Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Благодаря за съвета, сякаш и аз клоня повече към нея:clap:

и на мен тази ми хареса повече :P
  • Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

• Автор

Дами, поех за редакция една страшно интересна поредица "Нинджа" на Ерик Лустбадер в Читанката. Поредицата е общо от 9 книги, всяка от които е издавана в две части, обаче се оказа, че една от книгите не можем да я открием. Ако евентуално някоя от вас я има, ще съм много благодарна да ми я сканирате. :) Книгата е "Нинджа срещу плаващия град" 1 (Първа книга). Останалите 17 са налице, само тази липсва.. :blink: P.S.Поредицата е издавана около 1980-та година.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Мила, на всички ни е болно, че с фанагория се случи така.

Трябва да кажа тук пред всички, че сега тракерът работи, но хората, които го правеха динамичен вече нямат желанието да продължават /в това число и аз/. Напуснах "екипа", защото не мога да нося отговорност за чужди прищевки и своеволия, били те и от по-висока инстанция от мене там. Не мога да давам обяснения, които на мен не са дадени, защо трудът на поне 30-40 човека за последните два месеца го няма. Не мога също да дам гаранция, че това няма да се случи трети път, когато зависи от същите "шефове". Затова в момента обмисляме именно компромисен вариант, в който ще бъдем свободни от подобни необмислени действия и ще можем да съдействаме всички за едно наше местенце, където да се чувстваме уютно с нашето любимо занимание - четенето!

В тази тема ще бъде обявено, когато го решим и осъществим. Следете я. :ph34r:

Дотогава ще използваме варианта с фрий сървърите, колкото да не се загубят файловете.

В такъв случай едно голямо Благодаря за трудът ви. :hush:

Искам да споделя , ако някой се интересува, че в читанка са поместени три книги на Ришел Мийд от поредицата Академия за вампири. Ще следя със сигурност и си тегля и аз от книжките които пускате тук. :cool: Лека вечер

• Автор

И пак искам да уточня.. Качвайте смело скановете, всичко ще бъде запазено и когато уредим новия тракер (живот и здраве за рождения ми ден ще го имаме :ph34r: ) ще качим всичко пуснато до момента по фрее-сървърите, плюс изобщо всички книги - базата данни се пази и нищо не е загубено. P.S. Bliss, всички знаем какво има в Читанката.. :cool: Просто си новичка във форума ни и явно още не си се ориентирала :hush:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Тори, имам при мен за сканиране на Ерик Лустбадер два тома "Черният кинжал". Там откъдето съм ги взела принципно имат още няколко книги на автора. Ще проверя като сканна тези двете, дали нямат тази нинжда... :ph34r:

• Автор

Тори, имам при мен за сканиране на Ерик Лустбадер два тома "Черният кинжал". Там откъдето съм ги взела принципно имат още няколко книги на автора. Ще проверя като сканна тези двете, дали нямат тази нинжда... :ph34r:

Ели, всички други книги са сканирани от поредицата, липсва само тази, за която споменах

Тия за кинжала дето са в мене, не са от поредицата, самостоятелни са. Но ще проверя и за тази.

Бих искала да съм от помощ, но нямам лична библиотека с нови книги, освен с учебниците ми от университета. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Иначе със скенер разполагам. Тук наистина тече усърдно сътрудничество. Мога ли да попитам някой дали има нови сканирани книги от поредицата House of night след четвъртата част или от този род. Харесвам този стил и много ме радва. Но тази нощ залагам на Джоана Линдзи. :)

Редактирано от Bliss (преглед на промените)

...Липсват ми страници от две книжки и не мога да си завърша редакциите!

Става въпрос за:

"Дар от огън" - Джейн Ан Кренц (64-65 стр.)

"Убийствени сънища" - Айрис Йохансен (98-99 стр.)

Всичко ме устройва, без значение от качеството (стига да се чете)...

Ето ги: "Дар от огън" - post-261763-043504300 1283552330_thumb.jpost-261763-030859700 1283552344_thumb.j

и "Убийствени сънища" - post-261763-086534300 1283552470_thumb.jpost-261763-025856600 1283552484_thumb.j

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Ето ги: "Дар от огън" - post-261763-043504300 1283552330_thumb.jpost-261763-030859700 1283552344_thumb.j

и "Убийствени сънища" - post-261763-086534300 1283552470_thumb.jpost-261763-025856600 1283552484_thumb.j

Много благодаря, мило! :bday19:

• Автор

Бих искала да съм от помощ, но нямам лична библиотека с нови книги, освен с учебниците ми от университета. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Иначе със скенер разполагам. Тук наистина тече усърдно сътрудничество. Мога ли да попитам някой дали има нови сканирани книги от поредицата House of night след четвъртата част или от този род. Харесвам този стил и много ме радва. Но тази нощ залагам на Джоана Линдзи. :speak:

Ако наистина искаш да си в помощ, винаги можеш да се включиш в редактирането на книги, или в преводите (ако английският ти е на добро ниво).. :bday19:

Ако наистина искаш да си в помощ, винаги можеш да се включиш в редактирането на книги, или в преводите (ако английският ти е на добро ниво).. :blink:

Слънце ша земат ни намразят ве. Като хрътки сме станали хихи. Но извън майтапа наистина всяко момиче, което може да помогне е повече от добре дошло. Нещо май ша сменям името на гепардчо. 2178 взе да ми се струва утре като гледам кво ни чака.

Хмм, може ли някой който има "Свещения камък" от Норчето да ми я прати, защото имам само първите две от поредицата. Мерси предварително. =]

Хмм, може ли някой който има "Свещения камък" от Норчето да ми я прати, защото имам само първите две от поредицата. Мерси предварително. =]

Ако искаш аз мога да ти я пратя. Пиши ми имейла си на лично. ;)

Ако наистина искаш да си в помощ, винаги можеш да се включиш в редактирането на книги, или в преводите (ако английският ти е на добро ниво).. :yanim:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Английския ми е слаб, не само за мое съжаление. За редактирането мисля, че ми е ясно за какво става дума, но предпочитам първо да попитам, за да знам мога ли да съм от помощ. И без друго се очертава лекциите да са ми само три дни в седмицата, така че ако наистина мога да помагам се заемам. :) С две ръце. :baby: Мога да съхранявам дадена информация макар, че компютъра не ми е кой знай колко голям капацитет, и да я предоставям когато я искат. :)

• Автор

...

За редактирането мисля, че ми е ясно за какво става дума, но предпочитам първо да попитам, за да знам мога ли да съм от помощ. И без друго се очертава лекциите да са ми само три дни в седмицата, така че ако наистина мога да помагам се заемам. :baby: С две ръце. :yanim:

...

Скайпа ми е в профила ми. Намери ме и ще ти намеря работа за сто години напред :)

Бих искала да съм от помощ, но нямам лична библиотека с нови книги, освен с учебниците ми от университета. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Иначе със скенер разполагам....

Здравей мила, от мен още един вариант за помощ: ако имаш скенер и време, би могла да се комбинираш с някоя от нас, която има много книги, а няма скенер, или време - зависи в кой град живееш/учиш/. Въпрос на организация е. Аз и Жанито (Слава) сме от Варна и така се комбинираме - от мен книжките, а тя ги сканира. Уреждаме си срещи в удобно време и си обменяме по десетина книжки за скан. Можеш да вземаш от няколко човека. Всички ще са ти много благодарни!

Бих искала да дам заявка за следните книги- " Скандална тайна" на Линда Хауърд n:54 от поредицата Бестселър на Арлекин и " Зад кадър" на Сандра Браун. Моля Ви....

Здравей, "Скандална тайна" на Линда Хауърд ще я включа в следващата партида книжки за скан, които ще дам на Жани (Слава). Малко трябва да изчакаш, защото преди седмица и дадох 10, трябва първо да свърши с тях. "Зад кадър" на Сандра Браун ще я сканираме - примерно след Нова година, за да спазим приличието... Моля те само да ни напомниш! :rolleyes:

Иии.. новия пакет редакции: 102

Линкът за достъп до файла ще бъде активен до: Петък 17.09.10.

ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ на всички редакторки за труда им, и на "главния редактор" също!!! :wors::wors::wors:

Почвам да си трупам и подреждам книжките в електронната библиотека със същото огромно удоволствие, с което го правя и с печатните издания! (също както катеричка трупа лешници за зимата! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif ) Е, още не съм стигнала "висшия пилотаж" в тая сфера (за мен това е Гането - тя е върха!), но някой ден ...

Аз сега се пробвам да превеждам Реджар на Дара Джой, но става много бавно, защото просто нямам време. Така че с превода ще се заема по-сериозно чак октомври месец, като се прибера в къщи. Не гарантирам, че ще стане бързо. Съни, ако все пак решиш да я включиш в списъка да знаеш, че началото е поставено :);)...

Ау, ако знаеш как ме зарадва! :) Ако успееш да се справиш с Реджарчо до Коледа, ще е чуден подарък за цялата банда почитатели на фамилиерите! Но сме готови да чакаме колкото трябва, само много те моля - не се отказвай! ;)

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Вече ми възложиха задача за редактиране и действам по въпроса. :yanim: Еми, ако някой има с книжки от Велико Търново или Ловеч да ми пише. :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Английския ми е слаб, не само за мое съжаление. За редактирането мисля, че ми е ясно за какво става дума, но предпочитам първо да попитам, за да знам мога ли да съм от помощ. И без друго се очертава лекциите да са ми само три дни в седмицата, така че ако наистина мога да помагам се заемам. :) С две ръце. :yanim: Мога да съхранявам дадена информация макар, че компютъра не ми е кой знай колко голям капацитет, и да я предоставям когато я искат. :)

Ех, благородно ти завидях, да знаеш.

Аз така, между другото, да благодаря на който е стискал палци за поправките дето ме мъчиха тея дни. За последната още чакам резултат, но се очертава 100% успеваемост, та да почерпя, макар и виртуално:

Публикувано изображение

Сега един месец почивка и релакс, плюс някоя и друга книжка за четене и скан, че започвам да си губя реномето на топ сканировчик. :)

• Автор

...

Сега един месец почивка и релакс, плюс някоя и друга книжка за четене и скан, че започвам да си губя реномето на топ сканировчик. ;)

Определено го загуби напоследък.. А аз се бях уплашила че пак ще има по 8-10 книжки на ден само от теб :P

Аз така, между другото, да благодаря на който е стискал палци за поправките дето ме мъчиха тея дни. За последната още чакам резултат, но се очертава 100% успеваемост, та да почерпя, макар и виртуално:...

Сега един месец почивка и релакс, плюс някоя и друга книжка за четене и скан, че започвам да си губя реномето на топ сканировчик. ;)

ЧЕСТИТО, Тихи! Желая ти пълноценна почивка, изпъстрена с книжни и други любими удоволствия! :P

Определено го загуби напоследък.. А аз се бях уплашила че пак ще има по 8-10 книжки на ден само от теб :eek:

Пък аз си мислех, че ще ми кажеш, че винаги има запазено местенце в сърцето ти за моите сканове и няма да го изгубя, но не се притеснявай, бързо мога да си върна формата. ;)

ЧЕСТИТО, Тихи! Желая ти пълноценна почивка, изпъстрена с книжни и други любими удоволствия! :P

Благодарско за пожеланията! ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Пък аз си мислех, че ще ми кажеш, че винаги има запазено местенце в сърцето ти за моите сканове и няма да го изгубя, но не се притеснявай, бързо мога да си върна формата. ;)

...

Ааа, моля моля.. Твоите сканове винаги са били най-добрите, моите страхове винаги са били относно бройката им :P

Хихи, поне можеш да си вземеш изпита. И аз останах на един, защото от работата ми тогава не ме пуснаха и очаквах поправката, но уви професора от София и се оказа в отпуска за нея, а сега на ликвидациите не задал дата за поправка и май ще изгоря за общежитията, малко или много заради този изпит. :whist: Хихи, аз обикновено когато седна да чета някоя книга за удоволствие, приключвам за една-две нощи най-много. Не обичам да спирам преди да дойде момента - Завинаги, завинаги и завинаги... :inlove1: Аз си взимам от бонбоните с какао. Ммм, мерси. :)

• Автор

Слънце ша земат ни намразят ве. Като хрътки сме станали хихи. Но извън майтапа наистина всяко момиче, което може да помогне е повече от добре дошло. Нещо май ша сменям името на гепардчо. 2178 взе да ми се струва утре като гледам кво ни чака.

Какви ти хрътки, аз вече направо съм като гладна хиена.. От 23 редакторки, останаха само 6 действащи.. :inlove1:

Ама имаше полза от намека ми де (какъв ти намек, това си беше направо изнудване :) ) - от снощи имам две нови попълнения.. :) .

Пък името не го сменяй засега, след 2178-ма ще направим един купон по повод откриването на "Холдинг Гепард 3178" :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.