Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

аз искам да попитам за филма "Хуманоиди по дълбините". ако някои може да ми даде някакъв линк или да ми каже от каде да си го дръпна ще му бъда много благодарна. :)

• Отговори 314
  • Прегледи 182,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз искам да попитам за филма "Хуманоиди по дълбините". ако някои може да ми даде някакъв линк или да ми каже от каде да си го дръпна ще му бъда много благодарна. :)

Ем то страшен е малко относително понятие иначе за мен най-добър в жанра си е - The Hills Have Eyes 1 и Saw 1,2,3,4 , макар че двата филма са малко в различни жанра ,но все пак!

еми виж..мене няма нито един филм който да ме е плашил от новите имам предвид...щото Saw и Wrong Turn всички ги имат за много страшни а всъщност тва са за некви ненормални хора дето са решили да стават канибали...и не мога да разбера кво толкова страшно намират всички в кръвта...Лично аз съмс е страхувала само на филмите на Хичкок и на 13 Ghosts...иначе бих препоръчала и Dead Silence който има страхотен сюжет...и замисъла на филма е страхотен...

Final Destination - заради него вече ме е страх от обикновените неща в живота

Този филм на моменти ми се струваше комичен(черен хумор), а последната част от поредицата направо си беше скучна. Най-добра се оказа първата(както винаги).

Вчера отново гледах "Мизъри". Е, не мога да кажа, че е най-страшен, но поне няма от разните му ефекти за да впечатлят(напрегнат) зрителите. Все пак е филм от 90-те и е адаптация на книга на Стивън Кинг. Разбира се книгата е по-внушаваща. :)

Някой от тук гледал ли е Texas Chainssaw Massacre: The beginning (2006) Ей това е най-страшният филм според мене.

Как кой много ясно че Hostel / Хотелът на ужасите П.П. Досега никой не го каза,а за мен е най-страшен.

всъщност зависи какво по-точно се има под страшен...защото според мене страшен е един филм..който така да ти въздейства на психиката че да не можеш да се съвземеш от него няколко дни...а тея дето са пълни с кървища..еми честно казано не са страшни по-скоро отвращаващи за мене

Е , точно, даже в един друг форум бях пуснал една такава тема за това че търся някой страшен филм без много кръв, а с повече страхотии , като звуци и неща които дебнат и се показват изневиделица :super: докато тези с кръъвта като SAW, see no evil и wrong turn не са мн страшни (макар че Wrong Turn си го биваше може да не го добавям мн с кръвта щото все пак си е як).

Е , точно, даже в един друг форум бях пуснал една такава тема за това че търся някой страшен филм без много кръв, а с повече страхотии , като звуци и неща които дебнат и се показват изневиделица :help wanted: докато тези с кръъвта като SAW, see no evil и wrong turn не са мн страшни (макар че Wrong Turn си го биваше може да не го добавям мн с кръвта щото все пак си е як).

Ей такива филми ми харесват от жанр ужаси. Те не са точно страшни, а стряскащи.Ако може да ми препоръчате някой ще съм благодарна Публикувано изображение
  • 3 седмици по-късно...

И все пак за мен белгийския плод на извратена шизофрения си остава Spoorloos. Дълъг, тегав, хубав и смразяващ кръвта накрая. Не се вписва в масовата представа за "хорър", ама си е в тоя жанр, откъдето и да го оглеждаш...

• 3 седмици по-късно...

аз гледах наскоро One Missed Call (Едно Пропуснато Повикване) и наистина беше доста страшничък Публикувано изображение

"Ju-On The Grudge" (1 и 2). Единственият филм, на който на места съм затварял очи. :)) Да не се бърка с американския "The Grudge"! Американската версия е по-кървава, а японската (която посочих по-горе), е изцяло влияеща на психиката на гледащия. :) Препоръчвам този филм за гледане през нощта - към 0-1 часа. :) Който иска да се уплаши - да го гледа! Поздрави!

The Skeleton Key-Шперцът......абсолютна психария не я препоръчвам на никой :speak: ето линк към YouTube

Редактирано от kostadinb (преглед на промените)

Мисля, че първите филми няколко филма Helloween са доста страшни, поне според мен. Това са филми, които могат да ме уплашат, а не да ме накарат да си изповръщам червата, както правят много от "ужасите" през последните години.

Най- страшниа филм за мен е руски и се казва "Иди и Виж" .По младото поколение надали е чувало за него.

• 4 месеца по-късно...

Аз лично съм почитателка на:Silence of the lambs-1991,Hannibal-2001,Red dragon-2002,Hannibal Rising-2007(във всички се говори за Ханибал Лектър).Просто уникални филми! Също така и Child play-Collection(има ги в ######)

Ако говорим за реда на събитията т.е. големината на Лектър Да,но книгите на издателя са по годините на филма. Пък и Silence of the lambs е последната в Hannibal още не е в затвора.

Silen Hill - брутален ужас, не е за хора със слаби сърца и нерви. Препоръчвам за коражлийте. ;)

Публикувано изображение

Редактирано от Hanibal_Lektar
Размер на снимката ! (преглед на промените)

Само започнах SAW 4. Не беше толкова ужасяваща гледката, колкото колоритността на звуците. Беше много отдавна, но и досега го помня.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.