Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Да ,така е!!!- не мога да се сравнявам с Великият ХР.БОТЕВ-той е НЕдостижим!

(само последователите на някакъв си измислен и самопровъзгласил се (папагал)за нов месия) ...МОГАТ!

даже и се докараха по ГОЛЕМИ ,хах!

на такива като теб (маймунЯци)мога да кажа само това :

" Боже ,колко мъка има на тоя свят!"

Всъщност, пред дилемата "Ботьов-Дънкън", избирам Фторото, макар и че не съм Дънкънист. ;)

Ботьов има същото лешоядско 'изтичване', като аватара ти, готов да кълве мръвки и мравки за 'спасението на народа'... Публикувано изображение

Ботьов ползва същия дух както циониста Теодор Херцел: "Vulture-Culture".

Споко, Нео, ти поне ме познаваш добре - как мислиш - те ли мен или аз тях провокирам да си извадят всичката любофф наяве и да я видим на светло. В тая тема, Нео, аз се забавлявам, а това е жестоко, знаеш защо, затова и не ми се ще да пиша много тук, но няма да позволя да ми нападат приятелите някакви си бели вълци и гризачи, това не е поддаване на провокация, това съм аз, а за приятелите си ще прокопая тунел, ако трябва и в непозната земя само с две голи ръце.

Царю, неведоми пътищата господни, нали... от тантра с млада булка ... до въжето.

camarero, каква драстична разлика, нали...

Междудругото, изпреварил си ме - мислех тук да метна два портрета от моя съгражданин Георги Данчов Зографина, чията родна къща е запазена и сега функционира като клуб, където много обичах да си пия питието с приятели.

Ето ги и портретите:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Да, Люцка, обяснимо ли ти е защо луциферианския соц. издигаше и боготвореше тези 2-ма по-горе?.. Публикувано изображение

Това е първото котило в България на социалистите-утописти, които са по агидата на Луци с Фенер... Публикувано изображение

Луци с Фенер има общо с Християнстото колкото баба ми -с топлия джаз-'рагтайм'... Публикувано изображениеПубликувано изображение

И това не без връзка в Вазовата глава : "Христинството на един народ"... Вино, вино дайте, тежко братя... Публикувано изображение

"Brotherhood of men".

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• Отговори 352
  • Прегледи 36,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност, пред дилемата "Ботьов-Дънкън", избирам Фторото, макар и че не съм Дънкънист. :yanim:

Ботьов има същото лешоядско 'изтичване', като аватара ти, готов да кълве мръвки и мравки за 'спасението на народа'... Публикувано изображение

А аз нямам никаква дилема тук.

Избирам салама... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А аз нямам никаква дилема тук.

Избирам салама... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Знам, знам Лучка! Публикувано изображение Лемата ти е "Салам да си там-суджук да си тук". Публикувано изображениеПубликувано изображение .

Може и -лама?... :yanim: от баат Ваало... Публикувано изображение -"салаама от лаама" Нали знаеш? 'Салам съм- други не ядам'?... Публикувано изображение

Знам, знам Лучка! Публикувано изображение Лемата ти е "Салам да си там-суджук да си тук". Публикувано изображениеПубликувано изображение .

Може и -лама?... :) от баат Ваало... Публикувано изображение -"салаама от лаама" Нали знаеш? 'Салам съм- други не ядам'?... Публикувано изображение

Точно това последното от подписа ти използвах за майтапа, ама то си е истина, де. Публикувано изображение

Свободата, Санчо е като салама - или го имаш, или го нямаш и човек се ражда с това... духът, приятелю или се ражда свободен, или е роб цял живот без значение на едно или на друго и без никакво значение как се нарича то.

Точно това последното от подписа ти използвах за майтапа, ама то си е истина, де. Публикувано изображение

Свободата, Санчо е като салама - или го имаш, или го нямаш и човек се ражда с това... духът, приятелю или се ражда свободен, или е роб цял живот без значение на едно или на друго и без никакво значение как се нарича то.

'Духът се ражда свободен', Люца, но къде отива след 'свободата' си?.. :) - това е въпросът, който си задава 'отвлечения от вихъра' бизнесмен Киров?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

В същност- виждам, че имате сходни интереси, така, че не мога да ви "кажа и копче".... Публикувано изображениеПубликувано изображение

'Духът се ражда свободен', Люца, но къде отива след 'свободата' си?.. :offtopic_s: - това е въпросът, който си задава 'отвлечения от вихъра' бизнесмен Киров?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Първоначално се чудех на твърденията ти, че киселото мляко не било мляко. Ти много настояваш на това - даже в клип си го сложил и статия в блога си написал, в които засягаш въпроса. После се сетих, че ти беше споменал, че ядеш кисело мляко, при това в големи количества. Ама някой си от създателите на Кришна-съзнание бил казал кои храни НЕ МОЖЕ да се ядат или да го наречем не трябва, ако това повече ще ти хареса. Е да, ама на теб ти се яде кисело мляко. Та, какво да правиш сега, хем да ядеш кисело мляко, хем да не си пречиш на духовното развитие? :) Решаваш, че киселото мляко видите ли, не било мляко, щото млякото можело да стане кисело мляко, ама обратното не можело и други подобни странни логики. Публикувано изображение

Ти и за чесъна не ми каза как така го ядеш, пък не е препоръчетилно да се яде. Публикувано изображение

Не се обиждай, ама просто прозрях и тази твоя самозаблуда. Публикувано изображение

Ама сега очаквам да се ядосаш, защото обикновено така реагираш, когато някои ти каже, че не изпълняваш съвсем повелите на Кришна-съзнание. Ядосваш се и то яко. Ще ти мине. Публикувано изображение

Просто не ме удържа да ти го кажа.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Първоначално се чудех на твърденията ти, че киселото мляко не било мляко. Ти много настояваш на това - даже в клип си го сложил и статия в блога си написал, в които засягаш въпроса. После се сетих, че ти беше споменал, че ядеш кисело мляко, при това в големи количества. Ама някой си от създателите на Кришна-съзнание бил казал кои храни НЕ МОЖЕ да се ядат или да го наречем не трябва, ако това повече ще ти хареса. Е да, ама на теб ти се яде кисело мляко. Та, какво да правиш сега, хем да ядеш кисело мляко, хем да не си пречиш на духовното развитие? :rolleyes: Решаваш, че киселото мляко видите ли, не било мляко, щото млякото можело да стане кисело мляко, ама обратното не можело и други подобни странни логики. Публикувано изображение

Ти и за чесъна не ми каза как така го ядеш, пък не е препоръчетилно да се яде. Публикувано изображение

Не се обиждай, ама просто прозрях и тази твоя самозаблуда. Публикувано изображение

Ама сега очаквам да се ядосаш, защото обикновено така реагираш, когато някои ти каже, че не изпълняваш съвсем повелите на Кришна-съзнание. Ядосваш се и то яко. Ще ти мине. Публикувано изображение

Просто не ме удържа да ти го кажа.

Не знам коя 'соларна богиня-майка' ти е подшушнала, че ям чесън, но със сигурност сигурно е на сън... един от многото ти сънища?.. Публикувано изображение

Да те открехна за нещо твое несъзнавано: Душата в женска опаковка винаги се интересува от душата в мъжка опаковка, не за друго, а защото иска да се съревновава след като разбере, че в любовта няма съревнование. Публикувано изображение

Това що наричаш заблуда(илюзия) на санскрит се нарича МАЙА( прозвище за материалната природа, като 'конзорт' на материчарския Главатар-'Сатурн') чийто най-пълно въплъщение е в архетип 'Телец'. :P

Не случайно- безквасните хлябове (БЕЗ МАЯ) оригинират от Индия(не -от Близкия Изток) и освен здравословното им значение си имат и духовно- Тъй като Хлябът е симбол за Земята, то да и се слага набухвател(майа), че -лошо иначе... Публикувано изображение

http://u-ra.blogspot.com/2009/03/aryans-su...nd-worship.html

Всъщност, пред дилемата "Ботьов-Дънкън", избирам Фторото, макар и че не съм Дънкънист. :rolleyes:

Виж ся,приятелю Пиппи,ти си един флуид,нещо като "пинк флуид" Публикувано изображение

Когато имаш дилема твоя аватар (кришната) ти отваря крана който той е избрал и ти се изливаш в тая посока която ти е определил!

И изливайки се в клоаката ,която ти е избрал ти Го фаЛяш и казваш колко е хубав и колко правилно те е насочил !Само че твоя Ти (аватар-кришната )е много СИНКАВ!

Тена му е кофти !

Сините сигани не ми аресват , да знайш!

Прав е Негово Величество Цар Киру1 (да се светли името Му)много "Сома" ви дават , там! Публикувано изображение

mecholari Публикувано на Днес в 18:23ч.

Ми аз съм последовател и на Христо Ботев. Но щом така ми говореш, можеш да си предателя на пернишката крепост. Преродил се в "българолюбец".

Ти само с това стихотворение ,което знаеш -Не можеш да бъдеш никакъв последовател на Ботев(той няма последователи)!

После ти не си ГЛУПАК ,ти Си умен маймуняк,и по тази причина можеш да бъдеш последовател само на вЕлИкИя дЪнОф

Lucia_free Публикувано на Преди 37 минути

camarero, каква драстична разлика, нали...

Междудругото, изпреварил си ме - мислех тук да метна два портрета от моя съгражданин Георги Данчов Зографина, чията родна къща е запазена и сега функционира като клуб, където много обичах да си пия питието с приятели.

Разлика няма ,щото аз виждам само Ботев (мишките не Ги виждам,хехехе)

Сега съм се разпалил срещу едни Глобалисти и Граждани на света,които нямат Род ,Родина,майки и бащи и деди ,някакви олигофрено -шизоидни мекотели !

Абе,много мъка ,мноого!!! Публикувано изображение

Да те открехна за нещо твое несъзнавано: Душата в женска опаковка винаги се интересува от душата в мъжка опаковка, не за друго, а защото иска да се съревновава след като разбере, че в любовта няма съревнование. Публикувано изображение

За това мисля, че си прав и аз отдавна го забелязах - още преди години. Но това определено е несъзнавано, даже инстинктиво, защото в началото жената дори не осъзнава, че може да се стигне до там, защото не вижда това, което несъзнаваното знае - а то винаги знае повече от съзнанието.

Колкото до чесъна, ти нали ми даде рецепта за леща и каза, че слагаш по 5-6 скилидки чесън вътре. Не че това нещо ме бърка, ама просто отбелязвам противоречието с това, което твоето Кришна-съзнание препоръчва. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Виж ся,приятелю Пиппи,ти си един флуид,нещо като "пинк флуид" Публикувано изображение

Когато имаш дилема твоя аватар (кришната) ти отваря крана който той е избрал и ти се изливаш в тая посока която ти е определил!

И изливайки се в клоаката ,която ти е избрал ти Го фаЛяш и казваш колко е хубав и колко правилно те е насочил !Само че твоя Ти (аватар-кришната )е много СИНКАВ!

Тена му е кофти !

Прав е Негово Величество Цар Киру1 (да се светли името Му)много "Сома" ви дават , там! Публикувано изображение

Ти само с това стихотворение ,което знаеш -Не можеш да бъдеш никакъв последовател на Ботев(той няма последователи)!

После ти не си ГЛУПАК ,ти Си умен маймуняк,и по тази причина можеш да бъдеш последовател само на вЕлИкИя дЪнОф

Сега съм се разпалил срещу едни Глобалисти и Граждани на света,които нямат Род ,Родина,майки и бащи и деди ,някакви олигофрено -шизоидни мекотели !

Камериерката, не знам кой 'дърпа' Сома-доша(изстискани сок, но не ферментирал още), но със сигурност видах реклама на едно каталунско-ристенско руйно вино от аватара с една закривена човка, като семитски нос?... Публикувано изображениеhttp://u-ra.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Царя не го намесвай сега. Той не ти е оправдание цоциалистическо! Щом като иска да си 'дърпа' българска ракийца и да 'благославя бог за българин', не му се меся, но прави пичитление, че ти 'дърпаш 'хиспанско вино викаш за Хисарския отбор?... Публикувано изображение

Тена му е кофти !

"Кой не скача е червен"! :rolleyes:

http://u-ra.blogspot.com/2009/03/aryans-su...nd-worship.html

Mi'raj is the reflected and perverted vision of Vi'Raj. That's why people born on the curb of "Aries-Taurus" have this inclination for mixing up Reality with Illusion. The typical example is the Ashkenazi product of the Illuminati's conspiracy, called 'Adolf Hitler'(de Rothschild)and his misinterpretation of the Aryans as an "anthropological race" with blood principles. The latter is used by so called 'nagas'.

Толкова ти е капацитета, к'о да те мисля?... Публикувано изображение

Камериерка. Публикувано изображение

Времето е пАри... ;)

Колкото до чесъна, ти нали ми даде рецепта за леща и каза, че слагаш по 5-6 скилидки чесън вътре. Не че това нещо ме бърка, ама просто отбелязвам противоречието с това, което твоето Кришна-съзнание препоръчва. Публикувано изображение

Чесънът не е това, което е... Публикувано изображение

Както и Пиппи вече не е това, което е бил. Той вече е Ура! - не кой да е, а айран и пие кисело мляко, което не е мляко... :yanim:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

... но със сигурност видах реклама на едно каталунско-ристенско руйно вино от аватара с една закривена човка, като семитски нос?...

Царя не го намесвай сега. Той не ти е оправдание цоциалистическо!

"Кой не скача е червен"! ;)

Толкова ти е капацитета, к'о да те мисля?... Публикувано изображение

Камериерка. Публикувано изображение

Пип,браткиш,хехе гледал си ама "
ти е попречило да видиш ,каталунските тикви правят "Cava"-чампан и бутиффарас!

Мого обичам един да ми определя кво да прая,хехех !

На Царя съм му Фен,тъй ,че шът или къш! Публикувано изображение

Понеже се издаде ,че си "скрит " последовател на Дънов(както и Айнщайн и пигмеите от Конго),какво мислиш върху Величието Му !(сравнение правиш ли със "Синкавия")?

Аз мисля ,че скоро ще Го обяват за УНИВЕРС!

Един тука каза ,че сме глупаци,ти от кои си ?

от тях или от Умните маймуняци!хехехехе

Аве ,кришнарите на фаради ,разбирате ли? Публикувано изображение

П.п.влизах в блога ти(слаб2)преди ти казах -не слушай Царя(Да се Светли Името Му)някой ден ще ти демонстрирам един(мой),да видиш за какво става на въпрос!(аве зеленчуци сте ,още!) ;)

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Царю, неведоми пътищата господни, нали... от тантра с млада булка ... до въжето.

Тъй,тъй... Щот който си угажда на долната кратунка, горното черепно образУвание (може да се направи аналог с образОвание - вишо комуноидно ;) ) носи последствията. То за тва Пип практикува семевъздържане. Не знам до къде ще го докара, щото с хормоните шега не бива... :lol6: Не бе - сетих се че дънофф след случката с шавливата булка вещо бил обърнал гаечния ключ - на френска резба го докарал... ;) Не го знам дали е карал трамвай...

Ботьов има същото лешоядско 'изтичване', като аватара ти, готов да кълве мръвки и мравки за 'спасението на народа'...

Браткиш, говориш кришнаитски глупости. Когато Ти отидеш на сигурна смърт - с ясно съзнание, че изоставяш всички, които си обичал, и те обичат, за една кауза (която не е пердута), за идеал, който рано или късно ще бъде осъществен, може-би не с тези ХОРа, но с други - които не са роби, които ще бъдат родени свободни и със свободен дух, и въпреки всичко, осъзнавайки скорошната си гибел тръгваш на Смърт (Речта на Патрик Хенри пред Американския Конгрес на март 23ти 1775 - Give Me Liberty Or Give Me Death - Patrick Henry, March 23, 1775), защото Смърта е избавление пред настоящото Робство, тогава може-би ти би могъл да разбереш "Свободния Дух" не само на Ботев, но и на Спартак. (моля за извинение - простите изречение превишиха бройката в сложното, което наруши граматическото правило в БълГарския Език)

Is life so dear, or peace so sweet, as to be purchased at the price of chains and slavery? Forbid it, Almighty God! I know not what course others may take; but as for me, give me liberty or give me death!

Защото браткиш за "Свободния Дух" Робството (пък било то и кришнатско) е по-лошо не само от Смъртта, но и от Небитието! А под Небитие не разбирам Ноща на Брама.

Аха, точто тъй. Защото Кришна като аватар на Вишну (ма ногу си падам по джаз рока на "МахаВишну" - обожавах ги преди 30тина години) - демек ХерКулес ги спуска душите по стълба от небето до земята. По нея се катерят и АнГелите (не са гелове за "смазка" по женските лица, нито резултат от еакулация манггалоидна©) когато са в настроение... :lighter: Браткиша Пиппи е ревностен кришнаист (щото е пропълзял по лесницата) като рязанопластелинков© рави (не става въпрос за Рави Шанкар от "МахаВишну")

Чесънът не е това, което е... Публикувано изображение

Както и Пиппи вече не е това, което е бил. Той вече е Ура! - не кой да е, а айран и пие кисело мляко, което не е мляко... :rolleyes:

Ма Люси златна Публикувано изображение , Пиппи го е ударил на уволнение - Ураааааа. Щото са му казали, че като е "праведен" със *.съзнание директно заминава за трансенденталното. Прескачайки Самсари-Мамсари, и други подробности - като Карма - Директно в Рая при Кришна. Той може и за това да се въздържа сексуално - щото не знаем колко девици (шавливи) го чакат там. Ами ще го прекръстиме на Алеко - Щастливеца... :yanim:

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

На барабанче ли свири? Може, все пак ритъмът е едно от измеренията на музиката. Но от струнни инструменти - йок, иначе щеше да знае за цигулката, а не само голи приказки... "За пореден път демонстрирсш колко не си в час.Цар Кару е музикант.Май с това си и изкарва хляба.Въпрос като за първолаци: Е,мислиш ли че е възможно да не подозира за какво става дума?" Елементарна и некадърна? Ма ти съвсем съвсем се изцепи, та чак изтрещя... "Аз без да съм музикант си мисля ,че музиката на Дънкан /не от рода МакЛауд / е много елементарна и некадърна.Дали не съм прав?" :)

Ма Люси златна Публикувано изображение , Пиппи го е ударил на уволнение - Ураааааа. Щото са му казали, че като е "праведен" със *.съзнание директно заминава за трансенденталното. Прескачайки Самсари-Мамсари, и други подробности - като Карма - Директно в Рая при Кришна. Той може и за това да се въздържа сексуално - щото не знаем колко девици (шавливи) го чакат там. Ами ще го прекръстиме на Алеко - Щастливеца... :beer11:

Бе, започваш,Браткиш, ти да прозираш къде е Истинското УВО, а не- УВО'2012?.. :beer:

Нали за това са моите 'напъни' да НЕ бъркат Кришна-та с Херр ЗадКулесов :computer8:И да се види Снопът от Лучена светлина си е БАШКА Пъпът на Вишну,който излиза от У-тробата на Уишну или още -Изкукуригалата Патка на Шива в еректирало с-е.

Ма има доста тука със 'жажда на живот', разбираща я 'метаболитни функции' . Преди 10-ини години имаше един фейлетон на Алек Попов- 'Метаболитните хора', и идеше ред за 'свободната енергия'(и Свободната зидария! ;) )- как може да се 'затвори цикъла' от това, що влиза и това що излиза , съответно от различните outlet-и на Човека с ГЛАВНО 'Ч'! Публикувано изображение ....и Човкът да стане пефектно перпетуУм с Ум на Ума ла ДОННА е Мобиле?... :):lol6:

Тена му е кофти !

Знам какво влагам в думата "последовател". И това не е целуването на гъзове на някой , който е "велик" за да може мижитурко да вземе част от "неговото величие".

Според мене Ботев е бил глезеното дете на богати родители. Също е бил отявлен пияница. И реално се е самоубил. От любов, даже и към глупаците.

"Ако спечеля, печели цял народ. Ако загубя, губя само себе си". Левски

Значи, посредственото съзнание, копае дупки само за приятелите си. Взима "хубавите" черти, сякаш еднолично му принадлежат, и цялата мизерия и смрад я стоварва някъде навън, с претенции за "чистота". Вижда "хубавите" си черти а смръднята, която зловонно се носи от собствената му уста, принадлежи на някой друг.

Знам какво влагам в думата "последовател". И това не е целуването на гъзове на някой , който е "велик" за да може мижитурко да вземе част от "неговото величие".

Според мене Ботев е бил глезеното дете на богати родители. Също е бил отявлен пияница. И реално се е самоубил. От любов, даже и към глупаците.

Значи, посредственото съзнание, копае дупки само за приятелите си. Взима "хубавите" черти, сякаш еднолично му принадлежат, и цялата мизерия и смрад я стоварва някъде навън, с претенции за "чистота". Вижда "хубавите" си черти а смръднята, която зловонно се носи от собствената му уста, принадлежи на някой друг.

То има много начини да се самоубиеш - един от които и най-сигурен е да станеш сектант - там не само тялото ти, но предимно Душата ти отива на кино да гледа филма Великите българи и да се изживява като един от тях...

Мечо, за к'ва 'печалба' иде реч? :clap: .. В матер. битие всички сме губещи....особено ако си пийваме винце (с наденичка).. Публикувано изображение

То има много начини да се самоубиеш - един от които и най-сигурен е да станеш сектант - там не само тялото ти, но предимно Душата ти отива на кино да гледа филма Великите българи и да се изживява като един от тях...

"Доктор Куин лечителката". Това е нещо да се изживяваш като "Спасителката". Да си въобразяваш, че си Христос във женски вариант. Да говориш за нечия душа, когато представите ти за любов са шибане с умрелите. Телата лишени от "Аз съм животът". Вещерско и сатанинско. Също споделяне на сексуална незадоволеност.

"Хубави" е в кавички. Можеш да влагаш какъвто си искаш смисъл у него.

Луцка, аз все още не мога да разбера, от каква НЕСЕКТАНTСТКА позиция, дето си стъпила, квалифицираш 'сектант'?.. :clap:

Сектата е религиозно общество, което прима правила и за Духовен и за материален начин на живот. При тебе има една тенденция да си говориш за духовноста, каквато ти скимне, а се базираш върху правилата и правата на светската държава, която е на Луцифер.

Кажи в коя "несекта" си?... :clap: Не е ли тя "Novus Ordo Seclorum 1776"?... Публикувано изображение

"Доктор Куин лечителката". Това е нещо да се изживяваш като "Спасителката". Да си въобразяваш, че си Христос във женски вариант. Да говориш за нечия душа, когато представите ти за любов са шибане с умрелите. Телата лишени от "Аз съм животът". Вещерско и сатанинско. Също споделяне на сексуална незадоволеност.

"Хубави" е в кавички. Можеш да влагаш какъвто си искаш смисъл у него.

Mечолари!Ффнимавай ,брато как пишеш.Щото може да спра да те разбирам и да съм толерантен към теб.Вчерашното ти осиране го приемам като душевен срив,ама ако продължи прекалено може и на мен да ми падне пердето.И тогава може да напиша неща за които после ще съжалявам. Публикувано изображение

Обсъждане на събеседниците няма особена връзка с любимия ти учител.Между другото в погледа му на снимката дето я постна Камареро има нещо толкова тъжно,че направо ми дожаля за него.Всъщност той е бил доста нещастен и объркан човек.Сигурно и вие сте такива,затова спирам да пиша в тази тема.При условие ,че го разбереш правилно този мой жест. :stop:

На барабанче ли свири? Може, все пак ритъмът е едно от измеренията на музиката.

Но от струнни инструменти - йок, иначе щеше да знае за цигулката, а не само голи приказки...

"За пореден път демонстрирсш колко не си в час.Цар Кару е музикант.Май с това си и изкарва хляба.Въпрос като за първолаци: Е,мислиш ли че е възможно да не подозира за какво става дума?"

Елементарна и некадърна? Ма ти съвсем съвсем се изцепи, та чак изтрещя...

"Аз без да съм музикант си мисля ,че музиката на Дънкан /не от рода МакЛауд / е много елементарна и некадърна.Дали не съм прав?"

:rap:

Както съм писал ,не изключвам възможността да греша.След като никой от разбиращите не е изказал мнение ,приемам че е така.Но така или иначе на мен лично не ми харесва категорично неговата музика.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Mечолари!Ффнимавай ,брато как пишеш.Щото може да спра да те разбирам и да съм толерантен към теб.Вчерашното ти осиране го приемам като душевен срив,ама ако продължи прекалено може и на мен да ми падне пердето.И тогава може да напиша неща за които после ще съжалявам. Публикувано изображение

Обсъждане на събеседниците няма особена връзка с любимия ти учител.Между другото в погледа му на сниката дето я постна Камареро има нещо толкова тъжно,че направо ми дожаля за него.Всъщност той е бил доста нещастен и объркан човек.Сигурно и вие сте такива,затова спирам да пиша в тази тема.При условие ,че го разбереш правилно този мой жест. :stop:

Както съм писал ,не изключвам възможността да греша.След като никой от разбиращите не е изказал мнение ,приемам че е така.Но така или иначе на мен лично не ми харесва категорично неговата музика.

Тъжна музика от тъжен човек с тъжен поглед за тъжни хора. Хора, които не знаят какво е усмивка или ако се усмихват, то пак е с оная тъжна усмивка, която буди жалост.

Наистина е жестоко, Нео да се забавляваме в тая тема. И на мен ужасно много ми дожаля за човека Дънов като видях израза на очите му от снимката, която постна camarero, чак ме заболя. Знаеш ли - забелязах същото като теб - последователите му са доста счупени души, някои непоправимо, затова и аз като теб ще престана да пиша тук, достатъчно им е на хората нещастието им, няма нужда аз да го утежнявам като им го показвам.

Мунчо, какиното, по въобразяването сте вие - сектантите. Аз гледам истината и живота право в очите и от това никак не ме боли, за разлика от вас.

Обсъждане на събеседниците няма особена връзка с любимия ти учител.Между другото в погледа му на сниката дето я постна Камареро има нещо толкова тъжно,че направо ми дожаля за него.Всъщност той е бил доста нещастен и объркан човек.Сигурно и вие сте такива,затова спирам да пиша в тази тема.При условие ,че го разбереш правилно този мой жест. :stop:

"Ффнимавай ", това е нещо като да симулираш, че си опасен натрапник набутващ се да разговаря с мене. "Досаден".

Мнението ти би трябвало да ме накара да се "страхувам".

Значи, истината можеш да я приемаш и спокойно, без да се нервираш. Нещата са такива, каквито са.

Евала му на Кару, за сигурната смърт, даже и от мен по-добре го е казал :rap: Притеснява ме фактът, че все повече сектантски/езически теми има в Калдата-че Дънерови, че Мишна...Не само чесънът, а и форумът вече не е онова, което беше :stop:

Евала му на Кару, за сигурната смърт, даже и от мен по-добре го е казал :speak: Притеснява ме фактът, че все повече сектантски/езически теми има в Калдата-че Дънерови, че Мишна...Не само чесънът, а и форумът вече не е онова, което беше :angry:

Сега пък ти - надзърташ зад завесата на "политиката на сайта". Ми плащат си хората - пишат си. :inlove1:

Нали знаеш - на тоя свят за всичко се плаща.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.