

Днес реших да споделя и да ви препоръчам двата филма които гледах през уикенда.

Първият: My Girlfriends Boyfriend

Да, заглавието звучи прекалено познато, затова обръщам внимание, че този е с участието на Алиса Милано.

Който ме познава, знае че си падам по романтичните филми, които в действителност рядко ме разчувстват до хлипаща степен, но този успя да ме просълзи. Много приятен филм с добри диалози и актьорска игра, а сценарият в сценария (повторението не е случайно) наистина ми хареса.

И на мен много ми хареса..хай-накрая нещо с по-интересен край :rolleyes:

Публикувано изображение

Изгледах го и него. Ами какво да кажа, наистина малко ... ъм... не толкова клиширано като останалите такива филми, има отворен край, което ме изненада. Не отричам, че в началото е малко скучен, даже бях решила да го спирам, но като превърятх малко стана интересен :mad: Гледайте го, не е зле :mad:

Публикувано изображение

Много ми хареса! Лично за мен това е филм с необикновен сюжет :speak: Може да му хвърлите едно око, мен малко странно ми изглеждаха Бен и JLo, обаче се е получило много добро филмче :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

...мен малко странно ми изглеждаха Бен и JLo, обаче се е получило много добро филмче ...

Само ще вмъкна, че филмът "Трудна свалка"/"Gigli" e заснет през 2003 г, т.е. в разгара (официален годеж) на житейската връзка (2002 - 2004 г) между Джей Ло и Бен Афлек, та горещите им погледи не са само плод на сценария...  

Това е трейлъра, за пореден път го гледах...

Силно съм изумена от този филм :yanim: Невероятна игра, актьори и сюжет! masterpiece

"БЕЗПОЩАДНО" (FASTER)

Публикувано изображение

Средна работа - много претенции, слаба реализация и похабен потенциал от страна на Клинт Мансел. Скалата става за такива филми, но такива филми вече не стават за зряла публика. Повече - тук.
4.4/10

Публикувано изображение

Изгледах го и него. Ами какво да кажа, наистина малко ... ъм... не толкова клиширано като останалите такива филми, има отворен край, което ме изненада. Не отричам, че в началото е малко скучен, даже бях решила да го спирам, но като превърятх малко стана интересен :) Гледайте го, не е зле :(

Това имах и аз предвид, филма е различен, не е нещо кои знае какво но въпреки това става.

Това е трейлъра, за пореден път го гледах...

Силно съм изумена от този филм :wors: Невероятна игра, актьори и сюжет! masterpiece

След десетина минути мисля да го гледам.

Публикувано изображение

Току що гледах The Expendables / Непобедимите Скучен и безинтересен.

Публикувано изображение

Yes Man с Джим Кери - много свеж и забавен филм, подходящ за повдигане на настроението.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Вчера гледах 2: TRON (1982) - уникален филм, върна ме в детството. Жалко, че тогава нямаше къде да го гледам. Чак ми се поиска да поцъкам на някой флипер... :lol6:)) ТRON: LEGACY 3D (2010) - уникални ефекти, тъп сценарий... :rolleyes: Можех да си спестя 12-сетте лева. Не струва повече от 3 лв на прожекция според мен... :)))))

"TRON: LEGACY" (2010)

Публикувано изображение

Невероятно похабен потенциал, скучни герои и безмислен сценарий опропастяват иначе кадърното 3-D. Определено не бива да се гледа от фенове на оригинала, защото не е правен за тях, а за деца. Повече - тук.

5.0/10

Дядо Прас започнах да гледам снощи, но го спрях, защото не ми допадна...

"TRON: LEGACY" (2010)

http://www.ochakvai.com/wp-content/uploads/2010/12/TRON-_Legacy_91.jpg

Невероятно похабен потенциал, скучни герои и безмислен сценарий опропастяват иначе кадърното 3-D. Определено не бива да се гледа от фенове на оригинала, защото не е правен за тях, а за деца. Повече - тук.

5.0/10

Нямам какво да споделя. Влязах в темата за да прегледам дали някой не е пуснал ревю за TRON. И намерих твоето. Аз първият от 1982г. съм го пропуснала, та този филм ми е непознат. Понеже е продукция на Дисни и явно целевата публика са младежите до към 18г. имам един въпрос: Единствено за деца ли е предназначен? За по презрели хора става ли? Смятам да изчакам да падне цената на билетите, но се чудя да пропусна ли изобщо тази фантастика на 3D кино.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Нямам какво да споделя. Влязах в темата за да прегледам дали някой не е пуснал ревю за TRON. И намерих твоето. Аз първият от 1982г. съм го пропуснала, та този филм ми е непознат. Понеже е продукция на Дисни и явно целевата публика са младежите до към 18г. имам един въпрос: Единствено за деца ли е предназначен? За по презрели хора става ли? Смятам да изчакам да падне цената на билетите, но се чудя да пропусна ли изобщо тази фантастика на 3D кино.

Гледах го в IMAX-а и честно казано - беше ми напълно излишно 3D-то. Нямаше някой специален ефект, който да те накара да ах-неш и да помислиш, че си навлязла в тяхното пространство. А дали е за хора под 18...хммм... Не мисля, по-скоро е по-дълбоко значението, реализацията малко куца, но като за филм изцяло направен на компютър - става. Хареса ми.

"BLACK SWAN" (2010)

Публикувано изображение

Несъмнено един от най-добрите филми на годината. Играта на Натали Портман е феноменална. Отдавна не бях гледал филм, в който всеки един актьор е железен на мястото си. Сюжетът е психарски, така че лабилните да го гледат с повишено внимание. :cool:
8.0/10

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.