Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Една от причините стената на SEP да показва съобщение, че трафика на някое приложение е блокиран, не зависимо от това, че му е разрешено всичко, се получава когато приложение се опита да ползва порт който е забранен от глобалните правила. Засякох го при Mozilla Firefox и uTorrent.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Привет.Сега съм с comodo internet security.Мисля да си слагам norton понеже чух много добри отзиви.Чудя се дали да си сложа norton internet security или norton 360 ?Какво е вашето мнение?

Norton™ Internet Security 2011 това ти трябва но не я тегли от торент сайтове а ползвай някоя от промоциите.

Norton™ Internet Security 2011

това ти трябва но не я тегли от торент сайтове а ползвай някоя от промоциите.

Имали разлика.Само където от торент сайтовете ще съм с никой пач или триал ресет.Каква разлика?

Добре. Ти решаваш какво да ползваш.

Кажи ми защото ми е интересно.Дали ще си го активирам с пач или с промоция какво ще стане.

Ми не знам непрекъснато се пише по форуми и сайтове че кракната или пачната антивирусна не работи пълноценно,но може да пробваш,обаче защо като тука в раздела за промоции има непрекъснато оферти за почти всички програми за 3,6 месеца и т.н. Сега ако за тебе е проблем да преинсталираш една програма на 6 месеца примерно е отделен въпрос,като изтече промоцията имам предвид...Примерно сега за Авира както има 6 месечна,това означава че с една преинсталация за цяла година ще ползваш платен защитен пакет напълно легално с всичките й възможности...Пак казвам твой избор.А има нещо друго добро колкото Нортън http://www.kaldata.c...howtopic=181264  и не иска лиценз ползваш си я безплатно и легално Мога да ти дам линк на лични

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Еми то сигурно ще излезне веднага пач.Така че ще си сложа един пач и ще видиме как ще работи.

Дали ще има промоции за нея веднага, тъй като питащия не смята да си я купува?

Norton Internet Security 2012_OEM 60 дни на HP

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162258&view=findpost&p=2038008

90 дневните промоции за 2011 също ще бачкат при новата версия,като излезе.

Еми то сигурно ще излезне веднага пач.Така че ще си сложа един пач и ще видиме как ще работи.

Силно непрепоръчително е за постоянна защита да използваш пачната/кракната антивирусна програма. Така малко рискуваш да станеш редовен участник една друга тема в подраздела. За тази цел се насочи към промоциите на програми за защита или слагай нещо free, ще е по-ефективно при новите заплахи. За подробности какво/защо, ползвай търсачката на форума и Google. Инак trial версии на секюрити пакетите можеш да си сваляш от офицалните им сайтове, инсталирай ги на виртуалката, мажи, тествай на воля.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Силно непрепоръчително е за постоянна защита да използваш пачната/кракната антивирусна програма. Така малко рискуваш да станеш редовен участник една друга тема в подраздела. За тази цел се насочи към промоциите на програми за защита или слагай нещо free, ще е по-ефективно при новите заплахи. За подробности какво/защо, ползвай търсачката на форума и Google. Инак trial версии на секюрити пакетите можеш да си сваляш от офицалните им сайтове, инсталирай ги на виртуалката, мажи, тествай на воля.

Не е ли крайно време да се отвори една тема,защо не трябва да се ползва кракната антивирусна и всичко да се обясни аргументирано,с факти?

Силно непрепоръчително е за постоянна защита да използваш пачната/кракната антивирусна програма. .

Може да е решил да тества патча. :(

Една виртуалка,ОЕМ версии бол, до скоро имаше една промоция във Франция за годишни лицензи ама кой да я даде тука.

Възможностите действително не са малко и то без да се краква дадена програма.

Може да е решил да тества патча. :sobbing:

За такъв вариант не се сетих :shake_puter:

Не е ли крайно време да се отвори една тема,защо не трябва да се ползва кракната антивирусна и всичко да се обясни аргументирано,с факти?

Подобна самостоятелна тема сигурно би била много полезна, но и във форума има доста изписано по въпроса. Между другото, не съм си правил труда да задълбавам, но ако разгледаме по-обстойно темите в Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове, вероятно ще се окаже, че в по-голямата си част, случаите на "тежки" зарази (примерно с Virut или Sality) се дължат на липсата на антивирусна или използването на кракната/пачната такава.

В форума на Симантек се ядосват,че ако примерно свалим зип файл от Интернет и го разархивираме лесно може да се заразим.Хората се оплакват,че Симантек са сложили един нов skin и козметични подобрения и дефакто всичко си е постаро my.Ако ви е интересно да следите развитието всичко е тук.

http://community.nor...p/531218/page/2

.....p.s.Аз пък друго искам да попитам.

Това с добавянето на кредитната карта до колко ли може човек да е глупав ,че да си повери данните от картата на Симантек?Кой би си добавил номера и данните на картата в защитнят Toolbar на Нортон?Мен вече ме попита дали не искам да си вкарам данните от картата и да бъдат запомнени за следващ шопинг на сигурно и защитено от Нортон място.

Identity Safe ;):)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

.....p.s.Аз пък друго искам да попитам.

Това с добавянето на кредитната карта до колко ли може човек да е глупав ,че да си повери данните от картата на Симантек?Кой би си добавил номера и данните на картата в защитнят Toolbar на Нортон?Мен вече ме попита дали не искам да си вкарам данните от картата и да бъдат запомнени за следващ шопинг на сигурно и защитено от Нортон място.

Identity Safe :) :)

Да има такива хора и то от година и половина ползват тази опция . Какво е трябвало да се случи на тези глупави хора ? Symantec не са Comodo !

Да има такива хора и то от година и половина ползват тази опция . Какво е трябвало да се случи на тези глупави хора ? Symantec не са Comodo !

:ohmy:

Една малка подробност ако сте пропуснали - в настройки --> компютър --> ъпдейти - Smart Definitions по подразбиране е включено. Изключете го и ъпдейтнете отново за да зареди и старите бази данни. Незнам тази опция защо по подразбиране е включена докато при версии 2011 и 2010 е изключена.

Публикувано изображение

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Една малка подробност ако сте пропуснали - в настройки --> компютър --> ъпдейти - Smart Definitions по подразбиране е включено. Изключете го и ъпдейтнете отново за да зареди и старите бази данни. Незнам тази опция защо по подразбиране е включена докато при версии 2011 и 2010 е изключена.

Публикувано изображение

Да и аз искам да знам,защо е включена в новата версия 2012 като до сега не беше.Някакви идеи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.