Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

аааааааа, аз по това време вече обмислям целите за другата година :yanim:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

аааааааа, аз по това време вече обмислям целите за другата година :yanim:

Баси, колко съм назад с материала!

Баси, колко съм назад с материала!

е! кво чакаш!??!?!?

току що ми честитиха рождения ден :yanim:

помнел, че е този месец, ама не помнел кога точно хихихихихихи

е! кво чакаш!??!?!?

Няма чамов материал! :yanim:

Няма чамов материал! :yanim:

това е причината да не си планирам почивка до Париж за един месец хихихихихихихи :wors:

много кът тоз чам, бреееее

ама много сте мързеливи, си мисля аз - как поне един не написа нещо в блога си!?!?!?! :wors:

това е причината да не си планирам почивка до Париж

Много ти възвишена целта...:yanim:

• Автор

ама много сте мързеливи, си мисля аз - как поне един не написа нещо в блога си!?!?!?! :yanim:

Замислила съм се, че от лятото не съм качвала снимки и не съм разправяла глупости, ама си признавам - мързи ме :wors:

знаете ли колко градуса е навън, че едва оцелях от жега? :yanim:

Те моите цели се менят през цялата година. За тази вече има няколко изпълнени :wors:

знаете ли колко градуса е навън, че едва оцелях от жега? :yanim:

Разбирам те напълно. И аз едва издържам на летните жеги. Добре, че подухва ветрец.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Да бе.

То не стига, че ми е жега, като нося само себе си, а като бутам и количката става ужасссссссссссс...

Разбирам те напълно. И аз едва издържам на летните жеги. Добре, че подухва ветрец.

да, ама понякога и ветрецът не помага http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз пъ само смятам, молива зад ушото, калкулатора, рецептурника и ... толкова грама, толкова калории - не става ай пак - заменка на десерта /примерно/ толкоав грама, толкова калории - пак не става вдигаме грамажа, ай пак ... оф оф офФФФФ бе свършиха десертите бе И като вземем предвид, че това по моя /подтикната от РИОКОЗ/ инициатива се прави ...

Много ти възвишена целта...:blink:

естествено - как иначе? :wub:

Замислила съм се, че от лятото не съм качвала снимки и не съм разправяла глупости, ама си признавам - мързи ме :)

яяяяяяяяяяяя, веднага да те отмързява! :down:

Те моите цели се менят през цялата година. За тази вече има няколко изпълнени :)

тцъ, тцъ, тцъ - трябва да има една генерална :nono:

Аз пъ само смятам, молива зад ушото, калкулатора, рецептурника и ...

толкова грама, толкова калории - не става

ай пак - заменка на десерта /примерно/

толкоав грама, толкова калории - пак не става

вдигаме грамажа, ай пак ...

оф оф офФФФФ бе свършиха десертите бе

И като вземем предвид, че това по моя /подтикната от РИОКОЗ/ инициатива се прави ...

после може ли да ми го пратиш това дето го твориш, че направо запецвам като трябва да измислям какви да ги готвя?

Навън е истински циганско лято и вятърът утихна след като вчера отнесе голяма ламарина от покрива на блока в който живея! :cool:

Божееееее, чак сега прочетох дискусията в "Кулинар". Аман от филмови герои Публикувано изображение

не бъди егоист :cool:

Върви в "Кулинар" и виж последно къде съм писала Публикувано изображение

видях, видях хихихихк

сега се чудя спагетите дето ги варя за вечеря дали се броят за здравословна храна ;)

сега се чудя спагетите дето ги варя за вечеря дали се броят за здравословна храна ;)

Тц!

Трябва да е свинска вратна......

Хич не се чуди, от най-здравословната са. Е, зависи какво си сложила в соса де :blink:

Аз пък си мисля, колко много мразя зимата. А дори още не е дошла.

Тц!

Трябва да е свинска вратна......

така се бях наточила за една нездравословна лазаня ама не можах да намеря хубави гъби ;)

Хич не се чуди, от най-здравословната са. Е, зависи какво си сложила в соса де :blink:

Аз пък си мисля, колко много мразя зимата. А дори още не е дошла.

динозаврите ги ядат със сирене и захар :baby:

направо спестих от пармезан хихихих

Само варени спагети, както и всякаква паста, са хубави за ядене, но само сутрин. Плюс това при консумацията на такъв тив въглехидрати им един тънък момент с количеството. Обикновено човек яде, докато се чувства сит, а после този тип храна се надува много и се получава разширен стомах.

...Трябва да е свинска вратна......

Вратна не. Ако е свинско, само филенце. Мазно може само рибка :)

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Уредих се с една биричка! Отивам на терасата да направя вечерния ритуал!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.