Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Публикувано изображение

The Bourne Trilogy

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Снощи с колеги решихме да го гледаме. Мале, направо останах потресена от някои сцени :lock:

Като филм за 1973 година е доста добър :blink:

П.С - интересното беше, че никой от нас не се е навил да го гледа сам, та решихме да се съберем :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

"ЗЕЛЕНИЯТ СТЪРШЕЛ" (2011)

Публикувано изображение

Сравнително забавен филм за нетрадиционна комбина от пасивен супергерой и много по-активен помощник. Участието на Роген проваля потенциала и похабява таланта на режисьора Гондри. 3-D-то също е излишно. Като цяло става за гледане, но това е всичко.
5.0/10

Публикувано изображение

Megamind. И аз го гледах, най-накрая! Страхотно е филмчето :) Абе само на мен ли м и се струва, но всичките анимации в последните няколко години са много добри и почти никоя не е провал :huh: За разлика от повечето игрални филми :speak:

yvsot: 864px × 1280px ?!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Публикувано изображение

Хубав испанo - мексикански хорър,Guillermo Del Toro,какво повече да се каже,пък са замесени и Pedro & Augustin Almodovar.
Филмът е от 2001 и Холивуд доста може да понаучи за правенето на филми в жанра.

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Night in Rodanthe - тъжен, но красив филм по романа на вече добре познатият ни Никълъс Спаркс.

Публикувано изображение

Непретенциозен, но предизвикващ размисли за ценностите, определящи житието и за любовта, която не се подчинява на възрастта. Даян Лейн и Ричард Гиър са на познатото си ниво.

I spit on your grave

Публикувано изображение

Добро филмче, справедливостта възтържествува, и то как...

Прекалих малко с размера, и аз не знам от къде го намерих толкова голям.

Редактирано от fringe (преглед на промените)

Ip man / Ип Ман 1,2 и 3

Публикувано изображение

Страхотен филм! Страхотен сюжет! Един от много малкото филми , които найстина не те оставят да отлепиш очи от екрана. Препоръчвам го!

И аз последно гледах "I spit on your grave", обаче изобщо не ми хареса. Гнусен, протакан...

"Dear John", известен като "С дъх на канела", по романа на Никълъс Спаркс.

Публикувано изображение

Добър филм, различаващ се от лавината ленти, в края на които не си спомняш началото. История за любовта и за препятствията пред нея, за чиито преодоляване понякога е нужно доста време.

Love And Other Drugs

Публикувано изображение

В същността си това е един най-обикновен романтичен филм в който двамата влюбени трябва да преодолеят (приемат) даден проблем (здравословен). Това, което го отличава, е плътта. Актьорите показват известна доза зрялост заставайки пред камерата и разказвайки без излишна срамежливост историята. Едва ли им е било лесно на Ан Хатъуей и Джейк Гуленхал :angel19: , но са си свършили работата. По-разголени сцени от обичайното за типичните захаросани американски продукции. Да, има какво да се види. Елементи на драма с малки комични моменти се смесват и се е получило... нещо леко неприлично. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Публикувано изображение

Hallam Foe - изключително свежа и приятна брит драма за нещата от живота,с щипка романтика.

Сребърна мечка от Берлинале.

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Яж, моли се, обичай

Публикувано изображение

Филмът е над 2 часа, но те изминават неусетно в неповторимата атмосфера на Рим и екзотичния свят на Калкута и о-в Бали. Много свеж филм, подплатен с умело подбрана музика. Добре замислен сценарий и реализиран сценарий, акцентиращ върху дефинирането на околния свят и мястото ни в него. Много добра роля на Джулия Робъртс.

The town

Публикувано изображение

Останах много приятно изненадана от Бен Афлек. Имам чувството, че това е една от най-добрите му роли ;) (в Пърл Харбър много ми хареса).

Освен това той е и режисьор и сценарист, което определено го издига в очите ми. Филмът е добър. Динамичен е, не свършва прекалено бързо, че да се чудиш какво се случва, дълъг е, но не толкова, че да ти се натрапва и да не можеш да го изтърпиш. Гледали сме достатъчно филми с обири, но и този има какво да ни каже, друг ъгъл може би. Заслужава си, според мен!

The town

Публикувано изображение

Останах много приятно изненадана от Бен Афлек. Имам чувството, че това е една от най-добрите му роли :rolleyes: (в Пърл Харбър много ми хареса).

Освен това той е и режисьор и сценарист, което определено го издига в очите ми. Филмът е добър. Динамичен е, не свършва прекалено бързо, че да се чудиш какво се случва, дълъг е, но не толкова, че да ти се натрапва и да не можеш да го изтърпиш. Гледали сме достатъчно филми с обири, но и този има какво да ни каже, друг ъгъл може би. Заслужава си, според мен!

Когато прочетох коментара на Galeto за филма реших и аз да го изгледам. Филма е един от добрите които съм гледал, добра актьорска игра, истината без пудра и грим! Филма съчетава характерното за Бен Афлек емоционално присъствие с динамиката и напрегнатостта на криминалния жанр.Има от всичко - екшън, романтика, житейска философия.

Дявол Сюжет:Голяма офис сграда... петима непознати в един асансьор... асансьорът спира и никой не може да излезе. Необясними и ужасяващи неща започват да се случват, а местната пожарна не може да отвори асансьора. Петимата се настройват един срещу друг, докато не заподозрат, че някой от тях всъщност е самият Дявол. Поука:"Ако Дяволът е истински, то и Господ е истински." Мое мнение: Не бих го фаворизирала, но филмчето си струваше. Определено, препоръчвам!

post-37758-0-81990800-1296245116_thumb.j

Публикувано изображение

Невероятен филм,препоръчвам ви го!

Киноман съм, или както там наричат тези, които гледат много филми. Не знам колко са, но са хиляди, не съм ги броил. Но не съм гледал филм като

Never Let Me Go

Публикувано изображение

Шекспир е казал, че са възможни общо 29 сюжетни линии, но се съмнявам, че това, което видях не е и подозирано от гения.

Потресен съм! Това е филм, направен с изключително майсторство. Не съм чел новелата на Казуо Ишигуро, или както там се превежда името му, но сценарият е шокиращ, актьорската игра е зашеметяваща, операторската работа е уникална - зловещ филм, в който няма и капка кръв, нито пък помен за насилие. Филм, в който няма нито една усмивка. Дори в един момент си мислех, че няма да видя дори един слънчев лъч в многобройните сцени на открито. Е, имаше такъв, дори два, но светилото бе закрито или от смазващи с величието си тъмни облаци или от горските дървета. Нямаше и кой да спре дъжда и вятъра...

Ако търсите разтуха и забавление, не гледайте този филм, той не е за вас.

Едно единствено изречение още в първите кадри, на което част от зрителите може би няма да обърнат особено внимание, индиректно подсказва, че повествованието не е реалност, но дали е така наистина?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.