Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Обичам да се снимам за спомен с цигани, цигулки и цигари .. Публикувано изображение Екзотика са ми... Публикувано изображение

А на онази снимка, на която си сложил лицето на И. Костов, там снимал ли си се с циганче или си го направил с фотошоп? И какво всъщност правиш с това циганче, че си се снимал с него?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 352
  • Прегледи 36,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тъй, де, Царю- "ПлАчи дете-баща ти е Невинен!" Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Лелеее, Пип, кът тъ киризя как си фанал тва кемане... Ако беше дървар щеше да си отсечеш нещо по тялото... Това кремонско кемане ли е или някъф друг вайалин? Ма и как си опънал лъка - кат че ли ще стреляш стрели кат Робин Худ с него... :offtopic_s: Мязаш нещо кат Йехуди Менухин - с тва дългокосо вдъхновение дет та е обхванало... :) Снимката е култова... :doh:

Публикувано изображение

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Бе, Камериерек, те циганите са именно Хиспанците- наричат се 'хитано'.

Ма защо си губя времето с тебе?- Ти си просто едни от многото българи, които са се поЧАНДАЛЧИЛИ. За термина 'чандала'-справка блоГът на U.Ra.

Външни белези за ЧАНДАЛА:

1) яде месо

2) употребява интоксикатни, вкл. и вино

3) играе хазарт("тука има-там нема"), спекулира с ума си за матерните си нужди на телцето и егото си. Публикувано изображение

4) в главата му- само половата система на Човека с голямо 'Ч'. :offtopic_s:

за това- това Чандала голямо 'Ч'. Луцифер си я кътка... :doh:

Мучо Травахос- Мучо Динерос и Торрос БасУрас.. Публикувано изображение

Еееех браткиш,и за кришната не ставам вече!!!ходер!

1.вече не ям месо!

2.твърдо тоже,(е ся малко винце няма да навреди на "сома му")

3.Не играя ,щото ме познават бързо(аз съм я измислил)

4.От половите игри знам само 1"бързо изрязване ноктите на краката в тъмно помещение-хах"

точно си го казал "mucho trabajo y poco dinero es una mierda totalmente!!!

и най важното ,готов съм Браткиш да давам по 30% от всяко евро което заработя -на НЕГО

(целия от злато да Го направят ,не само главичката Му)!

аз да не съм като Джордж ,само 10%

п.п. пък хитаносите в хиспания са евангелисти,мого харесват евангелията,хехехе

абе аз що не стана един представител на "Бялото браство" ,щом вече и в Африка има почитатели(пардон -последователи)тука сред хитаносите ще се развий още една клетка!!

Мдаа

Еееех браткиш,и за кришната не ставам вече!!!ходер!

1.вече не ям месо!

2.твърдо тоже,(е ся малко винце няма да навреди на "сома му")

3.Не играя ,щото ме познават бързо(аз съм я измислил)

4.От половите игри знам само 1"бързо изрязване ноктите на краката в тъмно помещение-хах"

точно си го казал "mucho trabajo y poco dinero es una mierda totalmente!!!

и най важното ,готов съм Браткиш да давам по 30% от всяко евро което заработя -на НЕГО

(целия от злато да Го направят ,не само главичката Му)!

аз да не съм като Джордж ,само 10%

п.п. пък хитаносите в хиспания са евангелисти,мого харесват евангелията,хехехе

абе аз що не стана един представител на "Бялото браство" ,щом вече и в Африка има почитатели (пардон -последователи) тука сред хитаносите ще се развий още една клетка!!

Мдаа

Публикувано изображение Камареро, ама те у африките сестри ли изпращат да проповядват бРАТството? Еййй, ненаситна работа бре. Свидетелките ряпй да ядат пред белите сестри... :offtopic_s:

Лелеее, Пип, кът тъ киризя как си фанал тва кемане... Ако беше дървар щеше да си отсечеш нещо по тялото... Това кремонско кемане ли е или някъф друг вайалин? Ма и как си опънал лъка - кат че ли ще стреляш стрели кат Робин Худ с него... :offtopic_s: Мязаш нещо кат Йехуди Менухин - с тва дългокосо вдъхновение дет та е обхванало... :) Снимката е култова... :doh:

Публикувано изображение

Казвай ти -ставам ли за инте-грация или да си стоя в гета-та?.. Публикувано изображение

Кое показва в картата ми дали се интегрирам?... Публикувано изображение Мога да интегрирам евро- лява ръка-десен джоб...мога да копам, мога и да не копам..най-сакам да съм дзмия, оти га одя-лЕжа... Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Абе, mecholari, теб като малък да не би да не са ти обръщали внимание, или пък другите деца са те тормозили. И сега по интернетчето, зад мониторчето се опитваш да си го изкараш на другите. Еми не става мой човек, по интернет нищо не става. По интернет не можеш да докажеш че си по-силен (като характер) от другите, нито пък че си по-умен, нито пък че си повече от тях. Тези неща се доказват в живота, в реалния свят, чрез общуването на живо. За всички нормални хора, които са ти чели мненията е ясно, че ти си се провалил тотално в живота, и сега се опитваш да намериш "втори шанс" тук - в интернет. Така че продължавай да си вярваш, че си нещо повече от една прашинка за света. Продължавай да вярваш, че като си разказваш мислите на хора, които са като теб с психични проблеми, правиш впечатление на някого. Защото явно това е единствения ти останал смисъл в живота. :offtopic_s:

A ти с психични проблеми ли си? Или си нормален, силен и можещ? Тука в интернет да си го докажеш ли си дошъл?

Ти "някого" ли си та ти правя впечатление?

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

Пип, не си запознат с инструментознанието. Напълно е възможно термина цигулка да е цигански. Пък и на никой друг език не се нарича така. Първообраза и е старата виола. англ.violin, нем.violine, фр. violon - къде виждаш нещо манггалско? Виолите са били в няколко разновидности, които отговарят на днешната струнно-лъкова секция. Мнозина си мислят, че виолата произлиза от индийската Вина, но това не отговаря на истината. Вината (акцентът е в/у първата гласна) е по-близка до нашенската гъдулка. На Вина е свирил Орфей.

А относно манггалския макам (макам - лад) на който е дънил дънофф - Нарича се циганска гама. Бихармоничен минорен лад. Манггалски - от маалата... :offtopic_s:

А Чоли свири горе-долу. Колкото да не си изяде боя някъде... :doh:

ВинАта еврео-ромите ги поемат с мезата и без мезета.. Публикувано изображение

Цигулката родстеник на ВИната ли е?... Публикувано изображение хе, значи и китарата е вИнарски инструмент! Публикувано изображение Предтсвш ли си Нарада Муни(най-вляво ТУК, до главата на ВИшну), да хване една китара и да избичи солото на 'Суит Чайлд О-майн' пред Кришна-та?... Публикувано изображение

Pipik

не знам тя дали ще Го направи ,но аз сигурно!

Разни "синкави"с флейти без флейти (fuera)хехехехееее

Не знаех ,че "мАнкито"бил при талянцките сигани ,ама когато разправяш разни сълзливи и тъжни истории,и с такъв плам ,за мене означва ,че не Го е преживял,а Го е ЧУВАЛ от други!

Демек ,опитва да заблуди!

Аз ,ако почна цяла книга тряя да напиша!хехехе

А и Пипик ,като говорим за духовни работи ,аз кат един стар демонски паднал дух,постоянно слизащ надолу по вертикала,мога ли да променя статуквото си ,ако влезна в Кришна-съзнание?

И ква е процедурата (има ли някакви тайни ,спиртуални церемонии )?

трябва ли първо да си упрая "ДухЪт"и после ша са издигна по хоризонтала нагоре!

Или няма спасение за такива като мене:кретен и тъпак по мнението на един :

Intelligent and sublime spiritual monkey from a sect called "white brotherhood"хехехехе

Нео ,отде ги извади тия апокрифи ,ехехехеееееее

Прав беше "Hollow water can"

Камареро,тая тема е фундаментална !С нея започнаха ред интересни случки в форума.Това е и ключа към палатката на Мечо.Само трябва да прочетете темата от самото начало.

A ти с психични проблеми ли си? Или си нормален, силен и можещ? Тука в интернет да си го докажеш ли си дошъл?

Ти "някого" ли си та ти правя впечатление?

Явно не е.Ама не се коркай,той ни е сложил всички в кюпа. Публикувано изображение

Камареро,тая тема е фундаментална !С нея започнаха ред интересни случки в форума.Това е и ключа към палатката на Мечо.Само трябва да прочетете темата от самото начало.

Явно не е.Ама не се коркай,той ни е сложил всички в кюпа. Публикувано изображение

Благодаря ти за рекламата,братчето ми. Отива ли ти ролята на добричък? Че др. Куин започна да се рисува, незлобливо.

Казвай ти -ставам ли за инте-грация или да си стоя в гета-та?.. Публикувано изображение

Кое показва в картата ми дали се интегрирам?... Публикувано изображение

Къде искаш да се интегрираш? Публикувано изображение Пак ли отвъд матрицата или този път е за нещо по-земно?

Абе, mecholari, теб като малък да не би да не са ти обръщали внимание, или пък другите деца са те тормозили. И сега по интернетчето, зад мониторчето се опитваш да си го изкараш на другите. Еми не става мой човек, по интернет нищо не става. По интернет не можеш да докажеш че си по-силен (като характер) от другите, нито пък че си по-умен, нито пък че си повече от тях. Тези неща се доказват в живота, в реалния свят, чрез общуването на живо. За всички нормални хора, които са ти чели мненията е ясно, че ти си се провалил тотално в живота, и сега се опитваш да намериш "втори шанс" тук - в интернет. Така че продължавай да си вярваш, че си нещо повече от една прашинка за света. Продължавай да вярваш, че като си разказваш мислите на хора, които са като теб с психични проблеми, правиш впечатление на някого. Защото явно това е единствения ти останал смисъл в живота. :speak:

Че какво лошо има да има 'единствен смисъл' да пишеш във форума на калдата?. Публикувано изображение . Или си минал другото или не си го почвал. ;) При всички положения печелиш. Ма не може да го разбереш, тъй като искаш 'да се върти'?.. като по 'света и у нас'... Публикувано изображение

Благодаря ти за рекламата,братчето ми. Отива ли ти ролята на добричък? Че др. Куин започна да се рисува, незлобливо.

Не е реклама,а рекламация!Така и не разбрахме какво е туй дето си искал да ни дадеш и защо са се самозабравили духовните?

Не е реклама,а рекламация!Така и не разбрахме какво е туй дето си искал да ни дадеш и защо са се самозабравили духовните?

А ти какво искаш да си вземеш?

ВинАта еврео-ромите ги поемат с мезата и без мезета.. Публикувано изображение

Цигулката родстеник на ВИната ли е?... Публикувано изображение хе, значи и китарата е вИнарски инструмент! Публикувано изображение Предтсвш ли си Нарада Муни(най-вляво ТУК, до главата на ВИшну), да хване една китара и да избичи солото на 'Суит Чайлд О-майн' пред Кришна-та?... Публикувано изображение

Струнно-лъковите инструменти са "изобретение" на италианците. Китарата също произлиза от лютнята. Изключението е БълГарската гъдулка. За нея - по-късно. Вината (в днешният си вид) няма подгласни струни. Т.е. струни, на които не се свири, но вибрират - подобно при гъдулката. Но това е от 6-7в., а старата вина (сега не ми идва термина на ум - ще се сетя по-късно) е била с подгласници. Такава е и българската гъдулка - инструмент от една епоха, когато Знанието не е е разграничавало на источно и западно. Вината губи своите подгласници поради манггалската профанизация обхванала стария Индустан. По това време и гърчолята правят арфата - подобие на Вината, но без резонатори. На фотото, което даде - това е Вина с един резонатор и без подгласни струни. Струните са 6 - типична Вина - Бин. Разпространена в манггалски Индустан - дъни яко манггалски макам - бихармоничен минор. :speak: Що ще Кришна при манггалистанците не знам. Ама рисунката това показва. В дясно зърнах и един зелен тифутоиден© нос - леко заострен - типично Моше. Аааа, Пип, такива да ги нямаме. Публикувано изображение Какво им хортува Кришна на извънкастовите Чандала? Музикантчето от ляво с Бината дъни яко рок енд рол, пред него виночерпеца разлива руйен винцок докато змиите отгоре съскат в хор рефрена, Радха (да не се бърка с Радка-Пиратка) му масажира съчките с явно намерение да продължи "масажите" и по-нагоре. ;) Коня в дясно (не е 100янофф) дъни на контра Вина (контрабас) щури сола, а кравата прави перде-кириз на Радкиния масаж... :bye1: Еййй, голяма перверзия имало в Манггалистан... Фейтата на Кришна нещо не я видях, ама Радка може вече да я глътнала - не знам... :laughing5:

Публикувано изображение

Що ще Кришна при манггалистанците не знам. Ама рисунката това показва. В дясно зърнах и един зелен тифутоиден© нос - леко заострен - типично Моше. Аааа, Пип, такива да ги нямаме. Публикувано изображение Какво им хортува Кришна на извънкастовите Чандала? Музикантчето от ляво с Бината дъни яко рок енд рол, пред него виночерпеца разлива руйен винцок докато змиите отгоре съскат в хор рефрена, Радха (да не се бърка с Радка-Пиратка) му масажира съчките с явно намерение да продължи "масажите" и по-нагоре. ;) Коня в дясно (не е 100янофф) дъни на контра Вина (контрабас) щури сола, а кравата прави перде-кириз на Радкиния масаж... :bye1: Еййй, голяма перверзия имало в Манггалистан... Фейтата на Кришна нещо не я видях, ама Радка може вече да я глътнала - не знам... :laughing5:

:wow::speak:

Аха ха ха ха Баш си е така! Публикувано изображение

А онзи отдясно как е позеленял - досущ като Пиппи с неговите зелени емотикони, дето ги слагаа отгоре на съобщенията. Явно и на него така му призлявя. Пиппи сигурно вече него почита, щом използва зеления емотикон.

Публикувано изображение:wow: :wow: :wow::bye1::speak:;):laughing5:

Ako чувстваш, че не можеш нищо да си вземеш, може да съм самодоволно доволен.

Кое показва в картата ми дали се интегрирам?... Публикувано изображение Мога да интегрирам евро- лява ръка-десен джоб...мога да копам, мога и да не копам..най-сакам да съм дзмия, оти га одя-лЕжа... Публикувано изображение

Публикувано изображение Не ставаш за Цингулар браткиш. Ногу ти е рус косъма. Ей тук един типичен цингулар - Манггал Пандей:

Публикувано изображение

Трябва да добиеш малко по-манггалистански черти, особено усмивката - забележи как трябва да се прави:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А лява ръка - хоп ???? в десен джоб се прави така:

Публикувано изображение

Тоя по-може да го докараш - щото нали - рус... :yanim: Същински Ариец... :clap: От ХаТака бил... Публикувано изображение

Струнно-лъковите инструменти са "изобретение" на италианците. Китарата също произлиза от лютнята. Изключението е БълГарската гъдулка. За нея - по-късно. Вината (в днешният си вид) няма подгласни струни. Т.е. струни, на които не се свири, но вибрират - подобно при гъдулката. Но това е от 6-7в., а старата вина (сега не ми идва термина на ум - ще се сетя по-късно) е била с подгласници. Такава е и българската гъдулка - инструмент от една епоха, когато Знанието не е е разграничавало на источно и западно. Вината губи своите подгласници поради манггалската профанизация обхванала стария Индустан. По това време и гърчолята правят арфата - подобие на Вината, но без резонатори. На фотото, което даде - това е Вина с един резонатор и без подгласни струни. Струните са 6 - типична Вина - Бин. Разпространена в манггалски Индустан - дъни яко манггалски макам - бихармоничен минор. :yanim: Що ще Кришна при манггалистанците не знам. Ама рисунката това показва. В дясно зърнах и един зелен тифутоиден© нос - леко заострен - типично Моше. Аааа, Пип, такива да ги нямаме. Публикувано изображение Какво им хортува Кришна на извънкастовите Чандала? Музикантчето от ляво с Бината дъни яко рок енд рол, пред него виночерпеца разлива руйен винцок докато змиите отгоре съскат в хор рефрена, Радха (да не се бърка с Радка-Пиратка) му масажира съчките с явно намерение да продължи "масажите" и по-нагоре. :clap: Коня в дясно (не е 100янофф) дъни на контра Вина (контрабас) щури сола, а кравата прави перде-кириз на Радкиния масаж... :clap: Еййй, голяма перверзия имало в Манггалистан... Фейтата на Кришна нещо не я видях, ама Радка може вече да я глътнала - не знам... :yanim:

Публикувано изображение

Браткин, тез талянци много древни ша знаш! Публикувано изображение И тези древни неща са ги взели от некъде, ма айде да не от циганистан, че тука не можем да ги научим как да ходят на баня, а европейците са се научили да ходя на баня от индийците. Тези талянци са правили 'интрументи', а шанцовият им инстумет-зеленясъл и потънял в смрад? Публикувано изображение ... Айде такива да ги немаме!?... Публикувано изображение За българска гъдулка-да. как не се сетих. Че тя е създадена да се гъделичка-за това се нарича 'гъдилка' Публикувано изображение

само не разбрах-вИната от българи ли е измислена или от талянци?.. Публикувано изображение Тея гъдулки съм ги виждал и Близкия изток- братята мангусти-мюсли. те съшо ги имат... Виж тука: http://www.youtube.com/watch?v=clue8RWyO5c

ПС: За флейтата на Кришна си прав. Това е едно от малкото неща, което го отличава от Вишну.

Браткин, тез талянци много древни ша знаш! Публикувано изображение И тези древни неща са ги взели от некъде, ма айде да не от циганистан, че тука не можем да ги научим как да ходят на баня, а европейците са се научили да ходя на баня от индийците. Тези талянци са правили 'интрументи', а шанцовият им инстумет-зеленясъл и потънял в смрад? ... Айде такива да ги немаме!?... За българска гъдулка-да. как не се сетих. Че тя е създадена да се гъделичка-за това се нарича 'гъдилка' Публикувано изображение

само не разбрах-вИната от българи ли е измислена или от талянци?.. Публикувано изображение Тея гъдулки съм ги виждал и Близкия изток- братята мангусти-мюсли. те съшо ги имат... Виж тука: http://www.youtube.com/watch?v=clue8RWyO5c

ПС: За флейтата на Кришна си прав. Това е едно от малкото неща, което го отличава от Вишну.

;) Браткиш Пиппи-Хиппи, хич не понасяш на майтап. :P Три потока са били Пип, на три потока се е изнесло Знанието. Единия е в Индустан (арийците), другия в Египет, и третото място е Странджа-Сакар - знаеш къде. Като стана въпрос за чистоплътност (не само духовна) - първите канализации са пак на три места - познай от трети път кои... Публикувано изображение Оловните тръби от канализацията в Плиска още стоят. Тогава канализация в европите (профанизирани) не само не е съществувала, но не и са си помисляли за такова нещо. Бояли са се от водата като от огън. За римската (ц)вилизация - венерска - знаеш моето мнение и вярвам си го чел из нета. По въпроса за днешните люде, що се назовават българи също сме на едно мнение. Дадох ти "хинт" за азбуките, макамите (ладове), и съответстващото на тях небесни сфери. Не съм сигурен колко си вникнал в това, което съм представял. ;) Ще опитам отново.

Цялата Истина за един народ (или племе) се крие във фолклора и в езиковите му форми. Има "ногу" племена, които не могат да произнесат доста от всичките възможни звукови форми. За гласните и съгласни - знаеш хавата. Музикалния фолклор разкрива необятни полета за РАзбиране на произхода и съдбата на дадено племе. Сегашната епоха е пентатоника - китайски профанизъм на Музиката. В пентатоника са и всички западни импровизации в музиката, независимо от стила. Дънофф особено ногу си падал по нея и по нейната разновидност - манггалския макам. (Както е тръгнало май ще изнасям лекция по История на Музиката :nono: ) Ако при древните крадци - гърчоля е бил тетрахорд (четеризвучие), то при китайските дегенерати е петзвучие - пентатоника. Това, което има да дойде е шестзвучието...(ама не го свързвай с шестограма) Но това има да бъде през епохата на Водолея.

Да се върнем отново при основните три течения на Знанието. Музиката е била еднаква и за трите - в Египет, Индия (на Ариите), и на БалКаните. За Индия става въпрос преди манггалистанците да ги изгонят от Храма. С тяхното изгонване започва профанизацията. По цялата земя.

И понеже спомена за близкия Изток - знаеш ли колко БълГари живеят там и до ден днешен? Знаеш ли колко макама има в БълГарския фолклор. А в Индийския? Възможно е да не разбираш термина макам (лад). Тогава и не разбираш и половината от препоДАВАНОТО ти относно Индия и Кришна. Защото някои неща не могат да се кажат с думи. А само да се почувстват - чрез музиката.

Но при теб абсолютно всичко, що се отнася до близкия Изток и Палестина е Наги - просто ги слагаш в чекмеджето на кеш паметта на процесора си и никога не се замисляш отново върху това. Просто отваряш чекмеджето с готовия отговор - и си Ти. Публикувано изображение

Да, ама Не! Щото не всичко може да се вмести в размера на твоите чекмеджета (не ги знам колко битови са).

И точно това браткиш се нарича Догматизъм. Публикувано изображение

...

Да, ама Не! Щото не всичко може да се вмести в размера на твоите чекмеджета (не ги знам колко битови са).

И точно това браткиш се нарича Догматизъм. Публикувано изображение

Много точно си Го казал ,Царю!!!

това с -кари,-гари е много интересно!Аз преди бях постнал един линк ,с надеждата някой да изкоментира ,но явно не беше достатъчно духовно и религиозно!!!

ама сега пак ще го копна специално за тебе ,може и да го знаеш ,ама ми е интересно какво ти е мнението?

http://liternet.bg/publish20/b_borisov/2000_g.htm

http://titus.uni-frankfurt.de/didact/idg/kelt/keltibbs.htm

п.п.до сега не съм прочел някакъв професионален или академичен коментар(нещо се спотайват,което ме кара да съм вече сигурен в тезата)

Какво е фундаментална? Публикувано изображение)...аз не съм от умните!

Tова е като фундамента на аватара ти , да е cuhmanerko.

Tова е като фундамента на аватара ти , да е cuhmanerko.

Мислех си ,че Нео и ти си правите майтапи ,ама сега вече съм убеден ,че у "талиянско" си се увредил тотално!

Спрял си да мислиш или не ти се е налагало(щом си ходил по кофите)брррр

И за това си приел някой друг да говори вместо теб(Учителя Дънов-примерно) с неговите" беседи"

по добре би било да се наричат Учитело-евангелия(1,2,3,4,5,6,7,8,9, ........и т. до 5000 и не знам колко си)

айде Bye per ora scimmia!

Мислех си ,че Нео и ти си правите майтапи ,ама ...

Те двамата с Нео се карат толкова разпалено - понякога ми приличат на двама влюбени, които още не са се обяснили в любов и сега си изясняват отношенията. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.