Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

/off

Браво маце :whist:

/off

А най ми е интересно, ако този whitelist на Комодо има Avira GMBH в списъка, какво ще стане ако стартират някой от онези New-Video-Addon дето са със сигнатурата на Avira и постоянно се менят. :ph34r::blink:

Ми какво може да стане...издънка.Сега вижда се ,че работят по-програмата(не може да се отрече)обаче те вече се бият в гърдите (а и тук из форума разни),че виждаш ли ние сме най-добрите).Да влязат в класациите и да започнат да се съревновават с големите компании.Тогава ще кажа...Браво успяха...Наистина работят качественно.......А и този детски изглед на програмата....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз например ползвам безплатната им програма и постоянно преподарявам ненужни подарени ми в други форуми ключове за програмите на ESET-Kaspersky.Вместо да ги ползвам. Искаш ли подаръци от мен?

Я дай нещо на лични за Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2

И на такава база да са, това не променя нещата.

напротив адски много ги променя, защото поставя под много сериозен въпрос твоята обективност. изхождайки от изказванията Ви заключавам че 60% от пищещите тук дори не познават програмата,закоято пишат.

Добре де, аз все пак ще ви питам нещо: Харесва ли ви за всеки един файл да ви пита какво искате да правите? И аджеба това как ще ме предпази? Вместо да влагат толкова ресурси да ми анализират кое е разпозната и кое не програма, да вземат да си пооправят и дефинициите, че е срам да засича програма за КОНВЕРТИРАНЕ като MALWARE.

Писна ми да чета мнения на хора,които не са пробвали а само приказват празни приказки,и това май става тенденция.Жалко за форума.

Ми какво може да стане...издънка.Сега вижда се ,че работят по-програмата(не може да се отрече)обаче те вече се бият в гърдите (а и тук из форума разни),че виждаш ли ние сме най-добрите).Да влязат в класациите и да започнат да се съревновават с големите компании.Тогава ще кажа...Браво успяха...Наистина работят качественно.......А и този детски изглед на програмата....

На този файл отдавна му добавиха дефиниция така, че само се надявайте. Второ винаги потребителят има възможност да извади списъка с активните процеси и да прекрати и блокира зловредния процес, тази опция е за по-напреднали потребители!!!

На този файл отдавна му добавиха дефиниция така, че само се надявайте. Второ винаги потребителят има възможност да извади списъка с активните процеси и да прекрати и блокира зловредния процес, тази опция е за по-напреднали потребители!!!

Не съм сигурен... той се ъпдейтва постоянно, даже има варианти с ЛЮТИ ЧУШКИ... какво да си говорим. То и ESET го добавяха 10 пъти, ама новите варианти - трябва да се пращат наново.

Добре де, аз все пак ще ви питам нещо:

Харесва ли ви за всеки един файл да ви пита какво искате да правите? И аджеба това как ще ме предпази? Вместо да влагат толкова ресурси да ми анализират кое е разпозната и кое не програма, да вземат да си пооправят и дефинициите, че е срам да засича програма за КОНВЕРТИРАНЕ като MALWARE.

А ти като я настройваш не поставяй евристиката на високо, а я постави на средно ниво, за да избегнеш тези проблеми. Това дали ще пита зависи от настройките ако е с настройки по подразбиране не пита, а в зависимост от това дали е в списъка я пуска или я стартира в пясъчника с определен статут.. Все пак имат 7200000 дефиниции, не смятам че са малко или недостатъчно.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

А ти като я настройваш не поставяй евристиката на високо, а я постави на средно ниво, за да избегнеш тези проблеми. Това дали ще пита зависи от настройките ако е с настройки по подразбиране не пита, а в зависимост от това дали е с списъка я пуска или я стартира в пясъчника с определен статут.. Все пак имат 7200000 дефиниции, не смятам че са малко или недостатъчно.

Специално за вас, като ми свърши Trial лиценза, ще я пробвам отново, ама само антивируса, за да не ми блокира интернета, както прави това ЧУДОВИЩЕ и ще я разгледам ОТНОВО.

Wait until 30.1.2011

Добре де, аз все пак ще ви питам нещо:

Харесва ли ви за всеки един файл да ви пита какво искате да правите? И аджеба това как ще ме предпази? Вместо да влагат толкова ресурси да ми анализират кое е разпозната и кое не програма, да вземат да си пооправят и дефинициите, че е срам да засича програма за КОНВЕРТИРАНЕ като MALWARE.

Е аз пък да съм те накарал да ползваш Комодо ? А и като искаш да оправят нещо ми пиши им във форума ама дълбоко се съмнявам да го направиш, а по скоро просто си дрънкаш ей така за спорта ...

Е аз пък да съм те накарал да ползваш Комодо ? А и като искаш да оправят нещо ми пиши им във форума ама дълбоко се съмнявам да го направиш, а по скоро просто си дрънкаш ей така за спорта ...

Аа, без шменти капели. Има си ясно поставен въпрос, то е ясно че не ме караш.

Специално за вас, като ми свърши Trial лиценза, ще я пробвам отново, ама само антивируса, за да не ми блокира интернета, както прави това ЧУДОВИЩЕ и ще я разгледам ОТНОВО.

Wait until 30.1.2011

На мен никога не ми е блокирала нета. Колегата Мохикан като експерт е предоставил отлични настройки за програмата и няма абсолютно никакви проблеми с нета. Използвай неговите настройки и няма грижи. Там има едни специални настройки за процеса svchost.exe от него зависи нета на компютъра. направи ги па после се оплачи че нямаш нет.

Аа, без шменти капели. Има си ясно поставен въпрос, то е ясно че не ме караш.

А ти що не им пишеш във форума и като не ти обърнат там внимание да ги плюеш тук или е по просто направо да ги плюеш тук без да пишеш и без въобще да имаш опит с програмата ...

На това му викам празни приказки !

А ти що не им пишеш във форума и като не ти обърнат там внимание да ги плюеш тук или е по просто направо да ги плюеш тук без да пишеш и без въобще да имаш опит с програмата ...

На това му викам празни приказки !

То това им е основната функция бре, мислиш ли че заради мен ще я махнат? Нали трябва да се засича всичко като 'НЕРАЗПОЗНАТО' и трябва да се стартира в 'безопасна среда' дето всичко излиза от нея. :)

То това им е основната функция бре, мислиш ли че заради мен ще я махнат? Нали трябва да се засича всичко като 'НЕРАЗПОЗНАТО' и трябва да се стартира в 'безопасна среда' дето всичко излиза от нея. :)

Погледни настройките на колегата Мохикан в подписаму ги имаи вземи ги направи той отлично гие разучил и систематизирал па тогава се оплачи от спиране на нет или каквото и да било. Стартирай приложението със статус недоверено па да видим как ще излезне от плаващите пясъци :blink:

Дай доказателство че нещо е излязло от сандъка -ония клип не е за пропуск в сандъка ...Така че чакам доказателство -дай да видим клипче примерно как всичко излиза !

Изказва мнение ама е виждал Комодо на картинка само !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

4) Заключение:

Силни страни:

- Ясни и добре обяснени popups

- Много малко изскачащи прозореци с настройките по подразбиране

- Добра защитна стена

- Добра защита ефективността на отбраната + HIPS и sandboxing:

- сканиране достатъчно бързо:

Слабости:

- Antivirushe реагира на най-новите заплахи

- DNS неефективни (освен това, когато блокира, имам празна страница в MozillaFirefox!)

- Облакa perfectible (несъответствия с ръчно сканиране)

Това достатъчно ли е?

Wait until 30.1.2011

И на такава база да са, това не променя нещата.

То и ESET го добавяха 10 пъти, ама новите варианти - трябва да се пращат наново.

Ще се праща дръжки!

И с продуктите на ESET си толкова запознат,колкото и с Comodo!

За единна дефиниция не си ли чувал?

Защо коментирате програма с която не сте запознати?

Вчера сложи Comodo за 10 мин. и голям взе да го вадиш!

Comodo го ползвам от версия 2.4 и не мога да си позволя да твърдя,че го познавам на 100%,защото програмата се променя характера и също! В различни ситуации реагира по-различен начин,а к'во да говоря за хора които 10 мин. са били с програмата!

Следващите голословни коментари заминават по-предназначение!

Ще се праща дръжки!

И с продуктите на ESET си толкова запознат,колкото и с Comodo!

За единна дефиниция не си ли чувал?

Защо коментирате програма с която не сте запознати?

Вчера сложи Comodo за 10 мин. и голям взе да го вадиш!

Comodo го ползвам от версия 2.4 и не мога да си позволя да твърдя,че го познавам на 100%,защото програмата се променя характера и също! В различни ситуации реагира по-различен начин,а к'во да говоря за хора които 10 мин. са били с програмата!

Следващите голословни коментари заминават по-предназначение!

Това е голата истина тука хора коментират програма която не познават

URIEL, чел съм твоите коментари във форума на Comodo. Имаш моите почитания за усилията и за желанието, с което се опитваш да подпомагаш развитието на Comodo. Искам само да подчертая, че повече от половин година нямаме случай в HJT раздела със зарази на машина, на която има инсталирана Comodo IS. Но имаме доста случаи с Comodo Firewall в някаква комбинация с програма за защита.

Както си спомняш, преди време си играх да правя статистика за броя на случаите в раздел "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове", свързана с използваните програми за сигурност. В тази справка от крайните 6 страници случаите на зараза при Comodo IS бяха само два. Разбира се, това не е толкова важно и значително, защото продуктите на Comodo са доста непопулярни за българския потребител. Както е известно, хората предпочитат тракер културата (пачове, кракове и др.) и не обръщат сериозно внимание на защитата на Windows...

URIEL, чел съм твоите коментари във форума на Comodo. Имаш моите почитания за усилията и за желанието, с което се опитваш да подпомагаш развитието на Comodo. Искам само да подчертая, че повече от половин година нямаме случай в HJT раздела със зарази на машина, на която има инсталирана Comodo IS. Но имаме доста случаи с Comodo Firewall в някаква комбинация с програма за защита.

Както си спомняш, преди време си играх да правя статистика за броя на случаите в раздел "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове", свързана с използваните програми за сигурност. В тази справка от крайните 6 страници случаите на зараза при Comodo IS бяха само два. Разбира се, това не е толкова важно и значително, защото продуктите на Comodo са доста непопулярни за българския потребител. Както е известно, хората предпочитат тракер културата (пачове, кракове и др.) и не обръщат сериозно внимание на защитата на Windows...

Благодара ти @nologo ! Ми аз това се опитвам и тук да им обесня, че няма смисъл тук да пишат и да я плюят ,а да отидат във форума и да се опитат да променят нещо !

Това е моето виждане !

Lost in... и на теб благодаря за реда който въвеждаш тук !

Ей затова че ме редактираш цяло лято на топла бира :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Колкото е популярна тука - толкова и по света...

По-популярна е отколкото си мислиш - те например с ESET си приличат единствено май по вградения български превод. В Америка Comodo са вече доста известни след закачките със Symantec-McAfee,там Европрограмите още са съвсем недоказали се. Кога НОД 32 или Касперски ще популяризират безплатна програма като Comodo?

Тези закачки на Комодо с големите беше много добър повод за реклама! Никой не поставя на въпрос шпионажа на Комодо!За това всеки се прави на чук, майна. Малеее, като си спомня какъв ревностен фен бях на Комодо до скоро, чак и ника си кръстих на "именитата" хамериканска програма.

Тези закачки на Комодо с големите беше много добър повод за реклама!

Абсолютно съм съгласен :whist:

Никой не поставя на въпрос шпионажа на Комодо!За това всеки се прави на чук, майна.

Ако пък си мислиш,че другите не те шпионират,жестоко се заблуждаваш,майна!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.