Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

най-добре се зимува пред запалената камината с чаша мерло да речем :baby:

и да има едно магаре да мята пънове в камината :baby:

От тебе мерлото - магарето само ще се намери :baby:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Хихихиххх бе казвам ви аз, че при мечките в гората е най-добре, ама кой да ем слуша. Аз пък тази събота ще съм в Хисаря, така е не разбрах точно къде е разарвацията, но помня за четирите звезди, сауната и басейна. Покани ме кумеца и аз с това добро сърце как да откажа :biggrin: Отивам в библиотеката, че вече ще ме арестуват за закъснението.

на два километра нагоре в балкана е нашата къща - хич не ни трябват румсървисите им :biggrin:

дойдохме си на приказката! Как ще ни таксуваш?:P

Хихихиххх бе казвам ви аз, че при мечките в гората е най-добре, ама кой да ем слуша.

Аз пък тази събота ще съм в Хисаря, така е не разбрах точно къде е разарвацията, но помня за четирите звезди, сауната и басейна.

Покани ме кумеца и аз с това добро сърце как да откажа :P

Отивам в библиотеката, че вече ще ме арестуват за закъснението.

Върви, върви - тя твоята край май няма, а ?

Съвсем изперках,след като смених прическата ,още повече

че накъде повече , бе моме ? :biggrin:

А при мен стана време за следобедното кафенце :biggrin: четене на новини, анализ, събуждане на пуйчето и после на балет :)

искаш ли да ти потанцувам :ph34r:

а, а, а. ......

:P:ph34r:

А при мен стана време за следобедното кафенце :biggrin: четене на новини, анализ, събуждане на пуйчето и после на балет :)

а, а, а. ......

:P:ph34r:

ела .не бягай,пари няма да ти взимам :ph34r:

Върви, върви - тя твоята край май няма, а ?

Ъхъъмм ... обаче смятам да се възползувам от предложението на WhiteHart - Ловецът на хвърчила (дано да я имат)

...............

Хубава вечер от мен :biggrin:

ела .не бягай,пари няма да ти взимам :ph34r:

само ако си решила да ми потанцуваш...хммм....неглиже :)

Двегодишната давност за ползването на платения отпуск ще важи за дните от тази година, давностният срок не е за стари отпуски.

Това обясни на пресконференция днес социалният министър Тотю Младенов по повод решението на Конституционния съд, че текстът, с който се въвежда двегодишна давност за ползването на платения отпуск, не противоречи на конституцията.

Почивката ще се губи след изтичането на две години от годината, за която се полага, добави Младенов. Давността не засяга неизползваните почивни дни, натрупани до края на юли тази година, когато промените в Кодекса на труда влязоха в сила.

Мамка им идиотска ! :ph34r:

До преди няколко месеца имах 103 дни.3 от 2007, 40 от 2008, 40 от 2009 и 20 от 2010.

Накараха ни да си чистим отпуските - заповедта беше да се пускат само и единствено то 2010.И сега, аз, след настоящата отпуска ще имам 80 дни - по 40 от 2008 и 40 от 2009.За тях вече щял да важи 2-годишен срок.

Тоест - дните ми от 2008 година изгарят !

Баси. :P

А ако ме бяха пускали от 2008 година, сега щях да си ги ползвам,, през 2011 щях да си ползвам от 2009 и т.н. :biggrin:

само ако си решила да ми потанцуваш...хммм....неглиже :ph34r:

Мамка им идиотска ! :computer8:

До преди няколко месеца имах 103 дни.3 от 2007, 40 от 2008, 40 от 2009 и 20 от 2010.

Накараха ни да си чистим отпуските - заповедта беше да се пускат само и единствено то 2010.И сега, аз, след настоящата отпуска ще имам 80 дни - по 40 от 2008 и 40 от 2009.За тях вече щял да важи 2-годишен срок.

Тоест - дните ми от 2008 година изгарят !

Баси. :brick wall:

А ако ме бяха пускали от 2008 година, сега щях да си ги ползвам,, през 2011 щях да си ползвам от 2009 и т.н. :shake_puter:

Док, тук в Германия също се затегна положението. Преди години, ако човек правеше часове над нормата за деня, те се плащаха извънредно, в последствие обаче всеобща практика стана въпросните часове работа да се трансформират в отпуска. Представи си само колко отпуска щеше да натрупаш, какъвто си работохолик, ако работеше някъде в Германия :ph34r:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Док, тук в Германия също се затегна положението. Преди години, ако човек правеше часове над нормата за деня, те се плащаха извънредно, в последствие обаче всеобща практика стана въпросните часове работа да се трансформират в отпуска. Представи си само колко отпуска щеше да натрупаш, какъвто си работохолик, ако работеше някъде в Германия :shake_puter:

Сега не искам нищо да си представям :brick wall:

Купонът си беше тъпичък, ама какво ли да се очаква, като завреш 100 доктора в ресторант ?

Хубавото, че се прибрахме и поне ще се наспя подобавъчно.

... мисля си да изчезвам ... да се надяваме всичко да мине благополучно ... пффф.... все едно отивам на кандидатстудентски изпит, май мноогооо драматизирам :speak: Айде .. със здраве (:

къщичката ни вече не може да е подредена, една шетачка върви след мен и се грижи за това :)

• Автор

ще правим курбан байрям с магаре :baby:

От мене ябълките :blink:

къщичката ни вече не може да е подредена, една шетачка върви след мен и се грижи за това :speak:

хахахах, подредена къщичка :) Надявай се ти, надявай се :)

къщичката ни вече не може да е подредена, една шетачка върви след мен и се грижи за това :speak:

в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ

Катерицата намери тухла

"Тъкмо някого да бухна"-

злобно измърмори тя,

бързо в джоба я прибра.

в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ

Катерицата намери тухла

"Тъкмо някого да бухна"-

злобно измърмори тя,

бързо в джоба я прибра.

Е, за това се чуди тя

да пости или не

Но уви решението вече взе

майни за заслуги

след доста дни ще раздава.

Тухлата и ти пази, ще ни дотрябва. :)

Мисля си дали някой няма впечатления за един уред за боядисване, който се продава по телешопинга.

Много ми хареса, но се въздържах от порива моментално да грабна телефона и да си го поръчам.

Когато гледах рекламата направо се почувствах като приятелчетата на Том Сойер :)

• Автор

Този вторник е подозрително спокоен :)

Що си си завряло муцунката там Лиске?

Щото съм щраус под прикритие :)

Не че много разбрах идеята на темата-игра тук, но и да не съм... май не съм по мисленето :) Иначе се чудя кога ще стане време да приключвам работния ден като още е обед.

.....

Мисля си дали някой няма впечатления за един уред за боядисване, който се продава по телешопинга.

Много ми хареса, но се въздържах от порива моментално да грабна телефона и да си го поръчам.

Когато гледах рекламата направо се почувствах като приятелчетата на Том Сойер :)

Аз имам...хммм....впечатления....

Не правя реклама на уреда, но бих ти препоръчал никога да не се запозванаваш отблизо с него.Силата на струята е слабосилна, пръска леко настрани.В сравнение с истински бояджийски пистолет с компресор просто не издържа на сравнение.ако иска да боядисаш стена с латекс обаче-върши работа.Лошото е, че времето за което облепваш стените, докато чистиш уреда, е горе-долу същото, ако си вземеш едно мече и минеш всичко с него.

Комшията ми си купи.Пробвах го.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.