Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Тъжна музика от тъжен човек с тъжен поглед за тъжни хора.

Люси, ногу си права. Отсъстващия живот в очите (прозорец на душата) на тези хора е натъжаващ. И проблема им не е че класифицират всичко по чекмеджета - догматика (който не скача е червен). Проблема е, че живота бавно ги напуска. "И Радостта премина в Тъга" беше част от текст на песен на ФСБ на времето... Публикувано изображение Ако погледнеш в очите на браткиша Пип ще видиш същата "трансцедентална" тъга.

За цигулките и проФАНИзацията - често съм казвал на дядо Чоли-Боли, че измъчва цигулката си

Публикувано изображение

Щото цигулката е висш инструмент. Живо същество на когото можеш да си излееш в разговор радостите си, мъките, и скърбите. Друго име на цигулката е Любов. И тази Любов я владея от шест годишен. Имах една цигулка - моята голяма Любов. Христо Чешмеджиев е беше правил. Откраднаха ми я във влака. От тогава нещо се прекърши в мен. И не бях същия. Прекърши се и в създателя и - Чешмеджиев - тя си беше негова рожба. "И Радостта премина в Тъга"... Цигулката е "Жена в ръцете на Мъж", а кеманчата е "Куурва в ръцете на Сводник"...

Такива ми ти работи относно проФАНИзацията Люси... :angry:

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

• Отговори 352
  • Прегледи 36,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Люси, ногу си права. Отсъстващия живот в очите (прозорец на душата) на тези хора е натъжаващ. И проблема им не е че класифицират всичко по чекмеджета - догматика (който не скача е червен). Проблема е, че живота бавно ги напуска. "И Любовта премина в Тъга" беше част от текст на песен на ФСБ на времето... Публикувано изображение Ако погледнеш в очите на браткиша Пип ще видиш същата "трансцедентална" тъга.

За цигулките и проФАНИзацията - често съм казвал на дядо Чоли-Боли, че измъчва цигулката си

Публикувано изображение

Щото цигулката е висш инструмент. Живо същество на когото можеш да си излееш в разговор радостите си, мъките, и скърбите. Друго име на цигулката е Любов. И тази Любов я владея от шест годишен. Имах една цигулка - моята голяма Любов. Христо Чешмеджиев е беше правил. Откраднаха ми я във влака. От тогава нещо се прекърши в мен. И не бях същия. Прекърши се и в създателя и - Чешмеджиев - тя си беше негова рожба. "И Любовта премина в Тъга"... Цигулката е "Жена в ръцете на Мъж", а кеманчата е "Куурва в ръцете на Сводник"...

Такива ми ти работи относно проФАНИзацията Люси... :lock:

Що тогава се ползва от евро-роми и еврео-роми, Царю?.. :) С циган-улката може да се "кърти мивки"... :yanim::clap:

Винаги съм правил директна асоциация между 'циганин' и 'цигара' и 'цигулка'. ;) Явно Чоли се снимал с цигулка, както аз на времето -с Иван Костос!

Публикувано изображение

:super::speak::lol6:

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Всъщност, кои хора бягат и се окупират в религии, в секти и учения, наричайки себе си с какви ли не имена, едно от които е "духовни"? Аз не искам да разсъждавам по тази тема, за да не съдя никого. Но за мен това са най-големите егоисти.

Аскетизмът никога не ме е привличал, по-близо съм до хедонизма, дори Хипократ неслучайно го е насърчавал. Малцина са способните да оценят подобава наслаждението от живота и по тази причина наслада се дава на малцина. Повечето си остават в собствените страхове да живеят истински, криейки се зад някакво учение или религия.

Природата на аскетизма идва от страха на Аз да не се изгуби...

Един от любимите ми писатели го е обяснил най-добре с невероятната си черна ирония:

"Стоицизмът е, когато толкова те е страх да не изгубиш всичко, че нарочно го губиш отнапред, за да не те е страх после. На това му викат терзания... или както се казва сговнясване."

Ето едно прекрасно тълкуване на поведението и откровенията на Мечи.А вчера беше пределно откровен явно.Духовните са се самозабравили,защото не му объщат вниманието което той смята ,че му се полага. :speak::);)

Посредствени са разсъжденията на испанската камериерка. Даже повече от твоите. Както и на твоят приятел Рамус. Винаги съм го сметал за глупак. Вътрешно се чувствам нещо повече от всички вас. И само това е моята слабост. Че ви възприемам като кретени. И продължавам да ви мисля за такива. Но мога ли да сложа в опаковка лайнената ви нагласа и да "видя ангелът който стои до вас" и " и "се грижи за вашето духовно развитие", по думите на Петър Дънов? И когато ви "обиждам вас", всъщност "обиждам усилията на този ангел"?.

Не не мога. Прав си , Нео, Дънов е бил донякъде наивен. Продължавам да ви виждам като тъпанари.

Брато,време е да потърсиш специализирана помощ.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Брато,време е да потърсиш специализирана помощ.

Време е. Но доктор Куин лекува с некрофилски наслади.

Моят егоизъм е виден, защото го излагам на показ самия аз, но ако се мислиш за нещо повече от мен, може би си неосъзнат егоист. Т.е. , посредствен.

Време е. Но доктор Куин лекува с некрофилски наслади.

Моят егоизъм е виден, защото го излагам на показ самия аз, но ако се мислиш за нещо повече от мен, може би си неосъзнат егоист. Т.е. , посредствен.

Много те е страх да не си посредствен ,така ли?Не егоизма ти е виден ,Мечи.Други доста по кофти качества са лъснали.Ама явно е безсмислено да ги объждаме,ти явно си доволен от това положение в което си се набутал.

Доктор Куин е малко далечко от теб,потърси някой добър лекар по-близо.Или поне мед сестра,от ония маскираните като такива,може и това да ти е проблема. :speak:

Дойде времето да напиша последния си пост тук. Той ще ви разкаже за илюзията, в която аз живея.

Познавам много хора, хиляди. Това е, защото съм работил какво ли не и съм бил на невероятни за средностатистическия българин места. Да кажем, че имам моменти от живота(и то не кратки), в които съм спал под свода небесен. Но не като духовно изживяване а буквално навън под звездите. Това включва канавки, полянки, горички, а по някога под покрив ( мостче, изоставена полусрутена къща, железничарски кантон, трафопост, сеновал, Fiat Панда 91год, палатка ) и др.. Всичко това мотивирано от немотия може би, може би от алчност и от голяма доза лудост. Това в чужда държава, в която нямаш никой и на никой не му пука за тебе. Не е важно, какво можеш, или че си завършил с отличие или, че си прочел много книги и имаш някакви знания и познания. Важното е , че си гладен, защото не си ял от 3 дена, нямаш една стотинка и с човек в същото като твоето положение, отивате да си бръкнете в кофата за боклук пред лъскав супермаркет, да си напълните коремите. Чувствали ли сте се някога клоаката на обществото? Чувствали ли сте се кирлясъл циганин?

Та прочетох един пост тук преди време, как циганите трябвало да ги вкарват в газовата камера и с тях да хранят прасетата. А на мен в тази същата държава точно циганите са тези, които много са ми помогнали. Под помощ разбирайте да ми намират работа и да си делят яденето с мене.

И прочетох също,че и наркоманите трябва да ги вкарват в камерата. А имам приятел отказал хероина и след това завършил магистратура антична история. Един от най-начетените хора, които познавам. По случайност се запознах с него в същата държава.

Ще попитате :Защо ни ги говориш тези неща mecholari? Та самите ние не сме такива.

Та четох в темата за Исляма какви фанатици са мюсулманите. Колко лесно слагате етикети на хората. Част от тия цигани бяха мюсулмани , а се запознах и с други български мохамедани, които направиха за мен същото. На вас ли да ви вярвам? Фанатици ли са мюсулманите?

Да оставиме това. Видях един, човек , който си говореше сам да събира фасове в пластмасова чашка за кафе, пред един университет в столицата. Челите и знаещи студенти, бъдещето на България си хвърляха фасовете безсрамно , а лудият почистваше след тях... Какъв етикет "Луд", използван от нормалните като дума ,понякога целта на която е да донесе обида.

Но ние не сме такива mecholari, защо ни говориш всичко това?

Всъщност не говоря на всички а на тези, които лесно слагат етикети.

Ще говоря за себе си, за да не забърквам някой нежелаещ да участва в това откровение.

Примерно, нарекоха ме духовно сляп Дъновист. Моите уважения към господин Дънов, но той има способността да изпада в многословие. Аз обичам точните слова с дълбок смисъл, и затова преди него в сърцето ми е дон Мигел Руис. Освен това сънувам по начина описан от Карлос Кастанеда и даже за него е една от първите ми теми публикувани тук. Въпреки, че Дънов говори истината, темите му не са ми любимото четиво. Но думите са му истина.

Всъщност истината е, че Дънов слабо ме интересува. Него вече го няма, а аз съм тук с някои от вас. И те го наричат "ненормалник", "сексуално извратен тип', подходящ за психодиспансера и така нататък. Питам, вие кои сте, та бълвате тази помия? От кой духовен връх ви наредиха да се държите по такъв отвратителен начин? Какво носят самите думи, каква вибрация, каква емоция? Какво предлагате в замяна на болните надежди? Помия? Благодаря ви.

Някой друг говори каква грозна изродена недействителност е . Питам го , "верно ли си такъв"? И вече смята, че аз съм го нарекъл така, както се нарече сам. И ставам язвен егоист. Нямам нищо против. Така е. Нищо, че виждам друго у него и знам в какво ще се превърне. И кой е всъщност.

Или пък ми казват, че другарувам с Фют. Така е , това е очевадно. Фют е моя най-добър приятел. И затова смята да ви отърва от него и мен. И ето, след този пост вече mecholari няма да пише тука каквото и да е. А вие, ще бъдете ли същите? Какво ще правите? Ще бълвате помия?Ще наричате хората глупаци? Или некое друго хитроумно етикетче.

Всъщност в този форум дойдох, защото исках нещо да ви дам. Дали ще го вземете си е ваш проблем. Дали ще се отърсите от всички илюзии в които съществувате е ваша отговорност, не моя. Аз съм си самодостатъчен и съм имунизиран от всичко това. Ако започна да ви съдя, след това ви прощавам и готово, за мен е лесно. Луда усмивка на лицето и нарцистично самовлюбване. Аз съм кръглата нула, около която се върти света.

Но помнете, духовни търсачи:И нарцисът живее благодарение на сили, на които не е първоизточник. И той се покланя пред тях. И сестри са му тревичките и ще бъде храна за тях някой ден.

Що тогава се ползва от евро-роми и еврео-роми, Царю?.. :ass: С циган-улката може да се "кърти мивки"... :yanim::clap:

Винаги съм правил директна асоциация между 'циганин' и 'цигара' и 'цигулка'. :ph34r: Явно Чоли се снимал с цигулка, както аз на времето -с Иван Костос!

Публикувано изображение

:super::laughing5::lol6:

Пип, не си запознат с инструментознанието. Напълно е възможно термина цигулка да е цигански. Пък и на никой друг език не се нарича така. Първообраза и е старата виола. англ.violin, нем.violine, фр. violon - къде виждаш нещо манггалско? Виолите са били в няколко разновидности, които отговарят на днешната струнно-лъкова секция. Мнозина си мислят, че виолата произлиза от индийската Вина, но това не отговаря на истината. Вината (акцентът е в/у първата гласна) е по-близка до нашенската гъдулка. На Вина е свирил Орфей.

А относно манггалския макам (макам - лад) на който е дънил дънофф - Нарича се циганска гама. Бихармоничен минорен лад. Манггалски - от маалата... :white flag:

А Чоли свири горе-долу. Колкото да не си изяде боя някъде... :laughing5:

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Много те е страх да не си посредствен ,така ли?Не егоизма ти е виден ,Мечи.Други доста по кофти качества са лъснали.Ама явно е безсмислено да ги объждаме,ти явно си доволен от това положение в което си се набутал.

Доктор Куин е малко далечко от теб,потърси някой добър лекар по-близо.Или поне мед сестра,от ония маскираните като такива,може и това да ти е проблема. :white flag:

Докато виждаш дяволът само у другите хора ще бъдеш посредствен във очите ми. И ще ги лекуваш от собствените си недостатъци.

И пак си изпуснал ключът от бараката: "И само това е моята слабост".

Люси, ногу си права. Отсъстващия живот в очите (прозорец на душата) на тези хора е натъжаващ. И проблема им не е че класифицират всичко по чекмеджета - догматика (който не скача е червен). Проблема е, че живота бавно ги напуска. "И Радостта премина в Тъга" беше част от текст на песен на ФСБ на времето... Публикувано изображение Ако погледнеш в очите на браткиша Пип ще видиш същата "трансцедентална" тъга.

Ти виждаш ли тъга в неговите очи?

Аз само смътно усещам нещо. Но все още не знам какво е станало преди време, че той е преминал към Кришна-съзнание. Чудя се какво! :laughing5: Май той трябва сам да си каже, за да разберем.

А това, че живота ги напуска е ясно. Аз отдавна го предупредих, че един ден може да съжалява за това, че сега се отказва от много неща, ама няма да види желания резултат насреща. Наистина браткиш Пиппи може да отиде зян. Ама може скоро да получи просветление - не от Кришна и да се оправи. :white flag:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Докато виждаш дяволът само у другите хора ще бъдеш посредствен във очите ми. И ще ги лекуваш от собствените си недостатъци.

Доста време мъдрува и пак нищо смислено не каза.Изобщо не ми дреме как изглеждам в твоите очи ,брато.Никого не лекувам,нито пък искам да го правя.Сега нямам време ,по късно ще те светна ,щом това искаш. Публикувано изображение

Доста време мъдрува и пак нищо смислено не каза.Изобщо не ми дреме как изглеждам в твоите очи ,брато.Никого не лекувам,нито пък искам да го правя.Сега нямам време ,по късно ще те светна ,щом това искаш. Публикувано изображение

Пак ли досадно ми се самопредлагаш?

Ти си мислиш, че държиш ключа от бараката, ама си хванал дъното на даскала ви.

Точно тази част ми направи най-голямо впечатление в този ти твой пост - че виждаш това като слабост. Знай, тука удрят в сектите - по Аза, нихилират го толкова, че да превърнат последователите си в нищожества и послушни роби, които дори толкова са се самозабравили и не знаят кои са, че си мислят, че доброволно и по свое желание са станали роби. А ти въобще не се чувстваш нещо повече от нас, напротив - страдаш от комплекси и то големи и точно те са те завели в сектата и фалшивото им учение Фир-Фюр-Фен, защото ако беше противното, нямаше да страдаш от това, че възприемаш хората като кретени. Онзи, който наистина се чувства и е обикнал истински себето си, той обича и всички останали хора истински, а това от вашите постове ама хич не личи. :headphones:

Всеки си има недостатъци, но важното е да не страда от тях, а това се постига с усмивка, която на вас ви липсва. Твоята слабост е не, че се чувстваш нещо повече от всички нас, а обратното - чувстваш се нещо по-нисше и това си личи от самолет, затова и се мъчиш да си внушиш, че се чувстваш нещо повече, ама напъните ти ги виждам непродуктивни. И проумей нещо - хора като мен и като Нео не влагат злоба и някакви лични страсти, както се опитвате да принизите позициите ни, по простата причина, че който се смее, зло не може да мисли. Ние просто проявяваме уважение като ви казваме това, което мислим, за разлика от белите братя и сестри, които лицемерно се мазнеят пред теб, изливайки красиви думи пред лицето ти и огромна доза розово масло, а говорят зад гърба ти обратното.

Та, Мунчо, моя съвет е - ако искаш да се отръвеш от слабостите си, започни най-напред от аватара си, смени го - много тъжен маймуняк е и ти внася тъжни вибрации, на човек чак му дожалява за него.

Абе, mecholari, теб като малък да не би да не са ти обръщали внимание, или пък другите деца са те тормозили. И сега по интернетчето, зад мониторчето се опитваш да си го изкараш на другите. Еми не става мой човек, по интернет нищо не става. По интернет не можеш да докажеш че си по-силен (като характер) от другите, нито пък че си по-умен, нито пък че си повече от тях. Тези неща се доказват в живота, в реалния свят, чрез общуването на живо. За всички нормални хора, които са ти чели мненията е ясно, че ти си се провалил тотално в живота, и сега се опитваш да намериш "втори шанс" тук - в интернет. Така че продължавай да си вярваш, че си нещо повече от една прашинка за света. Продължавай да вярваш, че като си разказваш мислите на хора, които са като теб с психични проблеми, правиш впечатление на някого. Защото явно това е единствения ти останал смисъл в живота. :headphones:

Ти си мислиш, че държиш ключа от бараката, ама си хванал дъното на даскала ви.

Точно тази част ми направи най-голямо впечатление в този ти твой пост - че виждаш това като слабост. Знай, тука удрят в сектите - по Аза, нихилират го толкова, че да превърнат последователите си в нищожества и послушни роби, които дори толкова са се самозабравили и не знаят кои са, че си мислят, че доброволно и по свое желание са станали роби. А ти въобще не се чувстваш нещо повече от нас, напротив - страдаш от комплекси и то големи и точно те са те завели в сектата и фалшивото им учение Фир-Фюр-Фен, защото ако беше противното, нямаше да страдаш от това, че възприемаш хората като кретени. Онзи, който наистина се чувства и е обикнал истински себето си, той обича и всички останали хора истински, а това от вашите постове ама хич не личи. :headphones:

Всеки си има недостатъци, но важното е да не страда от тях, а това се постига с усмивка, която на вас ви липсва. Твоята слабост е не, че се чувстваш нещо повече от всички нас, а обратното - чувстваш се нещо по-нисше и това си личи от самолет, затова и се мъчиш да си внушиш, че се чувстваш нещо повече, ама напъните ти ги виждам непродуктивни. И проумей нещо - хора като мен и като Нео не влагат злоба и някакви лични страсти, както се опитвате да принизите позициите ни, по простата причина, че който се смее, зло не може да мисли. Ние просто проявяваме уважение като ви казваме това, което мислим, за разлика от белите братя и сестри, които лицемерно се мазнеят пред теб, изливайки красиви думи пред лицето ти и огромна доза розово масло, а говорят зад гърба ти обратното.

Та, Мунчо, моя съвет е - ако искаш да се отръвеш от слабостите си, започни най-напред от аватара си, смени го - много тъжен маймуняк е и ти внася тъжни вибрации, на човек чак му дожалява за него.

Люцка, Мечо има Слънце в Овен, а ти имаш Луна в Овен... Публикувано изображение ..ще има да се бодете до "Шикагоу и назадИ".... Публикувано изображение

Виждам те ако станеш парламентарист как първият закон е да 'изгониш сектите от Бъгария'... Публикувано изображение и да 'окрупниш' сектата на светските люде, дето 'вярват в Бога'.. Публикувано изображение ахахахаа Публикувано изображение

ПС: Това "ФФФ" винаги ми е удряло на немски- "фира за феновете" :speak:

Люцка, Мечо има Слънце в Овен, а ти имаш Луна в Овен... Публикувано изображение ..ще има да се бодете до "Шикагоу и назадИ".... Публикувано изображение

Ти имаш Венера в Козирог, нали? Публикувано изображение

Ето какво пише за тези хора: Публикувано изображение

Често потискате своите емоции и сексуалност, но дълбоко в себе си сте чувствен и даже похотлив. Труден на романтичните връзки, вие може да изберете или по-възрастен и по-зрял партньор, или много по-млад, за когото да се чувствате отговорен.

:headphones:

Когато ухажват, Козирозите искат да изглеждат недостъпни, което може да доведе до сдържаност, граничеща със студенина и безчувственост, макар че като правило те са доста срамежливи — качество, което за съжаление външно наподобява снобизъм.

А Марс ти е в Риби

Сексуално сте много романтичен и чувствен. :speak:

Марс приема всякакви идеи, за които е прочел или чул и това му влияе изключително силно. Той може да се отъждестви с всеки човек, с когото е говорил, и с всяка книга, която е прочел. Амбицията му се губи в мъглявината на впечатленията, създавайки един неудовлетворяващ живот без истински фокус. Неговият идеализъм отхвърля гнева, той позволява на чувствата си да го овладеят и действува ирационално, дори стихийно. Тук Венера може да помогне, като го върне към действителността и го накара да почувствува, че има тяло на смъртен.

А ето нещо важно за твоята квадратура Меркурий-Нептун!

Square Mercury - Neptune

He makes errors of judgement - напълно вярно, вече го доказа в този форум и няколко човека ти го казаха - аз, Цар Кару , а май и Лучия!, and lacks sincerity. He lets things happen, and is happy in his dreamworld. Confronted by reality, he is hesitant, incapable of being tested and falls back into his imaginary world. He might become a drug-taker.

Често потискате своите емоции и сексуалност, но дълбоко в себе си сте чувствен и даже похотлив. Труден на романтичните връзки, вие може да изберете или по-възрастен и по-зрял партньор, или много по-млад, за когото да се чувствате отговорен.

;)

Когато ухажват, Козирозите искат да изглеждат недостъпни, което може да доведе до сдържаност, граничеща със студенина и безчувственост, макар че като правило те са доста срамежливи — качество, което за съжаление външно наподобява снобизъм.

А Марс ти е в Риби

Сексуално сте много романтичен и чувствен. ;)

Марс приема всякакви идеи, за които е прочел или чул и това му влияе изключително силно. Той може да се отъждестви с всеки човек, с когото е говорил, и с всяка книга, която е прочел. Амбицията му се губи в мъглявината на впечатленията, създавайки един неудовлетворяващ живот без истински фокус. Неговият идеализъм отхвърля гнева, той позволява на чувствата си да го овладеят и действува ирационално, дори стихийно. Тук Венера може да помогне, като го върне към действителността и го накара да почувствува, че има тяло на смъртен.

Венера е в 10-ти дом, плюс това и Луната е в Козирог и пак в 10- дом. Публикувано изображениеПодсъзнанието- 'дълбоко в нас' е похотливо не само за секс, но- и за власт, ядене, пари и т.нат. Всичко това са животински нага-они, които се корегират със СЪЗНАНИЕТО. ;) Кришна-съзнание. Публикувано изображение

Драги съфорумци не се чернете, обичайте се. Вярвания много на света. Разнообразието им е огромно, но в това разнообразие има съвършено равновесие. Щом съществува то значи, че е нужно за развитието на човечеството. През много неща сме преминали и още много имаме пред нас. Трябва да живеем според своето вътрешно разбиране, за да бъдем доволни от себе си. Изменим ли на себе си, нито ние ще бъдем доволни, нито хората около нас .

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

Виждам те ако станеш парламентарист как първият закон е да 'изгониш сектите от Бъгария'... Публикувано изображение и да 'окрупниш' сектата на светските люде, дето 'вярват в Бога'.. Публикувано изображение ахахахаа Публикувано изображение

ПС: Това "ФФФ" винаги ми е удряло на немски- "фира за феновете" ;)

Pipik

не знам тя дали ще Го направи ,но аз сигурно!

Разни "синкави"с флейти без флейти (fuera)хехехехееее

Не знаех ,че "мАнкито"бил при талянцките сигани ,ама когато разправяш разни сълзливи и тъжни истории,и с такъв плам ,за мене означва ,че не Го е преживял,а Го е ЧУВАЛ от други!

Демек ,опитва да заблуди!

Аз ,ако почна цяла книга тряя да напиша!хехехе

А и Пипик ,като говорим за духовни работи ,аз кат един стар демонски паднал дух,постоянно слизащ надолу по вертикала,мога ли да променя статуквото си ,ако влезна в Кришна-съзнание?

И ква е процедурата (има ли някакви тайни ,спиртуални церемонии )?

трябва ли първо да си упрая "ДухЪт"и после ша са издигна по хоризонтала нагоре!

Или няма спасение за такива като мене:кретен и тъпак по мнението на един :

Intelligent and sublime spiritual monkey from a sect called "white brotherhood"хехехехе

Нео ,отде ги извади тия апокрифи ,ехехехеееееее

Прав беше "Hollow water can"

Онзи, който наистина се чувства и е обикнал истински себето си, той обича и всички останали хора истински, а това от вашите постове ама хич не личи. ;)

И проумей нещо - хора като мен и като Нео не влагат злоба и някакви лични страсти, както се опитвате да принизите позициите ни, по простата причина, че който се смее, зло не може да мисли.

Без лично персонално, Люцка. И ти и Нео сте готини, но генерализацията ти не ми харесва. ;)

Виждал съм хора, които се смеят и са злобни(може би понякога и .........аз- ахахахахахаа а Публикувано изображениеПубликувано изображение ), както и не ми харесва това, че "за да обикнеш другите е да обикнеш себе-то си" Публикувано изображение това е нонсенс! Напротив- 'да обичаш' значи не да мразиш себе си, а просто да не се мислиш за ГЛАВНИЯТ ДЕЙСТВАЩ за положителните си качествата си, които идват САМО ОТ БОГ. ;) Е?-..Може и да има да имаш други качества-'полови' примерно Публикувано изображение , но те идват вече от 'себето' ахахахах Публикувано изображение

И това 'себе'- така и не разбрах- 'его' ли е или 'душа', ма карай.... Публикувано изображение

Без лично персонално, Люцка. И ти и Нео сте готини, но генерализацията ти не ми харесва. ;)

Виждал съм хора, които се смеят и са злобни(може би понякога и .........аз- ахахахахахаа а Публикувано изображениеПубликувано изображение )

Знаеш ли някой сайт за синастрии, но в него да има и тълкуване на различните аспекти?

Ама сериозно- не се измъквай с разни шеги. Знаеш ли или не?

Pipik

не знам тя дали ще Го направи ,но аз сигурно!

Разни "синкави"с флейти без флейти (fuera)хехехехееее

Не знаех ,че "мАнкито"бил при талянцките сигани ,ама когато разправяш разни сълзливи и тъжни истории,и с такъв плам ,за мене означва ,че не Го е преживял,а Го е ЧУВАЛ от други!

Демек ,опитва да заблуди!

Аз ,ако почна цяла книга тряя да напиша!хехехе

А и Пипик ,като говорим за духовни работи ,аз кат един стар демонски паднал дух,постоянно слизащ надолу по вертикала,мога ли да променя статуквото си ,ако влезна в Кришна-съзнание?

И ква е процедурата (има ли някакви тайни ,спиртуални церемонии )?

трябва ли първо да си упрая "ДухЪт"и после ша са издигна по хоризонтала нагоре!

Или няма спасение за такива като мене:кретен и тъпак по мнението на един :

Intelligent and sublime spiritual monkey from a sect called "white brotherhood"хехехехе

Нео ,отде ги извади тия апокрифи ,ехехехеееееее

Прав беше "Hollow water can"

Бе, Камериерек, те циганите са именно Хиспанците- наричат се 'хитано'.

Ма защо си губя времето с тебе?- Ти си просто едни от многото българи, които са се поЧАНДАЛЧИЛИ. За термина 'чандала'-справка блоГът на U.Ra.

Външни белези за ЧАНДАЛА:

1) яде месо

2) употребява интоксикатни, вкл. и вино

3) играе хазарт("тука има-там нема"), спекулира с ума си за матерните си нужди на телцето и егото си. Публикувано изображение

4) в главата му- само половата система на Човека с голямо 'Ч'. ;)

за това- това Чандала голямо 'Ч'. Луцифер си я кътка... ;)

Мучо Травахос- Мучо Динерос и Торрос БасУрас.. Публикувано изображение

Външни белези за ЧАНДАЛА:

1) яде месо

2) употребява интоксикатни, вкл. и вино

3) играе хазарт("тука има-там нема"), спекулира с ума си за матерните си нужди на телцето и егото си. Публикувано изображение

4) в главата му- само половата система на Човека с голямо 'Ч'. ;)

Мучо Травахос- Мучо Динерос и Торрос БасУрас.. Публикувано изображение

Аха, Чандала се INтоксикирали, а пък брамините (кришнаити) се OUTтоксикирали... Ми така де - нали са OUT of the creation - към трансцеденталното са се запътили. И никакъв кекс - щото Там ги чакат с чупки в кръста намсиколко Деви. Само не знам с флейти ли са девите или с фаготи... :clap: Ама щом мълчат за бройката ще вземем да попитаме последователите на неграмотния камилар - те знаят точно колко деви ги чакат в трансцедентала. :angry:

:clap:

А Марс ти е в Риби

Сексуално сте много романтичен и чувствен. ;)

А ето нещо важно за твоята квадратура Меркурий-Нептун!

Square Mercury - Neptune

He makes errors of judgement - напълно вярно, вече го доказа в този форум и няколко човека ти го казаха - аз, Цар Кару , а май и Лучия!, and lacks sincerity. He lets things happen, and is happy in his dreamworld. Confronted by reality, he is hesitant, incapable of being tested and falls back into his imaginary world. He might become a drug-taker.

Венера е в 10-ти дом, плюс това и Луната е в Козирог и пак в 10- дом. Публикувано изображениеПодсъзнанието- 'дълбоко в нас' е похотливо не само за секс, но- и за власт, ядене, пари и т.нат. Всичко това са животински нага-они, които се корегират със СЪЗНАНИЕТО. ;) Кришна-съзнание. Публикувано изображение

Цар Кару, а вижда ли се в наталната карта кои хора са склонни да влизят в секти? Например, в картата на наш Пиппи вижда ли се такова нещо? :angry:

Аха, Чандала се INтоксикирали, а пък брамините (кришнаити) се OUTтоксикирали... Ми така де - нали са OUT of the creation - към трансцеденталното са се запътили. И никакъв кекс - щото Там ги чакат с чупки в кръста намсиколко Деви. Само не знам с флейти ли са девите или с фаготи... :clap: Ама щом мълчат за бройката ще вземем да попитаме последователите на неграмотния камилар - те знаят точно колко деви ги чакат в трансцедентала. :angry:

Тъй, де, Царю- "ПлАчи дете-баща ти е Невинен!" Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тъй, де, Царю- "ПлАчи дете-баща ти е Невинен!" Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Лелеееййййй!!! Ама ти наистина ли си свирил на цигулка или това е само за снимката?

Лелеееййййй!!! Ама ти наистина ли си свирил на цигулка или това е само за снимката?

Обичам да се снимам за спомен с цигани, цигулки и цигари .. Публикувано изображение Екзотика са ми... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.