Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Norton 360 - Backup & Restore

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Правила за System и svchost.exe!

Download; http://dox.bg/files/dw?a=509f4525fd

Скоро ще кача всички клипове отново в блога си!

Бележка: При мен на автомат Нортон създава тези правила! Аз добавям блокиращото и принципно тествах svchost.exe без първото правило ,което може и да е излишно понеже второто го припокрива.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ще си позволя малка критика и се надявам питбула да не изкочи отново от някой храст Публикувано изображение.

Не съм ползвал Norton 360 и стената му, но когато правиш клип за правила е хубаво да кажеш поне няколко думи за тях и ще ти дам пример защо.

До колкото съм запознат System атговаря за споделените ресурси, но потребителя Х не знае това. Той се намира в домашна мрежа и си е споделил разни папки и файлове. След това поставя това правила за System и се чуди защо няма достъп до тях.

Както писъх, не съм ползвал стената на Norton 360 и не съм запознат с общите правила, които имат по-голяма сила, но ме разбираш какво имам предвид.

За svchost.exe

Правиш първо правило за изходящ трафик по TCP и UDP към всички IP-та на отдалечен порт 53, предполагам заради DNS.

После правиш второ правило отново трафик по TCP и UDP към всички IP-та, но вече за всички отдалечени портове.

Ако забелязваш второто правило е по-общо и първото правило се намира в него. Смисъл второто правило гласи - разреши трафик по TCP и UDP към всички IP-та, и всички отдалечени портове включително и порт 53.

При това положение, първото правило не е нужно.

За правилото написах защо съм го дал така и да може и без първото правило принципно сега го тествам така.

За споделяне на файлове и мрежа си прав и грешката е моя понеже аз не споделям такава вкъщи.

Който споделя да направи това :http://www.purenetworks.com/support/faq/173.html

И да използва и функцията

Network Security Map и да даде мрежата си на trusted!

http://community.norton.com/t5/Norton-360/Norton-360-V5-makes-Windows-file-sharing-unavailable/td-p/400510

И при споделяне на мрежа да не блокира съответно system а да остави правилата по подразбиране! И това ще го допълня съответно.

Здравейте, мисля да си купя Norton Internet Security 2012 for 3 PC от ebay.com. Купувал ли е някой по този начин софтуера, каква е технологията на получаването му? Моля някой да пише ако е минал по тази пътека!

Здравей, там е 30 долара или евро за 3 лиценза, а в БГ е 45 лв./1 лиценз

Понеже не могат да решат явно дали да добавят накрая дефиниция и се чудят какво да правят с тоя файл http://community.norton.com/t5/Norton-360/Win32-LockScreen-bypass-again-SONAR-4/td-p/695349 станахме приятели с

Tony_Weiss

и се възползвах и му писах и се надявам скоро да получа отговор!

Публикувано изображение

Остава само да стискаме палци понеже така и не получих отговор преди.Макар че дълбоко се съмнявам в положителния отговор.

Понеже не могат да решат явно дали да добавят накрая дефиниция и се чудят какво да правят с тоя файл http://community.nor...R-4/td-p/695349 станахме приятели с

Tony_Weiss

и се възползвах и му писах и се надявам скоро да получа отговор!

Публикувано изображение

Остава само да стискаме палци понеже така и не получих отговор преди.Макар че дълбоко се съмнявам в положителния отговор.

Виждам, че темата на съобщението е за български превод на НИС.Прав ли съм или е прекалено хубаво за да е истина?

Редактирано от SvetoslavSt (преглед на промените)

Ами предложих им да преведа програмата и сега остава да чакаме.Те си решават вече дали ще имат изгода от такъв превод.Това е.

Ами предложих им да преведа програмата и сега остава да чакаме.Те си решават вече дали ще имат изгода от такъв превод.Това е.

Похвално, дръж ни в течение. Ще съдействаме с каквото можем ;)

Редактирано от SvetoslavSt (преглед на промените)

Здравейте свалих си bsplayer нортон го изтри в момента когато се опитах да го стартирам WS.reputation.1

https://www.virustotal.com/file/c9834f621386b0b140a3cc02d8abdf00ab9dbbd9c12f205dc5f74699d53a5632/analysis/1334743080/

Това е репорта от virustotal.Безопасен ли е файла?

Здравейте свалих си bsplayer нортон го изтри в момента когато се опитах да го стартирам WS.reputation.1

https://www.virustot...sis/1334743080/

Това е репорта от virustotal.Безопасен ли е файла?

Явно е щом само Нортон го засича. Тук можеш да им го изпратиш като FP.

Редактирано от ludiq94 (преглед на промените)

Тия какви плеъри ползват,да им се чудиш на янките!

Би трябвал да го бутне в карантина,а не да го трие от къде накъде! И още повече те облак нямат ли,да сравнят с базата си данни,за какъв файл става въпрос?

Ето от Comodo как процедират при такава ситуация,да вземат пример: Публикувано изображение

Не веднъж съм казвал,че не са запознати с много програми,гледат само техни си разработки! На това му викам дискриминация!

А дано, стане,ще падне черпене

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Ами не е баш така :

Публикувано изображение

В замунда е някой репак ,за да е по лесно активирането и за това Нортон го реже.Сега ги гледах и определено са преопаковани.

А и едва ли го е изтрил по скоро е в карантината...

Да свалих го и е така както предположих:

Публикувано изображение

Ей го в карантината :

Публикувано изображение

Може да се извади принципно.

Ами не е баш така :

В замунда е някой репак ,за да е по лесно активирането ....

Че той не е ли безплатен плеъра за каква активация става въпрос?

Това е портабъл версия правена с xenocode!

Че той не е ли безплатен плеъра за каква активация става въпрос?

Ами има и платена.

http://www.bsplayer.com/bsplayer-bulgarian/home-page.html

Ей го в карантината :

Може да се извади принципно.

И въпреки това,не го оправдава! Този плеър е световно известен и има голяма общност!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

И видях коментара там от днес на въпросния потребител. Защо им е тая платена версия да им се чудиш.

И видях коментара там от днес на въпросния потребител. Защо им е тая платена версия да им се чудиш.

Ами понеже момчето писа"изтри' и аз се учудих,но въпреки това не се случва за първи път Нортон да прибира на топло легитимен файл!

И въпреки това,не го оправдава! Този плеър е световно известен и има голяма общност!

Но оригиналната версия има цифров подпис и се разпознава от Нортон ,а тази не.Не че има заплаха в тоя файл де. :D

Ами понеже момчето писа"изтри' и аз се учудих,но въпреки това не се случва за първи път Нортон да прибира на топло легитимен файл!

Да и ако знаеш само какъв формуляр се изписва за една програма не е истина :(

Но оригиналната версия има цифров подпис и се разпознава от Нортон ,а тази не.Не че има заплаха в тоя файл де. :D

Е,това е друга бира,макар че много легитимни програми нямат цифров подпис,по тази логика всички в кауша.

Да обаче ако имаха тлъста база данни,като някои други,нямаше да се стига до излишни стресови ситуации.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.