Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

А,него не трябва да го трие а да трие файловете които създава когато го стартираш. Анадъмо ?

Когато даден файл /програма/ служи за създаване на друг файл, който е потенциално вреден за компютъра, това как се наричаше? Мисле, че минала година бях коментирал точно авалогична програмка, която Михнев беше давал, и за която също се твръди, че дефакто не е вредна, но създава именно такиве тестови файлове Ама извинявай, но програмата не може да знае дали файла е тестов или не! Тя засича вредни елементи в програмата и реагира! За мен засечката е принципно коректна, особено от гледна точка на редови потребител, който попада на такава програма. Който е запознат, спокойно може да си извади файла от карантинката и да си сложи в изключенията.
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако пусна теста дава това.Ако го пусна...

Публикувано изображение

Тестов файл който създава и повредени eicar test файлове и го ползват всички лаборатории...страшно вреден е знайш. :D

Ей още един опасен файл http://dox.bg/files/dw?a=303eedd46c на него как ли реагира?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Публикувано изображение

ХМ! Странно! При сваляне директно му откъсна глава. Като го извадих от карантината и пуснах теста ми дава- 100! :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ми да това е. Опитай тук там да промениш в настройките(ако може изобщо)

Знаеш че някои блокери пробиват Нортон ама тука такова нещо едва ли ще се чуе... а това го признават дори във форума на Симантек.

Хи,хи ...кви са тия разлики с Пламен? Инжинере я едно видео или цял екран да видим там долу Нортончо ли е или нещо друго?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Знаеш че някои блокери пробиват Нортон ама тука такова нещо едва ли ще се чуе... а това го признават дори във форума на Симантек.

При мен теста го кове на 100%!

Всичко е на макс и повече не може. Да NIS увисва на блокерите и не веднъж Акронис ме е спасявал или на Касперски live cd-то ,което успешно отключва уиндоуса!

Това под иконката на Нортон какво ли е? :)

Това е земана, която изобщо не се обаждала от поне половин година.

Всичко е на макс и повече не може. Да NIS увисва на блокерите и не веднъж Акронис ме е спасявал или на Касперски live cd-то ,което успешно отключва уиндоуса!

Пламка,

Питай инжинеро за настройките глей при него как е....що при тебе тъй а ;)

Това е земана, която изобщо не се обаждала от поне половин година.

Дойдохме си на думата. Нали знаеш че ще пробвам и видео ще направя ! Що тъй а?

Пламка,

Мога да ти дам шотове от Земаната да видиш, кой е последния блокиран файл....от 100 години е!

Пламка,

Слушай момче, почваш да ме дразниш! Казах ти, че при мен нортона мина теста...и аз се учедвам, но колкото пъти и да го пусна- минава го!

Пламка,

Теста може да се мине и само под гост акаунт!А NIS ще е за украса. :D

Понякога и hosts файла не пази.

Инжинера е открил ново ниво на защита в NIS ;)

Слушай момче, почваш да ме дразниш! Казах ти, че при мен нортона мина теста...и аз се учедвам, но колкото пъти и да го пусна- минава го!

Да приемем,че програмата работи различно при различни потребители,сиреч трябва нещо да се пипа. На Пламен му вярвам 100% на тебе също донякъде ама що така при тебе 100% при другите двама не минава теста? На мене е ясно защо нека да си отговорят другите.

Истината боде. И благодаря за комплимента :)

Да приемем,че програмата работи различно при различни потребители,сиреч трябва нещо да се пипа. На Пламен му вярвам 100% на тебе също донякъде ама що така при тебе 100% при другите двама не минава теста? На мене е ясно защо нека да си отговорят другите.

Истината боде. И благодаря за комплимента :)

Да, да...тайно имам инсталиран Касап, който с едно от ножчетата си подпира теста!

Кой знае какви са им настройките, аз съм на макс във всичко...е*а ли му мама та...при мен теста се минава и т'ва е!

Теста може да се мине и само под гост акаунт!

Ами считай, че аз съм някакъв уникален случай, но не не съм ограничен акаунт. Под ограничен акаунт влиза само жена ми, но аз под акаунта на жена ми не мога да свърша нищо...то самия тест не може да се стратира под нейния акаунт. така, че и тук си в грешка!

минава си теста и т'ва е...е*а ли му майката как!? минава го и това е!

Аз тествам на виртуалка ,защото ползвам Bitdefender! И другата разлика е че теста ми е свален предварително и не минава проверка в облака.

Ето го при мене:

Защо така ме реже?

Не си включил Advanced Event Monitoring в NIS :)

Не си включил Advanced Event Monitoring в NIS :)

Абе с тоя Нортон, защо така се получи: трима човека- три коренно различни резултата! :no-no: Не мога да си го обясня!

Абе с тоя Нортон, защо така се получи: трима човека- три коренно различни резултата! :no-no: Не мога да си го обясня!

Аз слагам всичко на макс.Това включва евристика и Сонар! Отделно използвах последната версия на програмата -напълно ъпдейтната!

Защо има разлика не знам!

Включих и Advanced Event Monitoring иначе не гъква!

Мисля,че причината е в Zemana AntiLogger тя просто блокира без да дава съобщение. Ако ти се играе я спри да не се стартира с OS и мини пак теста. Ако ти се разправя само.

Мисля,че причината е в Zemana AntiLogger тя просто блокира без да дава съобщение. Ако ти се играе я спри да не се стартира с OS и мини пак теста. Ако ти се разправя само.

Николайчо, ти ползвал ли си някога Земана, че да се излагаш така тотално баш тука?? :clown: Аз работя с тази програма от почти 3 години! За всяка програма, която няма сертификат, съгласно списъка на програмата, тя те пита! Няма как, това нещастно тестче, непознато (до преди дни) даже на Симантек, да не предизвика въпрос у Земаната, ако тя засече нещо нередно у него...и не само, че ше ме пита, ами и трябва да въведа парола за да влезе в сила решението, което взема. Както вече казах- Земана не ми е гъквала поне от половин година.

Николайчо, ти ползвал ли си някога Земана, че да се излагаш така тотално баш тука?? :clown: Аз работя с тази програма от почти 3 години! За всяка програма, която няма сертификат, съгласно списъка на програмата, тя те пита! Няма как, това нещастно тестче, непознато (до преди дни) даже на Симантек, да не предизвика въпрос у Земаната, ако тя засече нещо нередно у него...и не само, че ше ме пита, ами и трябва да въведа парола за да влезе в сила решението, което взема. Както вече казах- Земана не ми е гъквала поне от половин година.

Че,що да се излагам? Никога не съм я ползвал защото нямам нужда от подпиране.

Пък и чесно да си кажа изобщо не ми дреме как се представя Нортон на този тест но явно има някаква причина резултата само при тебе да е такъв. Ти търсиш причината не аз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.