Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Много глупава политика! Аз използвам download manager и свалям файлове директно на десктопа или пък ако се свали архив какво правим тогава като няма дефиниция? Сонар се дъни и това е ясно на всички тук. Отговорът е ясен! Я заключен компютър, я няколко защитни програми...

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, и аз, както и други са на мнение, че дори и най-често заразите да идват от Интернет, все пак има и много голям риск от външни носители, особено USB-стикове. Така че колкото и остарял метод да е (а м/у другото AV-Comparatives правят и допитвания до потребителите какви тестове искат да видят всяка година), има своето място. М/у другото Симантек доста ги критикуват (и аз от опит също съм видял), че изключително бавно добавят дефиниции. Идеята на този както AV-Comparatives го наричат "file detection test" е точно да се види дали след като примерно го засича по репутация, ако същият файл вече се намира на компютъра или попадне на него по друг път (не от интернет) ще го засече. Аз съм виждал как примерно засичане като WS Reputation 1, ако е свалено и после сканираш от контекстното меню, вече не се засича.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Вчера проверявам едно Fake AV чрез репутацията и ми показа че за първи път е видяно при мен в 10 вечерта ,пратих го и после пак му проверих репутацията и ми показа че за първи път вижда файла в 12 часа вечерта...Абсурд е да се разчита на такъв облак. Гледай KSN как реагира веднага...Нямам думи и не ми е за теста ,а за дефинициите!

Аз имам сравнително по-малък опит от пишещите тук, но ми прави впечатление, че НИС е слаб в проактивната защита. Създава илюзия, че на кратък период от време тегли някакви дефиниции, поне на мен така ми се струва, но уви много дефиниции УЖ а малко детекции.... . Имат ресурс, имат умове, но нещо не им достига... 2010 беше друго. Това е мое мнение.

Редактирано от dim0v (преглед на промените)

Аз имам сравнително по-малък опит от пишещите тук, но ми прави впечатление, че НИС е слаб в проактивната защита. Създава илюзия, че на кратък период от време тегли някакви дефиниции, поне на мен така ми се струва, но уви много дефиниции УЖ а малко детекции.... . Имат ресурс, имат умове, но нещо не им достига... 2010 беше друго. Това е мое мнение.

Правиш грешни изводи, от грешни тестове!

Нортон е много силен на динамично сканиране! Сонара също е много добър- тук не си прав! Слабостта на Нортона е в ръчното сканиране на вече свален файл, който предварително е бил архивиран. Това е така, защото файла не минава през облака, докато се сваля, понеже е архивиран. За да засече свален файл, трябва ръчно да го пуснеш да се сканира през облака, което пак не е толкова ефективно, колкото ако файла се сваля "гол"!

Превантивната защита на Нортон не ми допада.политиката им има разминаване с тези програми от евро зоната! От там идват и многото FP ,те не познават европейските програми и най-лошото е че нямат никакво желание за да бъдат точни в преценките си!

Ама да не останете с грешно впечатление ,че ще си изоставя любимата програма просто си я критикувам.Очаквам с нетърпение NIS 2013...

Ама да не останете с грешно впечатление ,че ще си изоставя любимата програма просто си я критикувам.Очаквам с нетърпение NIS 2013...

Харесваш , но критикуваш недостатъците , ето това си е градивна критика ! Ако те слушаха от Symantec , щяха да са доста по-напред! :wink12: Между другото от съпорта отговориха ли ти относно превод на NIS на български ?

И аз чакам NIS 2013 , да видим що за "чудо ще е ".

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

До края на седмицата трябва да получа отговор! А аз редовно си пиша и във форума им ама няма голям ефект:)

До края на седмицата трябва да получа отговор! А аз редовно си пиша и във форума им ама няма голям ефект :)

Е това е нещо като българското :" Кат ми пееш Пенке ле , кой ли та слуша" , но щом имаш нерви за това продължавай , от него само полза можем за извлечем. :yanim:

Простете невежеството ми, но бихте ли казали, кога се очаква NIS 2013 ?

Простете невежеството ми, но бихте ли казали, кога се очаква NIS 2013 ?

Предполагам че ще е към края на тази година,поради простата причина че финала на НИС 2012 излезе съвсем скоро!

Април може да излезе първата бета и към септември някъде финала. Ама това е неофициално! :)

Предложения има от потребители вече!

http://community.nor...-UI/td-p/652641

Някой може ли да даде директен линк за сваляне на NAV 19.6.1.8. Мерси предварително :)

Някой може ли да даде директен линк за сваляне на NAV 19.6.1.8. Мерси предварително :)

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49361

http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NAV/US/2012/19.1/21219/ESD/NAV-TW-30-19-1-0-28-EN.exe

Това не са ли по-стари версии - 19.1.1.3 и 19.1.0.2?

Ще се обнови до последна ако има такава.

Ще се обнови до последна ако има такава.

Мерси за отговора, но ако инсталираш на чист уиндоус не е ли по-добре да инсталираш последната версия, а не предходни и да обновяваш.

не е ли по-добре да инсталираш последната версия, а не предходни и да обновяваш.

При Norton не възникват проблеми.

Някой знае ли защо се получава така и какво точно означава?

post-308202-0-68633800-1332202779_thumb. и post-308202-0-05159100-1332202782_thumb.

Съобщения от самозащитата на Нортон! И при мен ги има!

19.6.1.8 не я намирам никъде обаче!

19.6.1.8 не я намирам никъде обаче!

Няма я. Идва само с ъпдейта. Дадох връзките защото е доста по лесно да се сваля от там,ако искате предна версия сменете цифрата отпред. За N360 не съм пробвал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.