Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

бе мисля теб да те доморя с нещо друго... намира ми се една рапира на мен и можем да спретнем нещо... вместо секс, де :)

Отмъстители, спасители и рапири. Това е за младия Георг или Сирано, за мен като рицар на кръглата маса, може водочки да селедочки. Ще пийваме под ритъма на изтърбушена китара, със струните си носеща в раван отмерен, заглъхващите стъпки скрити в утринна омара, на задигнатия кон от хергелето степно...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хубаво си го описал ,да взема да се примъкна и аз,че след тия сексове и саби, остана само някой с пищов да гръмне и да настане патардия като от култова сцена от филм на Кустурица. Направихте ми кафето смешно тая сутрин..:)

До Уишката ако се събудя... ще съм изпила поне половин бутилка уиски(преди сън), ще сме изслушали поне петдесет готини песни и мелодии, ще да сме заспали по първи петли и... ще я помоля да не ми сипва в смешното кафе, мляко, защото... го обичам черно и много яко. оф... уморих се :) от изречения

.А циганка баница с кафето ще откажеш ли?:sobbing: пп Имам кофти спомен с разхождането на кучета. Един приятел ми беше оставил ключовете за у тях да разходя любимеца.Познай дивачето как се измъкна с едно движение от каишката и ме направи на луда да го гоня.Прибраха си го вечерта някъде.:sobbing:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

.А циганка баница с кафето ще откажеш ли?:sobbing:

пп Имам кофти спомен с разхождането на кучета. Един приятел ми беше оставил ключовете за у тях да разходя любимеца.Познай дивачето как се измъкна с едно движение от каишката и ме направи на луда да го гоня.Прибраха си го вечерта някъде.:sobbing:

A, Ерик го е правил само веднъж и то беше през зимата а и той беше малък. Сега е много послушен :sobbing:

О, Кап... шестнадесет години разхождах моята любима Джулия(липсва ми много), така че с удоволствие ще потичам с Ерик. Не знам той дали ще ми издържи на темпото обаче :sobbing:

А циганска баница с кафето ще откажеш ли

Не отказвам нищо, което може и ме връща в детството, напротив! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
  • Автор

О, Кап... шестнадесет години разхождах моята любима Джулия(липсва ми много), така че с удоволствие ще потичам с Ерик. Не знам той дали ще ми издържи на темпото обаче :sobbing:

Не отказвам нищо, което може и ме връща в детството, напротив! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Въпроса, който трябва да си зададеш е точно обратния :sobbing: Когато е пуснат из полето няма спиране :sobbing:

Е, шегувах се... Много силни кучета са, ще ме влачи като шейна, ако реши :) Добре... Ерик ме разходи вече, да видим с какво ще ме зарадва Ромео :rolleyes:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Автор

Е, шегувах се... Много силни кучета са, ще ме влачи като шейна, ако реши :)

Добре... Ерик ме разходи вече, да видим с какво ще ме зарадва Ромео :rolleyes:

Да видим, то стана обедно време, предлагаме един хубав стек с черен пипер, с доматена салатка, червено вино, за десерт палачинки. А после разходка из парка, но леко и спокойно

Ще се окаже, че делим една палатка с него и сме на къмпинг нейде. :)

ще я гъделичкам

ще я търся, че и тя не знае къде е:rolleyes:

хич не припарвам до нея аз :giggle1:(ама ако се случи подобна издънка-бия си камшика моментално) :)

Tц...предполагам к'во кафе ще ми сервираш(нямам ти доверие на теб ей :giggle1:) Рекапитулация-няма да си лягам до Амбър(съответно няма се събуждам до нея)..така че следващия да пише кво ще прави

Ще ядем боб и после ще изпълняваме сънища в асансьор

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.