Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Здравейте на всички:) Искам да изкажа изключителната си благодарност на всички, които така добре се стараят да ни изкарат от сивото ми ежедневие и да ме потопят в един красив свят!Благодаря Ви, много!!! Сега да мина на малко болезнената тема за всички ни - след като спряха "фанагорията" стана страшно:( Започвам да се замислям над идеята да помоля няколко приятели да Ви предоставят сървър на който да си качвате книгите, за да не се погубва толкова безжалостно труда на всички Ви...Мисля, че сега ще имам малко повечко време и бързам да си предложа услугите - мога да сканирам, добра съм и в редакцията(или поне така си мисля) Не искам да притеснявам никого, но се оказа че не мога да намеря никъде книгата на Дж.Р.Уорд - Тъмна любов. Ако някой има идея как мога да я намеря или я има сканирана ще съм изключително признателна:) Оставам си e_mail за всеки случай - [email protected] :) Отново много благодаря на всички:)

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Здравейте на всички:speak:

Искам да изкажа изключителната си благодарност на всички, които така добре се стараят да ни изкарат от сивото ми ежедневие и да ме потопят в един красив свят!Благодаря Ви, много!!! Сега да мина на малко болезнената тема за всички ни - след като спряха "фанагорията" стана страшно:( Започвам да се замислям над идеята да помоля няколко приятели да Ви предоставят сървър на който да си качвате книгите, за да не се погубва толкова безжалостно труда на всички Ви...Мисля, че сега ще имам малко повечко време и бързам да си предложа услугите - мога да сканирам, добра съм и в редакцията(или поне така си мисля)

Не искам да притеснявам никого, но се оказа че не мога да намеря никъде книгата на Дж.Р.Уорд - Тъмна любов.

Ако някой има идея как мога да я намеря или я има сканирана ще съм изключително признателна:lol6:

Оставам си e_mail за всеки случай - [email protected] :)

Отново много благодаря на всички:)

имаш лс, мила

ПП: пу-пу за нас (отбора на редакторите :speak:)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

...

Мисля, че сега ще имам малко повечко време и бързам да си предложа услугите - мога да сканирам, добра съм и в редакцията(или поне така си мисля)

...

Скайпът ми е в профила ми. Намери ме там и ще ти намеря работа по редакциите за следващите 50-100 години :speak:

Скайпът ми е в профила ми. Намери ме там и ще ти намеря работа по редакциите за следващите 50-100 години :P

:ph34r: И не се шегува. ;) Но е весело. :nono:

Във втора част на Дискусии..., n0na споменава,че може да сканира Часът на пепеляшка от К.Стоун.Не я виждам сканирана,но ако сте чели,моля кажете нещо.

здравейте, в момента редактирам една книжка на аманда стивънс "любовта е странник", но ми липсват две странички 58 и 59. Молбата ми е ако някой може да ми ги сканира и изпрати или даде линк да си ги дръпна

Момичета, таман си припомних преди малко поредицата на Кристина Дод - Изгубените принцеси, и втората книга не е преведена нали? Няма ли изгледи някой да я издаде? Или преведе? Все пак е гадно 1 и 3 издадени, а точно 2-та дето ми изглежда най-интересна с това отвличане и както си е темпераментна Ейми просто надушвам какви бъркотии ще стават http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :biggrin: :biggrin:

Здравейте,бих искала да попитам дали някой има 5-тата и 6-тата част от поредицата ,,Училище за вампири'' на български??? Нека ако някой ги има да ми пише тук или на emaill: [email protected] :);) Мерси предварително

Може ли да помоля някой да качи страници 8 и 9 от Правилата на капитулацията на Кристина Дод? Xesi е публикувала торента във фанагория, но са пропуснати тези две странички. Мерси предварително :rolleyes:

Може ли да помоля някой да качи страници 8 и 9 от Правилата на капитулацията на Кристина Дод? Xesi е публикувала торента във фанагория, но са пропуснати тези две странички. Мерси предварително :cool:

Преди седмица ги търсиха за редакция на книгата, ето ги пак :rolleyes:
  • Автор

Здравейте,бих искала да попитам дали някой има 5-тата и 6-тата част от поредицата ,,Училище за вампири'' на български??? Нека ако някой ги има да ми пише тук или на emaill: [email protected] :speak::speak: Мерси предварително

Книгите са прекалено нови, за да се сканират и качат. В този форум си има правила, едно от които е да не се качват книги, които са отскоро на българския пазар.

Здравейте момичета! От много време не съм влизала във форума и умирам от яд :cool:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но сега Вече съм тук.

Искам да ви помоля, да ми препоръчате някоя любовна книга. Обръщам се към вас, защото знам, че вие знаете всички такива романи. Знам, че тези на Катрин Каултър, Аманда Куик, Джоана Линдзи и на други автори са много хубави. Но аз имам малко по-особен вкус и искам да си намеря някаква книга, в която преобладава нежността, а не толкова страстта. Знам, че молбата ми е глупава, но се надявамда ми препоръчате някоя книжка.

Благодаря Предварително!

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Здравейте момичета! От много време не съм влизала във форума и умирам от яд :cool:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но сега Вече съм тук.

Искам да ви помоля, да ми препоръчате някоя любовна книга. Обръщам се към вас, защото знам, че вие знаете всички такива романи. Знам, че тези на Катрин Каутър, Аманда Куик, Джоана Линдзи и на други автори са много хубави. Но аз имам малко по-особен вкус и искам да си намеря някаква книга, в която преобладава нежността, а не толкова страстта. Знам, че молбата ми е глупава, но се надявамда ми препоръчате някоя книжка.

Благодаря Предварително!

Предполагам, че не искаш особено набиващи се на очи интимни сцени, мога да ти препоръчам "Спомен" на Джуд Деверо. Четох я преди по-малко от месец и се нареди в списъка с най-любимите ми книги. Страхотна история (копирам коментара си от една друга тема):

Аз преди няколко дни прочетох "Спомен" на Джуд Деверо, след горещата препоръка на Йори и мога само да съм й благодарна, че ме изюрка да я прочета. Книгата много, много ми хареса и впечатли.

Началото беше уникално - Хейдън така говореше за любовните романи, за пренебрежението към книгите, към авторите - все едно някоя от нас го е писала. И начинът по който мислеше за себе си - иронията, хумора също много ми допаднаха.

Първоначално си мислех, че след хипнозата Хейдън ще скача от минал живот в друг и ще видя многократно нещастния финал на връзката й с главния, не очаквах такова развитие, сякаш четях роман в романа. Историята на Кали и Тали ме разтърси буквално. Не знам дали бях уцелила настроението и книгата, емоционално почти се съсипах, но в добрия смисъл, защото не знам как да го обясня - четеш и ревеш, но колкото повече плачех толкова по-добре се чувствах. Ако трябва да съм честна в 98% от историята на Кали и Тали нямаше нищо трагично, но начинън по който бяха описани героите, връзката им - толкова чисти, невинни и искренни в емоциите и чувствата си и да видиш как всички се борят срещу тях, възползват се от добрината и наивността им и се опитват да разрушат всичко хубаво между героите...

Нямаше ги пропитите със страст моменти, които те карат да се червиш докато четеш, и по-добре, защото на тяхно място бяха няколко романтични сцени, достатъчно силни да ти се пръсне сърцето. Ще спомена два любими момента - обяснението в любов на Тали и когато Хейдън трябваше да остави Тависток, за да се върне в своя свят (който е чел ще разбере, за останалите - това е книга, която не може да се разкаже, просто трябва да се прочете).

И да спомена момента, който отличава романите ни от останалите книги - щастливия финал. Знаейки, че на края на романа няма да имам желанието да си срежа вените четях спокойно и уверено, че на края нещата ще се наредят все някак и ще оставя книгата с усмивка.

И авторката естествено не ме разочарова. Вече на финала ми беше толкова жал за Хейдън - да видиш, да преживееш толкова неща отново сякаш гледаш филм, и да трябва да чакаш без сам да знаеш какво - мъчение...но пък каква награда - сродната ти душа.

Книгата е страхотна глътка въздух, нещо много по-различно от традиционните романи които четем, разчувства ме, разрева ме, накара ме да се замисля за доста неща и в крайна сметка ми остави един прекрасен спомен! Оценка - 10.

Прочети я, сигурна съм че ще ти хареса :beer:

Здравейте момичета! От много време не съм влизала във форума и умирам от яд :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но сега Вече съм тук.

Искам да ви помоля, да ми препоръчате някоя любовна книга. Обръщам се към вас, защото знам, че вие знаете всички такива романи. Знам, че тези на Катрин Каултър, Аманда Куик, Джоана Линдзи и на други автори са много хубави. Но аз имам малко по-особен вкус и искам да си намеря някаква книга, в която преобладава нежността, а не толкова страстта. Знам, че молбата ми е глупава, но се надявамда ми препоръчате някоя книжка.

Благодаря Предварително!

Първият роман, който веднага ми щуква в тиквата е разбира се "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Без да се замисляш, спокойно можеш да я грабнеш за четене.

Други романи, в които почти липсват интимни сцени (ако не ме лъже паметта, че отдавна съм ги чела) са от поредица "Каприз": "Лудостта на богатството"-Маргарет Съмървил, "Мълчаливият ухажор"-Елизабет Феърчайлд и "Мрачният ангел"-Меру Балоу. Книгите са леки и приятни, усещаш топлите чувства на героите без натрапчиви страстни сцени :D Всички те са исторически любовни романи за английската аристокрация от началото на 19в.

Но аз имам малко по-особен вкус и искам да си намеря някаква книга, в която преобладава нежността, а не толкова страстта. Знам, че молбата ми е глупава, но се надявамда ми препоръчате някоя книжка.

Благодаря Предварително!

Такива са и всички ретро романи...

Здравейте :rolleyes: първо да ви кажа, че форумчето е страхотно :) Ммм тъй като от следващия месец няма да имам много работа, мога и аз да помагам, но мисля само с редакцията, тъй като няма да съм в България и няма как да сканирам книжки :baby: само да ми се обясни и на драго сърце може да помагам :down: P.S. от доста време си търся една книжка на Тереза Медейрос The vampie who loved me. Не знам дали е излезнала на български :) дали някой я има преведена :)

Здравейте :) първо да ви кажа, че форумчето е страхотно :baby:

Ммм тъй като от следващия месец няма да имам много работа, мога и аз да помагам, но мисля само с редакцията, тъй като няма да съм в България и няма как да сканирам книжки :down: само да ми се обясни и на драго сърце може да помагам :)

P.S. от доста време си търся една книжка на Тереза Медейрос The vampie who loved me. Не знам дали е излезнала на български :) дали някой я има преведена :)

Добре дошла в отбора! :rolleyes:

Относно книгата - доколкото знам не е преведена на бг.

• Автор

..

Ммм тъй като от следващия месец няма да имам много работа, мога и аз да помагам, но мисля само с редакцията, тъй като няма да съм в България и няма как да сканирам книжки :) само да ми се обясни и на драго сърце може да помагам :)

...

Скайпът ми е в профила ми, винаги е на линия.. Намери ме там и ще ти намеря работа по редакциите, докато ти се завие свят.. че и отгоре.. ;)

:wors: И не се шегува. :) Но е весело. :wink12:

Ще видиш ти едно весело.. Като ти проверя последните две книжки.. :P

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Тори, не ги плаши така, че всеки кадър е ценен. :speak: П.П. petenceto87, добре дошла в "джунглата", тук сме се събрали все ентусиасти, както сигурно си забелязала вече. :speak:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ей хесинка пак ти се уреди с нов кадър. Плаши ги плаши ги. После най-добрите пак ша ти ги отмъкна хихихи

• Автор

Тори, не ги плаши така, че всеки кадър е ценен. :cool:

...

Не се плашат лесно те.. :cool:

Ей хесинка пак ти се уреди с нов кадър. Плаши ги плаши ги. После най-добрите пак ша ти ги отмъкна хихихи

Разбойничкееееее

Не си ги давам, те са си моииии :cool:

Разбойничкееееее Не си ги давам, те са си моииии :cool:

Скайпът ми е в профила ми, винаги е на линия.. Намери ме там и ще ти намеря работа по редакциите, докато ти се завие свят.. че и отгоре.. ;)

Ще видиш ти едно весело.. Като ти проверя последните две книжки.. :P

Опааа :) Е няма да е чак тооолкова зле :D надявам се :hush:

И трета те чака. :D Чакам нови задачи. :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.