Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

водим я на химиотерапия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

понася ли я?

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

За 790м метра ограда от проста телена мрежа са взели 88000лв :cool: няма да се оправим - сигурна съм :nono:

За 790м метра ограда от проста телена мрежа са взели 88000лв :nono:

няма да се оправим - сигурна съм :)

111 за линеен метър ?

наздраве - кога ще делим с теб ? :cool:

111 за линеен метър ?

наздраве - кога ще делим с теб ? :cool:

ти представяш ли си?!?!? :nono:

недостатъчната ми корумпираност винаги ми е създавала проблеми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм крила, че най-красивото име на света според мен е Александър. Исках да кръстя сина си Александър. Кръстих го на свекър си. Сиреч не Александър. Зълва ми роди след мен и каза, че ще кръсти детето си както тя иска и го кръсти – Александър. След това роди етърва ми и каза, че след като има едно дете кръстено на свекър ми, тя ще го кръсти както си иска и го кръсти – Александър. Колежката ми забременя. Моя добра приятелка. Бяха решили името. После нещо се обърка и го кръстиха – Александър. Всъщност това, което ме изкара от равновение е, че днес другата ми най-близка колежка, с която деляхме един кабинет до преди да влезе в болницата роди детенце. Да е живо и здраво. Попита ме по време на бременността си как бих си кръстила детето, ако не робувах на идиотиите с кръщаване на свекъри и бащи и аз казах Александър. Ще познае ли някой как се казва сина на колежката ми – Александър. Та това, което си мисля в момента е – има ли въобще някаква минимална възможност да съм по-голяма смешка от това, което съм или винаги може още. Александър… Това не е трагедия. Това е само още един повод за размисъл. А най-интересното е, че ако попитам защо ми го причиняват, ще ми кажат, че няма нищо общо с мен и ще са прави. Тъпо ми е и ми е гадно и без някой да върви по стари постове и да ми сваля точките. Ако може да имам нула точки и така да си остане положението ми – няма да имам против. Просто не мога да повярвам, че някой го прави по този начин. Като мишка в канала. Ела, кажи ми, че те дразня и че не ме харесваш и мини по всичките ми постове да обереш всичките ми точки. Няма проблем. Който и да си! Да си направя труда да тръгна по стари постове, за да разбера кой си, означава да падна на твоето ниво. Не съм такъв човек! Наистина ли може да се изпитва удоволствие от това да се наранява някой? Наистина ли се заспива, когато си еб*л мамата на някой? Наистина ли така ще вървят нещата между нас българите – да си ги мерим, да не се предаваме и да се стреляме в гръб? На мен не ми е трудно да призная, когато някой е по-добър от мен. На мен не ми е трудно да се извиня, когато съм сгрешила. На мен не ми е трудно да кажа „Обичам те”, когато обичам. Не се срамувам да бъда глупачка в очите на другите, ако с това ще съм малко по-добра.

Дам, мисля си, че бутон, който да вади детайлна историческа справка за промените в рейтинга, би донесла повече прозрачност и не би попречила въобще!

Merryl, и с минус 100 000 точки ти ще си това, което си за тези, които те познават.

Възстанови душевното си равновесие и не обръщай внимание на каналните плъхове.

Merryl, и с минус 100 000 точки ти ще си това, което си за тези, които те познават.

Възстанови душевното си равновесие и не обръщай внимание на каналните плъхове.

Нав-нав, това е последното нещо, което тази вечер ми е проблем. Просто го отбелязах, защото беше капката, която преля чашата ми и го отбелязах като аспект на човешка гадост. Болно ми е от други неща в този живот. А сега вече започна да ми е болно от това, че ми е болно от другите неща в този живот.

А ако възстановяването на душевното равновесие е свързано с това да спра да обичам, за да бъда твърда и разумна - нека бъда хлапето. Всеки кралски двор има нужда и от един ля-ля. :P

Мисля си, че съм леко далеко пиян и съм преизпълнен с любов към целия свят :P Бе обичам ви бе.... ;)

Малкото кученце ми е сърдито,защото не се прибирам и ми разнася пантофите :ph34r:

Хммм.....

Сряда ?

За съжаление...

За съжаление...

лошо....

довечера съм официално на работа, ама познайте къде съм в момента ? Три варианта ви давам :

а.)в болницата

б.)в болницата

3.)в болницата

лошо....

довечера съм официално на работа, ама познайте къде съм в момента ? Три варианта ви давам :

а.)в болницата

б.)в болницата

3.)в болницата

В болницата? :ph34r:

Аз пък съм махмурлия и ми е лошо... :cool:

Моите съболезнования господа, точно такива като вашите мислши ми се въртят из болната глава...

Хайде пак! искаме, не искаме, можем, не можем, никой не ни пита ...

http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk

Вчера идвам на работа, термометърът показва 22 градуса, днес подобрихме резултата 23 отчиташе.

Това време е едно побъркано време http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

P.S. Аз пък никога не съм имала такива проблеми с имената.

Първият ми син кръстих на свекъра без дори да се замислям. Та това е род, семейство и за да се продължи е редно така да бъде.

От векове трите имена само сменят мястото си за собственно и бащино, а и синът ми е единственния който, ако е рекъл Бог ще продължи тази традиция в рода. Малкото ми момче носи името на баща ми, така пожела съпругът ми.

За мен важното е синовете ми да са Човек, другото ... ами другото вятърът ще го отнесе . :ph34r:

лошо....

а.)в болницата

б.)в болницата

3.)в болницата

В лудницата?

Малкото кученце ми е сърдито,защото не се прибирам и ми разнася пантофите :ph34r:

Минкова, животинките искат внимание.....

Минкова, животинките искат внимание.....

и аз искам поне стотина неща, ама кой ли ме питъ ...

Глобални проблеми са ви налегнали в сряда сутрин, тъй като гледам :rolleyes:

хахахха нали http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

то и аз искам :ph34r:

Ми не си се обадила :P

Глобални проблеми са ви налегнали в сряда сутрин, тъй като гледам :rolleyes:

Дааа, като например къде ще нощува доктора :)))
  • Автор

И доктора и Данчо, Мишлето, пък и ти...В какви филми сте се вкарали рано събахлям :ph34r:

Дааа, като например къде ще нощува доктора :)))

Ето и Капитана го взе присърце даже :rolleyes:
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.