Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Norton One - все решения в одном «окне» http://forum.symantecclub.ru/viewtopic.php?f=10&p=80551#p80551

ANDYBOND » 19 сен 2011, 04:59

Компания Symantec планирует запустить новый сервис, который объединит под одним интефейсом все решения, поставляемые компанией, предоставив пользователям возможность самостоятельно выбирать необходимый набор инструментов для защиты всех своих устройств.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

Някой знае ли как се спира автоматичното сканиране при бездействие на PC, защото докато не завърши сканирането не мога да го спра. Благодаря предварително какъвто и да е отговора!

Quick scan-а не може да бъде спрян от опциите на NIS2012. Доколкото помня, такова сканиране се изпълнява и след обновяване на дефинициите. Можеш да изключиш Full scan-a, Optimizer-a, който дефрагментира и изпращането на инфо на norton community. Това е мисля. Quick scan може да бъде изключен в предната версия - 2011.

Редактирано от giordano (преглед на промените)

Quick scan-а не може да бъде спрян от опциите на NIS2012. Доколкото помня, такова сканиране се изпълнява и след обновяване на дефинициите. Можеш да изключиш Full scan-a, Optimizer-a, който дефрагментира и изпращането на инфо на norton community. Това е мисля.

Quick scan може да бъде изключен в предната версия - 2011.

Кажи поне как се изключват Full scan-a и Optimizer-a де.
  • 2 седмици по-късно...

Issues fixed in version 19.2.10

http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Issues-fixed-in-version-19-2/td-p/581754

- Quick Scan should do a better job of detecting the idle state of a system before running.

- Corrected several Browser/Toolbar crashes when using IE, Chrome and Firefox. (Filling forms or Credit cards on some sites was crashing and is now corrected in addition to other reported crashes.)

- Updated ID safe to correct several login issues

- Corrected an issue with Settings UI launch to increase performance

- Corrected a Reputation Scan failure

- Updated Firefox support to include version 8

• 1 месец по-късно...

Тази тема доста я позабравихте, приятели !

Аз например , ще я "бутна" леко напред с молба към Uriel , ако му е възможно и удобно да направи едно клипче относно настройките на защитната стена на NIS 2012 за Advanced Onion Router .

Пламка знаеш , че си ги пазя всички твои клипчета с настройките / тези в подписа ти не могат да се изтеглят/ , и ще съм покорно благодарен , ако имаш време да направиш нещо по горният въпрос. :D

P.S. Пък ако имаш и повече време за "губене" може и за VMware Workstation . :P Благодаря предварително !

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Тази тема доста я позабравихте, приятели !

Аз например , ще я "бутна" леко напред с молба към Uriel , ако му е възможно и удобно да направи едно клипче относно настройките на защитната стена на NIS 2012 за Advanced Onion Router .

Пламка знаеш , че си ги пазя всички твои клипчета с настройките / тези в подписа ти не могат да се изтеглят/ , и ще съм покорно благодарен , ако имаш време да направиш нещо по горният въпрос. :D

P.S. Пък ако имаш и повече време за "губене" може и за VMware Workstation . :P Благодаря предварително !

Аз пък ще те помоля пак да ми качиш всички клипове, за да мога да ги изтегля . Не знам защо са ги махнали ...

Ще направя и клип за Advanced Onion Router ...

Аз пък ще те помоля пак да ми качиш всички клипове, за да мога да ги изтегля . Не знам защо са ги махнали ...

Ще направя и клип за Advanced Onion Router ...

Няма проблем , само кажи къде ?

Ми където ти е удобно ги качи аз нямам проблем със свалянето . След малко идват и картинките и клипа с настройките .

Значи да използваш Advanced Onion Router трябва да настроиш и браузъра си :

Публикувано изображение

При мен се свърза така :

Публикувано изображение

И вече съм в чужбина :

Публикувано изображение

И клипче за насройките на NIS :

http://dox.bg/files/dw?a=e6e0b26344

Идеята е да няма входящи връзки . Това е от мен !

Тегля го клипчето и си го запазвам :D ! Благодаря !

Ти ме засрами . Аз доста труд хвърлих и не ги пазя ...

Иначе ще трябва да ги прегледам пак. Радвам се че помагам . Само не знам дали имам правило за

rundll32.exe.

Но ако няма ще направя и ще го публикувам че без него не може да се качват снимки и файлове . А на критиците ще им кажа да сте живи и здрави !

Ти ме засрами . Аз доста труд хвърлих и не ги пазя ...

Иначе ще трябва да ги прегледам пак. Радвам се че помагам . Само не знам дали имам правило за

rundll32.exe.

Но ако няма ще направя и ще го публикувам че без него не може да се качват снимки и файлове . А на критиците ще им кажа да сте живи и здрави !

Има го и аз го ползвам . В последното клипче мисля , че е !

Това , че не ги пазиш - да не те притеснява , но вземи да ги прегледаш , защото някой път ми е искало достъп до " еди къде си" при положение , че уж имам зададена настройка / не мога сега да цитирам точно коя програма беше - Team Viewer може би /

Благодаря , че помагаш на всички по този начин !

Само да допълня за Advanced Onion Router, че е идеална за работа зад защитни стени, когато всички портове са филтрирани (блокирани) освен 80 и 443. Advanced Onion Router първо пробва няколко отдалечени порта за свързване и ако не успее веднага минава към 443, който при всяка защитна стена е разрешен :) .

Само да допълня за Advanced Onion Router, че е идеална за работа зад защитни стени, когато всички портове са филтрирани (блокирани) освен 80 и 443.

Advanced Onion Router първо пробва няколко отдалечени порта за свързване и ако не успее веднага минава към 443, който при всяка защитна стена е разрешен :D .

:wors::D:)

Ето пак за Team Viewer

http://dox.bg/files/dw?a=8234d9cfd7

Има май разлика от тази и онази който аз качих преди малко ! Чек да си изпия ракията и ще ги съпоставя ! Ако ти го направиш кажи коя е вярната!

:( :( :rolleyes:

Има май разлика от тази и онази който аз качих преди малко ! Чек да си изпия ракията и ще ги съпоставя ! Ако ти го направиш кажи коя е вярната!

Ползвай тази, която направих сега и няма да те пита за нищо .

Ползвай тази, която направих сега и няма да те пита за нищо .

Отново "БЛАГОДАРЯ" ! => обаче , като се променя настройката за Вюъра , трябва ли и за Секунията да е същата , защото при предното клипче са еднакви ? Пък и за съжаление Вюъра има 2 процеса - TemViewer.exe и TeamVievwer_Service.exe , което значи = "Какво правим"?

Отново "БЛАГОДАРЯ" ! => обаче , като се променя настройката за Вюъра , трябва ли и за Секунията да е същата , защото при предното клипче са еднакви ?

Ами двете програми са различни, но можеш да пробваш със същото правило . И кажи имаш ли проблем след това ама не вярвам .

Аз ползвам тази версия на Team http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerPortable.zip

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.