Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Пък аз мисля да си довърша конячеца и да си лягам...

А не мислиш ли, че си голяма гад ? Публикувано изображение

Дааа, като например къде ще нощува доктора :rolleyes:))

Е, как къде - пак тук - в болницата, разбира се Публикувано изображение

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Току-що ме ритнаха по джоба. Винаги така става човек като си направи сметката на парите... Публикувано изображение

Не ви е ден и на двамата :rolleyes:

Я марш в къщи под юрганите.

1.)няма с кого

2.)няма как

3.)работата тук кого да оставя да я свърши ? Сега на дежурство е една новобранка, която не смея да оставя сама да дежури......

Не ви е ден и на двамата :rolleyes:

Я марш в къщи под юрганите.

1.) На работа съм.

2.) На работа съм.

3.) Какви юргани в тая жега, навън е сто градуса...

Публикувано изображение

Никога не съм крила, че най-красивото име на света според мен е Александър. Исках да кръстя сина си Александър.

Да ти кажа ли как кръстих дъщеря си? Алескандра. Бащата беше дал предложение за Даниела, но не го огря хехехех. Беше му обяснено, че когато той си роди дете може да си го кръщава както си иска хеххехехе.

Дребния беше кръстен на баща ми /по една случайност и неговия баща се казва Велико/. "Искам да го кръстим на бабалъка" - каза Той - "Велизар".

"Моляяяяя???? Баща ми не е Велизар. Ако ще е на баща ми ще си е Велико. Точка." - казах Аз.

Хммм.....

Сряда ?

сряда е. Шефа го няма. Кеффффффф

лошо....

довечера съм официално на работа, ама познайте къде съм в момента ? Три варианта ви давам :

а.)в болницата

б.)в болницата

3.)в болницата

баси, не мога да позная :rolleyes: Двоумя се между А и Б

Пък аз мисля да си довърша конячеца и да си лягам...

гаднярката в мен се чуди дали да не ти звънне да те събуди хихихихихи /хиля се леко злобничко/

Току-що ме ритнаха по джоба. Винаги така става човек като си направи сметката на парите... Публикувано изображение

и мен. Минус 500лв. :ph34r:

• Автор
1.) Разбрах, че сте твърде работни и след, като отпада варианта с юргана, дано останалата част от деня ви поне да продължи по-добре http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

1.) Разбрах, че сте твърде работни и след, като отпада варианта с юргана, дано останалата част от деня ви поне да продължи по-добре http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

аз варианта с юргана вече го минах. Сега може би малко ще поработя :rolleyes:

Като сте имали -дали сте.

Аз като нямам - няма какво да ми вземат :ph34r:

освен копитата /в твоя случай/ хехехехех

е, щом ни го пожелаваш .....От твоите уста-в Божиите уши, дет се вика.Дано само Господ днес да няма много ушна кал, все пак и да те чуе

обичките са пристигнали заедно с придружителката от Италия, само остава да си ги вземем и да видим дали ще ни харесат :rolleyes:

и мен. Минус 500лв. :clap:

Е, успокоих се... В сравнение с теб съм блед аматьор :cool:

...един такъффф дуализъм хехехехех

Направо си е "шизофрения".

...Кръстих го на свекър си...

Открай време съм на мнение, че това кръщаване на децата с имената на бабите/дядовците е голяма глупост. Както се развива и променя светът, така се променя и езика, така се променят и имената. Не виждам смисъл да се поставят ограничения при избирането на име.

...Наистина ли така ще вървят нещата между нас българите – да си ги мерим, да не се предаваме и да се стреляме в гръб?...

Да. Това няма да се промени никога.

то и аз искам :cool:

Ела си и за награда ще получиш :P

...дали ще ни харесат :clap:

Щом са дошли чак от Италия и дори са замесени други хора, които правят усилия по пристигането им, със сигурност ще ви харесат :)

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Е, успокоих се... В сравнение с теб съм блед аматьор :cool:

мдааааааааа

Направо си е "шизофрения".

на фона на останалите, които се попиляват да си фабрикуват амнайсе профила, са си направо за пример на икономия на нетното пространство :clap:

а аз се наслаждавам на една прекрасТна сряда. Даже си мисля, че е някоя позагубила се събота хъхъхъхъъхъх

Верно, че срядата е прекрасна..И аз карах без шеф....и с много послушни деца!:yanim:Празник е!

Верно, че срядата е прекрасна..И аз карах без шеф....и с много послушни деца!:yanim:Празник е!

и си хапвам щоколад............

и си хапвам щоколад............

Що мА подсети?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Чакам гости за кафето...И после ще отида да си изтегля заплатката...Животът е прекрасен със заплата в джоба!:yanim:

...Животът е прекрасен със заплата в джоба!:wors:

Да, поне за няколко дена (преди да свърши заплатата).

Поставих целите до края на годината. Отивам да ям и започвам с реализацията :yanim:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Поставих целите до края на годината.

:yanim:Щях да се учудя ако меше го казал през февруари!

Да, поне за няколко дена (преди да свърши заплатата).

Поставих целите до края на годината. Отивам да ям и започвам с реализацията :yanim:

че ти още малко да се беше помотал и щеше да изтървеш всички срокове хехехехехех

:wors:Щях да се учудя ако меше го казал през февруари!

а аз простата го правя на 1 януари :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.