Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

попилях се да чета епикризи :rolleyes: бъкано с епикризи :) чак забравих за какво идеше реч :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

...кокосовата пиня колада...

Щом е "пиня", значи е кокосова :) Пробвай с мартини, или маргарита :)

Намерих ти и едно, дето сигурно ще ти хареса, защото е с водка :

"лед

30 мл водка

45 мл сок от боровинки

45 мл сок от портокал"

Редактирано от badsector (преглед на промените)

мартини е добре

мартини драй с маслини :)

Мисля си, че в крайна сметка понеделникът се оказа доста приятен. Поне този път на другаря Мърфи не му се отвори парашутът... :)

Намерих ти и едно, дето сигурно ще ти хареса, защото е с водка :

"лед

30 мл водка

45 мл сок от боровинки

45 мл сок от портокал"

Ще опитам разбира се, благодаря за рецептата.

Знаеш ли, че от както практикувам това САМОЛЕЧЕНИЕ алкохолно - хвърлих всички лекарства и вървя дюс срещу лекарските предписания. Ама ми е гот!

мартини е добре

мартини драй с маслини :)

Ммммного го обичам :)

Мисля си, че в крайна сметка понеделникът се оказа доста приятен. Поне този път на другаря Мърфи не му се отвори парашутът... :)

Късметлия. Пък аз за пореден ден се счупих от работа и пак не ми остана време да свърша каквото бях запланувал http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

...Ама ми е гот!

Това е най-доброто лекарство. Има теории, че човек може да се лекува чрез мисли. Дори някъде четох статия за германски лекар, който постига много добри резултати с болни от рак. За т'ва свежото настроение е щит срещу всички болести :)

Това е най-доброто лекарство. Има теории, че човек може да се лекува чрез мисли. Дори някъде четох статия за германски лекар, който постига много добри резултати с болни от рак. За т'ва свежото настроение е щит срещу всички болести :)

Нямам сок от боровинки, но другото е готово. И не знам какво ще стане след 1/3 бутилка от това дето го пиех до сега. Утре ще си призная. :)

Ще стане весело, то е ясно :)

Утре ще споделя. :cool: Щом още мога да пиша - значи може да продължавам.

обличам се, разхождам псето, закусвам и отивам да пия кафе с един висок, рус със сини очи :cool:

несавместимост , невписваща се думичка "псето" , вписваща мърльото , помияра , песа ..

Псето , евентуално предполага , че никога не си имала куче , никой обичащ кучето си не би го нарекъл така

Паркираме пред голям магазин , замотваме се нещо и кво да видя- жена над 45 спира пред лъскавичка кола и нейния придружител я снима пред нея, невероятно ненормално и тъпо и защо . кой кого лъже . а не се ли лъжат хората , измислена вяра в един нереален свят, стана ми мъчно за всички онези , които се самозалъдват

Сега съм в в период, в който опитвам от кое от женските питиета ликьорени и вермутени на сутринта най-малко ще ме боли глава, та да си остана на него. За сега победител ми е кокосовата пиня колада, но опитите продължават.

:jumping11:

От всички боли бре-кво е сладко все боли ааа

ъффффф

За мъглата си мисля .... ехххх спомени

Не ви ли е срам бре гевензии такива, къде ме откарахте баш сега :mad:

Още си мисля за глупостите които върша, пускам фактури по банков път, пък и касови бележки им закачвам пфуууу ..

а октомври свърши окончателно още в неделя. :P

....

а октомври свърши окончателно още в неделя. :angry22:

тц.

не е свършил още :blink: ( поне докато не си напиша отчета и У.Ф.76 , разбира се)

• Автор

Още си мисля за глупостите които върша, пускам фактури по банков път, пък и касови бележки им закачвам пфуууу ..

:angry22: Ааааа, ще се наказваме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

мисля си

писна ми от бабички :speak:

това е моя реплика , бе ! :blink:

:nono: Ааааа, ще се наказваме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

а мен ще наказваш ли ? :angry22:

• Автор

тц.

не е свършил още :blink: ( поне докато не си напиша отчета и У.Ф.76 , разбира се)

Още ли не си я написал ? Аз, я водех ден за ден / когато водех такава де :speak: /

Ще се наказваме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

това е моя реплика , бе ! :blink:

ти си нямаш на идея колко епикризи прочетох по това дело :speak: Тая само дето нямаше епикриза за сух заплес - честно ти казвам!

а делото е жалба срещу частична промяна на ПУП :nono:

Опитвам се да си спомня от кога не бях пристигал първи на работа.

е? защо така правиш?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

Опитвам се да си спомня от кога не бях пристигал първи на работа.

Тебе сега, какво да те правя ? Да те наказвам ли или да те поощрявам :angry22:

тц.

не е свършил още :angry22: ( поне докато не си напиша отчета и У.Ф.76 , разбира се)

аз вече не я водя, обаче месеца свърши за касовите апарати безвъзвратно .

:speak: Ааааа, ще се наказваме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

аз съм направо за бой, какво ти наказване

и то с целувчици :blink:

Май ще отказвам нета тотално през раб. време :nono:

...е? защо така правиш?

Да бе, защо изобщо идвам на работа? :angry22:

Тебе сега, какво да те правя ? Да те наказвам ли или да те поощрявам :blink:

Искам награда :speak:

и аз искам ...бонбони :angry22:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.