Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Product Update - 19.6.1 for Norton Internet Security 2012 and Norton AntiVirus 2012

http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Product-Update-19-6-1-for-Norton-Internet-Security-2012-and/td-p/675183

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък мисля да си купя още онлайн място за съхранение... :D

Публикувано изображение

съмнява ме да са "живи"!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ей неверник това на какво ти прилича? Айде приятно ползване от мене.

Последният долу-вдясно не е активен вече.

Распечатайте эту страницу и храните ее в безопасном месте. Этот ключ может понадобиться, если вы будете переустанавливать

Norton Internet Security.

Ключ продукта: J7F8CF2YG7RTCW2J4GTTV3K4F

В дальнейшем, вы можете найти этот ключ продукта в файле

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Symantec\Norton Internet Security_Ключ.txt

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тези немските са за по 3 компа! ;)

Що не каза по-рано ! Единият от моите ще го дам на "бай Михо" ако иска, защото ще вземе да пробва някои и ще нацели точно този който аз съм използвал ! :tongue2:

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

Дам...обаче двата са активирани вече един защото не ми предлага да ги метна в акаунта си. От предната картинка обаче и двата са тип топ!

Дам...обаче двата са активирани вече един защото не ми предлага да ги метна в акаунта си. От предната картинка обаче и двата са тип топ!

лошото на лицензите на Нортон-а е, че не могат да се добавят един към друг, новия анулира предишния!

лошото на лицензите на Нортон-а е, че не могат да се добавят един към друг, новия анулира предишния!

Този път , съм абсолютно съгласен .

Баба ти на припек ! Копираш папката и после добавяш другият.

Ей кво стана сега :ph34r:

Публикувано изображение

Баба ти на припек ! Копираш папката и после добавяш другият.

Ей кво стана сега :ph34r:

Публикувано изображение

Ха , ха за мен си знаех , че нищо не вдявам амаааа "бай Михо" и той да се изложи така !

Я дай ключе или разкрий тайната на лични :D

Този път , съм абсолютно съгласен .

Ако става въпрос за добавяне,като резервен да така е. Ама за какво ми е този резервен? Всеки активиран код започва да тече от момента на активирането но запазиш ли го става.

Я дай ключе или разкрий тайната на лични :D

Няма никаква тайна. Просто валиден ключ за годинка! Ако го искаш ти го давам начаса.

Ако става въпрос за добавяне,като резервен да така е. Ама за какво ми е този резервен? Всеки активиран код започва да тече от момента на активирането но запазиш ли го става.

Няма никаква тайна. Просто валиден ключ за годинка! Ако го искаш ти го давам начаса.

Давай го :D

Точно затова ми харесва форума, винаги има какво да се научи ;) не бъдете алчни и за 120, 165 все е аванта ;)

Ключета за NORTON IS и NORTON 360 могат да се правят напълно законно на всеки 90 дни! Сваляте тези дистрибутиви от промоциите им NIS : http://buy-static.norton.com/prod/html/partner/ING.html NORTON 360: http://buy-download.norton.com/akdlm/dm/estore/downloads/OEM/N360/5.0/N360_5.0.0.125_MS_LOEM_MRF1441_5671.exe И ви трябва виртуална машина ,която да е с чиста инсталация. Слагате съответната версия инсталирате и се вписвате в акаунта си и от там взимате ключа после. След това връщате виртуалната машина до чисто състояние и при следващото инсталиране се генерира нов код и така си ползвате OEM лицензи напълно легално! И не ви се налага да краквате програмата!Или да се ровите из съмнителни сайтове...

Отдавна върви дискусия във форума на Symantec за това, давам ти 2 линка - към форума и този към обяснението на самите AV-Comparatives, но са на английски. Най-общо е защото Симантек отказват да участват в on-demand тестовете, които според тях са остарели като форма и не отразяват всички защитни механизми, включени в техния продукт. AV-comparatives обаче имат принцип - ако не участваш във всичките им задължителни тестове, не можеш да бъдеш включен. Симантек биха желали да участват в Dynamic тестовете, но за да стане това, трябва да участват и в on-demand, а те не желаят. Затова и наистине не са включени в календара за 2012, но вратата е отворена, стига да изпълнят условията. М/у другото интересен е фактът, че от AV-Comparatives са направили компромис и от миналата година Retrospective/Proactive тестовете не се считат за задължителни, така че ако откажеш да участваш в тях, това не те вади от участие в другите тестове - Симантек не участваха в последния такъв тест миналата година.

http://community.nor...ing/td-p/672299

http://www.av-compar...d&threadID=1060

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.