Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Много точно си Го казал ,Царю!!!

това с -кари,-гари е много интересно!Аз преди бях постнал един линк ,с надеждата някой да изкоментира ,но явно не беше достатъчно духовно и религиозно!!!

ама сега пак ще го копна специално за тебе ,може и да го знаеш ,ама ми е интересно какво ти е мнението?

http://liternet.bg/publish20/b_borisov/2000_g.htm

http://titus.uni-frankfurt.de/didact/idg/kelt/keltibbs.htm

п.п.до сега не съм прочел някакъв професионален или академичен коментар(нещо се спотайват,което ме кара да съм вече сигурен в тезата)

На много прав път си браткиш Камареро. С едно мъничко уточнение. Глаголицата е "скрита" - или "духовна" писменост. Паплачта (наречена простолюдие) е нямала достъп до нея. В началото е била една "свещена" АзБукиВеда, който са разделили на две - древната глаголица и древния санскрит (от който вече никой и нищо не разбира - последния, който го е говорил е бил Гаутама). Старата кирилица (много преди тифутоида© Кирил да се опита да я открадне от коптски Египет) е била за всеобщо ползване. Сега ще се опитам да съпоставя Bronces de Botorrita със други едни надписи:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Забележи "закръглянето" на едни и същи букви за графики 2 и 3 при всички надписи.

Нали знаеш каква кръв е течала във вените на ХаниБАЛ?

• Отговори 352
  • Прегледи 36,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мога да ги отварям файлове и линкове през бг торенти ,ако ги прехвърлиш на нещо друго ,тогава може! Точно това ми е интересното,да се открият на други места и да се опита да се преведат,щото немцките и хиспанцките учьони до сега през келтския не са постигнали натинг! Също и коптския има мого документи дето е преведено на арабски ,от коптски на арабски щото азбуката е почти като кирилската! Също и гетската или готската!

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Да се върнем отново при основните три течения на Знанието. Музиката е била еднаква и за трите - в Египет, Индия (на Ариите), и на БалКаните. За Индия става въпрос преди манггалистанците да ги изгонят от Храма. С тяхното изгонване започва профанизацията. По цялата земя.

И понеже спомена за близкия Изток - знаеш ли колко БълГари живеят там и до ден днешен? Знаеш ли колко макама има в БълГарския фолклор. А в Индийския? Възможно е да не разбираш термина макам (лад). Тогава и не разбираш и половината от препоДАВАНОТО ти относно Индия и Кришна. Защото някои неща не могат да се кажат с думи. А само да се почувстват - чрез музиката.

Но при теб абсолютно всичко, що се отнася до близкия Изток и Палестина е Наги - просто ги слагаш в чекмеджето на кеш паметта на процесора си и никога не се замисляш отново върху това. Просто отваряш чекмеджето с готовия отговор - и си Ти.

Да, ама Не! Щото не всичко може да се вмести в размера на твоите чекмеджета (не ги знам колко битови са).

И точно това браткиш се нарича Догматизъм. Публикувано изображение

царЮ, нали знаеш, че съм ти казвал, че догмата иде от егото?.. Публикувано изображение Българския фолклор и всички други е ЧАСТ ОТ ВЕДАическия, не-обратното! :speak:

Догмата иде именно твоето его. Твоето его е силно, не отричай :) ...да не говоря за Люцката, която бърка 'его' с' душа', аз специлано я питах в началото.

Публикувано изображение

За Камериерката-ко да ти кажа..? - лешояд с уклон към пиене на швепс със сламка. ;)

Твоите занимание с археология за да докажеш нещо, което е обречено го възприемам за игра, не на сериозно. Докато се занимаваш с тази детска игра-археология- животът ти тече ПО СВЕТСКИ НАЧИН, непосветен на Бог.

Камериерката я остави. Тя сега ти се присламчава, тъй като имате общ враг -'Кришна'.

...няма да ти кажа, че падналите духове имат тази цел... Публикувано изображение Според мене си губиш времето с доказване на това, че 'Господ е българин'. Ти го правиш през 'санскритския канал', но си почитател на египеската култура, повече, която е демонична и упаднала в сравнение с ВЕДАическата, докато Камериерката и Люцака се мъчат да изкарат, че 'Христос е българин'. Публикувано изображение ...Като фантазията е толкова дивна и архивна, колкото и светската им интоксикация от майа. Публикувано изображение

Но тримцата принадлежите към сектата СВЕТСКА на кака ми Май-чето... Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Камериерката я остави. Тя сега ти се присламчава, тъй като имате общ враг -'Кришна'.

...няма да ти кажа, че падналите духове имат тази цел...

Но тримцата принадлежите към сектата СВЕТСКА на кака ми Май-чето... Публикувано изображение

Лелеее, ама колко са лукави тези паднали духове! Аз ще си кажа молитвата, че да не ме погнат и мен! :speak:

Ама Кришна май е общ враг на всички тук, защото засега, като гледам така, само ти му се отдаваш непрестанно.

А защо да не може човек да се занимава с археология? Защото си губи времето, вместо да се отдава на Бога ли? Ами ти самият достатъчно време си се занимавал не само с археолоия, но и с други неща, които сега наричаш паднали духове. Занимавал си се и си ги изследвал най-подробно, ама обвиняваш другите, когато те се занимават с тях.

Е, сега вече под влияние на Кришна-съзнание си се отрекъл от тях, ама преди това си ги изучил подробно. :)

Лелеее, ама колко са лукави тези паднали духове! Аз ще си кажа молитвата, че да не ме погнат и мен! :)

Ама Кришна май е общ враг на всички тук, защото засега, като гледам така, само ти му се отдаваш непрестанно.

А защо да не може човек да се занимава с археология? Защото си губи времето, вместо да се отдава на Бога ли? Ами ти самият достатъчно време си се занимавал не само с археолоия, но и с други неща, които сега наричаш паднали духове. Занимавал си се и си ги изследвал най-подробно, ама обвиняваш другите, когато те се занимават с тях.

Е, сега вече под влияние на Кришна-съзнание си се отрекъл от тях, ама преди това си ги изучил подробно. ;)

Хе ,tuksum

ти си наясно много добре ,че браткиша не говори на теб и на мен

той се бори с всички ,за да се хареса на некои за да получи статут(някакъв) не им знам степените ,

и веднъж постигнат той почва да пътува по целия свят -

да разнася какво е казал и какво не е казал или какво е искал да каже "синкавия"всъщност е мисионер!!!

Сигурен съм ,че не е ходил в комуна и не е бил в храм на кришната,пък да не ти казвам ,че изобщо не е бил в селскостопанска ферма -собственост на Кришна съзнание

Той и затова не ти отговаря на въпроси ,които са провокативни към учението,не ги Чува ,той трябва само да ОБЯСНЯВА

щото ако добие този статут ,го пращат в Боливия при папуасите,(примерно)те там няма да му задават въпроси !

Те се борят за шепа ориз и бачкане.

За тия ресторанти трябва да се произвеждат марулки и репички и други полезни зеленчуци за да не си "паднал" дух!

Един обяд в ресторанта струва около 10-15 евро!

Олеквайки с тези левове ,ти се издигаш ,към Него!

мдаа

Те двамата с Нео се карат толкова разпалено - понякога ми приличат на двама влюбени, които още не са се обяснили в любов и сега си изясняват отношенията. Публикувано изображение

Туки ,кърмиш ли?Само това може да те извини за скудоумието.Ако отговора е не,трябва спешно да потърсиш и ти помощ.Разсъдъка ти си тръгва завинаги. Публикувано изображение

Какво е фундаментална? Публикувано изображение)...аз не съм от умните!

Темата , е фундаментална/основна/ защото кристално ясно показва изперкването на автора си.прочетете внимателно постовете в началото,като фокусирате върху поста на Салим.Той е много точен.Само дето самият Салим се изгуби и едва ли ще ни каже истинския смисъл на думите си. Но факта е на лице.Провокирал е бурна реакция в Мечи,изведнъж той изперква и нарича хората които са толкова положителни и толерантни с него -червеи.Онзи ден ни обясни също ,че ни смята за тъпанари и т.н..С което доказа колко е лесно от човек, да станеш маймун неразумен.

mecholari,

Ще ти издам една тайна - няма "духовни" хора. Има просто ХОРА. Всеки със своите недостатъци. Има и една категория хора, които обичат да повтарят думите на някой, който наричат "Учител" или пък повтарят до самозабрава, това което е написано в някоя "свещена" книга. Тази категория бих определил като хора - папагали. Или по скоро "духовни папагали".

С тях не можеш да говориш, камо ли да спориш, както и не е възмножно да сториш това с един истински папагал. Затова остави ги и не се занимавай с тях. Те доброволно са избрали да бъдат духовни... папагали, вместо хора.

А истинските хора правят грешки. Постоянно. И не ги оправдават с писанията в тази или онази книга. А ги поправят. И така се развиват. Не повтарят постоянно нечии чужд мисли, а мислят въз основа на опита си.

За мен ти си от този тип хора!

Всъщност умишлено или не ,Мечолари се превърна точно в папагал/духовен или не вече е без значение./

Всъщност , ето за това се опитах да ви накарам да си поговориме в тази тема:

"Правдата е велик вътрешен процес на разпределяне на всички божествени блага. Тя създава истинските отношения между човешките души. Дойде ли тя, ще се изяви онова истинско уважение, което трябва да имат човеците един към друг. Тогава няма да гледаме с презрение на никого, а ще бъдем свещени един за друг. Ето защо, за да постигнете съвършенство, като първо стъпало във вашия живот поставете Божествената Правда, чрез която се изявява Любовта към всички същества." (Беинса Дуно)

Това е от този, който беше наречен "ненормалник". Всъщност смятам, че му отива и го предпочитам пред нормалните, защото няма с какво да ме изненадат.

http://triangle.bg/books/1930-09-21-05.199...1-03-01-05.html

Хубаво е да прочетете това, червеи.

Положителното в случая е че Мечи явно усеща истиското си състояние и затова си държи на аватара. Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Pipik

не знам тя дали ще Го направи ,но аз сигурно!

Разни "синкави"с флейти без флейти (fuera)хехехехееее

Не знаех ,че "мАнкито"бил при талянцките сигани ,ама когато разправяш разни сълзливи и тъжни истории,и с такъв плам ,за мене означва ,че не Го е преживял,а Го е ЧУВАЛ от други!

Демек ,опитва да заблуди!

Аз ,ако почна цяла книга тряя да напиша!хехехе

А и Пипик ,като говорим за духовни работи ,аз кат един стар демонски паднал дух,постоянно слизащ надолу по вертикала,мога ли да променя статуквото си ,ако влезна в Кришна-съзнание?

И ква е процедурата (има ли някакви тайни ,спиртуални церемонии )?

трябва ли първо да си упрая "ДухЪт"и после ша са издигна по хоризонтала нагоре!

Или няма спасение за такива като мене:кретен и тъпак по мнението на един :

Intelligent and sublime spiritual monkey from a sect called "white brotherhood"хехехехе

Нео ,отде ги извади тия апокрифи ,ехехехеееееее

Прав беше "Hollow water can"

Веднъж ти споменах, в темата за Петър Дънов, че има хора в чиито ръце историята се превръща в блудница. Значи няма по-достоверни исторически факти от тези на един очевидец. Всеки нормален човек би се съгласил. Но да кажеме един лъжец с приказно-фантазен уклон, придава на тъпите си предположения "тежестта на истина", и усещайки лъжата от която е пропит, загубва доверието си у хората. Защото знае самия колко много лъже.

Тъпо е да правиш неоснователни предположения, особено пред хора , които са запознати с историческите факти (от "местопрестъплението"). Затова когато един глупак започне да се занимава с келти , готи, пирамидки, вътрешно по тези лично мои критерии, вече съм го пратил "да се швага с папирусите", и вътрешно съм му сложил етикетчето "посредствен". Смятам , че заниманията са му изпразнено от съдържание загубено време, "скриващо" величава мисловна посредственост и некадърност.

Веднъж ти споменах, в темата за Петър Дънов, че има хора в чиито ръце историята се превръща в блудница. Значи няма по-достоверни исторически факти от тези на един очевидец. Всеки нормален човек би се съгласил. Но да кажеме един лъжец с приказно-фантазен уклон, придава на тъпите си предположения "тежестта на истина", и усещайки лъжата от която е пропит, загубва доверието си у хората. Защото знае самия колко много лъже.

Тъпо е да правиш неоснователни предположения, особено пред хора , които са запознати с историческите факти (от "местопрестъплението"). Затова когато един глупак започне да се занимава с келти , готи, пирамидки, вътрешно по тези лично мои критерии, вече съм го пратил "да се швага с папирусите", и вътрешно съм му сложил етикетчето "посредствен". Смятам , че заниманията са му изпразнено от съдържание загубено време, "скриващо" величава мисловна посредственост и некадърност.

Историческите факти се държат в Съкровищницата на ВЕДАическата култура и хронология. Няма по-древна от нея.

Масоните са просто едни спекуланти- за пари и сетивност, произтичащо от фалшивото им его.

Най-после нещо свястно да напишеш,нещо умно,бравос!!!

Понеже съм просТ ,и ми бяга мисълта ,ще пиша в твоя текст!

Веднъж ти споменах, в темата за Петър Дънов, че има хора в чиито ръце историята се превръща в блудница.Точно така е и това е НЕщото ,което ме отврашава Учителя Ти ,пълно невежество и чуждо манипулативно отношение към Българската История с една дума ГАВРА Значи няма по-достоверни исторически факти от тези на един очевидец.Абсолютно вярно,но същия очевидец ,за да си спаси живота или да се подмаже извършва лицемерен акт ЛЪЖЕ(освен Учителя си може да четеш и други ,неща-Прокопий Кесарийски пише две истории една явна и една ТАЙНА и коя е истинската за този ОЧЕВИДЕЦ на събитията)Всеки нормален човек би се съгласил. Но да кажеме един лъжец с приказно-фантазен уклон, придава на тъпите си предположения "тежестта на истина", И тука си АБСОЛЮТНО точен Дънов Го прави Перфектно неговите тъпи мисли са превърнати в Истина и усещайки лъжата от която е пропит, загубва доверието си у хората. Защото знае самия колко много лъже.Да ,довериетио Му е загубено аз не знам колко членски внос плащате ,ама като гледам щефа Ви как се изказва в тая криза ,може и да Ви Го вдигнат -а пропо колко Ви е Той (ЧЛЕНския)?

Тъпо е да правиш неоснователни предположения, особено пред хора , които са запознати с историческите факти (от "местопрестъплението"). Затова когато един глупак започне да се занимава с келти , готи, пирамидки, вътрешно по тези лично мои критерии, вече съм го пратил "да се швага с папирусите", и вътрешно съм му сложил етикетчето "посредствен". ЕЕЕЕЕ ми ти си от моя отбор ,именно Даскала Ти се счита за пионерче в изучаването и изписването на историята на "Готите"които били по нашата земя и разпространили ГЕРМАНСКАТА култура хахахаха

и именно тези драсканици ,които е драскал Го правят фалшиФФ!Смятам , че заниманията са му изпразнено от съдържание загубено време, "скриващо" величава мисловна посредственост и некадърност.Да много хубаво заключение си направил ,Пак съм съгласен Учителя Ви е посредствен ,даже и сега като ти отговарям искрено Ви съжалявам!Ако ти е задължение да ми отговаряш ,недей ,аз преди бях казал ,че няма да пиша в тая тема ,но като гледам колко глупава пропаганда правите !

И все пак си мисля ,че си зле с мисленето!

Не ми трябват очевидци,достатъчно помияри съм гледал в хиспания готови да продадат и майка си за да се подмажат на някой селяндур за да се вредят за благоволението МУ!

Виждал съм също и такива като тебе ,да живеят по 20 в една квартира,за да се докарат на един боклук,наречен "патрон"

Също така има и такива ,"моноси "като тебе ,които си предлагат жените ,за да изкарат 20 евро ,за да се напият!

И още много неща съм виждал,и факта че си ровил в кошовете да ядеш -веднага те слагам в тая ГРУПА!

Също така има и такива ,"моноси "като тебе ,които си предлагат жените ,за да изкарат 20 евро ,за да се напият!

Има ли такива? :clap:

Я разкажи малко повече за това?

Има ли такива? :clap:

Я разкажи малко повече за това?

Ми какво да ти разказвам -гадна история !

Живота ни е изпълнен с много гадости и "миерда" !

За мене преди ми беше необходимост да съм в среда със себеподобни демек (българи)щото съм в агресивна среда!

И затова се опитвах да имам контакти във форуми ,за да елиминирам липсата,но ...

За мене преди ми беше необходимост да съм в среда със себеподобни демек (българи)щото съм в агресивна среда!

И затова се опитвах да имам контакти във форуми ,за да елиминирам липсата,но ...

... като каза за 'бългАриите'... аз срещам сериозни затруднения да обясня ана Царят, че назоваванието с етническа принадлежност днес, наречен 'век на кали-юга', повече вреди, и то сериозно, отколкото да изчиства нещата. Публикувано изображение

Нещата са по КУЛТОВ характер. Ако имаш съзнанието на КУЛТА, а не е важно генът ти. Публикувано изображение

Но колко е трудно да прескочиш ЛУННИЯТ култ с многобройните му дерзания за 'семето на племето' и 'имането на коллектива'... ?.. Публикувано изображение

Но, съвсем така общо...има една черта в днешните българи по света и у нас- 'завистта' и 'темерудството'. Или ще навикват интоксикирани властта или ще се скатава зад зида, завиждайки на съседа? Публикувано изображение .. Това е страшен синдром, браткиш-карне-сладикиш Хиспанский Публикувано изображение

Тези черти о къде са ги прихванали бългАрийците ми е загатка? :clap: .. дано Царят изрови от недрата на Земята ни някоя плочка с обяснение за да задоволи моят нагон към този отговор... Публикувано изображение

Отиди във форума bg-mama. Там пишат предимно жени, ама няма ни кришнари ни религии. Само от време на време обсъждат в една тема разни странни, свръхестествени неща, които са им се случили - малко е страшно. Е там ще може да си приказваш спокойно с тях и няма да има много агресивна среда.

Отиди във форума bg-mama. Там пишат предимно жени, ама няма ни кришнари ни религии. Само от време на време обсъждат в една тема разни странни, свръхестествени неща, които са им се случили - малко е страшно. Е там ще може да си приказваш спокойно с тях и няма да има много агресивна среда.

Женското начало е Първоначално за материята. Мъжкото е завършващо.

Единствено Марс е хем завършващ, хем започващ. Меркурий и Уран са безполови.

Винаги е тежко на мъжа да обясни на жената как да бъде 'завършена'(свършена)в материята Публикувано изображение ...на жената винаги и се струва, че още и още и още.... и така до края на света... Публикувано изображение

Слънцето е символ на Мъжа, но и на ДЕТЕТО... Публикувано изображение

Mama Tuksi,много си опасна.Как се казва малката? Публикувано изображение

Аха,бг -мама казваш!

Аз обикновено ходя там където искам и където ми е интересно!

Благодаря ти Все пак!

aeu Публикувано на Преди 26 минути

... като каза за 'бългАриите'... аз срещам сериозни затруднения да обясня ана Царят, че назоваванието с етническа принадлежност днес, наречен 'век на кали-юга', повече вреди, и то сериозно, отколкото да изчиства нещата.

Но, съвсем така общо...има една черта в днешните българи по света и у нас- 'завистта' и 'темерудството'. Или ще навикват интоксикирани властта или ще се скатава зад зида, завиждайки на съседа? .. Това е страшен синдром, браткиш-карне-сладикиш Хиспанский

Тези черти о къде са ги прихванали бългАрийците ми е загатка? .. дано Царят изрови от недрата на Земята ни някоя плочка с обяснение за да задоволи моят нагон към този отговор...

Да ,Пипп точно си го казал!

Намирисва работата на "Глобализъм"тва не беше ли от "илюминатите"безродови и "Граждани на Света"без потекло и без родители!

Всичките качества които си изброил ги има в пъти повече в другите *Кво ша кажеш за ингилизите,френч,алеманите,рушан,пакистани,индиос,латинос,хамериканците,даже и за тибетските лами(дето се сбиха кой да бъде)темерутството е повсеместно ,лицемерието ТОЖЕ!Как ша коментираш гуруто дето го осъдиха за педофилия!

всичко това е извън теориите и книгите !Практиакта е важна! Как с делата си ще докажеш ,че си това за което претендираш!

Как да ти вярвам на тебе като ти само плюеш другите ,пък се засягаш когато те наплюят!

И за това си ми забавен!

Нямаш практика!хехехехе

Много интересно откъде са изровени Ведите? Или са паднали от Сатурн може би?

Не може да се гордееш с исторически артефакт(изкопан)отнякъде ,пък другите да отричаш!!!

Най-после нещо свястно да напишеш,нещо умно,бравос!!!

Понеже съм просТ ,и ми бяга мисълта ,ще пиша в твоя текст!

И все пак си мисля ,че си зле с мисленето!

Не ми трябват очевидци,достатъчно помияри съм гледал в хиспания готови да продадат и майка си за да се подмажат на някой селяндур за да се вредят за благоволението МУ!

Виждал съм също и такива като тебе ,да живеят по 20 в една квартира,за да се докарат на един боклук,наречен "патрон"

И още много неща съм виждал,и факта че си ровил в кошовете да ядеш -веднага те слагам в тая ГРУПА!

Значи, глупаците си мислят, че "защитавам" Петър Дънов, а много постове които съм пуснал там, са личното му мнение по дадени въпроси, които в момента се обсъждат. А посредствените хора страдат от малоумна едновариантност, както и страдат от информационна некомпетентност. И думите му обикновено са крайно противоположни на тези, които му се "приписват". Така, че приемам се като човек дал му шанса да се изкаже. Защото твърде малоумно е да застанеш пред един човек и да започнеш да му говориш "Ти си това, ти си онова". И да си сложиш два кура в ушите и да не го чуваш какво ти говори самия той.

Значи, глупаците обикновено забравят кой е източникът на информация. И , че всяка информация си има определена цел. Т.е. личните предположения на някой си, говорят единствено за самия него и за състоянието на съзнанието му в което се намира. В тях мене ме няма. И така с предположенията и с начина на "реагиране" , "опознавам говедата".

Да , ровил съм в кошовете да ям, а ти защо ме слагаш в тая група? Некой казал ли ти е, че съм пияница?

Значи, възможно е да злоупотребяваш с алкохола.

Много интересно откъде са изровени Ведите? Или са паднали от Сатурн може би?

Не може да се гордееш с исторически артефакт(изкопан)отнякъде ,пък другите да отричаш!!!

И аз искам да разбера. Е Пиппи, какво ще кажеш за това? Откъде са дошли Ведите?

;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Значи, глупаците си мислят, че "защитавам" Петър Дънов, а много постове които съм пуснал там, са личното му мнение по дадени въпроси, които в момента се обсъждат. А посредствените хора страдат от малоумна едновариантност, както и страдат от информационна некомпетентност. И думите му обикновено са крайно противоположни на тези, които му се "приписват". Така, че приемам се като човек дал му шанса да се изкаже. Защото твърде малоумно е да застанеш пред един човек и да започнеш да му говориш "Ти си това, ти си онова". И да си сложиш два кура в ушите и да не го чуваш какво ти говори самия той.

Значи, глупаците обикновено забравят кой е източникът на информация. И , че всяка информация си има определена цел. Т.е. личните предположения на някой си, говорят единствено за самия него и за състоянието на съзнанието му в което се намира. В тях мене ме няма. И така с предположенията и с начина на "реагиране" , "опознавам говедата".

Да , ровил съм в кошовете да ям, а ти защо ме слагаш в тая група? Некой казал ли ти е, че съм пияница?

Значи, възможно е да злоупотребяваш с алкохола.

Хехехе ,все по забавно става!

Тва със *уровете изтрепа рибата,хехехе (пробвал ли си Го или само на" имахен" го имаш)

Ровенето по кошовете на млад човек,означава : скаран с мисловната дейност,мързелив,омраза към всички и всичко,некадърен!

Аве,щом за тебе ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ е пияница,това обяснява всичко(или И то е цитат на Петър Дънов)!

Хехехе ,все по забавно става!

Тва със *уровете изтрепа рибата,хехехе (пробвал ли си Го или само на" имахен" го имаш)

Ровенето по кошовете на млад човек,означава : скаран с мисловната дейност,мързелив,омраза към всички и всичко,некадърен!Аве,щом за тебе ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ е пияница,това обяснява всичко(или И то е цитат на Петър Дънов)!

Може да означава, гладен, без пари, без документи, без работа, защото няма познанства. Има варианта да проси, да краде. Но ако да краде му е противно...

А ти, би ли умрял от глад? ("Самоубийство то гордост").

Ботев е намирал утеха във виното:

"Тежко, тежко, вино дайте..."

Ти "Ботев" ли си?

Та говорехме си за едновариантност. Ти защо избра твоята версия?

Може да означава, гладен, без пари, без документи, без работа, защото няма познанства. Има варианта да проси, да краде. Но ако да краде му е противно...

А ти, би ли умрял от глад? ("Самоубийство то гордост").

Ботев е намирал утеха във виното:

"Тежко, тежко, вино дайте..."

Ти "Ботев" ли си?

Та говорехме си за едновариантност. Ти защо избра твоята версия?

Единственият Ти вариант е да бачкаш(но това е усилие и не е като да обясняваш кво е казал някой) !

нямал познанства ,ами ти ако ме познаваш и им просиш пари колко пъти мислиш ,че ще ти се случи това?

И не си бил само ти без пари,документи,покрив,без работа има и цели семейства с децата и не се огънаха и оцеляха(спаха по градинките с хлапетата )!

Пък такива плакалници и глезльовци като тебе за нищо не стават!Само да мрънкат и да търсят причини да не бачкат и чакат нещо да се случи,а то не се случва(ако не го предизвикаш)!

Ти да не мислиш ,че не съм преминал през всичко туй,за гдето плачеш и чакаш съчуствие и рисуваш някакви страдателно-философски картини!

Ако чакаш подаяние наистина можеш да умреш от глад!

Ботев не е казвал това дето го повтаряш,това е реплика на Странджата!

Аз не мога да бъда Ботев,но също не мога и да бъда някакъв безличен мекотел като тебе!

Едновариантност -това ша е нов термин от беседите си го запомнил(как ли си успял) НЯМА!!!

От всяко положение в което си изпаднал имаш 7 варианта да излезеш и то само днес!

Но ти имаш липси!

И аз искам да разбера. Е Пиппи, какво ще кажеш за това? Откъде са дошли Ведите?

;)

Ведите - от водите на девите. Главен Инспиратор им е Кришна. Той ги е предал за първи път в ума на първата дева-Брахма. Публикувано изображение

Сега..... позволяват ти се И ТО ИЗВЪН КРИШНА СЪЗНАНИЕ са употребяваш краг и стриди, само ако има това британско чувство за хУмор на психиделистичната група

Публикувано изображение Всичко останало е крап, което ползва тези забранени неща за Кришна-съзнание. Все пак правилата си има изключения, макар и единични... Публикувано изображение Всеки не може да прави изключение! Публикувано изображение

Ведите - от водите на девите. Главен Инспиратор им е Кришна. Той ги е предал за първи път в ума на първата дева-Брахма. Публикувано изображение

Сега..... позволяват ти се И ТО ИЗВЪН КРИШНА СЪЗНАНИЕ са употребяваш краг и стриди, само ако има това британско чувство за хУмор на психиделистичната група

Публикувано изображение Всичко останало е крап, което ползва тези забранени неща за Кришна-съзнание. Все пак правилата си има изключения, макар и единични... Публикувано изображение Всеки не може да прави изключение! Публикувано изображение

Я пак!

В подписът ти ема нещо възбуждащо. Чудя се дали той показва част от твоята реалност. Ти напълно ли се въздържаш от секс или само от време на време? Или това е като млякото - Кришна-съзнание препоръчват да не се употребява мляко, ама ти плюскаш много кисело мляко, щото това не било мляко. Публикувано изображение:sobbing:

Ти вечер като спиш усещаш ли влиянеито на областта "под зъбите", не на тази дето е "отвъд зъбите"? Публикувано изображение Подписът ти явно описва достатъчно красноречиво какво се случва с теб вечер. Така е, като не даваш израз на подсъзнателните (или пък са псулютно съзнателни) си желания и се подтискаш. ;)

;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.