Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

....напомнят ми офисите на Kaspersky!

:wub: да бе...леко са минали покрай касперски.

Касперски няма собствена сграда, а е под наем, а и обстановката, обзавеждането са далеч от тези на симантек...

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно понятие "номер или база на дефиниции" от самата програма- не може да видиш. Може да видиш дата на последният ъпдейт, както и това- какви видове дефиниции са инсталирани. А и ъпдейтите на всеки могат да са различни- ако си избрал Smart дефиниции, те ще са едни, ако си избрал опцията за пълни дефиниции- други.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз проверих тоя списък с ъпдейтите и беше празен. Това какво ще рече, че програмата не се е обновявала или? След като ръчнох ъпдейтнах се появи един ъпдейт в тоя списък. В настройките Smart Definitions е Off. Момчета какво ще рече това post-308202-0-59627800-1328480152_thumb.

Аз проверих тоя списък с ъпдейтите и беше празен. Това какво ще рече, че програмата не се е обновявала или? След като ръчнох ъпдейтнах се появи един ъпдейт в тоя списък. В настройките Smart Definitions е Off.

Момчета какво ще рече това post-308202-0-59627800-1328480152_thumb.

Странно е, че explorer.exe ти е атакувал ядрото на Нортон, но в случая не е страшно- атаката е със среден риск и е отразена. Явно имаш някакъв конфликт....

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

Момчета какво ще рече това

И при мен е така от време на време.Компа замръзва за няколко секунди и после се оправя.Писах им отговора беше,че ще го имат в предвид.Не е страшно не се притеснявай.

В крайна сметка изтече сорс кода на PCAnywhere...можете да го намерите в Залива...

Преговорите са били доста интересни:

"Since no code yet being released and our email communication wasn't also released we give you 10 minutes to decide which way you go,”

Yamatough wrote. "After that two of your codes fly to the moon PCAnywhere and Norton Antivirus.”

The Symatec employee who had been the point of contact with the hacker made an attempt to delay the code’s release, replying with, “We can’t make a decision in ten minutes. We need more time.”

http://www.foxnews.c...ng-source-code/

Дали ще го последва и NAV?

Редактирано от SvetoslavSt (преглед на промените)

WWDC не спира да мрънка че svchost-а евентуално е заразен.При това на чиста инсталация и само с NIS,без нито една друга програма.Не че нещо,ама е адски дразнещо...и защо само на NIS...Със Windows 7 няма такъв проблем...

post-49144-0-95972300-1329018750_thumb.j

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Ако искате да смените интерфейса на Нортън, натиснете Shift + 1 (до 4)

Ако искате да активирате CrazyFlip функцията, натиснете CTRL + Windows key + Alt и кликнете на Performance. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от SvetoslavSt (преглед на промените)

https://www.virustot...5aef3/analysis/

Symantec - WS.Reputation.1

:doh:

http://www.softogen....urity-test.html

Публикувано изображение

АмериКанско ножче :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пламене,това си фолс бре.

Утилита представляет собой тест, составленный на основе статьи Мячина Дмитрия о бессигнатурной защите от Trojan-Ransom.

Реже непознатите файлове и не мисля че това е приемливо! Какво да се прави обаче.... политика на компанията.

Та АмериКанско ножче ... отзад когато поискате да инсталирате непознат за Симантек софтуер.

А,този дори не се инсталира. ;)

Пламене,това си фолс бре.

Знам, но исках да покажа че NIS може да блокира теста и да го терминира!

Знам, но исках да покажа че NIS може да блокира теста и да го терминира!

Kaspersky също пита

Публикувано изображение

Но Нортон блокира програмата но не минава теста !

Разреши изпълнението и пусни теста и дай снимка какво защитава.

Реже непознатите файлове и не мисля че това е приемливо!

Абе да ти кажа не е баш така! не всички непознати файлове се режат! Много често дава, че файла е непознат и непотвръден, но не го реже! Снощи например, си свалих от официалният сайт на "Дачия" един скрин сървър на дачия, /ехе файл/, за който Нортона даде че е много пресен /на няколко дни/ и е неподтвърден като статус, но не го отряза. Така, че явно има и някакъв друг механизам по който се филтрират непознатите файлове!

Абе да ти кажа не е баш така! не всички непознати файлове се режат! Много често дава, че файла е непознат и непотвръден, но не го реже! Снощи например, си свалих от официалният сайт на "Дачия" един скрин сървър на дачия, /ехе файл/, за който Нортона даде че е много пресен /на няколко дни/ и е неподтвърден като статус, но не го отряза. Така, че явно има и някакъв друг механизам по който се филтрират непознатите файлове!

Механизамът е ясен. Айде не ме намамвай, въпросното програмче не прави нищо вредоносно.

Я кажи това тука блокира ли го? Прави същото запитване.

http://dox.bg/files/dw?a=7237a99998

Публикувано изображение

Механизамът е ясен. Айде не ме намамвай, въпросното програмче не прави нищо вредоносно.

Я кажи това тука блокира ли го? Прави същото запитване.

http://dox.bg/files/dw?a=7237a99998

Откъсна му главата с репутация, като дава, че е средно ниво заплаха!

Откъсна му главата с репутация, като дава, че е средно ниво заплаха!

Ха,ха ами за това говоря.

Това е официален тестов файл и не е зле да си го имаш. А,него не трябва да го трие а да трие файловете които създава когато го стартираш. Анадъмо ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.