Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Love at first hiccup

Публикувано изображение

Много свежарска комедия :biggrin: Много от сцените сме ги виждали и в други филми, но си има и своите силни моменти :P Гледайте го! :yanim:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

От къде го свали, от къде го свали???

Ако ти се гледа с САМ качество , заповядай

Devil 2010

Успехи !

Публикувано изображение

Сам по себе си филмът не е нищо особено, но заради актьорският състав си струваше да го гледам..не му давам висока оценка, обаче

Публикувано изображение

Обожавам и Гейбриъл Бърн и Лена Олин и филма. Оправи ми настроението поне за три дни напред.

Еееее най-накрая да забележат кючеците-гибеци :) Шегата на страна, но ако не сте върл противник на кючека, филмчето е страхотно-екзотично, драматично, различно. Много ми хареса и определено се отличава от масата филми посветени на танците.

post-37758-012558000 1285516830_thumb.jp

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Еееее най-накрая да забележат кючеците-гибеци :huh: Шегата на страна, но ако не сте върл противник на кючека, филмчето е страхотно-екзотично, драматично, различно. Много ми хареса и определено се отличава от масата филми посветени на танците.

Така е ! Страхотен филм, миналата година го гледах по HBO и от тогава го търся да го гледам пак, но така и не намерих субтитри :cool:

Ако не сте го гледали, направете го ! Няма да съжалявате ! :)

Публикувано изображение

Странен полски филм..но пък ми хареса

Ex

Публикувано изображение

Отдавна не съм се забавлявала толкова. Има наистина запомнящи се моменти. Напомня на Love Actually, но си има своите истории без да са сладникави и досадно банални.

И аз така :angry: Не е кой знае какво филмът като сюжет, но забавлява. Поне може да се види що е това италианско семейство ;)

Proof

Публикувано изображение

Определено ми хареса. Сър Хопкинс не ме разочарова, нито пък Гуинет ;)

Eyes wide shut

Публикувано изображение

Много добър. Няма какво да го обсъждам.

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

*Нотите на живота*

Публикувано изображение

Тежък филм,не го гледайте ако ви е тъжно

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Street dance

Публикувано изображение

Обожавам подобни филми. Те няма как да се различават особено един от друг. И този ми хареса, танците ми харесаха.

В Запази последния танц видяхме вкарване на хип-хоп елементи в балета, а тук видяхме вкарване на балет в уличните танци :biggrin:

Street dance

Публикувано изображение

Обожавам подобни филми. Те няма как да се различават особено един от друг. И този ми хареса, танците ми харесаха.

В Запази последния танц видяхме вкарване на хип-хоп елементи в балета, а тук видяхме вкарване на балет в уличните танци ;)

ОФФ: В тази връзка аз пък се радвам на 50 годишната Дженифър Грей...

Върти едни "мръсни танци" с два пъти по-младия Дерек Хъф...

Ще се присъединя към фен клуба й заедно с Джейми Лий Къртис...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Street dance

Публикувано изображение

В Запази последния танц видяхме вкарване на хип-хоп елементи в балета, а тук видяхме вкарване на балет в уличните танци :)

Щом харесваш Street Dance,тогава мога да ти препоръчам следния филм:....

Step Up(2010)/В ритъма на танца...

Един от можеби най-добрите филми за 2010.Ако ти хареса може да гледаш и предишните 2 части.Пак има хип-хоп елементи с балет,брейк и всичко останало..

Публикувано изображение

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Щом харесваш Street Dance,тогава мога да ти препоръчам следния филм:....

Step Up(2010)/В ритъма на танца... Един от можеби най-добрите филми за 2010.Ако ти хареса може да гледаш и предишните 2 части.Пак има хип-хоп елементи с балет,брейк и всичко останало..

Благодаря ти, миличък, ама идея си нямаш колко пъти съм го гледала :rolleyes: Почти няма филм с танци, който да съм пропуснала :rolleyes:

"Remember me" - страхотен е ! Нищо помпозно, гръмко, но в същото време реален, истински и наелектризиращ ! Успях да видя действителността и как чувствата са водещи в заобикалящия ни свят!

Публикувано изображение

Knight and day

Приятен и ненатоварващ екшън, подходящ за убиване на час и половина в неделния следобед...

Knight and day

Приятен и ненатоварващ екшън, подходящ за убиване на час и половина в неделния следобед...

Даже бих добавила, че е екшън-комедия :speak: На места сцените бяха толкова невъзможни, че ставаха смешни. Пък и си имаше и забавни моменти.

Пираня (2010)

Публикувано изображение

Земетресение причинява отвор на дъното на езерото Виктория в Аризона, от където нахлуват праисторически пирани и адът нахлува на земята.

Не се препоръчва на бременни,деца и хора със слаби нерви!

Публикувано изображение

Прекрасен филм. Просто не знам какво друго да кажа. Не отлепих очи от екрана. Въздейства ми по много начини, от смях до сълзи. С удоволствие бих го гледала отново.

„Джона Хекс“ 2010

Публикувано изображение

„Джона Хекс” е едно от онези множество заглавия, които няма да си спомняте на следващия ден, защото мозъкът Ви ще е репресирал спомена от преживяното, така както малкото дете репресира спомена от преживения инцест.
Пълното ревю е в блога ми, ако на някой му се занимава. :cool:
4.2/10

Крадецът на праскови

http-~~-//www.vbox7.com/play:aa17ddd7

Вече сте заедно-

при Бог и Любовта си

Пираня (2010)

Публикувано изображение

Земетресение причинява отвор на дъното на езерото Виктория в Аризона, от където нахлуват праисторически пирани и адът нахлува на земята.

Не се препоръчва на бременни,деца и хора със слаби нерви!

Изгледах я тая Пираня за половин час, вече банални станаха с тези сюжети...по-изкуствени риби няма. :hush: Който си пада по такива, може и да му хареса. Поне има какво да се види, в повече от всичко :)

Публикувано изображение

Заразно зло ми хареса както и предишите части, но малко ми се стори скучен на моменти.

Ефектите и музиката не са спестени. Леко имаше нотка на Сайлънт Хил :)

Редактирано от fringe (преглед на промените)

"Заразно Зло 4" и "Пираня" са еднакво смешни, като единия го спасява само 3D-то, ако си го гледал на кино. Другият го спасяват голите цици.

"Заразно Зло 4" и "Пираня" са еднакво смешни, като единия го спасява само 3D-то, ако си го гледал на кино. Другият го спасяват голите цици.

Пиранята няма да я коментирам (малко тъп), но Заразно зло го гледах най-вече заради Мила и Уентуърт, както и че ми харесват такъв тип тегава обстановка, край на света, сиво и мрачно...

Да не забравя и дивите зомбита. :speak:

Редактирано от fringe (преглед на промените)

Eat Pray Love

Публикувано изображение

Едвам издържах до края на филма.. доста дълъг ме се стори - първите 40 мин са ужасно скучни, след това става малко по-добре.

Не бих го гледала отново, но става за губене на време.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.