Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Как се изпраща файл за анализ директно чрез програмата до Symantec

Download; http://dox.bg/files/dw?a=ef686b6b31

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Introducing Norton One™

Premium protection, expert help and multi-device coverage all in one personal membership

Това ще е нещо интересно.

Дискриминация е тогава, когато е налице официално или неофициално разделяне на хората в отделни групи по някакъв техен общ признак, при което им се дават или отнемат дадени права, задължения и възможности, според групата към която принадлежат!

На мен на това ми изглежда!

Norton помни всички настройки с изключение на правилата за програмите в Firewall-a.

За да направят нещо по въпроса моля пишете на съпорта им или във форума им. В крайна сметка това ще е от полза за нас. Благодаря!

Аз им писах.

А, преди време беше писал, че ще изявиш желание да направиш един коректен БГ превод. Нещо повече по въпроса?

Norton gets personal with One

As personal computer security gets more complicated, Symantec pulls back the curtain on a new simplified approach called Norton One. Meanwhile, Norton 360 gets an upgrade.

February 15, 2012 12:01 AM PST

Публикувано изображение

Symantec took down the Norton interface several notches, making it much more streamlined for Norton One.(Credit: Symantec)

Symantec newest effort to simplify PC security involve a heavily personalized approach called Norton One, as the company's latest version of Norton 360 made its debut today. Also announced was a new take on Norton 360, called Norton 360 Everywhere.

Norton One is an entirely new product that Symantec hopes will appeal to people who don't mind paying for PC security but want the experience to be as close to hands-off as possible. Basically, the premium you pay gets you one license key and account ID that can be used on up to five devices; 25 GB of online storage; premium tech support which will connect you with a dedicated Norton One adviser within two minutes of placing your call; free virus removal by a technician if your device gets infected after installing One; and a Web-based interface for managing it all.

"We've taken everything that's in Norton and made it accessible for this non-technical audience," Jody Gibney, group product manager for Norton One, said in a phone conversation last week.

Публикувано изображение

The Android interface will also indicate when it's connected to a Norton One account.(Credit: Symantec)

Devices covered by One will be able to run, as appropriate, Norton 360 v6 or Norton Internet Security 2012 for Windows, Norton Internet Security for Mac, and Norton Mobile Security on Android. Symantec is correct in claiming that it's an industry first, and it sounds very much like taking a baseball stadium's premium box seat option to your computer security.

One of the hallmarks of Norton One is that it has an entirely new support infrastructure, explained Collin Davis, senior director of engineering at Symantec. This means that each user will get a customized installation link via e-mail, which will already have license key information included so there won't be anything extra for the user to type. A more traditional installation path will also be available for those who want it.

Публикувано изображение

Norton One plans to offer robust customer support, including a less than two minute callback time.(Credit: Symantec)

"People want as a robust a solution as possible, and something that can provide hand-holding when they want it," Davis said.

I can't help but wonder, though, if the target audience of people who want a hands-off security approach will really want to choose between Norton 360 and Norton Internet Security. Isn't part of the point of Norton One that you only make "one" choice?

Symantec also announced today its annual update to Norton 360, and revealed a second version of 360 that's coming this spring called Norton 360 Everywhere. Norton 360 Everywhere extends the features of Norton 360 to Mac and Android devices, and provides a single Web-based interface for managing them. Norton 360 version 6 ports the updates that came last fall to Norton Internet Security 2012, such as Download Insight and bandwidth management for updates, and throws in some new ones. These include a new look that streamlines the backup interface, syncing in Norton's Identity Safe, and the Identity Safe toolbar.

Публикувано изображение

Norton One runs unobtrusively but persistently on Windows. No word on Windows 8 integration, yet.(Credit: Symantec)

Norton One is available today only as a limited pilot program. It will retail for $149.99 for up to five devices, with an option to add more upon request. When it launches in wide release at some point during spring this year, it will be available only in English-speaking countries: the United States, Canada, the United Kingdom, Ireland, Australia, New Zealand, and Ireland.

Norton 360 v6 is currently available for $89.99 with 2 GB of online storage. Throw in $10 more, and you get 25 GB of online storage. Symantec has yet to reveal what Norton 360 Everywhere will cost, or specifically when it will be available.

Източник: http://download.cnet...sonal-with-one/

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

А, преди време беше писал, че ще изявиш желание да направиш един коректен БГ превод. Нещо повече по въпроса?

Нямам още отговор, но ще им пиша пак!

Нортон за Андроид безплатна ли е или платена и колко струва за 1м. или година лиценза. Price:Free Operating system: Android :dollars:

Редактирано от P2P (преглед на промените)

Как да го разбирам това

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Исках да видя дали и на мене ще скрие плочките с оперативна памет.

От отчета на N360 v6.1.2.10 излиза,че съм с 1024 RAM по малко :rolleyes:

Стартиране на операционната система сравнено с това на KSOS е с четири секунди по-бавно. Зареждането на работещ екран при стартиране с KSOS е от порядъка на две,три секунди ( ако има невярващи мога да им го снимам с телефона ) при N360 е с още четири пет по бавно. Стартирането обаче сравнено с KIS/KES е по-бързо с около шест,седем секунди при тях е около 15 при Нортон около 7 сек. Страниците ми ги отваря с леко секундно забавяне,пак сравнено с KSOS

Това не означава,че нещо не ми харесва програмата (да не подскачате) реших да я сложа и да видя как се държи понеже са горе долу един тип.

Определено повече натоварва процесора ,съдя по температурите на процесора по-време на сканиране и престой. Рамта не знам колко я крие,ама във всички случаи не я показва коректно и лапа горе долу RАМ колкото KSOS 2 .

На разбрицания ми вече компютър всичко е наред:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Точно нищо не крие нито пък греши.Аз съм с една плочка . Относно стартирането и това ще проверим. Лесно е ...

Мисля, че ти показа паметта за слот...

M1 - 1024, M2 - 1024...

2x1024 =2048...

Ясно,значи ги разделя по-слотове,не ги сумира общо. Знам ли...може да съм се стреснал от предните коментари :D

http://dox.bg/files/dw?a=95c619670f

Точно нищо не крие нито пък греши.Аз съм с една плочка . Относно стартирането и това ще проверим. Лесно е ...

Ти вечно трябва да доказваш нещо на някой....

Аман човек да не каже нещо отрицателно за тоя Нортон Като не ми вярваш се мъчи колкото искаш,аз казах какво съм забелязъл не питах както стана въпрос за рамта. Казах ако някой има претенции ще му снимам входа в системата с телефона.

Ти вечно трябва да доказваш нещо на някой....

Аман човек да не каже нещо отрицателно за тоя Нортон Като не ми вярваш се мъчи колкото искаш,аз казах какво съм забелязъл не питах както стана въпрос за рамта. Казах ако някой има претенции ще му снимам входа в системата с телефона.

Нещо май съм ти неудобен.Аз какво съм виновен, че вие се излагате с празни приказки? Нещо май те дразня ми се струва...

Ми ако не доказвах щяхме да се превърнем в празни приказки и забава...

Нещо май съм ти неудобен.Аз какво съм виновен, че вие се излагате с празни приказки? Нещо май те дразня ми се струва...

Ми ако не доказвах щяхме да се превърнем в празни приказки и забава...

Като става въпрос за стартиране - след два рестарта,всичко се нормализира.

URIEL не ме дразниш,понякога си много нервен и те разбирам ама,всяко нещо си има обяснение без нерви.

Като става въпрос за стартиране - след два рестарта,всичко се нормализира.

URIEL не ме дразниш,понякога си много нервен и те разбирам ама,всяко нещо си има обяснение без нерви.

Нека да има спокойствие и не съм нервен в момента ,а изморен -но това няма нищо общо с темата и да ме извинят модераторите.

Хората са важни градски,а не някакви антивирусни...Както и да е понякога се взимам доста насериозно и съм прибързан в решенията си ,но такъв е животът.

Но винаги съм насреща да пробваме кой издържа повече на алкохол-Kaspersky или Norton. Естествено с мезе.От един град сме все пак...

Наздраве...

...................

Наздраве...

:shock11: Не е ли малко раничко бе пич? :wink12:

И аз какви глупави въпроси задавам! Един приятел отговаря на този въпрос с репликата :" Ракията и бирата няма как да знаят колко е часът" :tongue2:

:beer:

Да си призная не съм ползвал 360 задълбочено и исках точно това да науча. Благодаря.

П.П: радвам, се че почнаха да се леят пиячки :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Би ли обяснил по -подробно, за да може да и пиша за проблема? Благодаря!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Би ли обяснил по -подробно, за да може да и пиша за проблема?

Благодаря!

При отваряне на моят компютър и десен бутон върху диск Д замръзна експлорера за около две минути.

Включен беше и KMPlauer но беше на стоп пауза,отворен беше и браузъра във форума. Нищо особенно не съм правил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.