Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай заглавието на романа

Featured Replies

Тц... "Любимият непознат"?
  • Отговори 2k
  • Прегледи 110,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

мне, заглавието е от повече от две думи

мне, заглавието е от повече от две думи

Ако използваш лесър като антоним, ако не бъркам думата значи в заглавието има вамп , да стреляме рано , рано дори преди първото кафе с "Вампирът, който ме обичаше"

Ако използваш лесър като антоним, ако не бъркам думата значи в заглавието има вамп , да стреляме рано , рано дори преди първото кафе с "Вампирът, който ме обичаше"

Ама разззззззззззззззззбира ссссссссссссе, че е "Вампирчето". Ти си наред.

Леле - леле бравос на мен. Мммм помислих малко , направих справка и избрах, не да летувам на Слънчев бряг обаче, а следващата асоциация , а тя е - Лед от вода

Леле - леле бравос на мен. Мммм помислих малко , направих справка и избрах, не да летувам на Слънчев бряг обаче, а следващата асоциация , а тя е -

Лед от вода

Реших да се престраша и аз да се пробвам макар че сигурно няма да позная: "Сърце от пламък" или може би "Стъпки от огън" (видях че и такава има)

Реших да се престраша и аз да се пробвам макар че сигурно няма да позная: "Сърце от пламък" или може би "Стъпки от огън" (видях че и такава има)

Че много ясно, че ще се престрашиш, то идеята е купон да става, аз през едно 80% от пътите цепя несъществуващи загалавия хихи.

Около пламък и огън се върти работата да, но втората дума ти бяга. Давам жокер съвременна е книжката :angry:

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Че много ясно, че ще се престрашиш, то идеята е купон да става, аз през едно 80% от пътите цепя несъществуващи загалавия хихи.

Около пламък и огън се върти работата да, но втората дума ти бяга. Давам жокер съвременна е книжката :eek:

Иве , като ти знам нестандартното мислене (като мойто),ще ти направя няколко предложения пък ти кажи дали съм нацелила поне едно – „Пламък и лед“ , „Пожарът на кръвта“ , Гореща кръв“ , „Огън и дъжд“?????????????????И естествено, че ЛЕДА Е ОТ ВОДА :P:questions:

Да пробвам с "Горещ лед" или "Димна завеса"?

"Огън в кръвта"?

Иве , като ти знам нестандартното мислене (като мойто),ще ти направя няколко предложения пък ти кажи дали съм нацелила поне едно – „Пламък и лед“ , „Пожарът на кръвта“ , Гореща кръв“ , „Огън и дъжд“?????????????????И естествено, че ЛЕДА Е ОТ ВОДА :P;)

Рум-рум позна с пожара, идеята на азоциацията беше пожар - горещо лед - студено , а кръв-вода от поговорката "кръвта вода не става", та по-добър антоним от вода не измислих, а и викам туй ша обърка "врага", точно щот смислово е пределно ясно, че леда е замръзнала вода ;)

Рум-рум позна с пожара, идеята на азоциацията беше пожар - горещо лед - студено , а кръв-вода от поговорката "кръвта вода не става", та по-добър антоним от вода не измислих, а и викам туй ша обърка "врага", точно щот смислово е пределно ясно, че леда е замръзнала вода ;)

О,Боже, с тия асоциации съвсем ме омота ;) .Добре, че намерих малко повече подобни,та се включих във верния отговор. :P

Ето и мойта питанка

„Безобидното питомно“ :eek:

Диво предизвикателство?

:):P:nono:

Сори, Слънчице, мисли нестандартно!!! :P

Книжката е съвременна и е единствена преведена на авторката или поне аз така знам.

За да не подвеждам разбрах,че имало още една преведена. :cool:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

"Див и опасен"?

Аз съм я намислила и даже се карам сама на себе си "въх,как ти се събра в устата!" Заглавието е "К.у.р.в.а.л.ъ.к."

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

• Автор

Хахаха, готино си го измислила Гале...карам първосигнално и пробвам с "Прелъстена невинност"

Хахаха, готино си го измислила Гале...карам първосигнално и пробвам с "Прелъстена невинност"

Нтц

Аз съм я намислила и даже се карам сама на себе си "въх,как ти се събра в устата!"

Заглавието е "К.у.р.в.а.л.ъ.к."

Ха-ха-ха излизам от едно и попадам на друго :rolleyes::boxing8::)

„Прелъстяване“,„Прелъстяването“, „Отдаването“ ?????????????????

Ей , сетих се още дето отиват на тоя .......„След невинността“ , „Трима в любовта“?????

Ха-ха-ха излизам от едно и попадам на друго :rolleyes::boxing8::)

„Прелъстяване“,„Прелъстяването“, „Отдаването“ ?????????????????

Ей , сетих се още дето отиват на тоя .......„След невинността“ , „Трима в любовта“?????

Далеч си.

Далеч си.

„недокоснатата“????????? и ако не съм искам жокееееееееееееер.

или „ непорочност„ стана ли топло??????????

В тази игра не ме бива много, обаче това си е живо предизвикателство. И аз ще се пробвам, Гале - "Непорочност". Ааа, Румето ме е изпреварила с тази догадка. Следващия път :)

Редактирано от julie81 (преглед на промените)

„недокоснатата“????????? и ако не съм искам жокееееееееееееер.

или „ непорочност„ стана ли топло??????????

Ееее,след редакцията си нацелила- "Непорочност" е.

Ееее,след редакцията си нацелила- "Непорочност" е.

:):rolleyes::boxing8:

Просто нямаше начин, обърнах целия каталог с краката нагоре сто пъти :slap1:

мойта питанка е: „Пренаселени камъни“

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.