Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Ей го хубавеца :

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нормално е без цифров подпис да го хване за гушата...Не бъдете толкова предирчиви, няма безгрешни сред хората, а вие се опитвате да ги намерите сред антивир. ;)

Е,това е друга бира,макар че много легитимни програми нямат цифров подпис,по тази логика всички в кауша.

Да обаче ако имаха тлъста база данни,като някои други,нямаше да се стига до излишни стресови ситуации.

Абе те не са добавили още ония локер ти за база данни говориш :no-no:

Нормално е без цифров подпис да го хване за гушата...

Ами не е много нормално,искаш ли заплаха с цифров подпис? Ако ще се водим само по цифровия подпис е гола вода.

Абе те не са добавили още ония локер ти за база данни говориш :no-no:

Ами те дефинициите не са им приоритет,ама поне да различават кое е легитимно и кое не,хората ползват облаци за тая работа! Това че файла няма цифров подпис не означава непременно заплаха!

Ето,по-горе дадох пример с портативния ми BitCommet ,който няма цифров подпис,но както видя облака на Комодо се справя блестящо,понее имат 'тлъста" база данни!!

ПО.с. Както и да е ,така можем и до довечера,ама без бира не можем!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Файла веднъж стартиран не се закача от Нортон .Не съм го добавял в изключенията. Ами ето формата за попълване: https://submit.syman...tive/insight/?w

Много писане е. :)

Комодо са си отворили специална тема във форума и така е правилно:

http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/submit-applications-here-to-be-whitelisted-2012-t80090.0.html

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нещо не вдявам ! :questions: Пламка , можеш ли да обясниш как се получи това :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Папка Ndtive си появи след като не сложих регистрационен код и ми поиска свързване със страница. След няколко грешки при свързване , които не заснех обаче , BitDefender хвана горното.

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

Махни папката Native и плеъра пак ще работи вътре е въпросния файл chrome.exe. Остави само virtual. Ами сега ще го видя тоя файл какво точно прави. Ами та той не иска и да се стартира. И румънците подскачат само. :P

https://www.virustotal.com/file/79aa6206a9c0eceaa9663aa9eec4471424463aeddd77d067a2d1e4ffe3d5e598/analysis/1334753277/

Махни папката Native и плеъра пак ще работи вътре е въпросния файл chrome.exe. Остави само virtual. Ами сега ще го видя тоя файл какво точно прави. Ами та той не иска и да се стартира. И румънците подскачат само. :P

https://www.virustot...sis/1334753277/

Публикувано изображение

И какво е тази разлика :

https://www.virustotal.com/file/a4e7a8c1d675af2334794b82961d473946bc2b16abe066855ab907ca2712d878/analysis/1334753384/

При мен не е искал достъп до нета.

При мен не е искал достъп до нета.

Да не съм изтеглил друг BSPlayer Pro . Моят е този който излиза на първото място на страницата.

Ама при затваряне system иска което не е добре. Аз втори файл не виждам къде го лови това румънеца?

Да не съм изтеглил друг BSPlayer Pro . Моят е този който излиза на първото място на страницата.

Същият е .

Да слага безплатния и това е. Аз съм блокирал system и пак да ме пита ми е съмнително. Ще го пратя за анализ.

Ами този файл се намира в папка Native ... .. , виж първата снимка от Дефендъра. Като се опитам да стартирам файла chrome.exe и румънеца подскача.

Ами този файл се намира в папка Native ... .. , виж първата снимка от Дефендъра. Като се опитам да стартирам файла chrome.exe и румънеца подскача.

Ти с 64 битов уин ли си? От там ще е разликата в резултатите за файла. Манипулира System и svchost.exe така се опитва да се свърже с мрежата което кара румънеца да скача ама Нортон мълчи просто показва че иска достъп до нета.

Ти с 64 битов уин ли си? От там ще е разликата в резултатите за файла. Манипулира System и svchost.exe така се опитва да се свърже с мрежата което кара румънеца да скача ама Нортон мълчи просто показва че иска достъп до нета.

Да , с х64 съм. Аз спирам до тук с този файл , че толкова ми е умствения багаж :tongue2: . Пращай го .

Публикувано изображение

Ей го как го прави хитро ;)

Все пак, чрез Нортън и БитДефендър стигнахме до извода , че нещо не е наред !

Да слага безплатната версия от официалната страница и това е ! :wink12:

По този случай май стана време за една биричка . :beer:

Публикувано изображение

A,виждам наченки на превод?

Ами не съм започнал с превода показва го на български процеса. Нямам отговор още иначе.

Не знам , аз бях до тук !

Ами за анализ е .И аз си взимам почивка. :)

Има добавка определено.

Определено е хубаво стената на Нортон да не е на автомат.

Публикувано изображение

Че какво му е хитрото , много легитимни програми правят връзка с нета по този начин. Въпрос на познания :indian:

Имам отговор и той е отрицателен.Явно не съм достоен. Имам познат тук http://www.apcom.bg/ и ще се опитам ( за последно) да направят запитване и същевременно няма сам да превеждам програмата ако стане.

Hi Plamen Stamenov,

Unfortunately, we're not offering any crowd-sourced translations for Norton Internet Security at this time. Thanks for your interest, however.

Regards,

Tony

Честно казано съм разочарован, въпреки това ще опитам и така и ако пак не стане да се оправят.

А и им писах че не искам заплащане.

Явно не съм достоен

Едва ли нещата са персонално насочени към теб

Unfortunately, we're not offering any crowd-sourced translations for Norton Internet Security at this time.

Явно не желаят преводи от доброволци като цяло...

пс.Тоя поне да бе написал community-sourced вместо crowd

Едва ли нещата са персонално насочени към теб

Явно не желаят преводи от доброволци като цяло...

пс.Тоя поне да бе написал community-sourced вместо crowd

Да,така е. Ще пробвам по официалния път и ако пак не стане май нашият пазар не е интересен толкова за тях. Ще видя.

Горното го написах понеже ме е яд в интерес на истината ама както и да е .

Даже не държа и аз да имам нещо общо просто искам да има български.

Даже не държа и аз да имам нещо общо просто искам да има български.

Така си е, при тая немотия в България пари за антивирус трудно се дават, особено ако не говори езика ни!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.