Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

"Сянката" е силно подценяван филм и не мога да си обясня защо, като се има предвид, че е доста кадърно направен за времето си. Сещаш се за "Батман" покрай него, сигурно защото и Сянката беше обучаван в разни тибетски манастири в началото. :)

Редактирано от Cinemascrotum (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Толкова време отлагам ли отлагам и най накрая се реших...

Ами гледах си го на плазмата FULL HD и просто изживяването беше невероятно,много зрелищен филм наистина !

За сега това е филма с най голяма динамика и ефекти,който съм гледал,не са пестели средства определено.

Оценка 9.5/10,гледах го с нагласата за ефекти и динамика и получих точно това,от сюжета не очаквах много за това и не останах неприятно изненадан ;)

Нямам търпение да гледам втората част :ohmy:

Каубои и извънземни...не си струва парите за кино,ако не са 2 лева! При вече изчерпани сценарии...този филм е за деца!

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Публикувано изображение

Като игра и режисьорска техника е много силен филм, но като сценарий е политическа пропаганда. :(

Редактирано от yvsot
Tears‑of‑the‑Sun‑2003 (преглед на промените)

Като игра и режисьорска техника е много силен филм, но като сценарий е политическа пропаганда. :wink12:

Да,прав си,макар че това в действително се случва - да се месят в политиката на други страни.

Като ги изклаха в църквата си представих какво е било и Баташкото клане.

Иначе за играта - очаквах повече от Моника Белучи,пък то един Брус Уилис къде въртя целия филм.

Публикувано изображение

10 Х

Публикувано изображение

Недоизказаната Любов

е единствената болка тук...

Публикувано изображение

Много ама много готин филм,супер адреналин и красота (като Меган Фокс е само част от целия красив пейзаш) въобще не знам,как до сега не съм го гледал а все отлагах.

Няма по добър филм от към ефекти и динамика,комедията също е на ниво,просто перфектен не знам точно колко е бюджета на филма но май е доста !

Оценка 20/10 :)

Общо взето е добър! За разлика от смешните: Каубои и извънземни----от мен 5 от 10 Капитан Америка-----------от мен 3 от 10 ------------------------------------------------------- Новите технологии в ефектите съвсем не правят режисьора велик... ------------------------------------------------------- Трябва да предложиш нещо ново...не тол- кова изтъркани сценарии. Пък и напоследък американците само на ефекти разчитат да си продадат филмите! От друга страна да попитам кой плати продукцията "Всичко за Стийв"? И още тв-сериала за душевно болни наречен: Дързост и красота! :)

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Публикувано изображение

Тежък,тъжен филм

Страхотна игра на Ким Бейсингър и Джеф Бриджис

10 Х

Fast Five Става дума за Fast Five http://www.imdb.com/title/tt1596343/ незнам за вас хора, но на мен не ми хареса, реших да пиша ,защото моето мнение не съвпада с това на хората от imdb или от замунда, където е оценен на 4,7-4,9. Защо не харесах.... заради хилядите абсурди: нарушаването на основни физични закони и то не на една две сцени, ами на всичко.. шаблонирането, а по добре да не почвам със сценария.. Да го бяха сложили в жанр фантастика та поне да не се гневи човек... Жалко за пуберите, че се отдалечават толкова от реалния свят и се поддават на една виртуална манипулация.... Не казвам ,че киното не трябва да бъде фикционално или да е като документален филм, но фсичко си има граница ... поне според мен.... Аз лично си пожелавам една по-стоиностна филмова илюзия за в бъдеще....

The Whistleblower

http://www.imdb.com/title/tt0896872/

хареса ми... отдавна не бях гледал толкова хубав филм ;)

в началото мислих че ще е поредният филм показващ колко са добри американците, но уви този не беше от тях

"НОЩТА НА УЖАСИТЕ" /2011/

Публикувано изображение

Нелошо филмче, като се има предвид изтърканата вампирска тематика. Колин Фарел е доста сполучлив избор за ролята, а и някои от сцените са заснети изненадващо добре.

5.9/10

Гледах по още един път Angels and demons и The Da Vince code да ги припомня. :))

Не ми хареса само, че автора е изпозлвал и в двамата филма по-малко от сюжета на книгата "Шестото клеймо" .. Но естествено книгата си е книга и филма не може да стъпи на малкия й пръст.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Born on the Fourth of July / Роден на четвърти юли (1989)

Жесток филм - и в прекия, и в преносния смисъл.

Един от шедьоврите на Оливър Стоун. :help wanted4:

Публикувано изображение

The Pursuit of Happyness / Преследване на щастието (2006)

Публикувано изображение

## Резюме : Крис Гарднър е умен и талантлив човек, който обаче остава сам със сина си, след като съпругата му го напуска. Трудностите следват една след друга и скоро Крис е изгонен от жилището си и остава на улицата с Кристофър и няколко дребни банкноти в джоба. Налага се двамата да спят по приюти, докато на Крис не му е даден шанс да започне на пробен период в брокерска кантора. Проблемът е, че той няма никакви пари, а отговорът дали го назначават ще стане ясен след три месеца...

## Оценка в IMDB : 7/10

Добър филм! Определено трябва да се гледа!

Публикувано изображение

Съжалявам, Мел Гибсън ми е любимец, ама в този филм го издържах пряко сили до половин час.

Не става за кукловод и това си е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.