Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Най-хубаво е у дома http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

ти откъде знаеш, че в нашата къщичка е хубаво? :cool:
  • Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Аз какви ли не галимации направих за да подредя деня и всичко да е по план и без проблем.

Нали знаеш, че ако искаш да разсмееш Господ трябва само да му кажеш, че си си направила план за деня ? :baby:

Продадох кухня масив на един силистренски турчин :cool::rap:

Ееее най-после да чуя , че днес на някого е добър денят :)

обикалям го тоз килим /вишнев/от сумати и време и страдам на глас на всеки, който има нерви да ме слуша. Та, приятелката ми днес каза /аз я заведох там без абсолютно никаква задна мисъл - да и покажа едни столове, които може да и свършат перфектна работа. По 10лв на бройка/, че и е писнало да ме слуша и ми го купува за коледа. :baby:

Хмм...

Интересно звучи като цени, тъй като на нас ни предстоят такива покупки - и килим е нужен, и комплект маса със столове ( за тях досега се чудех от къде да намеря от някъде 1000 лв )

хубаво си е вкъщи :)

и аз така викам -цяла сутрин скитосвам само като подхвърлено кученце по улиците... даже и кафе нямах с кого да изпия на центъра.Баси-обещавам тържествено, че там скоро време кракът ми няма да стъпи :)

и аз така викам -цяла сутрин скитосвам само като подхвърлено кученце по улиците... даже и кафе нямах с кого да изпия на центъра.Баси-обещавам тържествено, че там скоро време кракът ми няма да стъпи :rap:

така, така, като не се обаждаш сам ще си пиеш кафето :baby:

p.s.1 и онова малкото щеше да звъни, че има да черпи за нов телефон :cool:

p.s.2 аз споменах ли ви, че мъж ми ми стана колега :baby:

Хмм...

Интересно звучи като цени, тъй като на нас ни предстоят такива покупки - и килим е нужен, и комплект маса със столове ( за тях досега се чудех от къде да намеря от някъде 1000 лв )

разходи се по оказионите - намират се страхотни неща на смешни пари. А и удоволствието от "лова" не е за пренебрегване. Например днес мярнаг един голям гювеч за 4лв. :cool:

• Автор

1) Намерих гнездо на оси, но не бърках в него. Само го разгледах отгоре, отгоре :cool:

2) Уредих си в петък да ходя да върша работа след обяд, което автоматично означава по ранно тръгване от работа :baby:

3) В събота пак съм сервитьорка :baby: Ама тъй то, като не мога да отказвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

.............

3) В събота пак съм сервитьорка :baby: Ама тъй то, като не мога да отказвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Как само веднага намери точното название хихихих

Ако това ще те поуспокои малко аз отказах съботната екскурзия, не и е точмно сега времето, а и вече постя. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Хайде ще предам поздрави на Пловдив от вас, изчезвам. :cool:

така, така, като не се обаждаш сам ще си пиеш кафето :)

p.s.1 и онова малкото щеше да звъни, че има да черпи за нов телефон

p.s.2 аз споменах ли ви, че мъж ми ми стана колега :huh:

Туй дупенце, дето го връткаш ти ....хмммм..... :cool:

1.)на мен нито ми е звъняла, нито ми е писала от месеци насам.Сърдит съм и.

2.) :) хихихихи - това звучи супер :baby:

разходи се по оказионите - намират се страхотни неща на смешни пари. А и удоволствието от "лова" не е за пренебрегване. Например днес мярнаг един голям гювеч за 4лв.

С гювеч не можеш да ме изкушиш - имаме три, различни размера, като единият е още от времето на прабаба ми...Стават страхтни яденета вътре :)

1) Намерих гнездо на оси, но не бърках в него. Само го разгледах отгоре, отгоре

2) Уредих си в петък да ходя да върша работа след обяд, което автоматично означава по ранно тръгване от работа

3) В събота пак съм сервитьорка :mad: Ама тъй то, като не мога да отказвам

1.)Бръкни де - що се срамуваш ? :rap:

2.)С други думи : "Шефке, извинявай, че закъснях днес за работа, ама за сметка на това ще си тръгна по-рано ? " :baby:

3.)ти ли не можеш да отказваш ? Ти ли ? :)

Ако това ще те поуспокои малко аз отказах съботната екскурзия, не и е точмно сега времето, а и вече постя.

Чао, чао :)

аз пропускам поста.Не върви само да се тъпча с постно ядене, а в същто време да върша по 4 различни гряха дневно, нали ?

С гювеч не можеш да ме изкушиш - имаме три, различни размера, като единият е още от времето на прабаба ми...Стават страхтни яденета вътре :baby:

Чао, чао :rap:

аз пропускам поста.Не върви само да се тъпча с постно ядене, а в същто време да върша по 4 различни гряха дневно, нали ?

абе, 4 лв си е направо без пари :baby:

и аз реших отново да пропусна поста, имайки предвид, че съм освободила Господ от ангажиментите му към скромната ми особа и гледам да не го товаря с проблемите си ами сама да си ги решавам смятам да осавя нещата такива каквито са :cool:

• Автор

1.)Бръкни де - що се срамуваш ? :baby:

2.)С други думи : "Шефке, извинявай, че закъснях днес за работа, ама за сметка на това ще си тръгна по-рано ? " :cool:

3.)ти ли не можеш да отказваш ? Ти ли ? :baby:

1. Щото знам, какво ще ми се случи после Публикувано изображение

2. Аз не закъснявам никога. Еле пък за работа Публикувано изображение

3. Че на кой, какво съм отказала ? Публикувано изображение

1. Щото знам, какво ще ми се случи после Публикувано изображение

2. Аз не закъснявам никога. Еле пък за работа Публикувано изображение

на мен никога не ми е отказвала :cool:

на мен да дойдеш да ме цунkaш :baby:

1.)на мен нито ми е звъняла, нито ми е писала от месеци насам.Сърдит съм и.

2.) :) хихихихи - това звучи супер :baby:

1.да взема и аз да и се разсърдя, да и обявим бойкот :cool:

2.на мен не ми звучи точно така :rap:

• Автор

на мен да дойдеш да ме цунkaш :wors:

Това, че нещо не се е случило точно тогава, когато ти си поискала не означава, че въобще няма да се случи :)

Съответно това не е лъжа, а отлагане на събитие :)

Това, че нещо не се е случило точно тогава, когато ти си поискала не означава, че въобще няма да се случи :P

Съответно това не е лъжа, а отлагане на събитие :ass:

За мен важи ли същото ? :cool:

Мисля за бесен татко, върнал се от родителска среща и за хормони и тийнейджър, който не мълчи насреща и мисля, че не знам как ще свършат нещата, ако не се намеся. Мисля да се намеся, а не знам кой е прав.

мисля си: "коя ли песен да си пусна като свърши тазии?" :yanim:

Ееее най-после да чуя , че днес на някого е добър денят :)

Че кво му е на деня - перфектен е.

Целия месец също. Че и по-добър ще стане и този и следващия и първите два на новата година, баси.

Ако си изиграя правилно картите за тия първите 21 млн., познай каква следваща година ме очаква. И не само тя де. Ама след тях има още едни около 38 млн., за които също ще се играе здраво. Че и с гьостерицата даже хъ хъ... Публикувано изображение

Иначе новата ми колица миналата седмица е слезнала от конвейра - тоест произведена е и вече кюти в междинен скрад в Унгария. Ако всичко е наред, другата седмица може и да я обяздя с кефффффф. Публикувано изображение

Днес продадох на невероятна далавера другия джип от трите. чак и аз се учудих и не вярвах, че могат да се изкарат толкова добри пари от него.

Да не говорим, че от две седмици съм за втори път студент дееба и на целия фон на тичане, пътуване и разправяне с тапанари по министерствата ще видим как ще го натаманя като учене и изпити. То с английския едва се оправям като време, но това да ми е проблема.

Та нещо да кажеш лошо за деня? И за седмицата? И за месеца?

Не се и опитвай... Публикувано изображение

Ще те послушам, защото и ми отърва много.

Изгони ги и двамата навън с думите "Не съм длъжна да ви слушам как изправяте криви краставици. Аре марш навън да си викате, че деня ми беше достатъчно отвратителен и без вашата простотия."

Това е мъдро решение. Публикувано изображение

Изгони ги и двамата навън с думите "Не съм длъжна да ви слушам как изправяте криви краставици. Аре марш навън да си викате, че деня ми беше достатъчно отвратителен и без вашата простотия."

Това е мъдро решение. Публикувано изображение

Не ги изгоних, но си взех лап-топчето под мишничка и се изнесох тихо и кротко...

Сложих си слушалките и...

Утре ще се занимавам с проблемите - сега не...

Сега ти гледам човечетата, слушам Вангелис за успокоение и се питам как е онзи куц гларус от Варна, дето така и не разказа за него...

и се питам как е онзи куц гларус от Варна, дето така и не разказа за него...

Куция гларус оноди една чайка-наркоманка, после реши да дръпне и той една магистралка, ама се пристрасти.

Сега седи на един клон до Пикадили и всеки път като мине покрай него бабка с кило брашно в торбичката, сърчицето му прескача поне три пъти, защото за миг си помисля, че това бялото е оня прах, който го кара да бъде як, голям и непобедим мъж...

Живот, кво да го прайш.

Куция гларус оноди една чайка-наркоманка

Живот, кво да го прайш.

За едното онождане милия гларус е дал фира.

Тъжно. Сега е куц, тъжен и наркозависим гларус. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif На всичкото отгоре не е на плажа вече, а до магазин.

Сега като се замислих върху сюжета, може да се получи поучителна басня от така нахвърляните накратко случки.

Ще е възпитателна, но ако дойде момента как единия гларус се кара с другия кой да си бие първи дозата, не знам как в училище ще ги убедим, че това е авангарден начин да разясним на децата, че не трябва да опитват. Публикувано изображение

Сега като се замислих върху сюжета, може да се получи поучителна басня от така нахвърляните накратко случки.

Ще е възпитателна, но ако дойде момента как единия гларус се кара с другия кой да си бие първи дозата, не знам как в училище ще ги убедим, че това е авангарден начин да разясним на децата, че не трябва да опитват. Публикувано изображение

Викам да смениш целия сюжет на баснята и да стане друга басня просто.

Ми то онождане, магистралки, бой, спринцовки... няма да я вкарат в читанките - няма да стигне до училище.

Пък и има опасност госпожите млади и грозновати да тръгнат да търсят куция гларус - знаеш ли кой как го пере сачмата?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.