Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

ти да мълчиш - натъпка се вчера с торта, нали?

сега ще постиш

Една дрееееебна подробност - довечера се прибирам в Търново, където 2 дни майка ми ще ме угоява, така че постите се отлагат... :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Една дрееееебна подробност - довечера се прибирам в Търново, където 2 дни майка ми ще ме угоява, така че постите се отлагат... :)

петел на фурна за коледа изобщо не звучи зле. За теб постите не важат :(

Обиколих половин Лимасол ,егати,без резултат,само се изморих :)

какъв трябваше да е резултата? :)

аз се наслаждавам на съботен петък. Баси кефа :D

..........

аз се наслаждавам на съботен петък. Баси кефа :cool:

Тази седмица ти е за втори път, това си е направо гадно

вече се замислям да взема мерки по този въпрос

дали да не забраним и съботата :speak:

Тази седмица ти е за втори път, това си е направо гадно

вече се замислям да взема мерки по този въпрос

да, ама утре ще обикалям гробището на едно село с лопата и рулетка в ръка :cool:

добре, че го дават слънчево

да, ама утре ще обикалям гробището на едно село с лопата и рулетка в ръка :speak:

добре, че го дават слънчево

Хммм още се чудя за тази лопата...

дали да не се присъединя и аз, доста... хммм имам за закопаване

Хммм още се чудя за тази лопата...

дали да не се присъединя и аз, доста... хммм имам за закопаване

абе, аз ще разкопавам ама ако имаш нещо за закопаване - ще помагам. :speak:

п.п. или ако искаш - ей го дей го Дунава :cool: Знам едно местенце. Никога не изплуват хъхъхъхъхъхъъххъ

абе, аз ще разкопавам ама ако имаш нещо за закопаване - ще помагам. :speak:

п.п. или ако искаш - ей го дей го Дунава :cool: Знам едно местенце. Никога не изплуват хъхъхъхъхъхъъххъ

Трябва да побързаме, ако не усмеем до неделя, трябва се чака чак след постите. Поситм, не постим длъжнви сме да се съприкасваме.

Абе я зарежи, пущила съм ги да се стушкат по нанадолнището аз, душманите . :cool:

Нишан чакам сега, за да взема решението.

...

A, a, a ...

Съботата няма да ми я пипате :cool: Мисля да си кисна в нея до края на месеца - ето например сега съм си вече у дома, ще си хапна, ще си пийна чашка винце, след това ще поспя, после ще си събирам листа....

Таквиа ми ти работи

A, a, a ...

Съботата няма да ми я пипате :down: Мисля да си кисна в нея до края на месеца - ето например сега съм си вече у дома, ще си хапна, ще си пийна чашка винце, след това ще поспя, после ще си събирам листа....

Таквиа ми ти работи

еееееееееее, разгеле! Изгря и на твоята улица събота! :yanim:

Трябва да побързаме, ако не усмеем до неделя, трябва се чака чак след постите. Поситм, не постим длъжнви сме да се съприкасваме.

Абе я зарежи, пущила съм ги да се стушкат по нанадолнището аз, душманите . :yanim:

Нишан чакам сега, за да взема решението.

и аз чакам едни да се наумуват..........

а лудата бабишкерка все още не и е увряла кратуната

еееееееееее, разгеле! Изгря и на твоята улица събота! :yanim:

Ахам :)

Аз приключих за днес :down:

Да те водя на разходка ? :speak:

Да постя ли или да не постя, това е дилемата в момента ? :yanim:

Я не се занимавай с глупости, ами си живей живота. И без това си кожа и кости, представи си след толкова дни пост. Отгоре на всичкото ти отслабва имунната система и има голяма вероятност да се разболееш. Има много по-кратки и цивилизовани методи за прочистване.
  • Автор

Да те водя на разходка ? :yanim:

Айде, аз тръгвам и без това...

Я не се занимавай с глупости, ами си живей живота. И без това си кожа и кости, представи си след толкова дни пост. Отгоре на всичкото ти отслабва имунната система и има голяма вероятност да се разболееш. Има много по-кратки и цивилизовани методи за прочистване.

Не съм кожа и кости :down:

Лек и хубав уикенд ви пожелавам на всичките http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

До понеделник !

внезапно стана петък - шефа се появи :yanim:

Не е тя кожа и кости, не е ... :down:

А колкото до това, че постите отслабвали имунната система -също не е вярно.Даже напротив.

Прочистването два пъти годишно на организма от месните боклуци, и алкализирането на организма е нещо много полезно.

Отделно постите не са диета, а нещо много по-голямо и свързано с вярата.

кой каза разходка?

моята започва след 23 мин :yanim:

а аз преди обяд си замъкнах кльпщавото дупе и късите крачета в Кайлъка, седнах на една пейка и погледах живота около мен :speak:

сега е време за сиеста, мисля аз

През отворения прозорец на офиса се чува Духовия оркестър, който свири на площада. Баси, готиния град!!! :(

През отворения прозорец на офиса се чува Духовия оркестър, който свири на площада. Баси, готиния град!!! :(

Не дей да ме караш отново да съжалявам,че ен се преместих едно време да живея в Русе, моля ....

Не дей да ме караш отново да съжалявам,че ен се преместих едно време да живея в Русе, моля ....

то си е за съжаление хихихихихих

Довечера заминавам за Търново и се чудя дали Доктора няма да прескочи утре към Самоводене, та да пием по ракия в селския хоремаг... :nono:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.